De Keuken Prinses
Inhoud blog
  • Sangria
  • Suikerwafels
  • Nieuwjaarswafeltjes
  • Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
  • Hertenragout in portosaus
  • Advocaat-ananastaart
  • Stamppot van chinese kool.
  • Chocoladepasta
  • Appelen met peperkoekvulling.
  • Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Lana & Pip)
        op Nieuwjaarswafeltjes
  • ppjes en nog wat link naar onze wandelingen (georges)
        op Vleesragout 4pers.
  • Avondgroetjes. Nog even komen bijlezen. (Mandy)
        op Vispakketje met fijne groenten.
  • Prettig eindejaar ! (Mandy)
        op Avocadomousse met ansjovis.
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge ( een dorpje aan de grens ) (Lana & Pip & Eddy)
        op Borrelhapjes: Kaasballetjes
  • Foto
    Foto
    Foto
    De Keuken Prinses
    Alles voor de keuken
    09-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesmoorde selderij met geitenkaas
    Nodig:    (4 pers.)

    25 gram boter
    1 bussel selderij in dunne plakjes gesneden
    175 gram halfvette geitenkaas
    4 eetlepels soyaroom
    peper en zout

    Bereiding:
    Verwarm de oven voor op 150 graden.
    Vet een ondiepe ovenschaal lichtjes in met boter.
    Smelt de boter in een pan en laat de plakjes selderij hierin bakken langs weerszijden zo een 2 à3 minuten.
    Voeg 3 à 4 eetlepels water toe en laat afgedekt 5 à 6 minuten pruttelen tot de selderij bijna gaar is en het water bijna verdampt is.
    Haal de pan van het vuur en roer de geitenkaas en de room erdoor.
    Voeg er de peper en het zout bij en doe in de ovenschaal.
    Dek de schaal af met ingevet bakpapier en bak de selderijschotel 10 à 12 minuten in de oven .
    Serveer onmiddelijk

    Geef er lekker stokbrood bij.
     



                                                   Smakelijk!!



    09-02-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselsoep
    Nodig:(6 pers)

    1 kg. mosselen
    selder
    4 uien
    3 liter visbouillon
    50 gram boter
    slagroom
    enkele takjes dille


    Bereiding:

    De fijngesneden uien en selder stoven in de pan met de  boter.
    Kook de mosselen in een pot een 10 tal minuten en haal ze uit de schelp.
    Voeg de mosselen bij de gestoofde groenten en doe er ook de visbouillon bij,laat aan de kook komen.
    Vul de soep in de warme borden en doe er een toefje licht opgeklopte slagroom bij.
    Versier ieder bord met een takje dille.

                                  Opdienen met vers stokbrood!!!!!!
                                              







    27-12-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hespengebraad met kippenlevertjes en ham.
    Benodigdheden:(4 pers.)

    800 gram hespengebraad
    100 gram boter
    300 gram kippenlevertjes
    2 eetlepels bloem
    250 gram champignons
    1 dikke plak ham
    2 eetlepels cognac
    2 dl. kalfsfond of bouillon
    Versgemalen zwarte peper en zout.
    Naar smaak wat room.



    Bereiding:

    Laat het vlees langs alle kanten bruinen in de hete boter,kruid met de peper en zout en laat met het deksel op de pan in 50 minuten gaar worden.
    Wentel de zorgvuldig schoongemaakte kippenlevertjes door de bloem in een pan samen met de fijngesneden champignons en de hamblokjes in wat boter tot ze gaar zijn.
    Flambeer met de cognac en giet er de fond of bouillon bij.
    Laat inkoken en voeg er naar smaak eventueel wat room bij.
    Snij het vlees in plakken ,schik het op een warme serveerschotel en schep de saus met de kippenlevertjes eromheen.




                                         Serveer met aardappelpuree die gemengd is met andijvie of savooikool.
                                                                         
                                                                       SMAKELIJK.



    26-12-2006 om 18:54 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaatje van mozarella.
    Benodigdheden:  (4 pers.)

    1 pakje mozarella.
    8 kerstomaatjes
    gemengde sla
    komkommer
    verse basilicum
    4 eetlepels olijfolie
    peper en zout
    1 stokbrood

    Bereiding:

    De sla en de kerstomaatjes wassen en snij de komkommer in fijne schijfjes.
    Doe alles in een grote slakom,samen met de mozarella in blokjes en de olijfolie en peper en zout .
    Werk af met verse basilicumblaadjes.

    Serveer met stukjes stokbrood.


    23-12-2006 om 20:03 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ovenschoteltje met ananas

    Nodig:
    8 schijven ananas
    citroensap en geraspte citroenschil
    3eieren
    100 gram witte suiker
    2 dl. melk
    8 sneetjes oud brood zonder korsten
    boter

    Bereiding:
    Halveer de schijven ananas en besprenkel ze met citroensap.
    Week de sneetjes brood in een mengsel van 1 losgeklopt ei en citroenrasp en de helft van de suiker en de melk.
    Beboter een vuurvaste schotel en leg de helft van het broodmengsel er in.
    Bedek dit met de ananas en leg er de rest van het broodmengsel erop.
    Splits de andere 2 eieren van de dooier en het wit.
    Roer de dooiers met de rest van de suiker schuimig en schep er de stijfgeslagen eiwitten door.
    Dek met dit mengsel de schotel af.
    Laat in ongeveer 30 minuten in een matig warme oven gaar en lichtbruin worden.


    Dien dit dessertje koud of warm op.          Heerlijk!!


    03-12-2006 om 18:18 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarig!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen HALLO ALLEMAAL!!
       
              Mijn blog bestaat vandaag 1 jaar.


                   

    03-12-2006 om 17:25 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (2)
    19-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pittig yohurt dipsausje
     (4pers.)
    Nodig:
    6 sjalotjes
    3 teentjes knoflook
    enkele takjes peterselie
    enkele takjes bieslook
    1takje dragon
    Geraspte citroenschil  1 eetl.( liefst bio)
    1/2 liter half-volle yoghurt

    Maak de sjalotjes en de knoflook schoon en hak alles fijn samen met de kruiden.
    Roer de yoghurt erdoor.
    Versier met de citroenschil en een beetje overgehouden stengeltjes bieslook.
     

        Geef er rauwkost bij zoals staafjes wortelen,bloemkool roosjes ,stukjes komkommer en radijsjes.

    19-11-2006 om 20:20 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zandkoekjes met walnoten (of andere soort kan ook) 24 stuks
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    80 gram walnoten
    125 gram boter
    4 eetlepels kristalsuiker
    100 gram bloem (gezeefd)
    1 zakje vanillesuiker
    12 noten  in de helft doen =24 stuks

    Bereiding:
    De oven verwarmen op 180 graden.
    Hak de 80 gram walnoten fijn in de keukenmachine.
    Klop de boter samen met de kristalsuiker zacht en luchtig.
    Spatel de gezeefde bloem en vanillesuiker en de fijngehakte noten  door het boter kristalmengsel.
    Laat het deeg afkoelen in de frigo.
    Neem 2 koffielepels en maak  24 balletjes van het deeg.
    Plaats de balletjes op een bakplaat en duw ze plat.
    Leg op ieder koekje een halve walnoot.
    Bak de koekjes 15 minuten in de oven .
    Neem de plaat uit de oven en laat de koekjes afkoelen op de bakplaat.

    19-11-2006 om 18:35 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knolselder met appel,kerrie en kaas.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    1 kleine knolselder
    1 grote appel
    1 ui
    100 gram geraspte kaas
    kerriepoeder
    thijm
    peper en zout
    Boter

    Bereiding:
    Schil de knolselder en snij in schijven van 1/2 cm.
    Kook beetgaar.
    Schil de appel en verwijder het klokhuis en snij de appel in dunne schijven.
    Hak de ui fijn en bak samen met de appelschijven in de boter.
    Voeg kerriepoeder en de thijm toe,doe een deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes bakken.
    Haal alles uit de pan en schik de beetgare knolselder schijven in de pan,leg er de ui en de appels terug op.
    Kruid met peper en zout en voeg nog wat thijm en kerriepoeder toe .
    Strooi de geraspte kaas erover en laat de kaas smelten op een zeer laag vuurtje met het deksel op de pan.
    Schud af en toe met de pan om aanbranden te voorkomen.
    Versier met een takje thijm en dien op met lekker stokbrood.



                                         Smakelijk.

    11-11-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselen met kervel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:  (4 pers.)
    4 kg. mosselen
    2 uien
    1witte selder
    50 gram boter
    peper en zout
    1/4 liter witte elzasserwijn
    beurre manié(boter gemengd met bloem)
    1 bussel kervel
    2 dl. room

    Bereiding:
    Reinig zeer goed de mosselen.
    Hak de uien en doe ze in een pan met boter,voeg er de selder bij en laat alles uitzweten.
    Voeg er de gereinigde mosselen aan toe en kruid met peper en zout.
    Goed mengen en bevochtigen met de witte wijn.
    Laat de mosselen verder gaar worden ,nu en dan goed opschudden.
    Als ze gaar zijn laat de mosselen uitlekken en haal ze uit de schelp en zeef het kook vocht.
    Dit kookvocht binden met de beurre manié tot de gewenste dikte.
    Voeg er de gehakte kervel en de room bij.
    Serveer de mosselen met de saus.


    Heerlijk met frietjes.

    20-10-2006 om 16:07 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoofpeertjes met rozijnen

    Nodig:
    500 gram stoofperen
    1,5 dl. water
    1 dl. rode wijn
    2 eetlepels suiker
    1 kruidnagel
    50 gram rozijnen
    1koffielepel aardappelmeel

    Bereiding:
    Schil de peren en verwijder de klokhuizen en doe ze in de helft.
    Breng het water en de wijn aan de kook en voeg de peertjes toe.
    Laat de peren zachtjes gaar koken.
    Voeg na een half uur de suiker ,kruidnagel en de rozijnen toe.
    Laat het geheel nog een half uur zachtjes koken.
    Giet de peren af en vang het vocht op.
    Kook het vocht in tot er ca. 2 1/2 dl. vocht overblijft.
    Verwijder de kruidnagel en leg de uitgelekte peren en rozijnen in een voorverwarmde schaal.
    Leng het aardappelmeel aan met een lepel water en voeg al roerende toe aan het stoof vocht.
    Laat de gebonden saus nog een paar minuutjes zachtjes doorkoken en schenk het dan over de vruchten.


    Deze gestoofde peertjes zijn heerlijk met kip en aardappelen.

                            Eet smakelijk!

    16-10-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip met rozijnen en kriekbier.
    Nodig:
    150 gram rozijnen
    1 flesje kriekbier
    4sjalotten
    1 kip
    maizena
    kippenbouillon
    4 lepels boter


    Bereiding:
    De rozijnen 45 minuten laten weken in het flesje kriekbier.
    Verdeel de kip in stukken.
    Braad ze aan in de hete boter met de gesnipperde sjalotten.
    Voeg er wat vocht van de rozijnen aan toe en laat 45 minuten sudderen met het deksel op de pan.
    Verwijder de stukken kip en voeg er de rest van het vocht van de rozijnen toe samen met 4 lepels kippenbouillon aan het braadvocht toe.
    Even laten inkoken en roer ondertussen wat maizena door twee eetepels boter tot een homogeen mengsel en roer het door de saus.
    Zeef de saus en voeg er de rozijntjes aan toe.
    Kook de saus nog eventjes op om te dikken.
    Schik de warmgehouden kip op een schotel en giet er de warme saus over.


    Serveer er een heerlijke aardappelpuree bij.



                                   SMAKELIJK!!

    07-10-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kipsalade met pestodressing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:                                                              (4 pers.)
    400 gram gare kip in stukken gesneden.
    1 geroosterde gele en rode paprika.
    2 aardappelen in de schil gekookt
    125 gram fijne boontjes (geblancheerd)
    100 gram veldsla
    1 dl vinaigrette met olijfolie
    2 eetlepels groene pesto


    Bereiding:
    Pel de aardappelen en snij ze in schijfjes.
    Pel de geroosterde paprika's,verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in reepjes.
    Was en droog de veldsla.
    Meng de vinaigrette met de pesto.
    Verdeel de salade over de borden en schik er de kipfilet,de aardappelschijfjes,de paprikareepjes en de boontjes over.

    Dien op en smakelijk

    29-09-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dessert van watermeloen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    1 watermeloen(klein)
    2 dl. yoghurt of zure room
    1 koffielepel rhum
    50 gram poedersuiker
    geschaafde amandelen

    Bereiding:
    De amandelen roosteren op een bakblik in een hete oven.
    Lepel het vruchtvlees uit de meloen en verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
    Meng de yoghurt of de zure room met de rhum en de suiker.
    Schep er de meloen door en verdeel over mooie dessertcoupes.
    Laat goed koelen in de koelkast.
    Bestrooi voor het opdienen met de geroosterde en geschaafde amandelen.

    23-09-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundsstoofpot
    Nodig:
    1 kg. rundsstoofvlees in stukken gesneden.
    800 gram pompoen geschild en in stukken gesneden.
    7 dl. rundsbouillon
    1 grote ui (in ringen snijden)
    2 teentjes geperste knoflook
    1 eetlepel bloem
    2 eetlepels tomatenpuree
    1 koffielepel gedroogde oregano
    6 koffielepels fijngehakte peterselie
    olijfolie
    peper en zout

    Bereiding:
    Doe de bloem en peper en zout op de stukken vlees en meng goed dooreen.
    Verhit de olijfolie in de pan en laat de stukken vlees goed bruinen langs alle kanten.
    Doe er de uienringen bij en laat enkekele minuten meebakken en doe er ook de geperste knoflook bij.
    Overgiet met de rundsbouillon.
    Roer er de tomatenpuree door en de oregano en laat alles zachtjes één uur stoven.
    Voeg er de pompoenstukken bij en laat nog een half uur stoven tot alles gaar is.
    Bestrooi  het geheel met de peterselie en dien op.

                                                 Smakelijk!!

    14-09-2006 om 14:59 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegratineerde wortelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:(2 pers.)
    400 gram wortelen
    200 gram aardappelen
    250 ml. halfvolle melk
    5 eetlepels vetarme room
    teentje knoflook geperst
    zout en peper

    Bereiding:

    Schil de aardappelen en snij in fijne schijfjes.
    Rasp de wortelen en snij ze ook in fijne schijfjes.
    Schik de wortelschijfjes en aardappelschijfjes op de bodem van een vuurvaste ovenschaal.
    Voeg de melk,de room het geperste teentje knoflook en peper en zout bij.
    Bak ongeveer 45 minuten in de oven op 250 graden.     



                                   Heerlijk met een stuk gebakken kabeljauw.                              

    09-09-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perensoepje met geroosterde amandelen
    Nodig:                                                                (4 pers.)
    4 eetperen(doyenné)
    4eetlepels perenlikeur
    4 eetlepels suiker
    8 eetlepels geschaafde amandelen
    4 bolletjes vanilleijs

    Bereiding:
    De peren schillen en in stukken snijden.
    Samen met de likeur en de suiker pureren, indien de puree te dik is wat water toevoegen.
    Rooster de amandelen in een tefalpan.
    Serveer het perensoepje met een bol vanilleijs en bestrooi met de geroosterde amandelen.
       
                                               SMAKELIJK!!

    08-09-2006 om 23:01 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaatje met feta en tomaat.
    Nodig(4pers.)      
    200 gram feta
    200 gram witte gekookte rijst
    4 tomaten in blokjes gesneden
    enkele blaadjes basilicum
    peper uit de molen

    Bereiding:
    Verdeel de rijst over de 4 borden.
    Leg er ook de in blokjes gesneden tomaten op .
    Versier met gescheurde blaadjes basilicum.
    Strooi er tenslotte de verkruimelde fetakaas over en bestrooi rijkelijk met de peper uit de molen. 
      

    (geef er een vinaigrette bij van olie mosterd en azijn.)

                                                                 Heerlijk!!!!

    31-08-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke kruidenmayonaise.
    Nodig:
    5 dl. olie
    1 dl. azijn
    1 eetlepel mosterd
    2eierdooiers
    1 bosje peterselie
    2teentjes look
    enkele verse muntblaadjes
    enkele verse korianderblaadjes
    peper en zout

    Bereiding:
    Hak de verse kruiden fijn.
    De azijn,mosterd,zout en de eierdooiers in een hoge kom doen.
    Op deze ingredienten  een derde van de olie doen , de mixer op de bodem van de kom en op de laagste snelheid mixen.
    De teentjes look en de rest van de olie er aan toevoegen en goed mixen tot de mayonaise stevig is.
    De gehakte kruiden door de mayonaise  mengen en verder nog kruiden met peper en zout.

    31-08-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catalaans broodje
    Nodig :
    1 dikke snede brood
    1 goed rijpe tomaat
    1 teentje look
    1 dunne snede serranoham
    olijfolie
    zout en peper uit de molen
    enkele blaadjes basilcum

    Beriding:
    De grill voorverwarmen.
    Pel de tomaat.
    Besprenkel het brood met olijfolie en grill aan beide kanten  goudbruin.
    Wrijf het warme brood aan een kant in met het teentje knoflook.
    Snij de tomaat in heel kleine blokjes en leg ze open op de snede brood.breng op smaak met zout en peper uit de molen.
    Leg er de snede serranoham op.
    Versier met enkele blaadjes basilicum.

                                                  Dien op en smakelijk!

    19-08-2006 om 12:42 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Een interessant adres?


    Foto

    Nieuws VRT NWS
  • Straten veranderen in rivieren na hevige regenval op Italiaanse eiland Sicilië
  • "Herman was een pionier en een sterfotograaf": Humo-fotograaf Herman Selleslags (86) is overleden
  • Lokale partijen doorbreken het cordon, Vlaams Belang in coalitie in Ranst: "We delen visie over hoe de gemeente bestuurd moet worden"
  • 12 asielzoekers die door Italië naar Albanië waren gebracht, zijn na beslissing van rechter aangekomen in Italië
  • Veel volk op afscheid acteur en comedian Brik Van Dyck in Antwerpen
  • Klachten bij Raad Voor Verkiezingsbetwistingen over stembusgang in Hasselt en Geraardsbergen
  • Belgische onderzoeksschip Belgica ligt al maanden in de haven van Zeebrugge door conflict met uitbater
  • Reeks Palestijnse vlaggen wappert tijdlang op dak van stationsgebouw Brussel-Centraal
  • Oesterbanken waren vroeger ook in de Noordzee een 'hotspot', tot de Engelsen ze in 1870 wegvisten
  • Zwembad Temse ontruimd wegens petroleumgeur

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!