Nodig: 1 kg. rundsstoofvlees in stukken gesneden. 800 gram pompoen geschild en in stukken gesneden. 7 dl. rundsbouillon 1 grote ui (in ringen snijden) 2 teentjes geperste knoflook 1 eetlepel bloem 2 eetlepels tomatenpuree 1 koffielepel gedroogde oregano 6 koffielepels fijngehakte peterselie olijfolie peper en zout
Bereiding: Doe de bloem en peper en zout op de stukken vlees en meng goed dooreen. Verhit de olijfolie in de pan en laat de stukken vlees goed bruinen langs alle kanten. Doe er de uienringen bij en laat enkekele minuten meebakken en doe er ook de geperste knoflook bij. Overgiet met de rundsbouillon. Roer er de tomatenpuree door en de oregano en laat alles zachtjes één uur stoven. Voeg er de pompoenstukken bij en laat nog een half uur stoven tot alles gaar is. Bestrooi het geheel met de peterselie en dien op.