Nodig: 1 kleine knolselder 1 grote appel 1 ui 100 gram geraspte kaas kerriepoeder thijm peper en zout Boter
Bereiding: Schil de knolselder en snij in schijven van 1/2 cm. Kook beetgaar. Schil de appel en verwijder het klokhuis en snij de appel in dunne schijven. Hak de ui fijn en bak samen met de appelschijven in de boter. Voeg kerriepoeder en de thijm toe,doe een deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes bakken. Haal alles uit de pan en schik de beetgare knolselder schijven in de pan,leg er de ui en de appels terug op. Kruid met peper en zout en voeg nog wat thijm en kerriepoeder toe . Strooi de geraspte kaas erover en laat de kaas smelten op een zeer laag vuurtje met het deksel op de pan. Schud af en toe met de pan om aanbranden te voorkomen. Versier met een takje thijm en dien op met lekker stokbrood.