De Keuken Prinses
Inhoud blog
  • Sangria
  • Suikerwafels
  • Nieuwjaarswafeltjes
  • Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
  • Hertenragout in portosaus
  • Advocaat-ananastaart
  • Stamppot van chinese kool.
  • Chocoladepasta
  • Appelen met peperkoekvulling.
  • Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Lana & Pip)
        op Nieuwjaarswafeltjes
  • ppjes en nog wat link naar onze wandelingen (georges)
        op Vleesragout 4pers.
  • Avondgroetjes. Nog even komen bijlezen. (Mandy)
        op Vispakketje met fijne groenten.
  • Prettig eindejaar ! (Mandy)
        op Avocadomousse met ansjovis.
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge ( een dorpje aan de grens ) (Lana & Pip & Eddy)
        op Borrelhapjes: Kaasballetjes
  • Foto
    Foto
    Foto
    De Keuken Prinses
    Alles voor de keuken
    11-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knolselder met appel,kerrie en kaas.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    1 kleine knolselder
    1 grote appel
    1 ui
    100 gram geraspte kaas
    kerriepoeder
    thijm
    peper en zout
    Boter

    Bereiding:
    Schil de knolselder en snij in schijven van 1/2 cm.
    Kook beetgaar.
    Schil de appel en verwijder het klokhuis en snij de appel in dunne schijven.
    Hak de ui fijn en bak samen met de appelschijven in de boter.
    Voeg kerriepoeder en de thijm toe,doe een deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes bakken.
    Haal alles uit de pan en schik de beetgare knolselder schijven in de pan,leg er de ui en de appels terug op.
    Kruid met peper en zout en voeg nog wat thijm en kerriepoeder toe .
    Strooi de geraspte kaas erover en laat de kaas smelten op een zeer laag vuurtje met het deksel op de pan.
    Schud af en toe met de pan om aanbranden te voorkomen.
    Versier met een takje thijm en dien op met lekker stokbrood.



                                         Smakelijk.

    11-11-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselen met kervel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:  (4 pers.)
    4 kg. mosselen
    2 uien
    1witte selder
    50 gram boter
    peper en zout
    1/4 liter witte elzasserwijn
    beurre manié(boter gemengd met bloem)
    1 bussel kervel
    2 dl. room

    Bereiding:
    Reinig zeer goed de mosselen.
    Hak de uien en doe ze in een pan met boter,voeg er de selder bij en laat alles uitzweten.
    Voeg er de gereinigde mosselen aan toe en kruid met peper en zout.
    Goed mengen en bevochtigen met de witte wijn.
    Laat de mosselen verder gaar worden ,nu en dan goed opschudden.
    Als ze gaar zijn laat de mosselen uitlekken en haal ze uit de schelp en zeef het kook vocht.
    Dit kookvocht binden met de beurre manié tot de gewenste dikte.
    Voeg er de gehakte kervel en de room bij.
    Serveer de mosselen met de saus.


    Heerlijk met frietjes.

    20-10-2006 om 16:07 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoofpeertjes met rozijnen

    Nodig:
    500 gram stoofperen
    1,5 dl. water
    1 dl. rode wijn
    2 eetlepels suiker
    1 kruidnagel
    50 gram rozijnen
    1koffielepel aardappelmeel

    Bereiding:
    Schil de peren en verwijder de klokhuizen en doe ze in de helft.
    Breng het water en de wijn aan de kook en voeg de peertjes toe.
    Laat de peren zachtjes gaar koken.
    Voeg na een half uur de suiker ,kruidnagel en de rozijnen toe.
    Laat het geheel nog een half uur zachtjes koken.
    Giet de peren af en vang het vocht op.
    Kook het vocht in tot er ca. 2 1/2 dl. vocht overblijft.
    Verwijder de kruidnagel en leg de uitgelekte peren en rozijnen in een voorverwarmde schaal.
    Leng het aardappelmeel aan met een lepel water en voeg al roerende toe aan het stoof vocht.
    Laat de gebonden saus nog een paar minuutjes zachtjes doorkoken en schenk het dan over de vruchten.


    Deze gestoofde peertjes zijn heerlijk met kip en aardappelen.

                            Eet smakelijk!

    16-10-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip met rozijnen en kriekbier.
    Nodig:
    150 gram rozijnen
    1 flesje kriekbier
    4sjalotten
    1 kip
    maizena
    kippenbouillon
    4 lepels boter


    Bereiding:
    De rozijnen 45 minuten laten weken in het flesje kriekbier.
    Verdeel de kip in stukken.
    Braad ze aan in de hete boter met de gesnipperde sjalotten.
    Voeg er wat vocht van de rozijnen aan toe en laat 45 minuten sudderen met het deksel op de pan.
    Verwijder de stukken kip en voeg er de rest van het vocht van de rozijnen toe samen met 4 lepels kippenbouillon aan het braadvocht toe.
    Even laten inkoken en roer ondertussen wat maizena door twee eetepels boter tot een homogeen mengsel en roer het door de saus.
    Zeef de saus en voeg er de rozijntjes aan toe.
    Kook de saus nog eventjes op om te dikken.
    Schik de warmgehouden kip op een schotel en giet er de warme saus over.


    Serveer er een heerlijke aardappelpuree bij.



                                   SMAKELIJK!!

    07-10-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kipsalade met pestodressing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:                                                              (4 pers.)
    400 gram gare kip in stukken gesneden.
    1 geroosterde gele en rode paprika.
    2 aardappelen in de schil gekookt
    125 gram fijne boontjes (geblancheerd)
    100 gram veldsla
    1 dl vinaigrette met olijfolie
    2 eetlepels groene pesto


    Bereiding:
    Pel de aardappelen en snij ze in schijfjes.
    Pel de geroosterde paprika's,verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in reepjes.
    Was en droog de veldsla.
    Meng de vinaigrette met de pesto.
    Verdeel de salade over de borden en schik er de kipfilet,de aardappelschijfjes,de paprikareepjes en de boontjes over.

    Dien op en smakelijk

    29-09-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dessert van watermeloen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    1 watermeloen(klein)
    2 dl. yoghurt of zure room
    1 koffielepel rhum
    50 gram poedersuiker
    geschaafde amandelen

    Bereiding:
    De amandelen roosteren op een bakblik in een hete oven.
    Lepel het vruchtvlees uit de meloen en verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
    Meng de yoghurt of de zure room met de rhum en de suiker.
    Schep er de meloen door en verdeel over mooie dessertcoupes.
    Laat goed koelen in de koelkast.
    Bestrooi voor het opdienen met de geroosterde en geschaafde amandelen.

    23-09-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundsstoofpot
    Nodig:
    1 kg. rundsstoofvlees in stukken gesneden.
    800 gram pompoen geschild en in stukken gesneden.
    7 dl. rundsbouillon
    1 grote ui (in ringen snijden)
    2 teentjes geperste knoflook
    1 eetlepel bloem
    2 eetlepels tomatenpuree
    1 koffielepel gedroogde oregano
    6 koffielepels fijngehakte peterselie
    olijfolie
    peper en zout

    Bereiding:
    Doe de bloem en peper en zout op de stukken vlees en meng goed dooreen.
    Verhit de olijfolie in de pan en laat de stukken vlees goed bruinen langs alle kanten.
    Doe er de uienringen bij en laat enkekele minuten meebakken en doe er ook de geperste knoflook bij.
    Overgiet met de rundsbouillon.
    Roer er de tomatenpuree door en de oregano en laat alles zachtjes één uur stoven.
    Voeg er de pompoenstukken bij en laat nog een half uur stoven tot alles gaar is.
    Bestrooi  het geheel met de peterselie en dien op.

                                                 Smakelijk!!

    14-09-2006 om 14:59 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegratineerde wortelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:(2 pers.)
    400 gram wortelen
    200 gram aardappelen
    250 ml. halfvolle melk
    5 eetlepels vetarme room
    teentje knoflook geperst
    zout en peper

    Bereiding:

    Schil de aardappelen en snij in fijne schijfjes.
    Rasp de wortelen en snij ze ook in fijne schijfjes.
    Schik de wortelschijfjes en aardappelschijfjes op de bodem van een vuurvaste ovenschaal.
    Voeg de melk,de room het geperste teentje knoflook en peper en zout bij.
    Bak ongeveer 45 minuten in de oven op 250 graden.     



                                   Heerlijk met een stuk gebakken kabeljauw.                              

    09-09-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perensoepje met geroosterde amandelen
    Nodig:                                                                (4 pers.)
    4 eetperen(doyenné)
    4eetlepels perenlikeur
    4 eetlepels suiker
    8 eetlepels geschaafde amandelen
    4 bolletjes vanilleijs

    Bereiding:
    De peren schillen en in stukken snijden.
    Samen met de likeur en de suiker pureren, indien de puree te dik is wat water toevoegen.
    Rooster de amandelen in een tefalpan.
    Serveer het perensoepje met een bol vanilleijs en bestrooi met de geroosterde amandelen.
       
                                               SMAKELIJK!!

    08-09-2006 om 23:01 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaatje met feta en tomaat.
    Nodig(4pers.)      
    200 gram feta
    200 gram witte gekookte rijst
    4 tomaten in blokjes gesneden
    enkele blaadjes basilicum
    peper uit de molen

    Bereiding:
    Verdeel de rijst over de 4 borden.
    Leg er ook de in blokjes gesneden tomaten op .
    Versier met gescheurde blaadjes basilicum.
    Strooi er tenslotte de verkruimelde fetakaas over en bestrooi rijkelijk met de peper uit de molen. 
      

    (geef er een vinaigrette bij van olie mosterd en azijn.)

                                                                 Heerlijk!!!!

    31-08-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke kruidenmayonaise.
    Nodig:
    5 dl. olie
    1 dl. azijn
    1 eetlepel mosterd
    2eierdooiers
    1 bosje peterselie
    2teentjes look
    enkele verse muntblaadjes
    enkele verse korianderblaadjes
    peper en zout

    Bereiding:
    Hak de verse kruiden fijn.
    De azijn,mosterd,zout en de eierdooiers in een hoge kom doen.
    Op deze ingredienten  een derde van de olie doen , de mixer op de bodem van de kom en op de laagste snelheid mixen.
    De teentjes look en de rest van de olie er aan toevoegen en goed mixen tot de mayonaise stevig is.
    De gehakte kruiden door de mayonaise  mengen en verder nog kruiden met peper en zout.

    31-08-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catalaans broodje
    Nodig :
    1 dikke snede brood
    1 goed rijpe tomaat
    1 teentje look
    1 dunne snede serranoham
    olijfolie
    zout en peper uit de molen
    enkele blaadjes basilcum

    Beriding:
    De grill voorverwarmen.
    Pel de tomaat.
    Besprenkel het brood met olijfolie en grill aan beide kanten  goudbruin.
    Wrijf het warme brood aan een kant in met het teentje knoflook.
    Snij de tomaat in heel kleine blokjes en leg ze open op de snede brood.breng op smaak met zout en peper uit de molen.
    Leg er de snede serranoham op.
    Versier met enkele blaadjes basilicum.

                                                  Dien op en smakelijk!

    19-08-2006 om 12:42 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tagliatelle met mozarella en raketsla
    Nodig:
    500 gram tagliatelle
    2doosjes mozarellaknikkers uitgelekt
    1doosje kerstomaatjes
    100 gram raketsla
    1 bokaaltje tomatenpesto (ofwel zelfgemaakt 195 gram)
    50 gram parmezaanschilfers
    peper en zout

    Bereiding:
    Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water ,giet af en laat uitlekken.
    Schep de tomatenpesto in de nog warme pan en roer er de uitgelekte pasta door.
    Voeg er de gewassen  tomaatjes , de mozarellaknikkers en de raketsla aan toe.
    Meng het geheel flink door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
    Bestrooi met parmezaanschilfers en dien goed warm op.

                                                 SMAKELIJK!!

    19-08-2006 om 11:51 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pompoen ingelegd in suikersiroop met azijn.

    Nodig: de verhouding op 1 liter azijn :750 gram suiker
                                                             12 kruidnagels
                                                             10 gram pijpkaneel
                                                              1 citroenschil
    Bereiding:
    Van de pompoen wordt de schil en de pitten verwijderd,het vruchtvlees wordt in blokjes of schijfjes gesneden.
    De pompoen wordt een nacht in aijn gezet,en daarna gekookt in de suikersiroop met de azijn en de kruiden tot ze doorschijnend zijn.
    Daarna worden de vruchten in bokaals geschept en de azijnsiroop er heet overgegoten.
    Na verkoeling worden de glazen gesloten.

    17-08-2006 om 20:24 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor op de bbq: groentebrochette (4 pers)

    Nodig:
    2 courgettes
    2 aubergines
    1doosje kerstomaatjes
    12 krielaarappeltjes in de schil beetgaar gekookt
    2eetlepels groene pesto
    2 eetlepels rode pesto
    olijfolie
    peper en zout

    Bereiding:
    Snij de aubergines en de courgettes in de lengte  in dunne plakken.
    Blancheer ze kort in kokend water dat ze gemakkelijk oprollen.
    Bestrijk de plakken aubergine met rode pesto. en rol ze op.groene pesto
    Bestrijk de courgetteplakken met groene pesto en rol ze ook op.
    Steek een auberginerolletje,een aardappel, een courgetterolletje en een kerstomaat afwisselend op houten prikkers.
    Besprenkel de courgette met olijfolie en kruid met peper en zout.
    Rooster ze goudbruin aan beide zijden op de bbq.

                                                SMAKELIJK!!


    28-07-2006 om 16:10 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappel-kaassalade
    Nodig( 4pers.)
    500 gram aardappelen
    100 gram brandnetelkaas
    100 gram blokjes geitenkaas
    100 gram blokjes leerdammerkaas
    Bakje kerstomaatjes
    3 kleine courgetten
    1 krop sla.
    Voor de dressing:
    -----------------------
    1 dl. mayonaise
    2eetlepels mosterd
    1 potje zure room
    4 pijpajuintjes

    Bereiding:
    Aardappelen in de schil koken en pellen en in blokjes snijden.
    De kersttomaatjes in de helft snijden en de courgettes in fijne reepjes.
    Alle benodigdheden voor de dressing mengen.
    De sla wassen en drogen.
    Leg de sla eerst op een grote platte schaal.
    Meng de aardappelen met de kaasblokjes en de tomaatjes en de courgettereepjes en leg alles op de sla en overgiet met de dressing.
    Snij de pijpajuintjes fijn en schik op de aardappelsalade.
    Dien op !


    13-07-2006 om 20:40 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomaten met champignons en spekblokjes.
    Nodig: ( 4 pers. )
    4 tomaten
    1 bakje champignons
    olijfolie
    1 grote ui in ringen gesneden
    1 teentje knoflook
    250gram spekblokjes (gerookt)
    peper en zout.

    Bereiding:
    Laat de pan goed warm worden en doe er de olijfolie in.
    Doe er de in stukjes gesneden tomaten bij en het bakje champignons en laat goed bakken.
    Doe er de uienringen bij en de knoflook  en ook de spekblokjes en laat het geheel goed bakken.
    Breng op smaak met peper en zout.



    Lekker met gekookte rijst.

    13-07-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penne met gorgonzola en raketsla.(4 pers.)
    Nodig:
    400 gram penne
    1 bussel raketsla
    200 gram gorgonzola
    olijfolie
    zout
    2 teentjes knoflook
    scheutje melk




    Bereiding:
    Was de raketsla.
    Doe olie in een pan en de knoflook en doe er raketsla bij en het zout.
    Laat bakken tot de raketsla kleurt en haal de look uit de pan.
    Doe in een andere pan de gorgonzola die je oplost met de melk.
    Als het geheel romig wordt doe je er de raketsla bij( indien het mengsel te dik is doe er dan nog een beetje melk bij.)
    Kook de pasta (al dente)
    Giet ze af en laat wat uitlekken en doe ze door de raketsla en de gorgonzola.



    Dien op en SMAKELIJK!!
     

    27-06-2006 om 21:15 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aperitief- RED DRAGON ( 5glazen)

    -Vul een shaker met ijsblokjes.
    -Voeg er 20 cl. likeur grand marnier aan toe-5 cl.vodka-5 cl. grenadine-15 cl. siroop of coulis van rode vruchten en 55 cl.ice tea.
    - Schud goed met de shaker en dien direct op in de glazen.

    18-06-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trifle van aardbei en vanille

    Nodig:
    1 sneetje cake in blokjes gesneden
    8 verse aardbeien
    2eetlepels aardbeienconfituur
    scheutje rode sherry
    1/2 liter vloeibare vanillepudding
    stijfgeklopte slagroom

    Bereiding:
    Leg in 4 hoge glazen blokjes cake en verdeel er ook de aardbeien over.
    Doe in ieder glas 1/2 lepel aardbeienconfituur.
    Giet in elk glas een scheutje sherry.
    Vul tot aan 3/4 op met de vanillepudding.
    Leg er een laagje slagroom op van 1 cm.
    Spuit er nog een toefje slagroom op en versier met een aardbei.
    Laat koud worden in de koelkast. 
     


                                                  HEERLIJK  DESSERTJE !!!!

    15-06-2006 om 14:41 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Een interessant adres?


    Foto

    Nieuws VRT NWS
  • Grootschalige WODCA-controles op overdreven snelheid en alcohol- en druggebruik in provincie Antwerpen vannacht
  • Straten veranderen in rivieren na hevige regenval op Italiaanse eiland Sicilië
  • "Herman was een pionier en een sterfotograaf": Humo-fotograaf Herman Selleslags (86) is overleden
  • Lokale partijen doorbreken het cordon, Vlaams Belang in coalitie in Ranst: "We delen visie over hoe de gemeente bestuurd moet worden"
  • 12 asielzoekers die door Italië naar Albanië waren gebracht, zijn na beslissing van rechter aangekomen in Italië
  • Veel volk op afscheid acteur en comedian Brik Van Dyck in Antwerpen
  • Klachten bij Raad Voor Verkiezingsbetwistingen over stembusgang in Hasselt en Geraardsbergen
  • Belgische onderzoeksschip Belgica ligt al maanden in de haven van Zeebrugge door conflict met uitbater
  • Reeks Palestijnse vlaggen wappert tijdlang op dak van stationsgebouw Brussel-Centraal
  • Oesterbanken waren vroeger ook in de Noordzee een 'hotspot', tot de Engelsen ze in 1870 wegvisten

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!