Enkele hapjes om te serveren bij de aperitief.
Koud hapje:
4 lepels mayonaise 3 lepels dragonazijn Enkele takjes bieslook fijnsnipperen Dille fijn snijden Peterselie fijnsnipperen Peper en zout 200 gram gerookte zalm
Alles samen mengen en 1 uur in de frigo plaatsen.
Schikken op een lepel en opdienen. hmmmmm!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------Warm hapje:
Scampi's pellen en kort bakken en van het vuur nemen en flamberen met een klein glaasje cognac. Blussen met een klein glaasje witte wijn. Peper en zout toevoegen en een lepel of 6 soyaroom toevoegen en fijngesneden peterselie.
Op lepelhapje schikken en opdienen.
Dit receptje is voor zo'n een 40 tal scampi's. -----------------------------------------------------------------------------------------------------
Warm hapje:
250 gr.champignons borstelen en fijnsnijden en bakken en 1 pakje boursin toevoegen of andere kruidenkaas en goed roeren.
In seveerlepel doen en overstrooien met fijngesneden peterselie.
|