Nodig: 600 gram victoriabaarsfilets
Voor het sausje: 4 ansjovisfilets 1 eetlepel wijnazijn sap van 1/2 citroen 1 ui 4 koffielepels olie peterselie 4 laulierblaadjes
aluminiumfolie voor de papillotten Bereiding: De oven voorverwarmen op 200 graden. Was de visfilets en dep ze met keukenpapier droog. Hak de gepelde ui. De ansjovisfilets in stukjes snijden en besprenkel met de azijn en het citroensap. Voeg de ui de gehakte peterselie en de olie en peper en zout bij de ansjovisfilets. Leg de visfilets op de aluminiumfolie repen Verdeel het sausje over de 4 pakketjes en leg op ieder vis een laurierblad. De papillotten goed afsluiten. Leg in het midden van de oven en laat 15 minuten bakken. Afwerken met een kwartje citroen. Dien onmiddelijk op.
Is lekker met een frisse sla erbij en aardappelpuree. Smakelijk.
|