(Klein)fruitliefhebber
Inhoud blog
  • NOG LENNO
  • WROCLAW
  • NAAR DRESDEN
  • Feedback Krieken
  • RE: Resistente kriek

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn meer dan 40 jaar ervaring met tuinieren en het telen van vele soorten (klein)fruit zonder scheikundige bemesting en - spuiten wil ik meedelen en zelf nog bijleren.



    Voor de fruitliefhebber
    05-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aleide
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aleide

    Zij heeft uitdrukkelijk gevraagd om geen bezoek meer te ontvangen. Haar einde nadert nu. Ik tref het dat dochter Veerle, arts haar voortdurend bijstaat, omringd door de andere kinderen.

    05-07-2014, 16:38 geschreven door Daantje

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    29-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vruchten Braambozen

     

    Vruchten Braambozen

    Nu heb ik zekerheid: de vruchten van de Buckingham Taybes, de ongestekelde mutatie van 1995 zijn identiek met de oorspronkelijke, gestekelde Medana Taybes zijn.

    Ik heb ze naast elkaar staan en op die plaats draagt de Buckingham voor ’t eerst.

    Zie de foto’s, daterend van 21 juni.

    1. Links staat de Buckingham , rechts de gestekelde

    2. Idem

    3. Idem

    4. Vruchten van nog een andere Medana Tayberry

    5. Obsidian: de grootste bessen lijken al geplukt. De vruchten smaken zeer aangenaam, minder complex dan de Taybes.

    6. Idem

    7. Idem

    8. Van dezelfde famile is Metolius, iets smallere, langwerpige bessen. De smaak is goed doch minder dan Obsidian.

    9. Idem



















    29-06-2014, 16:19 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG

    VERVOLG

    10. Adrienne werd gekweekt door Derek Jennings na zijn pensionering als onderzoeker aan het Scottish Crop Research institute

    11. Idem. De vruchten hangen meer verscholen tussen de weelderige bladeren.

    12. Helen werd eveneens gekweekt door Derek Jennings na zijn pensionering. Was de onderzoeker aan het Scottish Crop Research institute.

    13. Idem. Ik heb nog nooit zoveel vruchten gezien als dit jaar. Je zou zeggen veel meer vruchten dan bladeren.

    14. De afstervende Kotata gevolg van de heksenbezemziekte besproken in de blog van 13-03-2014. (Een beginnende aantasting bij de jongste Kotata, een braamboos. Ik heb de aangetaste plek zo goed als het ging uitgeknipt. Misschien een (kleine) kans dat het lukt?)

    15. Idem

    16. Zwarte framboos

    17. Bramenhaag

    18. Als toemaatje: rijpende Amerikaanse kruisbessen

     



















    29-06-2014, 16:10 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naschrift Taybessen

    Naschrift Taybessen

    Op de vorige blog zag u de grote oogst Taybessen.

    In de winkel zal u deze bessen niet vinden. Daarvoor zijn ze te teer. Ze hebben geen uitstalleven zoals dat heet. Ze dienen praktisch onmiddellijk te worden verwerkt of ingevroren.

    Een keer heb ik de vraag gekregen waar dergelijke bessen te verkrijgen waren om ze te verwerken in ijsroom.

    25-06-2014, 09:49 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    24-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medana Taybessen
    1. Medana Taybessen

    Dit zijn de vruchten, vanmorgen geplukt van 1 struik van de oorspronkelijke, gestekelde Taybes, de braamboos (half braam half framboos) die al in 1978 op de markt kwam en nog steeds een van de beste braambozen is.

    Er steekt ook een vreemde eend in de bijt; in dit geval de zwarte braamboos Metolius, doch deze is duidelijk minder van kwaliteit.









    24-06-2014, 10:47 geschreven door Daantje

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    19-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.opendeur dag Dodoenstuin

    Dit weekend opendeur dag Dodoenstuin

     

    De Dodoenstuin in het park van Schilde, op het einde van de Bellevuedreef is een verwezenlijking van onze Veltafdeling Antwerpen-Voorkempen halverwege de zeventigerjaren. Jos Ratinckx, onze voorzitter, tuinarchitect, was de realisator.

    Nu is er een nieuw elan.

    ZATERDAG 21 JUNI van 13 uur tot 18 uur met allerlei leuke activiteiten in de tuin

    Naast een bezoek aan de tuin kunnen jullie zien hoe je op een eenvoudige manier een bijenhotel kunnen maken. Patrick demonstreert hoe je met kruiden een lekkere risotto, pasta kan klaarmaken en nog andere activiteiten.

    Er worden zowel zaterdag als zondag ook plantjes/zaden verkocht. Mochten jullie in het bezit zijn van een overstock van plant-zaaigoed of zaden, dan zijn jullie eveneens welkom om deze aan de man te brengen.

    ZONDAG 22 JUNI van 13 uur tot 20 uur.

    Om 13 uur starten we met het maken van een kruidenspiraal. Je bent van harte welkom op deze workshop. Een tuinbezoek en een culinair avontuur krijgen jullie er ook nog bij.

    Maar om 17 uur starten ‘LES BUSICIENS’, een zeer goede groep die wereldmuziek op een zeer aangename manier brengen. Dit optreden duurt tot 20 uur.

    Meer info: 

    mieke vanderhaeghen
    maria clarastraat 4
    2160 Wommelgem
    0474/742624

     

    19-06-2014, 13:34 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    17-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Davidsfonds Halle-Kempen naar de Westhoek

    Met Davidsfonds Halle-Kempen naar de Westhoek

    Voor de jaarlijkse reis had deze keer de voorzitter, Lionel Vandenberghe, voormalig voorzitter van het IJzerbedevaartcomité (1989-2002) de touwtjes in handen. Een volle bus. Er zijn 2 zonen van oudstrijders mee: musicus Gust De Groof en ik. Lionel zal gedurende de ganse reis honderduit vertellen en de bus wel een paar keer op smalle paadjes loodsen.

    We krijgen een witte papaver opgespeld. In 1933 gelanceerd als symbool voor de afwijzing van oorlog en hoop op “nooit meer oorlog”. De rode werd in 1926 voor het eerst gebruikt voor het liefdadigheidswerk van het Britse leger.

    Eerste stop te Nieuwpoort. Na een croissant en een koffiekoek –niet de grote boterkoeken van meer in het binnenland- ging het naar de Ganzepoort, waar meerdere kanalen samenkomen, van waaruit de onderwaterzetting in oktober 1914 gebeurde. Eerst kwamen we bij het monument voor de Britse gesneuvelden bij Antwerpen en bij de verdere terugtrekking langs de kust.

    Het monument van koning Albert I is afgesloten voor grote restauratie en uitbreidingswerken. We komen aan de Plassendaalse vaart met in de buurt een Frans monument op het Charles De Gaulle pleintje.

    Verder staat er nog een Belgisch herdenkingsmonument en in de voorgevel van een huis zien we de naam van H. Geeraert vermeld, uitvoerder van de onderwaterzetting.

    We rijden tot de westkant van De Panne, even voorbij het standbeeld van Leopold I, die er in 1831 voet aan wal zette als koning der Belgen. Waar destijds de koninklijke villa stond en het eerste hospitaal l’Océan staan nu appartementsblokken.

    Dan slaan we het binnenland in.

    Als we door het Calmeynbos rijden op weg naar Adinkerke, herinnert Lionel aan het misbruik in 1925 van 500 heldenhuldezerkjes om er daar een weg mee aan te leggen. Uit protest werd besloten de Ijzertoren te bouwen.

    We stoppen aan het station Adinkerke–De Panne, iets voorbij Plopsaland, vroeger de Meli, waar we in mijn collegetijd te Torhout een paar keer gingen spelen. Daar ligt nog de reeds lang buiten gebruik gestelde spoorweg naar Frankrijk, die sommigen zouden willen heropenen.

    We rijden door de weidse polders van De Moeren, tot 4 m onder de zeespiegel gelegen, reeds in 1626 door Wensel Cobergher ingepolderd gebied.

    We stoppen aan de weg naar de kasteelhoeve Sint-Flora waar koning Albert I in 1917 ging wonen.

    Op grondgebied Houtem zien we het geboortehuis van Ward Lootvoet, de oprichter van Ecomat (Zoersel) en medereiziger Ivan Lootvoet. Via smalle wegen bereiken we de dorpskom van Houtem, eveneens het geboortedorp van onze Lionel.

    In de voormalige pastorie, met toren, tegenover de kerk bevond zich van 1915 tot 1918 het hoofdkwartier van het Belgisch Leger. Op het kerkhof, rond de kerk, staat het grafmonument van generaal Wielemans. Lionel brengt ons nog naar de plaats van het toenmalige vliegveld met het er tegenoverliggende café van de Vandenberghe’s, zijn voorvaderen.

    In de contreien van Vinkem en Wulveringem bevond zich het nieuwe hospitaal l’Océan en twee scholen voor niet minder dan 600 leerlingen van 5-15 jaar, voor het eerst in Co-educatie.

    Te Bauvoorde passeren we de bio-kleinfruit plantage Frambiosa y Besos van Wim Vandenberghe, de voorzitter van de bio-kleinfruittelers.

    Te Oeren, rond de kerk bevindt zich een kerkhof voor een 500 tal Belgische soldaten. We bemerken ook een paar Heldenhuldezerken, naar Joe English. Onder een van die zerken rust Karel Uytroeven, onderwijzer te Sint-Antonius-Brecht, nu St-Antonius-Zoersel, met een straat naar hem benaamd.

    We toeren even door Alveringem, het dorp van Cyriel Verschaeve. Daar werden destijds de “Open frontbrieven” gedrukt.

    Vandaar gaat het naar de Ijzertoren voor het middagmaal en aansluitend bezoek aan de toren met het panorama, om vervolgens af te dalen in het pas vernieuwde Museum. Eerst geeft gids Steven Maes een gesmaakte inleiding.

    Op de panorama-uitkijk heb je zicht op de bedding van de oude spoorlijn Diksmuide – Nieuwpoort, nu fietsroute. Destijds vormde de iets verhoogde bedding de ”Frontzate”, waarachter de soldaten konden schuilen. Bij pozen is het West-Vlaamse heuvelland, van de Kemmelberg tot de Catsberg in Frankrijk te zien. Ik meen in de verte het Wijnendale bos te onderscheiden, waartegen ik hoog (+/- 47 m) geboren ben, op De Reiger te Ichtegem, op een eerste heuvelrij op 20 km van de kust, van Koekelare, Ichtegem, Wijnendale-Torhout tot Aartrijke, met als hoogste punt 51 m op de Veldemolen te Ichtegem.

    De eerste toren van 50 m werd ingehuldigd op 24 aug. 1930. E.H. Paul Dehem van Ieper, titularis van de vijfde latijnse (nu de 2 de) was er aanwezig en vertelde hoe men met een vliegtuig de massale Ijzerbedevaart trachtte te verstoren.

    Ik heb die toren gezien in 1945. Toen was er al een gat geslagen bij een eerste aanslag. De volledige dynamitering gebeurde in de nacht tussen 15 en 16 maart 1946. De nieuwe toren van 84m werd afgewerkt in 1965 en is een beschermd monument.

    Al afdalend in het Museum zie ik o.a. de heldenhuldezerk van Leo Smits van Antwerpen, broer van Paula Smits, moeder van mijn echtgenote Aleide Lagrou.

    Huiveringwekkend is de donkere passage op passerellen in de ‘Dug Out’, onderaards verblijf, schuilplaats en slaapplaats voor soldaten.

    Het laatste bezoek is aan het Duitse kerkhof te Vladslo met het beroemde, treurende ouderpaar van Käthe Kollwitz met ervoor de grafsteen met o.a. de naam van hun zoon Peter. Hier liggen 25.644 soldaten begraven.

    FOTO’S

    Brits monument

    Idem

    Albert I

    Plassendale vaart

    Frans monument

    Belgisch monument

    H. Geeraert

    Bus

    Glimp op de zee



















    17-06-2014, 10:03 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG

    VERVOLG

    Weg naar Sint-Flora in De Moeren

    De Moeren

    Idem

    Ouderlijk huis Lootvoet

    Te Houtem

    Idem

    Kerk

    Pastorie

    Idem



















    17-06-2014, 09:58 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 2

    VERVOLG 2

    Lionel met Gust De Groof

    Grafmonument generaal Wielemans

    Plaats van het oorlogsvliegveld

    Paxpoort

    Restant van de gedynamiteerde toren. In de crypte eronder liggen enkele voorname Vlaamse soldaten.

    De nieuwe toren

    Diksmuide

    Links begint “De Frontzate” en is te volgen tot in de verte. Let op de bomen.

    Ichtegem, mijn geboortegemeente, 13 km



















    17-06-2014, 09:50 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 3

    VERVOLG 3

     

    Huidige spoorlijn naar Veurne met ervoor de bedding van de spoorlijn naar Nieuwpoort. Nu fietsroute.

    Gids Steven Maes

    Heldenhuldezerk Leo Smits

    Vladslo

    Idem

    Idem

    Ouderpaar Käthe Kollwitz

    Grafzerk

    Vladslo



















    17-06-2014, 09:45 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 4

    VERVOLG 4

    Doodprentje Leo Smits. Met dank aan Leo Lagrou die zorgde voor de digitalisering.

    Idem





    17-06-2014, 09:37 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    16-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feedback Zwartkop (Sylvia atricapilla)

    Feedback Zwartkop (Sylvia atricapilla)

    Van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen ontving ik bericht dat de vogel geringd was te Berchem-Kluisbergen op 08.09.2013, 102 km van hier.

    Sinds een week zie ik regelmatig zwartkoppen in de fruitkooi. Wellicht zijn ze het meest verlekkerd op de blauwe bessen die beginnen te rijpen.

    (zie blog 10-04-2014 of vul bij Zoeken in: zwartkop)

    16-06-2014, 20:52 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    15-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar de streek van ‘de Groote Oorlog’

    Naar de streek van ‘de Groote Oorlog’

    Met de Senioren van de Landelijke Gilde

    Als zoon van een oud-strijder wou ik er absoluut bijzijn.

    Een eerste stop was te Roeselare om de innerlijke mens te versterken: koffie/thee en een paar grote boterkoeken, in de Kempen zijn het koffiekoeken.

    Te houthulst passeerden we het kerkhof van 1823 Belgische gesneuvelden tijdens de doorbraak in 1918. Mijn vader werd toen krijgsgevangen op de hoogten van het belendend dorp Klerken.

    Vandaar naar het Duitse kerkhof te Langemark. De Duitse kerkhoven worden nog steeds onderhouden door vrijwilligers. Voor de talrijke Engelse kerkhoven fungeert een officiële dienst.

    De Duitse kerkhoven ademen een aparte sfeer. Te Langemark liggen 44.000 gesneuvelden begraven, waarvan 25.000 niet geïdentificeerd.

    Daarna verkenden we verder de streek tot over ‘de schreve’ in Frans –Vlaanderen. Middagmaal tegen Poperinge, dat we daarna bezochten.

    In het stadhuis bezochten we de dodencel van gedeserteerden die op de koer gefusilleerd werden. Pas nu erkent men dat deze mensen een oorlogsshock hadden opgelopen en niet meer beseften wat ze deden. Vervolgens bezochten we de hoofdkerk, Sint Bertinus, met o.a. oude glasramen die de oorlog overleefden.

    Van de tijd om even te verpozen maakten we gebruik om van een Sint Bernardus Abt 12° te genieten, die niet veel afwijkt van de befaamde trappist van West-Vleteren; immers die werd jarenlang gebrouwen in dezelfde brouwerij te Watou.

    Vandaar ging het naar Ieper voor de imposante, Last-post om 20u00 onder de Menenpoort.

    FOTO’S

    Louis Mampay, boomkweker te Viersel. Mijn oudste appelbomen op onderstam M7, geschikt voor zandgrond, zijn intussen serieuze kleppers geworden.

    Te Langemark gaat men eerst door een tunnel

    De groep

    Hoek met de 25.000 niet-geïdentificeerde

    Idem

    Vele gevallenen waren te enthoesiaste, Duitse studente-vrijwilligers. Cfr de oude film “Vom Westen nichts Neues”

    De groep

    Gedenkteken voor de 44.000

    Idem



















    15-06-2014, 01:05 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 1

    VERVOLG

    Friedhof, kerkhof in het Duits

    Monument

    Friedhof

    Monument voor de Canadezen te Poelkapelle

    Tyne Cot met 8963 Britten (waaronder 6627 die niet geïdentificeerd konden worden), 1369 Australiërs (waaronder 791 die niet geïdentificeerd konden worden), 1011 Canadezen (waaronder 560 die niet geïdentificeerd konden worden), 520 Nieuw-Zeelanders (waaronder 322 die niet geïdentificeerd konden worden), 90 Zuid-Afrikanen (waaronder 66 die niet geïdentificeerd konden worden) en 1 geïdentificeerde en 3 niet geïdentificeerde Duitsers en nog enkele anderen. Er is ook een muur met de namen van 33.763 Britten en 1.176 Nieuw Zeelanders.

    Idem

    Idem

    Er liggen ook 4 Duitsers

    Panorama naar het noorden vanop de Catsberg



















    15-06-2014, 00:59 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 2

    VERVOLG 2

    Stadhuis Poperinge

    Glasraam St Bertinus

    Idem

    Beeldhouwerk

    Onder de Menenpoort

    Idem

    Last Post, gedicht

    Belfort op de Lakenhalle

    Last Post

     



















    15-06-2014, 00:36 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    12-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke Vlaamse Dendrologische Vereniging bij Michel Boutsen en Veruska Nieto Borja te Geel

    Koninklijke Vlaamse Dendrologische Vereniging bij Michel Boutsen en Veruska Nieto Borja te Geel

    We waren er op 18/5 te gast. Een extensief terrein van 8 Ha met vele soorten bomen en struiken. De grote verzameling azalea’s was al uitgebloeid. Er is ook een grote hoogstamboomgaard met oude rassen; nog in de opstartfase. De grond leek wat zandig en aan de droge kant met nogal wat duizendblad. Rond de bomen wordt koeienmest gebruikt.

    Na de zonnige wandeling genoot iedereen van een verfrissing en werd er geproefd van de bak kunst van huisvrouw Veruska. Zij is van Indiaanse, Columbiaanse afkomst; studeerde in Amerika en spreekt aardig Nederlands met de dochtertjes, zowel als Spaans.

    Enthousiast leerde zij ons de Amerikaanse Smoothies kennen. De verse ingrediënten (waaronder ook een steen van een avocado!)worden in een zeer krachtige (3 PK) blender gedaan en op een zeer hoog toerental, zeer fijn vermalen. Je proeft helemaal geen korreligheid.

    De Amerikaanse handboeken worden er bij gehaald. Gezondheidsvoedsel. En direct klaar.

     

     

    Welcome to the world of 3 horsepower blending. These are not your ordinary smoothies! We use a very powerful blender to "break out" Phytochemicals hidden in the stems, skin, seeds, rinds, fibers and flesh of fruits and vegetables down to the micron level! In addition, blending has quick preparation time and clean up—so this way of living will be easy for you to sustain.

    ... Delicious smoothies are guaranteed with these recipes of the most healing smoothies on the planet. The avocado seed is extremely high in soluble fiber and phytochemicals, which is excellent for helping to clean out your arteries, lower cholesterol, and it has the energy of an entire tree! If you have a serious disease you need to follow the complete protocol (beyond just smoothies) as laid out in the “Conquering Any Disease” book. The particles of cellulose fiber, which contain the phytochemicals, get broken down on the micron level. This is the secret as to why people have reversed nearly every disease using smoothies. When people asked for specific recipes that TASTED GOOD and followed the principles of our Food Healing System this manual was slowly born. Now on its 9th edition, its the ultimate collection of our most loved “Smoothie Formulas” for their taste and healing power.

    FOTO'S



















    12-06-2014, 08:03 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 1

    VERVOLG  1



















    12-06-2014, 07:58 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 2

    VERVOLG  2



















    12-06-2014, 07:58 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 3

    VERVOLG  3



















    12-06-2014, 07:57 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 4

    VERVOLG  4



















    12-06-2014, 07:57 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005
  • 04/04-10/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Hebt u een vraag of opmerking druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!