Bereiding: De zalm uit het blik laten uitlekken en alle graten en velletjes verwijderen. Maak de zalm in de blender samen met de creme fraiche en de tomatenketchup fijn en voeg er daarna peper en zout bij en het scheutje cognac. Leg alles in een schaal en versier met de fijngesneden peterselie. Dien op met sneetjes geroosterd brood.
Stokbrood met gandaham en mozarella. -------------------------------------------- Nodig: stokbrood snippers ganaham look olijfolie tomaat in schijfjes mozarella in schijfjes peper en zout verse basilicum
Bereiding: Snij het stokbrood in de helft en snij dan de 2 helften doormidden. Smeer het brood in met olijfolie en wrijf over het brood met het teentje look. Schik de snippers gandaham erop en de schijfjes mozarella op het stokbrood. Verdeel er de schijfjes tomaat over.Strooi er wat zout en peper op. Leg er ook nog de verse basilicum op. Leg er nu de deksels op.
En eet smakelijk!!!!
Ovenkoek met chorizo en paprika. ----------------------------------- Nodig: 1 ovenkoek dunne plakjes chorizo groen en rode paprika in blokjes. krulsla vinaigrette preischeuten.
Bereiding: Snij de ovenkoek doormidden. Beleg ze met krulsla die gemengd is met een vinaigrette. Schik hierop de plakjes chorizo. Strooi op de chorizo de blokjes rode en groene paprika. Werk af met de preischeuten. Plaats het deksel terug.
Bereiding: Wrijf de kalkoenfilets in met peper en zout. Bruin het vlees langs alle kanten en neem even uit de pan. Fruit de gesnipperde ui samen met de fijngehakte knoflook. Voeg er ook de in plakjes gesneden champignons bij en de fijngesneden paprikas en laat even sudderen. De rest van de ingredienten toevoegenen ook terug de kalkoen en laat terug 1/2 uur lichtjes sudderen. Indien de saus te vochtig is kan men ze desnoods binden met het maizenapoeder.
Opdienen met gekookte aardappelen of gekookte rijst.