Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    04-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zee, wind en water ....
    Zoals altijd de eeuwige optimist:  ik  pakte mijn valies op een snikhete dag… badpakken, topjes, shorts, sandalen … één dikke trui, één lange broek, één paar schoenen, één paar warme sokken enz… het moest en zou een snikhete juni maand worden aan ons zeetje.:-?
    Huh….de eerste twee dagen viel het nog mee, maar één ervan was voorzien om naar zee te rijden en uitpakken en de tweede was wachten op schoonma en haar helpen uitpakken…
    En toen was het mooi liedje uit.  

    De hemel werd grijs, een natte motregen viel en verpestte de dag van de rommelmarkt-standhouders op de dijk èn die van de wandelaars langs die rommelmarkt … wijle dus.

    Vandaag is het geen motregen, vandaag zijn de wolken donkergrijs en regent het naar goede, oude Belgische gewoonte bakken ouw wijven.
    Ik zit hier in m’n enige warme lange broek, met m’n enige warme sokken aan,  te tokkelen aan m’n computer en dit bij gebrek aan iets beter.
    Internetverbinding kan ik niet meer krijgen met mijn laatste nieuwe laptop en dit  :evil: omdat mijne zilveren vlak voor ons vertrek besloot om er een nieuwe ‘goedkopere’ internet verbinding op te zetten, namelijk Mobile Viking. 
    Mobile viking heeft ons al 12 euro gekost plus (dat zeggen ze er niet bij) de speciale USB stick die je moet gaan kopen bij Base die ook nog eens 59 euro kost.  Bovendien moet je nog software downloaden en daar zit waarschijnlijk de oorzaak van de hele miserie.   Na heel wat over en weer getelefoneer zeiden ze dat de fout niet bij hen lag,  maar waarschijnlijk bij mijn laptop.   Bezin eer je begint.    HUH … en nog eens HUH….

    Soit, Mobile Viking doet het niet en nu doet Mobistar Everywhere het ook niet meer op deze laptop….gaat er nog iets goed zijn aan deze vakantie vraag ik me ontzettend moedeloos af?   

    Godzijdank had Mr. Silver mijn oude laptop ook meegebracht en daar werkt Mobistar Everywhere nog wel op.  Ik vergeef hem daarom hierbij zijn gefoefel aan mijn nieuwe laptop.  :-8)
    Ik tik dus op de snelle laptop en met wat knip en plakwerk krijg ik deze tekst hopelijk op mijn blog geplakt.

    Ik merkte bij de verbindingen wel een verbinding via een Belgacom hotspot, maar dat kost ongeveer veertig euro per week en dan weet ik nog niet of en hoe het werkt of hoeveel GB of MB ik daarvoor krijg.  

    Je merkt het … er is heel weinig nieuws, het kan niet anders dan beteren nietwaar?  

    Het appartement is nog in dezelfde staat als vorig  jaar, maar er is wel een nieuw ijskast en een nieuw afwasmachine.

    Schoonmoeder schrok wel even bij aankomst in haar appartement, want bij de verhuur was haar niet gezegd dat het een niet rokers appartement betrof.   Dit was enkel te lezen bij de inventaris die op tafel lag bij aankomst.  
    De eerste dag hing ze te roken uit het keukenvenster, maar met dit weer zal ze dat vast en zeker niet doen anders vliegt haar hoofd eraf en raakt haar permanent in den oorlog (nl: in de war )

    Brandt astemblieft allemaal een kaarsje voor mooi weer, want we hebben een cabine gehuurd, maar bij weer zoals vandaag geraken we zelfs daar niet zonder een duikerspak.   ’t Hoeft niet snikheet te zijn, neeje....gewoon droog is al goed genoeg.   Merci en dankuwel voor de moeite.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    06-06-2012
    Ocharme
    Arme jullie, ik heb zonet een oproep gedaan aan de weergoden voor zon maar nog geen antwoord gekregen, wat die éne broek en pull en sokken betreft... tsj tsj dat was héél onvoorzichtig en ondoordacht, ga je het nooit leren... ALTIJD alles meesleuren dan heb je het gewoonlijk niet nodig, zo loop ik in een hittegolf zelfs met m'n plu in m'n tas... en wat schoonmama betreft... ocarme dat mens, hopelijk houdt ze er geen trauma aan over hihi... kus voor allebei.

    06-06-2012 om 20:34 geschreven door Myette


    ..
    Volgens de laatste weerberichten zal het eerst echt zomer worden na 15 Juni, ze noemen dat eigenlijk "een Europese Mouson" als die twee weken woedt, dan volgt een hete zomer. Maar laten we het houden op elke dag zelf de kop even buiten steken en ons er zelf van vergewissen. Morgen stort ik de de betaling voor de huur van het appartement voor de maand Juli in Middelkerke, ook de huur van de strandcabine, weer of geen weer. Kleindochter Axelle en oma Lea zitten op hete kolen om te vertrekken. Ik probeer mijn plantjes in de  tuin al voor te bereiden op mijn afwezigheid door ze dagelijks te vertellen hoezeer ik ze zal missen. Hou de moed er in schat. Of geen eens een seintje aan de huisbaas van dat niet rokers appartement dat er daar een kettingrookster huist, dat men de rook door de vensters naar buiten ziet en ruikt walmen. Ik ben nu eenmaal zo'n smeerlapke dat dit zou doen. Dus nog eventjes en de zonnige dagen breken aan. Kuskes.

    06-06-2012 om 15:20 geschreven door Ludovikus


    Van pech gesproken lieve Bojako
    Mijn hart gaat echt uit naar jullie met dit rotweer. Je zal maar geboekt hebben. Het is hierboven precies ook crisis en zetten ze de verwarming liever niet aan. We hebben stilaan genoeg regen gehad voor de ganse maand dus duim ik met jullie dat de zon er snel weer doorkomt... Liefs en kus

    06-06-2012 om 11:28 geschreven door Natoken


    05-06-2012
    PS:
    Mag er op jullie appartement wel gerookt worden?Zo ja, dan is het de oplossing voor je schoonmama.Embarassed

    05-06-2012 om 03:02 geschreven door Huismusje/Petra


    *
    't Komt goed, suske... 't komt wel goed...kalm maar...kom hier dat ik u eens goed vastpak...smak smak smak.

    05-06-2012 om 02:57 geschreven door Huismusje/Petra


    04-06-2012
    hallo Bojako
    den belgiek op zijn best hé ! het is zoals ze zeggen :"als we maar gezond zijn" ! groetjes en .... de duvel staat vanzelf koud !

    04-06-2012 om 20:01 geschreven door johan1944


    winter
    Ja Bojako dat is ons landje he.
    Persoonlijk ben ik het liefst aan zee in de winter en in het najaar.
    Dan ben je erop gekleed.
    Momenteel laat de toestand van Willy het niet toe om naar ons stekje aan zee te komen.
    We proberen positief te blijven.
    Geniet van iedere dag als het nu mooi weer is of slecht want het tij kan heel vlug keren.
    Iedere nieuwe dag is voor ons een geschenk uit de hemel.
    Groetjes uit Hasselt.

    Christiane

    04-06-2012 om 15:51 geschreven door christiane


    !!!!
    ja inderdaad het is om de krelkespis van te krijgen. Zo zeggen ze dat hier. IK heb chance gehad, want was verleden week aan zee voor vier dagen en schitterend zonnig weer gehad. Is heel dikwijls anders en ik schijn een patent te hebben op slecht weer aan zee. Ik duim voor jullie dat het beter wordt en hopelijk hier dan ook. OP het ogenblik is het droog maar er is al behoorlijk wat water uitgevallen deze voormiddag. Fijn verlof en geef de moed maar niet op, het kan alleen maar beteren.;-)) Warme groet Michelly

    04-06-2012 om 13:43 geschreven door Michelly


    awel merci !
    't is toch jammer hé dat het nu net zo'n bar weer is , ik steek geen kaarsje op , ik ben geen gelover (smile ), maar denk aan je en wens je beter weer !en hier is het niet beter !
    gedaan met feesten , nu is het :

    Photobucket

    04-06-2012 om 13:21 geschreven door ani


    Van pech gesproken...
    We hebben het hier al een paar keer over jullie gehad met dit rotweer. We plannen een paar uitstappen naar zee en omgeving deze maand maar het zal toch stukken warmer moeten zijn! Gisteren viel het schoolfeest van de kinderen van de dochter letterlijk in het water en zaterdag mogen we naar het feest van die van de zoon... dus we duimen ook voor goed weer enne.. een kaarsje meer of minder hier, dat zal het verschil niet maken dus .. ik steek er eentje op!. Ik hoop dat het weer straks met jullie is en schoonmama want anders....!!!!??? Dikke kus en knuffel.

    04-06-2012 om 13:16 geschreven door Natoken




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    klixke
    blog.seniorennet.be/klixke
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!