Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    22-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. een kat op een hete tinnen dak ...
    een kat op een hete tinnen dak .... ja zo voelt het een beetje aan ... maar ik klaag niet hoor, ooooo neeee.... laat de hele zomer zo maar zijn.  
    We hebben zo gezaagd en gezeverd over de buitengewoon lange, koude, natte winter en lente, dus nu lippen stijf opeen en regelmatig met een nat washandje mijn gezicht verfrissen en indien nodig plons ik het zwembadje in om de rest van mijn body ook af te koelen.

    Vorige week een vluchtig bezoekje gebracht aan vriendin Paz,  die naar mijn en haar gevoel goed en snel aan het genezen is van haar hernia operatie.
    Mijn rug knarste en kraakte ondanks de facet infiltratie, maar ik durfde haar niet ontmoedigen ...tenslotte is Pazke veel fitter dan ik en zal ze daarom hopelijk ook veel sneller genezen.

    Zaterdag waren we uitgenodigd bij schoonbroer en schoonzus aan zee voor een heerlijke BBQ.  Naturellement was Schwiegermutti ook van de partij en zoals steeds werd ze door ons thuis aan de voordeur opgepikt met onze voituur.

    Ze stapte in, trok achter zich de autodeur toe om meteen te beginnen zagen ...
    " Oi oi booshma booshma ... kinterschlot stot noch oep en dor kan ich nie teege... mut opendoen!"

    Kalm en beleefd zoals altijd antwoordde ik : " uw zoontje zal dat direct doen wanneer hij terugkomt (hij was even een karton water naar haar appartement gaan doen, want we moeten zien dat onze oudjes genoeg vocht innememen) maar denk eraan ma, het kinderslot moet onmiddellijk terug opgezet worden wanneer we straks weer thuis zijn, ik zou niet willen dat één van mijn kleinkinderen de auto uit dondert!"

    Waarop zij weer : " ik verschton nie da daaine kindere allemol zoen prutsers zaain, maaine jongens hebbe da noeit kedaan, kinderen von vantaag meuge alles toen, was zoe nie fruger."

    Waarop ikke weer, nog steeds uitermate kalm en beleefd  :roll: :  "moeder ... uw oudste zoon heeft nooit in een auto gezeten tot hij minstens vier of vijf jaar oud was, want toen woonden jullie beiden nog in een Duits kamp, hij kon dus moeilijk in een auto aan deuren prutsen.   Bovendien heb je me altijd verteld dat hij in dat kamp de vrije loop had als kleuter en je hem overal moest zoeken.   Verder herinner ik me dat jullie een VW hadden toen ik je leerde kennen en als ik me niet vergis waren er maar twee deuren in die auto ... ook moeilijk voor een kind om dan de achterdeur open te doen..."

    Achter mij hoorde ik zoals steeds het gemompel :  " och du verschotst du nie Shaakie ...fruger was alles anders mit oenze kinderen ..."

    Godzijdank kwam mijne zilveren op dat ogenblik terug en konden we naar zee vertrekken.
    Om alle verdere gesprekken te vermijden neem ik altijd een boek mee en zetten we de radio aan in de auto.  
    Niet dat het echt nodig is, want meestal slaapt ze vooraleer we de Kennedytunnel bereiken en moeten we ze wakker maken bij aankomst aan zee.

    Ze heeft zich weer een nieuw soort GSM gekocht, speciaal voor ouderen van dagen - zoals men in de volksmond placht te zeggen en schrijven - aangeraden door een nieuwe vriendin, met een alarm achteraan.
    Zoals steeds snapte ze weer niks van de werking.   

    Ik stelde voor om eens op de alarm achteraan te drukken om te zien wat er zou gebeuren.
    Het geluid van een alarm weerklonk en onze GSM's begonnen te rinkelen.  Hoera ... het ding werkte.  
    Blijkbaar tot grote schrik van Schwiegermutti, want ze kreeg bijna een appelflauwte :
    " oi oi ... ich bin bang, sebiet komt ambulance ... zet lawaait af, zet lawaait af  ... oi ich gon flauwvallen van zenuweëen..."

    Schoonbroer zette het geluid af en enkele minuten daarop kregen we op haar nieuwe GSM een bericht van onze zoon 2 : "wie ben je en wat is er ?"

    Ik belde hem onmiddellijk op om hem gerust te stellen.   Blijkbaar stond het nummer van Bobonne niet in zijn GSM en er was een bericht binnengekomen met de tekst : Help mij aub !
    Soit ... als ze ooit leert hoe ze deze GSM moet gebruiken (de derde al denk ik) dan kan ze met gerust gemoed de straat op, want voor thuis heeft ze een alarm om de nek hangen.

    't ja .... oud worden ... niet gemakkelijk hé.... benieuwd hoe wij later zullen zijn en hoe onze kinderen over ons gaan spreken :-)

    Gisteren heb ik wegens de hitte de dagelijkse wandeling overgeslagen en ben ik met de regelmaat van een klok mijn zwembadje ingedoken om af te koelen, tussendoor even naar de TV gekeken om ons Flupke te zien koning worden.

    Tussen de plonsbeurten in las ik verder in een uitstekend boek van Ben Elton : 'The two brothers', dat zich afspeelt in Nazi Duitsland.    Zeker aan te bevelen, want ik had enorm spijt toen het uit was.

    Nu moet ik me dringend klaarmaken, want deze namiddag is het koffieklatch met mijn twee lieve vriendinnen in 't park...

    Moesten Ludovicus en Lea hier komen lezen :   "heel onze bloggroep hoopt dat dit mooi weer blijft duren en dat jullie verder nog een prachtige vakantie aan zee hebben! "

    Toedeloekes!   ;-)



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (18)

    01-09-2013
    Ik zal maar hopen dat het English stubbornness is die je hier weghoudt..haha
    Want neen , wij kennen dat niet hoor na al dat gesmeek hier om toch even een teken van leven te geven... wij zijn veeeeeel volgzamer uhm , uhm..Grapje, ik hoop dat alles daar ok is en het enkel door kinderoverlast komt dat we jou hier niet zien. Maar vanaf morgen kan je dat excuus niet meer gebruiken. Ik zal ook blij zijn dat de rust terugkeert al zijn we weeral voor 2 volle weekends ingeschakeld deze maand!..Maar ach.. moesten ze niet meer komen dan zouden we ook ongelukkig zijn niet Bojako? Hopelijk ben je er vrijdag toch bij? Kus en knuffel

    PS moet ik hier toch als code Suzi intikken zeker en meteen denk ik eraan dat zij dat " ongemak" niet heeft mogen meemaken al zou ze dat doodgraag gedaan hebben.. en dan zullen we maar niet klagen zeker maatje?

    01-09-2013 om 09:06 geschreven door Natoken


    29-08-2013
    Ik geef het op... je bent nog erger dan de drie rakkers hier, die luisteren ten minste nog haha
    Da maar gewoon een dikke knuffel en kus voor jullie daar!

    29-08-2013 om 15:31 geschreven door Natoken


    21-08-2013
    Komaan maatje kak of genen kak de pot op om jouw ei hier te leggen want het duurt wel heel lang en we missen jouw spinsels!!
    Ik zeg altijd :" Het ei dat je hier kwijt geraakt moet je niet elders leggen" haha!! Niet op letten ik draai een beetje op overdrive en dat zelfs zonder kids.. de tuin is weer in zo'n periode van het jaar dat er van alles moet verwerkt worden en dan spreek ik nog niet van Mister  spic en span en Mister Proper die in de kast blijven staan plus dat die 28ste stilaan op mijn systeem werkt want ik weet echt niet of ik nu stilaan voldoende weet om die vereiste score te halen en dat overkwam me vroeger nooit!!! Neen ik zei het elders al .. ik wil het niet horen dat het de jaren zijn...dat werkt echt niet stimulerend!! Grrr! Voilà dixit en ik ben er weg mee! Kus en knuffel

    21-08-2013 om 10:21 geschreven door Natoken


    18-08-2013
    We maken ons toch stilaan ongerust hoor..
    Want je bent op alle domeinen zo stil. Alles ok? Geef eens een teken en verlos ons van de twijfel !! Groetjes en knuffel

    18-08-2013 om 11:58 geschreven door Natoken


    Booooooooooooo!!
    Ik ben toch zo benieuwd hoe het met je is!!!
    Lieve groetjes vanuit hier he

    18-08-2013 om 11:33 geschreven door thea


    15-08-2013
    ..
    Wat denk je ervan om weer nu en dan iets van ons te laten horen. Mea Culpa, ik weet dat ik zelf niet het beste voorbeeld ben, maar het zou zonde zijn om alles verloren te laten gaan. Het is nu wel zo dat jullie nog wel in verbinding blijft langs "Facebook", maar van die sites ben ik geen voorstander, ik type nl niet snel genoeg. Kuskes en tot ik nog eens wt lees op je blog.

    15-08-2013 om 13:38 geschreven door Ludovikus


    10-08-2013
    inderdaad , dat dak is niet meer zoooo heet , kom er maar af !
    of zit je aan zee ??????

    10-08-2013 om 14:12 geschreven door ani


    KOM VAN DAT DAK AF .....!!
    In een zomerslaap Bojako? Ik weet alleen maar van winterslapen hoor! Hopelijk is alles ok ten huize van Bo en haar Zilveren? Een hartelijke groet!

    10-08-2013 om 09:41 geschreven door Natoken


    04-08-2013
    "
    Die kat niet te lang op dat tinnen dak laten lieve Bojako anders verbranden haar pootjes bij die hitte!haha
    groetjes en kus x2

    04-08-2013 om 10:04 geschreven door Natoken


    27-07-2013
    Ja inderdaad
    jouw verhalen over Schwiegermutti zijn hilarisch en jij bent het omdat je dat allemaal zo mooi in dialect kunt neerschrijven. Mijn kleindochter schrijft ook razendsnel dialect maar ik moet bij elk woord dat ik schrijf nadenken, hoe die klank dan weer geschreven moet. Niet te doen. Dus laat ik het maar achterwege.
    Hoop toch echt dat het met je rug wat beter gaat.
    Waterkoude knuf (warm is het al genoeg!)
    Michelly

    27-07-2013 om 22:46 geschreven door Michelly


    26-07-2013
    en de rug , al wat beter ? dat heeft zijn tijd nodig hoor , zegt een oude "ondervindingrijke " moe !


    Image and video hosting by TinyPic

    26-07-2013 om 10:43 geschreven door ani


    25-07-2013
    Oei oei oei...
    Ik zei het al.. ze hebben het laatste stukje verstand weggenomen want ik ben hier terug omdat ik vergeten was dat ik hier al was.. volg je ..haha en wat lees ik..In mijn reactie twee kemels.. mijne T heeft Geen last van de zon ipv heen en die eindknus .. hewel je kan het misschien zien als een samentrekking van knuffel en kus maar feitelijk was het een kus !!
    Als het zo verder gaat dan belooft dat!! Sorry van je rug , ik lees dat die infiltratie niet veel geholpen heeft...ik wilde dat ik je kon helpen want een pijnlijke rug is geen lachertje!! Verzorg je maar extra. Tot binnenkort!

    25-07-2013 om 14:35 geschreven door Natoken


    Ik probeer al heel de tijd een beeld te krijgen van die kat op dat dak en wat dat met jou te maken heeft...maar lukt me niet haha
    Jaja .. het zal door de hitte van de voorbije dagen komen zeker want dan smelten de laatste restjes verstand ook weg!  Hoewel ,bij mij doen ze het nog drastischer dat lees je wel als je op mijn blog gaat. Het is stilaan draaglijk qua temperatuur al hadden we hier nog geen regen. De tuin smeekt om water maar ik durf er niet teveel om vragen want zondag is het hier weer de zoete inval (14 man) en later op de week nog eens !!!!!! Dus moet het zonnig blijven!  Maandag waren we ook aan zee en het was er zalig alleen is het zover rijden , ttz niet zo erg ver maar de files maken het lastig anders zaten we er meer... T heeft heen problemen met de warmte al vond hij het de laatste dag ook ietsjes te ... dat gebeurt niet vaak want hij herleeft met de zon! Geniet daar van je zwembad en een dikke knus van ons!

    25-07-2013 om 08:48 geschreven door Natoken


    ...
    Hihi,heb weer genoten van je relaas van mutti,ben wel een beetje jaloers op je nu met je zwembad,ik moet het houden met regelmatig een voetbaddeke of een douchke,mijn gezicht doet pijn van het zweet af te vegen,aardje naar mijn vaartje,die zweette ook altijd zo in zijn gezicht terwijl mijn oksels droog blijven,raar he,dikke flodderkus en geniet maar voort..ongestoord
    tipsvantantelips_zpsfb793549.gif
    Daar is de zomer..
    daar is de zon
    nu veel te hot op het balkon!
    Knuffel van Nestje & Lipske
    dikke poot van Hoshi

    25-07-2013 om 07:40 geschreven door lipske


    24-07-2013
    Hihihi
    Weer kostelijk die schoonma van jou... allee van hier gezien toch... en hoe wij zullen worden... nooit zo daar ben ik zeker van of het zou moeten dat dementie ons karakter verandert en alle remmingen wegvallen... oeps... in dat geval kunnen de kinderen en kleinkinderen nog pret aan ons beleven... haha!

    24-07-2013 om 10:12 geschreven door Myette


    23-07-2013
    heerlijk!
    wat lees ik toch graag je bobonne verhalen! en dan wens ik telkens dat ik ook maar een stukje van jouw assertiviteit bezat!je moet op die momenten maar alert genoeg zijn om direct aan die "historische" feiten te denken en dan ook nog met humor fijntjes kunnen repliceren...
    en ben iktoch een stom kieken...ikke maar vertellen over mijn (hopelijkverholpen) pijnen, dacht echt dat het je nu beter ging terwijl ik nu lees dat het toch niet zo best gaat...dju toch!hopelijk komt er alsnog beterschap. liefs

    23-07-2013 om 12:09 geschreven door paz


    22-07-2013
    een kat op een heet zinken dak ....
    zo voel jij je toch niet zeker , met je zwembadje in de tuin ? ik moet het met een sproeier stellen
    verder , jou verhaal over je schoonmoeder : hilarisch ! och arme , 't menske
    ik las net HAAR NAAM WAS SARAH van titiana de Rosnay = prachtig -- roman met historische feiten over Parijs in 1942 !

    22-07-2013 om 16:09 geschreven door ani


    Onze congé
    zit er al op, we hebben de zonnevitaminen al opgedaan ('t was 't zekerste). Ons stekske au sud verkocht wegens teveel overlast kikkergekwaak van 19 u tot 1 u in de morgen, en dat van pasen tot eind juli, vreselijk enerverend!

    22-07-2013 om 14:39 geschreven door camille




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    radio_opsinjoor
    blog.seniorennet.be/radio_o
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!