Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    28-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.opnieuw naar de dokter! HERHALING VOOR LUDOVICUS










    Ik had me altijd voorgenomen om nooit te beginnen klagen en zagen over ziekte en ongemak als ik wat ouder werd, maar ik kan het dus niet meer laten.

    Veel mensen zullen veel ergere dingen hebben, maar dit is mijn blogdagboek en ik moet het toch kwijt.

    Ik heb dus weer op een mooie namiddag binnengezeten, weer in het ziekenhuis voor een onderzoek.

    Al een hele tijd lang werd ik geplaagd door vreselijke rugpijn. Trouwe bloglezers zullen hier al meer over gelezen hebben. De verklaring van de dokter was een tijdje terug: “gewone sleet voor uw leeftijd”.

    Enkele dagen nadien kroop ik bijna van de pijn naar de huisdokter en zei dat ik het niet meer kon uithouden – gewone sleet of niet. Ik kon zelfs mijn nek amper bewegen. De huisdokter begon hier en daar te duwen en te porren en zei: ‘maar dat heeft niets met uw ruggewervels te maken, dat is een spieronsteking en ge moet ontstekingsremmers nemen!’. Ok, ik was met alles akkoord als de pijn maar wegging.

    Toen hij bijna klaar was met het voorschrift schrijven vroeg ik terloops om een extra briefje te schrijven voor mijn Cholesterol pillen die bijna op waren.

    ‘Hm....’ zei hij over zijn bril kijkend....’hoe lang neemt ge die al?’ Ik dacht bij mezelf: ‘manneke dat zou jij beter moeten weten dan ik, je hebt tenslotte mijn dossier’ maar zoals alle moedige vrouwen zweeg ik en zei...’al een heel tijdje’... Toen zei hij: ‘’t ja die cholesterol pillen kunnen als nevenwerking wel spierontstekingen veroorzaken.’. Ik viel bijna van mijn stoel. Toen ik ’s avonds begon na te denken realiseerde ik me dat de rugpijnen en alle andere pijnen waarschijnlijk rond de tijd begonnen waren dat ik cholesterol remmers begon te nemen. Ik nam de bijsluiter en daar stond het zwart op wit.

    De volgende ochtend belde ik de dokter terug om te vragen of ik er onmiddellijk mee mocht stoppen. Hij bevestigde dit en zei dat ik dan na een tijdje vrij van pijn de pillen terug moest nemen en indien ik dan terug pijn kreeg, dan wisten we waar de oorzaak lag.

    Jahaaa....dag Jan...geen haar aan mijn hoofd dat er aan denkt om ze terug te nemen. Mijn rug doet geen pijn meer.

    Maar nu het onderzoek van vandaag. Al een tijdje heb ik een pijnlijk knobbeltje in de palm van mijn hand. Storend soms en pijnlijk af en toe, bv. gisteren toen ik met de kinderwagen een lange wandeling maakte. Ik had dus een afspraak gemaakt bij een handchirurg in ’t ziekenhuis want als vrouw weet ge dat ge met knobbeltjes hier en daar voorzichtig moet zijn!

    Nu even een tussendoortje..-jullie weten dat ik af en toe afdwaal - onlangs had een medeblogster http://blog.seniorennet.be/elkedagtelt/ en ik het erover hoe je bij specialisten slechts een ‘lichaamsonderdeel’ bent en indien je als ‘mens’ gezien wilt worden ben je verplicht om daarna met je grieven terug bij de huisdokter te gaan om wat meer algemene uitleg en troost.

    Onlangs was ‘mijn rug’ dus een bij de specialist en vandaag ging ‘mijn hand’ dan naar de specialist. Nadien ga ik dan maar naar de huisdokter voor troost en bijstand.

    Heel vriendelijk was ze wel die specialist, ze bekeek mijn hand, hm’de en ha’de wat en zei toen doodleuk : je hebt de ‘ziekte van Dupuytren’. Wablief ???? ‘ uwe vinger zal op de duur helemaal krom gaan staan – hebt ge ook knobbels op uw voeten?’. Van de ene verbazing in de andere vallend zei ik dat ik de onderkant van mijn voeten nooit goed bekeken had vermits ik niet erg lenig ben. Ik probeer dan bij zo’n mensen nog wat de clown uit te hangen.

    Ik heb het zelf nog niet durven doen, maar straks moet ventje de onderkant van mijn voeten eens grondig bestuderen. Wat er zou gebeuren indien daar knobbeltjes waren ben ik gewoon vergeten te vragen, daar is de huisdokter dan weer voor.

    Ik vroeg toen of ze dat knobbeltje op mijn hand misschien nu weg kon doen voor mijn vingers begonnen te krommen, maar ze zei dat ik moest wachten op een kromming van minstens 30 graden.

    Ik ben thuis gekomen en heb natuurlijk onmiddellijk op Google naar de ziekte van Dupuytren gezocht. Oeioei, beter niet gedaan. Ik ben er nog niet goed van.

    Nu ga ik seffens naar een vriendin bellen van wie de man al twee of drie keer geopereerd is aan die ziekte om me de beste dokter aan te bevelen.

    Maar het ergste moet nog komen: hou u vast. Vanachter in mijn hoofd begint er een belletje te rinkelen. Cholesterol pillen oorzaak van spierziekten....jaha....en bij nader inzien ook ziektes aan het bindweefsel. Potverblomme ’t zal nog efkes duren eer ik meer dan een aspirine durf in te nemen hoor.

    Ik zeg nu niet dat die pillen de oorzaak zijn, dat zal nog moeten bewezen worden, op de site van Dupuytren staat mijn afstamming blijkbaar ook in voor het hebben van deze ziekte:

    De ziekte komt vooral voor in Scandinavië, Nederland, Schotland, Engeland en Ierland. In het zuiden van Europa is de aandoening nagenoeg onbestaande.
    De verklaring voor deze noord-west Europese dominantie ligt bij de Kelten, die een genetische aanleg zouden hebben voor de ziekte van Dupuytren. Waarschijnlijk hebben de Noormannen de genetische aanleg voor de ziekte doorgegeven tijdens hun veroveringstochten tussen de 8ste en de 11 de eeuw. De ziekte wordt daarom soms ook wel eens 'de ziekte van de Vikingen' genoemd.

    ’t ja en mijn vader heeft altijd gezegd dat onze naam een ‘Viking’ naam is en we zijn inderdaad van het noord – oosten van Engeland waar de Noormannen veel veroverd hebben.

    Alhoewel....mijn vader was donker en heel fel – en ik heb dus altijd gedacht dat de Romeinen daar meer schuld hadden, maar ge ziet, het waren waarschijnlijk de Vikings.

    Tenzij.....het natuurlijk die verdomde cholesterol pillen zijn.




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    15-10-2005
    cholestorol pillen
    Hallo Bojako, thanks voor het tekenen van mijn gastenboek ik las dat artikel over de cholestorol pillen .. opgelet hoor als je teveel cholesterol hebt kan je beter die pillen innemen. Vraag naar een ander alternatief of zo. Die cholesterol is echt gevaarlijk voor je hart die moet onder controlen gehouden worden. Neen veel sojaproducten zoals sojaroom enz.. eet minder vlees maar meer vis enz.. hou je cholesterol echt in de gaten als je die pillen niet meer neemt laat je bloed op tijd controleren Veel liefs

    15-10-2005 om 15:28 geschreven door Tine (vechten tegen borstkanker)


    13-10-2005
    Bezinken.
    Ik had gisteren je artikel al gelezen, maar ik moest het even laten bezinken. Ik weet trouwens nog niet goed wat ik deze situatie moet zeggen. Alleen dat ik let je meeleef, en dat ik je een verschrikkelijk moedige vrouw vind. Je lijkt het makkelijk op te nemen, en er makkelijk mee kunnen om te gaan. Maar jij alleen voelt hoe het er van binnen aan toe gaat he. Ik hoop met heel mijn hart dat men je kan genezen voor er misvormingen optreden, en dat je ondertussen weinig of geen pijn hebt. Dikke knuffel vo6.gif

    13-10-2005 om 16:49 geschreven door huismusje


    12-10-2005
    La maladie mystérieuse

    Aha Bojako...je hebt dus de 'Keltische Klauw'!
    Ik dacht dat dat niets met de pillen voor verhoogd cholesterol
    te maken had, maar met het verhoogde cholesterol zelve.
    Meestal komt die 'klauw' bij mannen voor en >br> - om de heren een beetje op te fleuren - ook op de penis.
    Ik heb dat wel vaker gezien, op de handen dan hè
    versta me niet verkeerd!

    12-10-2005 om 20:36 geschreven door LaBo




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    martin1952
    blog.seniorennet.be/martin1
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!