Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    18-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een doorsnee dagje tenhuize van Bojako.
















    Gisteren moest het zwembad afgehaald worden bij den Brico. Een pak van circa 250 kg op een pallet. Dat steek je dus niet zo maar in je koffer.

    We vragen aan zoon 2 of we zijn karretje mogen gebruiken. “Ja ma, maar er zijn twee reuze grote plakkaten voor de vlaamse kermis op gemonteerd als reklame, ge zult die er eerst moeten afdoen.”

    Geen probleem zegt ventje, hij gaat het karretje halen en zet die twee reuze reklame borden in mijn voorhofje, de buren zullen zich weer afvragen wat we nu weer van plan zijn.

    We vragen aan broer 1 en een goede vriend of ze willen meegaan om het zwembad te helpen binnendragen want ventje loopt nog steeds kreupel met zijn gebroken grote teen.

    Op dat moment is het nog steeds de bedoeling dat het pakket met zwembad onderdelen voorlopig in de tuin gezet wordt, want er is door de handicap van ventje niet meer verder gewerkt aan het nivelleren van de tuinoppervlakte bestemd voor het zwembad.

    De drie mannen komen aan en openen het pakket aan de voordeur en beginnen het zwembad met stukjes en beetjes naar de tuin te dragen.

    Ventje zegt terloops terwijl hij voorbij loopt : “ge zijt toch niet vergeten dat zoon 2 komt eten tussen de middag want het is woensdag”.
    “Kak” denk ik bij mezelf (alle Belgen zeggen shit, dus ik moet als britse toch eens een ander woord gebruiken.) Ik was het glad vergeten en loop heel snel naar de bakker en beenhouwer om eten.

    Tijdens het eten zegt ventje dat hij, broer en vriend na de middag de tuin gaan nivelleren. Dat was helemaal niet voorzien, maar door het goede weer hebben ze besloten nu ze toch met drie zijn om het te doen.

    “Hoe ga je dat doen met een gebroken teen?” vraag ik natuurlijk aan ventje. “’t Ja als we met drie tegelijk schuppen en harken komt dat wel in orde” is zijn antwoord.

    “Zijde gulle nu helemaal zot?” vraag ik, we gingen toch bij Eurorent zo’n ‘frees’(?!)machine huren! Gelukkig krijg ik steun van zoon 2 die rustig zijn bokes zit te eten. Hij neemt de telefoonboek, belt Eurorent, vraagt naar de prijs en bestelt onmiddellijk een frees machine en een pletwals. Het mag onmiddellijk afgehaald worden. Ik heb op dat moment geen flauw benul hoe zo’n machine eruit ziet.
    Zoon 2 heeft het gezond verstand van zijn moeder geërfd en zijn werklust van zijn vader.

    Broer 1 en schoonzus komen dan aan en eten een boterhammetje mee. Goede vriend en zijn vrouwtje gaan naar huis eten en komen wat later terug.

    De machines worden bij Eurorent afgehaald en ik schrik want het is een vrij groot ding en het kan enkel door de grote dubbel deur van mijn living (alle meubels moeten worden opzij gezet) en over mijn mooie tapijten (!) naar de tuin gereden worden, ze geven me geen tijd om iets op de tapijten te leggen. De pletwals staat nog aan de deur en ik overweeg om het ding zelf naar achter te rollen maar besluit dat het veel te zwaar zal zijn om op te heffen.

    Ventje komt aangepikkeld en tilt het op alsof het een pluimpje is. Ik bekijk hem met grote bewonderende ogen en zeg “amaai zeg, zo’n kracht nog op uw leeftijd”. “Bijlange niet” zegt hij “dat weegt niets, ’t is leeg, ge moet dat als ge het wilt gebruiken volledig met water vullen”.
    Hm...er zijn toch slimme mensen op de wereld die zo iets bedenken hé?

    Wij (de drie vrouwen) zetten ons buiten op het terras en horen de mannen tegen elkaar mompelen achter in de tuin, ze zijn aan’t proberen de ‘frees’ aan de praat te krijgen.

    Broer 1 die elk machine aan de praat kan krijgen neemt over van ventje en opeens horen we een vreselijke gil en in paniek komt broer 1 afgelopen en hij roept: “Bo, ge moet direkt met Bert naar spoed want ik heb met mijn elleboog heel hard in zijn oog gestompt, hij stond achter mij toen ik de machine in gang trok en ik had hem niet gezien”. Ik denk bij mezelf, “allez mannekes dat kan niet, niet zwanzen, twee keer op een paar dagen naar spoed!" en ik loop naar achter in de tuin waar ventje tegen een boom leunt met zijn hand voor zijn oog.
    Ik vraag hem of het hetzelfde oog is dat verleden jaar werd geopereerd voor het loslaten van het netvlies want dan moeten we inderdaad onmiddellijk naar spoed.

    “Nee, ’t is mijn ander oog” mompelt hij stillekes. Broer 1 staat nog altijd in paniek rond te springen.

    Weer delf ik in mijn pseudo medisch geheugen en besluit dat: - indien ventje nog recht staat en normaal praat er waarschijnlijk niets ernstig aan de hand is. Hij zegt dat hij niet duizelig is dus ik neem aan dat hij geen hersenschudding heeft. Op mijn vraag om zijn hand weg te doen zodat ik zijn oog kan bekijken zie ik het oog inderdaad elke seconde opzwellen en blauwer worden.
    Uiteindelijk 'leken' besluit: een ferme blauw ket.

    Ik ga naar de diepvries en neem de zakjes eruit die er voor zo’n spoedgevallen inzitten en zeg tegen ventje dat hij even moet gaan zitten en de ijszak erop houden zodat de zwelling niet toeneemt.

    Iedereen is tegen dan al een beetje gekalmeerd en broer 1 en goede vriend gaan verder werken terwijl ventje even wat bekomt.

    Wij drie vrouwen doen wat we best doen en dat is een lekker glas frisse, witte wijn drinken in het zonnetje en ons niet moeien met de hardwerkende mannen.

    ’s Avonds blijven ze allemaal eten en ik kook voor iedereen als ze om acht uur eindelijk besluiten om te stoppen met werken. Ik ga kijken en de drie hebben het klaargespeeld om ondanks de teen, het blauw oog en hun gezegende gemiddelde leeftijd van zestig een groot stuk tuin netjes uit te graven en te nivelleren.

    Ik bewonder oprecht in stilte het mansvolk rond mij.

    Nu hoop ik dat wanneer het zwembad gemonteerd wordt er geen verdere ongelukken gaan gebeuren want dan ga ik denken dat het ding vervloekt is en durf ik er niet in zwemmen.

    ’s Nachts moeten we dan nog naar Zaventem rijden om schoonma  af te halen die terug komt van Gran Canaria.

    Wie zei er dat we ons gingen vervelen als we niet meer werkten?



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (13)

    20-05-2006
    Lijden
    ...of wat een zwembad lijden kan, tenminste de entourage er rond...prettig weekend Bojako en verzorg dat oog van 'ventje' hé.

    20-05-2006 om 10:37 geschreven door Pedro


    ..
    jij ook bedankt voor de chat Chia, moeten we nog eens doen! en nee we zijn schoonma niet vergeten hoor. Om vier uur 's morgens laten we in ons beddeke! "was iel goei raais gewest, plezaaant, goe gegeite, veul plezier gemokt en broek spant van veul eite.." de ingrediënten van een geslaagde reis dus.

    20-05-2006 om 01:23 geschreven door bojako


    Schoonma

    Bedankt voor de gezellige chat, Bojako.
    Er is even reclame bij 'Jaws 3', vandaar dit berichtje.
    Echt spannend is het trouwens toch niet hoor.

    Ik wilde eigenlijk alleen maar even vragen of jullie door
    al die consternatie schoonma niet vergeten zijn op te halen van het vliegveld?!?!? *smak*

    20-05-2006 om 00:27 geschreven door Chia


    19-05-2006
    Goedeavond jongedame!

    041008route666bv.gif< /a>
    Als dat geen boeiend verhaal is,hopelijk komt alles goed met het oog van de brave man! Groetjes,Joeltjeblues.

    19-05-2006 om 22:46 geschreven door joel loose


    ..
    Myette ge maakt me al ongerust hoor, verleden jaar is zijn netvlies van zijn ander oog gelost en daar was niets mee gebeurd....ik weet nu waar we op moeten letten, zodra hij iets raars ondervindt gaan we weer naar spoed!
    Lu'ke moest het zwembad er gestaan hebben moesten we het al niet langer vullen, 't heeft hier de ganse dag GEGOTEN!
    Vifke, geen compassie??? dat ventje van mij wordt verzorgd als een prinske!
    Lips, stil ? Hier? hahahaha.... gisterenavond begon die teen toch door het verband heen te bloeden. Ze hadden me op spoed gezegd dat ik het verband (de spalk) mocht vernieuwen indien het nodig was, maar bij het zien van al dat bloed durfde ik niet want ik was bang dat de ganse nagel er mee ging afkomen en dat ik van mijne sus zou draaien. Vanmorgen is ventje dan maar naar meneer doktoor geweest en die heeft het verzorgd.
    ronald - gewoon heel blij dat ik je naam weer eens zie staan, ik mis je blogje hoor en dat van vader ook!
    en vandaag....geen tijd gehad om zelf iets te schrijven veel te druk met al die grote buttons uit mijn gastenboek te verwijderen na het lezen van het stukje van troubadourke. Ik ben er enkele uren zoet mee geweest en ik moet er nog uithalen, vanaf nu houd ik het regelmatig bij want het vertraagt het openen van je blog enorm.
    tussendoor dan nog gekuist want morgen en overmorgen komt "turbo" kleindochter. Sweet dreams allemaal en bedankt voor jullie bezoekjes, jij ook Corry want ik was je bijna vergeten te vermelden.

    19-05-2006 om 22:37 geschreven door bojako


    Efkes serieus
    Boke dit is geen zwans... laat dat oog nakijken... ik heb jaren geleden een stomp in m'n oog gekregen en enkele weken later is het netvlies gescheurd en dan losgekomen... resultaat een operatie... je kunt daar niet voorzichtig genoeg mee zijn... ik meen het hoor... kus van Myette

    19-05-2006 om 21:13 geschreven door Myette


    ocharme toch,
    Zeg Bojako jij hebt precies niet te veel compassie met het ventje,hihi lekker een wijntje drinken in een zalig zonnetje en die mannen maar werken je hebt ze toch af en toe een duveltje gaan geven zeker. weekend groetjes van Vifke

    19-05-2006 om 19:09 geschreven door vifke


    hallo
    het is hier zo stillekes ? toch weer niks gebroken ,he? een heel tof weekend voor jullie Bijouke,dikke smak wiskeswa0120qz.gif

    19-05-2006 om 18:27 geschreven door hotlips


    Groetjes
    Zo dat is een hele klusdat zwembad van je. Wel leuk dat je ons zo op de hoogte houdt van al die ups en downs ronde je zwemparadijsje. Nu nog wel een beetje beter weer.

    corrybutton8nr.gif

    Hier regen en heel veel wind.---maar toch een Een Fijn Weekend . Groetjes Corry

    19-05-2006 om 17:01 geschreven door corry


    18-05-2006
    zeker weten doe ik het niet
    maar ik begin zo stillekens te denken dat zwemmen een gevaarlijke sport is op onze ouderdom. Ik kan natuurlijk verkeerd zijn !

    18-05-2006 om 18:47 geschreven door roanld


    Ongelukjes
    Wel dat zwembad is nu al goed om als vertelling te dienen rond het haardvuur.
    Straks gaat men nog denken dat het 'ventje' wordt mishandeld!
    Als dank voor zoveel moed en doorzettings vermogen van je halve trouwboek, ga je hem toch als eerste in het zwembad laten zitten he. Waarbij jij hem dan met veel overgave hem koelte toe wuift.
    Dat is het minste dat je toch kan doen he.
    Liefs en tot de volgende....

    18-05-2006 om 18:42 geschreven door huismusje/troubadoerke


    ..
    Zal leuk worden als het af is. Wel water in doen. wolf3ji.gif

    18-05-2006 om 17:59 geschreven door Ludovikus


    ..
    Ja Bijouke,Het minste dat je kan zeggen van jou,je zult je nooit vervelen !En zeker niet met een Bijou als die van jou,haha!Moest je tussendoor nog tijd hebben,....ben je slim genoeg voor het kwiske van Lipske?Vraag het anders aan 't ventje,daar kan hij toch niet veel verkeerd aan doen,(grinnik)

    18-05-2006 om 16:10 geschreven door hotlips




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    blognieuws
    blog.seniorennet.be/blognie
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!