Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    22-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.groetjes vanuit Brisbane...

    We zijn nu veilig en wel bij nicht Brisbane.

    De vlucht van Sydney naar hier duurde slechts een klein uurtje en ging heel vlot.   Jullie kunnen niet geloven hoe blij ik ben dat we voor de grote vlucht business class hebben genomen nadat we die korte trip in Economy namen.

    In Economy heb je amper plaats om te bewegen.  Ik mag er niet aan denken dat je zo 24 uur moet vliegen.

    De temperatuur hier is nu rond de 30°C en de lente is hier pas begonnen, wat moet dat zijn tijdens de zomermaanden?   Gisteren hebben  we Brisbane stadcentrum bezocht en een rondvaart gemaakt op de rivier met de rivercat.   Heel handig want vanuit een lekker koele Ferry vaar je een paar uur rond en krijg je een prachtig zicht op de stad zelf.  Geef het nog een tiental jaren en het wordt een metropolis zoals Sydney zelf.  De wolkenkrabbers beginnen hier ook als paddestoelen te groeien.

    De binnenstad was hier wel autovrij en het was heerlijk winkelen.

    Nicht woont in de buitenrand in een heel mooi huis, helemaal ingericht om de warmte buiten te houden, dat zal ook wel nodig zijn wanneer het 'nog' warmer wordt denk ik.

    In tegenstelling tot Sydney is het hier nogal heuvelachtig en dat is even wennen.  Herniaretta wandelt niet graag op en neer en heeft me dat deze nacht even duidelijk gemaakt.

    Ik zit daarom nu rechtop in mijn bed te typen terwijl Mr. Silver nog lekker in dromenland naast me ligt.  Gelukkig is er overal airconditioning anders kon je hier niet slapen denk ik.

    Nicht Brisbane zegt dat steeds meer mensen naar hier komen wonen en vooral omdat het hier altijd mooi weer is.  Je kan het vergelijken met het zuiden van Spanje.   Overal bloemen en palmbomen.

    Het is wel heel bizar om in de grote supermarkten nu al het kerstgerief te zien, ik was door het mooi weer volledig vergeten dat we op de feestdagen afstevenen.   Nu zijn de winkels en de clubs allemaal nog ingericht voor Halloween, maar de kerstversiering is ook al uitgestald.   Ik vermoed dat we voor we vertrekken al overal Kerstversiering in de straten zullen zien.

    Avondschemering heb je hier niet.   Om vijf uur schijnt de zon en zit je nog lekker op terras en om zes/zeven uur is het plots pikkedonker.  Nicht Brisbane heeft in Sydney twee zonen wonen en hier in Brisbane een dochter en een zoon.   De zoon heeft ons uitgenodigd op een 'bake' op zijn farm ...'k heb geen flauw idee wat hij daarmee bedoelt.

    Ik krijg ook steeds meer de indruk dat de Australiërs ongelooflijke gokkers zijn.   In elke club vind je,  zoals in Las Vegas rijen en rijen gokmachientjes.  Je hoeft er niets voor te kunnen.   Het slikt geld als water en geeft je bitter weinig terug.   Dan heb je nog overal Bingo, Keno, de paardenraces, de hondenraces, allemaal zaken waar hopen mensen op gokken.  Je begrijpt niet hoe ze op het einde van de maand nog iets over hebben om van te leven en het lijkt alsof het er met de paplepel wordt ingegeven.   In de clubs is alles voorzien om mensen te lokken.   Ouders met jonge kinderen mogen in de vele clubzetels iets nuttigen, overal kan je er tegen een schappelijke prijs iets eten.   De kinderen mogen wel niet voorbij de scheidingslijn naar de gokmachientjes, maar ze zien mama en papa om de beurt voor een tijdje achter die lijnen verdwijnen om met glazige ogen nog wat dollars in de geldverslindende machines te verspelen.   Rondom in de club hangen dan weer grote schermen die de Keno resultaten weergeven, die je wel vanuit je clubzeteltje mag spelen en op andere schermen kan je de resultaten van de races zien...

    Een gewoon café of Taverne zonder enige gokmogelijkheid lijkt hier niet te bestaan.

    Oei, Mr. Silver is net wakker en ik hoor nicht rondstommelen in de living, het wordt tijd om op te staan want .... om tien uur gaan we met haar Bingo spelen - 't is meedoen of verzuipen vrees ik.

    Godzijdank bestaan zo'n clubs niet in ons lief Belzikske.

    Ik mis iedereen al verschrikkelijk en stilaan begin ik de dagen al af te tellen naar onze terugkeer.    Het reizen zal nooit iets voor mij worden vrees ik, maar dat wisten jullie al wel zeker?!   ;-)



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    25-10-2009
    *
    Het is bij jullie daar nu zondagmorgen  07:50:48 uur wanneer ik dit hier om 23:55h schrijf.Raar gevoel geeft me dat en vannacht draaien we de klok dan ook nog eens een uurtje terug. Zou voor mij ideaal zijn daar, ben ik gelijk van mijn omgekeerd bioritme en slaapprobleem verlost.
    En wat die veelvuldige goktenten betreft, tja het is een Britse kolonie he. Pazke vergelijkt het met Las Vegas, maar ook in Amerika zijn voornamelijk Britten en Ieren aan land gegaan he. Dus zo verwonderlijk is het niet. Maar een gokgen heb jij dus ook al niet, ben jij zeker dat je van over het grote water bent?!
    Geniet nog maar een beetje, straks mag je naar huis. Dikke kus uit Vlaanderen.

    25-10-2009 om 00:03 geschreven door Petra


    24-10-2009
    Jaja
    Ik begrijp wel wat je voelt... 7 weken is ook heel lang om van huis weg te zijn... zeker als je bij familie logeert dan ben je toch niet helemaal vrij te doen wat je wil... maar probeer er maar van te genieten... ik ben wel een tikkeltje jaloers want ik heb dat reizigersgen wèl maar heb het altijd moeten onderdrukken... maar toen ik eens een hele week bij m'n zus in Istanbul logeerde kreeg ik toch ook dat benauwde gevoel...
    Dikke kus voor jou, Bob en de hele reutemeteut daar.

    24-10-2009 om 20:28 geschreven door Myette


    Heimwee naar huis
    Natuurlijk mis je de kids en de kleinkinderen, zelfs met zo'n goeie ontvangst mist men zijn eigen stekje. Home blijft nog altijd sweet home hee!

    24-10-2009 om 10:58 geschreven door camille


    ...
    Al missen we je hier heel hard,probeer toch nog maar wat te genieten,zoiets maak je niet alle jaren mee he!En nu weet ik nog niet of je terug bent voor de volgende,dikke,dikke flodderkus van ikke en Nestje!
    saterdayxu8.png
    Niemand is volmaakt
    en ik ben daar het perfecte voorbeeld van.
    (Niemand)
    Prettig weekend met een dikke kus van Lipske

    24-10-2009 om 08:02 geschreven door lipske


    23-10-2009
    Jij begint ons
    te missen en wij missen jou al een tijdje! Gelukkig schrijf je toch af en toe een bericht zodat we je niet helemaal uit het oog verliezen! Geniet maar lekker en vertel maar heel veel, zo krijgen wij de indruk dat we een beetje meereizen!
    Warme groet!
    Michelly

    23-10-2009 om 23:50 geschreven door Michelly


    Soms lijkt de wereld enorm klein, soms héél groot

     

    gelukkig blijft geen enkele droomreis een eeuwigheid duren

    hoe opwindend het vertrekken ook kan zijn

    het verlangen naar huis doet soms écht pijn

    met betraande ogen ziet men sommigen naar de horizon turen




    Verre groetjes, Uilenspiegel

    23-10-2009 om 16:39 geschreven door Uilenspiegel


    heimwee?
    Schuif dat toch nog maar eventjes opzij als het lukt, want wat je nu allemaal beleeft is zo bijzonder...Ik herken me in jouw verwondering over de kerstversiering terwijl het subtropisch warm is. Toen ik 2 jaar geleden in november in Brazilie was, overviel me ook dat gevoel: kerstbomen in het restaurant, terwijl je in een bloot kleedje en op sandalen ernaartoe was gewandeld. Dat gokken...is dat overal in Australie of alleen in Brisbane?Moet zoiets als Vegas zijn, binnenspeeltuinen voor de kindjes en overal gokmachines, goedkoop eten en shows om te lokken : plezant voor heel even, maar mij stootte het ook tegen de borst. En dan denken dat mensen naar die plaatsen op huwelijksreis gaan bv, of een lang weekend op vakantie...Een "bake" zal wel een barbecue zijn zeker??? Wat ga je lang, lang kunnen nagenieten, ook al zit nu al een beetje van thuis te dromen...Ondertussen zit ik van hieruit herniaretta te bezweren om zich koest te houden. Dikke kus!

    23-10-2009 om 10:52 geschreven door paz


    Home sweet home..
    Ergens begrijp ik jou hoor. Reizen is tof en boeiend en verruimend maar ook zo vermoeiend en je mist je dagdagelijke leven na een tijdje. Vroeger, toen we nog " jong" waren had ik daar geen probleem mee , maar dat avontuurlijke vervaagt ook wat met de jaren. Maar blijf toch maar genieten, dan kom je met een lading herinneringen en ervaringen terug om ons dagenlang bezig te houden met het vertellen ervan. Intussen missen we je ook een heeeeeel klein beetje!!! ( niet teveel verwachten hé!!!). We blijven meereizen en binnenkort ben je weer bij ons!! Dikke kus.

    23-10-2009 om 10:15 geschreven door Natoken


    ..
    Zelfde gevoel hier bij ons ook hoor, we missen je heel erg. Intussen blijven we toch je lotgevallen volgen. Was het niet dat ik beter wist, ik zou bijna compassie met je krijgen. Kuskes.

    23-10-2009 om 01:47 geschreven door ludovikus


    hallo Bojako

    buttom.jpg
    met slaapogen kom ik u nog wat fine dagen wensen ! lieve groeten

    23-10-2009 om 00:18 geschreven door johan1944




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    greetje45
    blog.seniorennet.be/greetje
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!