Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    25-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ventje en voetbal










    Oef...terug thuis aan mijn PC’ke. Ik heb hem ( voor mij is’t een hem ) vastgepast, kuskes gegegeven en ben hem nu aan’t strelen op zijn gevoelige toetsen met mijn zachte vingertopkes.

    Op de camping waar we staan zijn ze eindelijk de éénentwintigste eeuw binnengeraakt en hebben ze ‘buiten’ een soort computerconsole gezet ‘onder een afdak’ waar je ‘staande’ aan kan werken tegen de democratische Hollandse prijs van 7 euro per uur...jawatte! ’t is dan verdorie nog een Qwerty inplaats van een Azerty en als je dan typt kan je het vergelijken met een pianist die aan een piano zit waarvan ze enkele toetsen hier en daar verlegd hebben.

    Om compleet gadgadada van te worden.

    Uit je rechterooghoek zie je de eurocent teller elke seconde zakken en dan begin je nog meer te foeteren. Het eerste uur ben je dan ook bijna kwijt aan het ontdekken van het verdomd ding.

    Uiteindelijk gaf ik me gewonnen en droop ik terug af naar onze caravan, letterlijk en figuurlijk want het regende weeral voor de zoveelste keer.

    Daar in de caravan stond mijn vertrouwd laptopke me aan te staren, trouwens ook een Qwerty maar omdat het de mijne is heb ik het toetsenbord gewoon gewijzigd naar Azerty want ik typ toch blind.

    Voor andere mensen die op mijn laptop willen werken is dat dan wel heel frustrerend want als ze op de Q drukken krijgen ze een A, maar ja... ’t is tenslotte de mijne.

    Zuchtend zei ik veel later tegen een van de eigenaars van de camping dat het toch spijtig was dat ze zo’n spel daar hadden gezet inplaats van gewoon een hotspot te voorzien, en of ze misschien dan toch ook een barkruk aan die hoge computer konden zetten, want een uur staan had mijn rug helemaal geen goed gedaan.

    “Maar er is daar ook een Hotspot Mefrouwtje” kreeg ik als antwoord. “Oh ja? Waar dan?” vroeg ik verbaasd. “Nou daar aan die andere computer, dr staat selfs è bankje en dr kun je op zitte met je leptopje op je schoot as je wil, daar mut je binne wel è kaartje feur keupen, dat werkt niet met euro’s hoor! ”.

    Akkerdjie akkerdjie....ik liep terug om een studie van mijn laptop te maken die ook niet meer van de jongste is en zag in het configuratiescherm toch dat ik er via een hotspot zou moeten kunnen mee werken.

    Om zeker te zijn belde ik neef 1 op van wie ik de laptop overgekocht had, om hem om wat meer uitleg te vragen.

    “Sorry tantelief, die kaart die je nodig hebt zit er niet meer in, ik had die nodig in mijn nieuwe, maar als je terug thuis bent kom ik het wel voor je in orde brengen zodat je de volgende keer via je laptop kan werken”.

    Dus....een hele week PC-loos. Een vreselijke, echte ontwenningskuur, maar het was dringend nodig want ik moest toch bijgelezen geraken en trouwens er was zoveel voetbal op TV.

    Jaja, zover hebben ze me gekregen, ik volg af en toe nu voetbal. Ik begrijp er niks van, maar die mannekes kunnen nogal over en weer lopen en af en toe is het soms zelfs een beetje spannend. ’t Is wel moeilijk want tegen dat ik doorheb wie de bal in welke goal moet stampen, draaien ze de hele boel om en lopen ze weer naar de andere kant. Onbegrijpelijk. Maar al dat stampen, trekken, klauwen, spuugen, boksen, tussen elkaars benen glijden, pootje lap doen enz, maakt het toch interessant. Al dat mannelijk testosteron op één veld, ‘t jongens toch....uiteindelijk is dàt de geschikte plaats om het kwijt te geraken.

    Ik kon in een caravan natuurlijk ook niet naast de TV kijken. Voor diegenen onder u die het niet kennen, een caravan heeft een vrij beperkte ruimte.

    Thuis ontsnap ik naar mijn kamertje, maar ontsnappen in een caravan is onmogelijk.

    Aan de camping Bar gaan hangen bij de knappe venten heeft ook geen zin want daar wordt ook enkel naar voetbal gekeken en er wordt ook over niets anders gepraat. Op zo’n momenten mag Pamela Anderson op de toog gaan zitten dan duwen ze haar gewoon achterover de grond op. Haar twee voetballen kunnen niet op tegen die ene wit-zwart geblokte.

    De Duitse kampeerders hadden grote duitse vlaggen op hun caravan en Holland werd steeds meer oranje. Het zal er vanavond nogal aan toegaan, misschien best dat we even terug thuis zijn.

    Ik heb wel mijn best gedaan en één TV tegen de vlakte gesmeten door mijn draai in de caravan wat kort te nemen, ik was die kleine ruimtes nog steeds niet gewoon en... gedaan TV.... R.I.P.... dat Jefke ging voor ons geen kommissies nie meer doen.

    Ventje was in de GB van Knokke (het dichtst bij Cadzand) zijn voorraad pintjes gaan halen en ik heb nog getracht om hem per GSM van het noodlottig gebeuren op de hoogte te brengen maar ventje nam niet op. Ventje kwam terug op de camping aan. Ventje zag de kapotte TV. Ventje werd rood. Ventje ziet graag TV en voetbal. Ventje werd purper. Ventje kreeg TV niet meer aan de praat.

    Ventje vertrok als een wervelwind terug naar Knokke voor de GB sloot en kwam een uur later terug met een nieuwe TV.

    Gelukkig....ik was gered....’t was bijna ‘Moord op een Camping door voetbalgekke man’. Hij zou verdorie nog vrijgesproken worden ook.

    Nu ga ik nog snel wat blogjes lezen want ik heb daarnet op het blog van ons Musje gezien dat ze een explosief kannetje wormen heeft opengedaan.

    Moet kunnen, zeggen ze in Antwerpen...en ons Musje is van Antwerpen, zodus.....

    Trouwens ik moet zien dat we op tijd gedaan hebben met eten voor de match straks begint!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    26-06-2006
    Everything OK with your hairpin?
    I almost ...my pants reading your reaction. Grandioos Jacky. Ja, kind, mannen en football! Eerlijk gezegd, mij krijgen zo op zo'n momenten niet in een caravan. Ik heb the big advantage met een ex-sportjournalist opgescheept te zitten en...die kijkt geen voetbal meer. Beu als koude pap is hij dat "sport" (?), de sloeber kijkt liever naar...mij, zegt hij! Titipoes

    26-06-2006 om 14:15 geschreven door Titipoes


    Lief Boboke
    Ik zal er eens sterk over denken om aan uw "schiftings"-vraag gevolg te geven. Dat wordt dan wel hard werken drie blogs onderhouden want ik heb ook nog mijn Egypte blog (/Egypte onder de afdeling cultuur met als pseudoniem Ramsesje). Maar met een goei secretaresse en een netheidsmanager moet het wel lukken denk ik. Ik denk dat ik het ga doen maar het zal dan wel na het verlof zijn (eind juli-begin augustus). Ik kan u ook moeilijk iets refuseren. Gij die zo goed van toetsendinges met Qwerty en Azerty op de hoogte zijt gij of Chia misschien weet toch niet waar ze een toetsenbord met hiërogliefen verkopen zeker ? Op voorhand al bedankt. NB Mag ik weten a.u.b. weten welk gedichtje je nu gekozen hebt voor de kaartjes ? Mannen zijn nog curieuzer dan .. . hé !

    26-06-2006 om 10:58 geschreven door ronald milo


    orient-express
    murder not in the orient-express, but in the caravan for a television. Zou eens iets anders geweest zijn.

    26-06-2006 om 09:23 geschreven door kamiel


    25-06-2006
    AZERTY versus QWERTY

    Kun je een beetje voelen hoe het voor mij was om jaren geleden in Antwerpen aan werk te komen.
    Ik moest steevast eerst laten zien dat ik snel kon typen, nou dat lukt best, maar een gedeelte wordt onleesbaar.
    Ik type namelijk ook via het 'blindritmischtienvingersysteem'.
    Een Mazout-bedrijf wilde me ondanks die handicap wel aannemen, want die zagen toen al dat ik andere kwaliteiten had waar ik mezelf nog niet bewust van was ;)) Gezellig dat je er weer bent !

    25-06-2006 om 23:05 geschreven door Chia


    Gelukkig
    is mijn man niet zo voetbalgek dat hij alle matchen wilt zien! Op het ogenblik kijkt hij ook naar Nederland op het grote scherm, maar gisterenavond zat ik op de kleine Tv te kijken naar een programma en dan zegt hij heel genereus: kijk jij maar hier op de grote TV en hij gaat mooi op het kleine scherm kijken ! Toch lief hé. Soms weet ik niet eens waaraan ik dat verdiend heb??? Blij dat je terug bent, dacht waarempel dat je ziek was, dus niet erg oplettend geweest, want je had wel degelijk gezegd dat jullie naar de caravan gingen. Michelly

    25-06-2006 om 21:36 geschreven door Michelly


    ..
    Wist wel dat je ging terug komen. CP'ke thuis was aan't roepen nietwaar.Ik zit hier dik in de kaderkes zoals je al gezien hebt. Werkt aanstekelijk.

    25-06-2006 om 21:00 geschreven door Ludovikus


    Back home
    Bojako back home, dat is goed nieuws en die PC ook gelukkig denk ik zo. Als ik het zo lees, jou verhaal, wou dat ik ook ff de PC van Bojako was...

    25-06-2006 om 20:44 geschreven door Pedro


    Voetbal!
    Eerst en vooral, blij dat je terug bent lieverd, heb je gemist!
    Die chatbox is aan mij niet echt besteed, zag veel te laat dat jij daar stond te roepen.
    Maar ik vergoed je op één of andere manier de verloren eurocenten wel eens.

    Dit gezegd zijnde, eens iets anders.
    Laat ons het voor de verandering eens over de voetbal hebben.
    Hier in Brunssum, oranje al wat de klok slaat.
    Mooie topjes, rokjes, blousjes, broeken en zo meer, maar allles in het ORANJE.
    Dus lijkt mijn kleerkast nu een beetje op een appelsienenkist.
    Je bent vrouw, of je bent het niet, en geen rechtgeaarde vrouw laat een koopje aan haar neus voorbijgaan, in welk kleurtje dan ook.

    Mijn knuffel kijkt nooit naar sport.
    Inersseert hem geen zier, tenzij snooker en tennis dan misschien.
    Maar dat zie ik zelf ook graag, dus geen onoverkomelijk probleem.
    Maar nu is hij verandert in een monster!
    Kijkt nauwgezet naar elke wedstrijd.
    Schrijft de uitslagen concentieus op.
    Op een levensgrote poster met afbeelding van het oranje elftal, die goed in het zicht hangt op de livingdeur.
    Eender vanuit welke ooghoek ook, je kan er niet naastkijken.
    Bij elke waargenomen fout van de scheids-lijnrechter veert hij recht en uit zijn ongenoegen in oeroude Drentse volkstaal.
    Want van geboorte is hij Drent.
    Ik versta er de ballen van, maar dat geld eveneens voor hem en mijn dialect.

    Gelukkig hebben we twee tv's.
    En zodoende kan ik toch kijken naar iets dat ik graag wil zien, al wordt ik dan wel verbannen naar de slaapkamer, en het kleindere scherm.

    Straks speelt het Nederlandse elftal.
    En dan wordt ik geacht mee te kijken, ben tenslotte te gast bij een hollander, niet?!
    Als ze winnen zal ik eveneens hup holland hup zingen, want voor wat hoort wat.
    En morgen zet ik hem dat betaald, met geniepige vrouwelijke geslepenheid want ik heb een mooie witte vest zien hangen, en die ontbreekt nog tussen mijn oranje.

    Kusssss en tot de vogende.

    25-06-2006 om 18:42 geschreven door huismusje/troubadoerke


    welkom thuis
    He Bijouke ,blij je terug te zien ,het was al meteen lachen geblazen met je caravan-laptop belevenissen ,natte knuffel uit een kletsnat Berchem thoughtsa12jc.gif rainbow1aa0sr.gif dancea15wb.gif

    25-06-2006 om 18:19 geschreven door hotlips




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gondagrammet
    blog.seniorennet.be/gondagr
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!