Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    02-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.a hot, sticky, tipsy lady in a hot, sticky little room....



     






    Morgen is het zover, we pakken in en we gaan proberen een droge - (jaja dan zijn wij al heel tevreden) - vakantie door te brengen aan zee in dat schilderachtig plat land, onder de zeespiegel, waar de mensen raar vlaams praten en klompen dragen en waar overal windmolens draaien.

    Cadzand-by-the-sea here we come...

    Een godganse voormiddag heb ik geprobeerd om een kaart te plaatsen en te installeren  in mijn laptop, dat me zou moeten toelaten om te linken aan de hotspot op de camping zodat ik niet helemaal moet afkicken van mijn blogje.

    Ik heb geen flauw idee of het gaat werken, toen ik mijn laptop van danige frustratie bijna door de living zwierde ('t was wreed warm en dan word ik een ietsiepietsie kriegelig) schoten de twee lichtjes aan van dat stuk dat ik in dat gat stak. (Dit is computertaal voor gevorderden dus beginnelingen moeten hier best afhaken).

    Ik heb dus nu een laptop met een insteekding waarvan op een gegeven moment twee lichtjes beginnen te branden als ik iets doe (maar ik  herinner me niet meer wat ik toen gedaan heb om ze te laten branden).

    Nu hoop ik alleen maar dat die lichtjes op de camping ook terug zullen branden, want dan vermoed ik dat het ding werkt, maar dan moet ik nog uitzoeken hoe ik mijn laptop aan de praat krijg aan die hotspot,  pfffft.... een mens zou van minder beginnen doortrappen! 

    Voor mijn zenuwen zou het heel goed zijn indien er een computerexpert ergens in een caravan op onze camping zit indien het niet lukt.

    Tussen het installeren van die hele santeboetiek heb ik dan ook nog mijn haar geverfd, vanalles al klaargezet om morgen mee te nemen, daarna - omdat ik toen bijna flauwviel van de warmte - snel nog even wat rondgeplodderd in mijn zwembadje, dan me klaargemaakt om lekkere tapa's te gaan eten bij broer 2 en schoonzus.

    Nu, hier, ici, in mijn snikheet pc kamertje probeer ik (tijdelijk hoop ik) met een brok in mijn keel afscheid te nemen van mijn blogvriendinnen/vrienden.

    Jullie blogs lezen zal ik altijd wel kunnen aan dat antiek computergeval dat ze op de camping geplaatst hebben, maar iets schrijven zal enkel lukken als ik mijn laptop aan de praat krijg.

    De afspraak met ventje is: we blijven aan de caravan zolang het droog is. Het hoeft geen 30°C te blijven, maar er is één heel duidelijke afspraak, meer dan één dag regen en biebieke komt terug overhuis. Ik ga niet opgesloten zitten in een caravan in de regen met mijn ventje en een natte hond. Verleden jaar hebben we dat wel gedaan en het was niet bevorderlijk voor de goede harmonie van ons huwelijk, om het heel zacht uit te drukken.

    Van Antwerpen naar Cadzand is tenslotte maar een dik uurtje rijden.

    Als deze tekst voor sommigen onder u wat onduidelijk is wil ik uitleggen dat schoonzus fantastisch lekkere sangria als aperitief had gemaakt en ik had enorm dorst en het was heel warm. De frisse witte wijn paste perfect bij de spaanse tapa's en de grappa was wel Italiaans maar gaf de koffie die extra kick die het nodig had om nog beter te worden.

    De twee schoonzonen van schoonzus zijn allebei bakkers dus het geheel werd dan nog afgesloten met een tafel vol lekkere pattisserie - het kan ook patisserie zijn, maar daar zit ik op het ogenblik geen fluit meer mee in. What's wrong with a ' t ' too much?

    Bon .... liefste vriendinnen en vrienden, voor ik hier flauwval van de warmte.... vergeet me niet, ik kom terug. Jullie blogs zullen zeker gelezen worden,  zelfs aan de exorbitante prijzen van de camping computer (die exorbitant ziet er ook wat raar uit maar ik vind het wel een pracht van een woord al zeg ik het zelf).

    Of jullie van mij nog horen de volgende drie weken zal dus afhangen van de werking van dat ding in dat gat van mijn laptop of van het weer ( veel regen = thuis remember en thuis = PC ).

    Tot dan allemaal een dikke, warme, plakkerige smakkerd ! en nu ga ik liggen want alles draait een beetje .... hic.....



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (14)

    08-07-2006
    joehoe!!!!
    Je blijft wel lang weg ,vind ik ,we missen je hoor ,ben al wel elke dag eens komen zien ,maar ik klap niet graag tegen een lege kamer ,,nu doe ik het toch maar eens ,misschien helpt dat om je vlugger terug te zien ,beetje egoistisch ,he Bijouke,geniet maar van je verlof! hotlipsweekend4dc.gif

    08-07-2006 om 16:43 geschreven door hotlips


    07-07-2006
    Bojako
    wat ben je toch een ongelooflijk guitig iemand! Ik zie je helemaal voor mij voor die laptop zitten en al die onzin uitkramen! Jij bent al lang op vakantie, als ik dit schrijf, of misschien alweer terug maar incognito, maar ik stuur je alsnog een dikke knuf. Michelly

    07-07-2006 om 23:58 geschreven door Michelly


    04-07-2006
    Gaten en spleten
    Ben ik te laat om je een leuke vakantie te wensen... de warmte maakt me nog trager dan ik al van nature ben... Boke ik heb me een kriek gelachen met je technische uitleg... heb er wel niks van verstaan maar dat is van minder belang... het is de intentie die telt he... nogmaals... prettig verlof en geniet van de natuur... bloggen kan later nog wel... kus van Myette

    04-07-2006 om 21:50 geschreven door Myette


    .
    Geniet ervan Bojako,en laat je pc ook met vakantie wij komen toch hoor vif.

    04-07-2006 om 09:53 geschreven door vifke


    03-07-2006
    oeps Cadzand
    deugen = teugen (natuurlijk)

    03-07-2006 om 23:29 geschreven door Pedro


    Cadzand
    Bojako, geniet met volle deugen van een deugddoende vakantie aan zee. Laat dat nu juist Cadzand zijn waar ik in mijne jonge tijd ging kamperen op camping 'de wulpen'...toen met de fiets van Bonheiden naar Cadzand...waar is de tijd.
    bloggroeten van PEDRO

    03-07-2006 om 23:28 geschreven door Pedro


    Prettig verlof!
    Geniet met volle teugen van je vakantie! En eens iets anders doen is goed voor de ontwikkeling van de linker hersenhelft, geloof ik (was het wel de linker?) Allé 't was toch ergens goed voor.... Waardoor je creativiteit verhoogt en dat is weer goed voor je blog en voor al je trouwe fans...

    03-07-2006 om 22:37 geschreven door Lieve


    zee
    blumengrussria.gif het was gewoon zalig deze middag aan zee in Cadzant met je voeten in het warme water, meer moet dat niet zijn om gelukkig te wezen Wie weet komen we elkaar daar tegen de wereld is klein prettig verlof groetjes Ria en Maatje

    03-07-2006 om 22:09 geschreven door miekemous


    ..
    Het zot zijn moest je niet gaan he? Laat anders het PC'ke maar voor wat het is. Wat het is maak je zelf wel uit. Ik zal er wel zijn als je terug komt. Inch Allah.regendraakje5vt.gif

    03-07-2006 om 17:05 geschreven door Ludovikus


    Cadzand?
    Ja, ik beken, ikk ben het moeten gaan zoeken op Internet om er iets over te weten. zo dichtbij en toch zo onbekend. http://www.cadzand-bad.com/indexNL.php Ik verneem daar oa dit: Cadzand (vroeger Cadesand) behoort tot de oudste nederzettingen van Zeeuws-Vlaanderen. Het lag op een eiland nabij het Zwin, en was met een "kade"(dijk) omgeven. Bij de stormvloeden in 1394 en 1398 (St. Elisabethsvloed) verdwenen grote delen van het "eiland van Cadzand" weer in zee en werden weer herdijkt. Cadzand is een vroeg middeleeuws ringdorp, de huizen geconcentreerd rond de vroeg-gotische (Katholieke) kerk uit het begin van de veertiende eeuw.

    groetjesfox zit aan de wijn in zijn verwilderde tuin!

    03-07-2006 om 15:14 geschreven door Cyberfox


    Laptop problemen

    Als je laptop niet lekker meer werkt, probeer dan een dos test programma voor de cpu, dvd-drive en harde schijf.
    De hdd kan in de bios getest worden. Als het goed is moeten de fans altijd vol blijven draaien op stroom (wel aansluiten dan).
    Mocht dat niet werken, draai dan je toetsenbord los, ook de schroefjes aan de onderkant.
    Als het goed is zie je nu je cpu fan, haal hier de eventuele stofresten uit.
    Mocht het aan de hitte buiten liggen, kun je het beste op een airco gekoelde plaats gaan zitten. Is er geen koelcel op de camping?

    Een hele fijne vakantie toegewenst en - mocht je het kunnen opbrengen - gewoon van die computer afblijven en leuke dingen gaan doen !!! Have fun .... kusje xxx

    03-07-2006 om 10:56 geschreven door Chia


    prettige vakantie!!!
    Met of zonder insteekding in spleten en/of gaten een fijne, droge en niet exorbitant warme vakanite gewenst, boke...affodil ;-)

    03-07-2006 om 08:10 geschreven door affodil


    vakantie
    Mens, mens, wat heb je het toch nog druk voordat je op vakantie gaat. En dan nog wel incognito, met geverfd haar enzo. Zo herken ik je nooit, wanneer ik toevallig ook in Cadzand zou willen komen. Goed dat Huismus instructies voor je heeft i.v.m. dat insteekding, kunnen we je toch een beetje blijven volgen. In elk geval een heel fijne vakantie, geniet ervan en kom gezond weer terug. Groetjes, Thea.

    03-07-2006 om 07:37 geschreven door thea


    Goed en slecht nieuws!
    Het goede nieuws: het blijft nog mistens tot woensdag droog en warm.
    Het slechte nieuws: tot zolang gaan we je alvast moeten missen.
    Met dat 'ding' in een 'gat' (wat bij mij een spleet blijkt te zijn) en waarbij twee groene lichtjes branden, wel daar surf ik steeds mee wanneer ik in NL ben.Nadat ik de cd-rom had geinstaleert startte mijn lappeke internet vanzelf op.
    Waar ik moet op letten is: dat ik het ding in de spleet steek voor ik mijn lappeke opstart.
    Vervolgens dat ik het ding veilig verwijder uit de spleet wanneer ik niet meer op internet wil, maar nog wel wat wil doen op de pc, iets waarvoor ik een icoontje heb staan op mijn taakbalk.
    Wij hebben hier geen inbelverbinding, dus dat is voor mij niet echt belangrijk, maar als je per minuut moet betalen kan dat wel handig zijn.

    En nu wil ik jullie een heel prettige vakantie wensen, en een behouden terugkomst.
    Liefs.....

    03-07-2006 om 01:54 geschreven door huismusje/troubadoerke




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tiarita
    blog.seniorennet.be/tiarita
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!