Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    17-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat antwoord aan Huismusje wegens hittegolf….












    Laat antwoord aan Huismusje wegens hittegolf….

    ’t ja Musje – sorry dat mijn antwoord zo laat komt, maar beter laat dan nooit.

    Het spijt me wel dat ik niet helemaal met je akkoord kan gaan, maar je weet ik probeer ook om altijd een eerlijk antwoord te geven.

    Ik moet je dus zeggen dat ik helemaal niet misnoegd ben over het beleid van SenNet.

    Misschien is dit niet echt wat je wou horen, maar je moet even hier bij stilstaan: een heel jonge man, nog jonger dan mijn zonen, heeft ons senioren “volledig gratis” de kans gegeven om te bloggen.
    Tot ik Seniorennet ontdekte wist ik zelfs niet eens wat bloggen was.

    Dank zij SenNet heb ik u en veel andere toffe mensen leren keren, sommigen virtueel, anderen heb ik ook al echt ontmoet.

    Via Seniorenet en jullie (mijn blogvrienden) heb ik dan ongelooflijk veel bijgeleerd ivm de computer. SenNet geeft ons gratis cyber space en jullie geven me gratis cyber raad, twee geschenken die ik zeer op prijs stel.

    Dus….SenNet krijgt van mij alvast een groot aantal gratis punten cadeau gewoon omdat ze ons die kans hebben gegeven.

    Waarschijnlijk zijn er nog veel andere internetsites waar je ook je blogje kunt maken of een website, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik er nooit aan zou begonnen zijn indien ik Senioren Net niet ontdekt had.

    Af en toe gebeuren er misschien zaken waar wij het niet helemaal mee eens zijn maar dat gebeurde vroeger op mijn werk ook. Mijn baas was uiteindelijk de baas en wat hij wou gebeurde, was ik niet tevreden kon ik opstappen.

    Ik bezie het zo: Seniorennet is eigendom van iemand anders, de zaak van de familie Vynke; en alhoewel ik persoonlijk niemand van het bestuur ken, tenzij uit de krant, vind ik het hun recht om te mogen beslissen welke maatregelen ze treffen ivm hun zaak.

    Moesten ze u of mij of een andere blogvriend/vriendin van het SenNet gooien zou ik heel hard protesteren, wat we trouwens al een paar keer gedaan hebben, maar toch vind ik het hun recht. Soms is het recht inderdaad wat krom, maar als ik me niet vergis heb je verteld dat jij vroeger ook een zaak had , dus jij zal ook beslist hebben wat daar gebeurde of niet.

    Of ik het altijd eens ben met wat ze doen op SenNet : NEE …..maar zij hebben dat recht, net zoals wij het recht hebben om morgen gewoon te stoppen met bloggen indien we dat willen.

    Musje, dankzij SenNet heb ik u leren kennen en Chia, Hotlips, Michelly en Myette en Caerwyn en Cyberfox en nog vele anderen….. als er echt iets gebeurt dat ik volledig onrechtvaardig vind, dan zal ik daar zeker in mijn blog over schrijven en in het slechtste geval schrijf ik naar de klachtencommissie, maar momenteel laat ik het beleid nog aan hen over, ik vind tot hiertoe, buiten een paar zaken die ik niet eerlijk vind, dat het voor 99% een geschenk aan ons senioren is.

    Sorry Musje, dit is misschien niet wat je wou horen, maar je vraagt om eerlijke antwoorden en ik weet ook dat je eerlijkheid op prijs stelt.

    Omdat dit antwoord zo lang is zet ik het ook niet bij je reakties maar op mijn blog. Tevens zet ik er het gedicht van ons aller Hotlips op. Niet enkel om je een plezier te doen, maar omdat ik in haar gedicht namelijk bijna woordelijk lees wat ik hier probeer te zeggen.

    Ik hoop dat je me nu nog steeds wil ontmoeten zoals we al eens afgesproken hebben; eens die ‘long, hot summer’ voorbij is. Trouwens…..voor mij mag de zomer nog best wat blijven duren hoor, alle dagen in de Noordzee gaan zwemmen is niet zo evident. Zeker niet ecologisch evident…ik mag er niet aan denken hoeveel vreselijke producten er in het water zitten….maar het is zo warm en het is zo plezant, maar….als morgen mijn vel van mijn knoken valt dan zal ik het je laten weten, dan krijg je uiteindelijk een heel andere Bojako te zien wanneer we elkaar ontmoeten.

    Hopelijk tot later lieve Mus.

    Gedicht van Hotlips, blogadres links te vinden bij mijn favorieten….

    Op Internet zijn verschillende mensen,
    ieder op zich met verschillende wensen.
    De een uit zijn verdriet,
    terwijl een ander van gezelschap geniet.
    Zo vangen we elkaar allemaal hier op,
    met een traan of met een goede mop.
    De een is erg depressief, maar toch zo lief.
    De ander voelt zich eindelijk bevrijd,
    na een gevoerde innerlijke strijd.
    Weer iemand vindt hier een nieuw begin,
    en duikt steeds vaker de prive chat in.
    Dat kan iemand weer jaloers maken,
    want die wil ook wel eens contact maken.
    Het leven schenkt je lieve mooie blije dagen,

    soms sta ik duidelijk bij het leven in de gunst.

    Als het me goed gaat, hoort niemand me klagen.

    Maar met de trieste dagen omgaan,
    dat is De kunst
    Dan neemt het passen meer tijd in beslag,
    dus vul die tijd in de chat op, met een lach.
    Bied je schouder aan of deel virtueel bier,
    als mens zijn we dan allemaal gelukkig hier.
    Als mens zijn we allemaal uniek,
    met z'n allen kunnen we hier zorgen voor muziek.
    Een ieder verdient op zijn manier respect,
    want wees eerlijk……

    Niemand is perfect!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    20-07-2006
    Over nationale feestdag gesproken...
    Een blinde vriend heeft de gewoonte aangenomen me bij elke grote feestdag een email te zenden met markante achtergrondinormatie. Jullie mogen deze desgewenst gerust meelezen: [quote] DE STOMME VAN PORTICI. België: land verdeeld onder Vlamingen, Walen, Brusselaars en Duitsers, onder het motto: eendracht maakt macht. De Koninklijke Muntschouwburg kan bogen op een geruchtmakende geschiedenis. In 1830 ontstond in dit neoklassieke gebouw de revolutie waarbij het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden uiteen zou vallen. Het startschot hiervoor werd gelost tijdens de opvoering van de opera La muette de Portici. Deze broeierige opera vol hevige uitingen van hartstocht was twee jaar eerder geschreven door Daniel-François Esprit Auber (1782/1871), op een libretto van August Eugène Scribe (1791/1861) en op een tekst van Germain Delavigne. Het stuk brengt een oude, zeventiende-eeuwse Napolitaanse revolutie in herinnering meer bepaald het koor Amour sacré de la patrie. Het werk vormde op 25 augustus 1830 te Brussel de inspiratie tot de opstand tegen het Nederlandse gezag. Het verhaal speelt in 1647 en is gebaseerd op een historische gebeurtenis, een Napolitaanse opstand tegen de Spaanse overheersing, die geleid werd door de visser Masaniello. In het libretto wordt aan dit historisch gegeven natuurlijk heel wat verdichtsel toegevoegd. Hoofdpersoon is Fenella, Masaniellos zuster, het doofstomme vissersmeisje uit Portici, een havenstadje dicht bij Napels. Zij wordt verleid door prins Alphonso de Arco, zoon van de tirannieke Spaanse onderkoning van Napels, maar hij wil van haar af omdat hij aan de vooravond staat van zijn huwelijk met de Spaanse prinses Elvira. Alphonso laat Fenella opsluiten, maar zij slaagt erin te ontsnappen. Agenten van Alphonso achtervolgen haar en dan wordt zij in bescherming genomen door Elvira, die met afschuw verneemt wat haar verloofde heeft gedaan. Met gebarentaal weet Fenella haar broer te vertellen wat er met haar gebeurd is en dan zweept Masaniello de Napolitanen op tot een opstand tegen de Spaanse tiran. Als zijn aanhangers prinses Elvira kwaad willen doen, neemt Masaniello haar in bescherming uit dankbaarheid voor wat zij voor zijn zuster heeft gedaan. De revolte wordt ten slotte neergeslagen. De opstandelingen hebben weinig begrip voor het feit dat Masaniello prinses Elvira in bescherming nam. Zij verdenken hem ervan dat hij hun zaak verraden heeft en doden hem. Als apotheose en verdiende straf voor alle booswichten laten Eugène Scribe en Daniel-François Auber in het laatste toneel een uitbarsting van de Vesuvius plaatsvinden. De wanhopige Fenella stort zich in de lavastroom Het moment waarop tijdens de uitvoering in 1830 de vlam in de pan sloeg, was toen er een aria op de wijs van de Marseillaise werd gezongen: Amour sacré de la patrie, Rends-nous laudace et la fierté; A mon pays je dois la vie. Il me devra sa liberté. Een bijzonderheid aan de opera is dat de hoofdfiguur stom is en dus gedurende de hele opera geen noot zingt! In plaats daarvan danst zij en maakt veel gebaren met haar armen. Volgens de geschiedschrijving smeulde de opstand tegen het Nederlandse gezag van koning Willem I al langer in de zuidelijke Nederlanden en kwam de revolte dan ook niet helemaal onverwacht. De rellen in Brussel, gefinancierd door agenten van Frankrijk, breidden zich uit over het hele land. Na een korte strijd verlaat het Nederlandse leger in de nacht van 26 op 27 september België, waarna op 4 oktober 1830 het Voorlopig Bewind de onafhankelijkheid uitroept. Mvg van XXX [/quote] Cyberfox

    20-07-2006 om 23:19 geschreven door Cyberfox


    hallo
    Dag Bijouke ,lief van je het gedicht ook te plaatsen ,ik moet je ook volgen kwestie seniorennet,kan niets dan bewondering hebben voor zo'n jonge kerel als Pascal Vincke,en ik denk niet dat hij daar in he begin heeft bij stilgestaan dat dit zo'n proporties ging aannemen ,evenmin dat hij zich gaat verdiepen in wat er hier allemaal roert ,heeft waarschijnlijk wel meer aan zijn hoofd dat dat! denk eraan dat je morgen even uit 't water moet komen om te groeten ,he!NATIONALE FEESTDAG!haha,dikke knuffel van Lipske en Hottie hotlipsweekend4dc.gif fijnweekendzi7.jpg

    20-07-2006 om 14:50 geschreven door hotlips


    ..
    Allee, das dan weer in orde. Kort en bondig.lachendester7sn.gif

    20-07-2006 om 11:22 geschreven door Ludovikus


    19-07-2006
    sennet
    Hallo Bojako, in feite ben ik het helemaal met jouw bewering eens en ben ook hartstikke blij met sennet. Aan de andere kant heeft ons Huismusje misschien ook wel een beetje gelijk en dan lijkt het weer alof ik twee heren wil dienen. Toch is dat niet zo. Zonder sennet was ik nooit met bloggen begonnen en had ook ik inderdaad nooit zo snel zo veel bijgeleerd. En alhoewel ik me wel eens erger aan de mankementen bij dit net, weet ik ook dat ik geen recht van spreken heb en alleen maar blij mag zijn met de kans die door sennet geboden wordt. Bojako geniet nog lekker van je vakantie, want daar aan zee zal het beslist een stuk koeler zijn dan bij ons. Groetjes Thea.





    19-07-2006 om 13:52 geschreven door thea


    18-07-2006
    Vriendschap

    Kijk, zo hoort het, dit is wat je noemt echte vriendschap !
    Hier kan menigeen een puntje aan zuigen ...
    getsie wat een eng gezegde eigenlijk.

    En Pascal, jonge vriend, als je een goede kracht in Nederland zoekt,
    want via http://www.kanaal50.nl/ komt men ook bij jou terecht,
    ga eens te rade bij een van je bloggers, t.w. Caerwyn ;)

    18-07-2006 om 19:12 geschreven door Chia


    Rechten bloggers versus SN
    Dear Bojako, Een reactie op uw item werd wegens nogal uitgebreid op mijn blog geplaatst.

    fox aan wijn in wilde tuin op 1 juli jl


    song "DeVosEnHetKonijn"

    groetjesGEEN PORNO OF TROLLS OP SN!



    Genegen groetjes Cyberfox Unter den Lindenbaum (Mouseover)...

    18-07-2006 om 17:47 geschreven door Cyberfox


    17-07-2006
    Lieve bojako
    Lieverd, je kent mij toch?
    Ik heb liever een eerlijke mening dan geen, of een ja-knikker die dan achterbaks wat anders gaat beweren.
    Misschien daarom net dat we vrienden zijn.

    Nu wat SenNet en hun 'recht' betreft, heb je gelijk.
    Maar een 'zaak' uit de grond stampen is één, ze goed besturen is twee.
    Slechte managers worden veelal vlug bedankt.
    En een gekozen bestuur blijkt achteraf niet steeds de goede keuze te zijn.
    Wanneer men dat niet kan of wil inzien, zal de zaak even vlug naar de finistijnen gaan, dan ze geboren is.
    Een goede manager weet wat er zoal omgaat in zijn zaak.
    Moet tegelijk kunnen kijken en luisteren.
    Een goede zaakleider zal nooit de verantwoordlijkheid volledig uit handen geven, of overlaten aan derden.
    Hij moet ook over een zeer wel degelijke mensenkennis beschikken, en ik vrees dat onze SenNetbaas daar nog een ietsiepietsie te jong voor is.

    Nu akkoord, pluim voor de informaticakennis van de jonge Pascal Vincke.
    Dank je wel voor het ter beschikking stellen van.
    Maar verlies daarbij ook niet uit het oog lieve bojako dat de éné hand de andere was.
    Dit onder de vlag van reclame inkomsten die, zonder ons bloggers, heel wat minder zouden zijn.
    En ok, SenNet verdiend lof, maar maakt een grote fout wanneer ze blind en doof wil zijn voor de dingen die mislopen.
    'Recht' mag geen synoniem worden voor alleenheerserij.
    Democratie is toch ook een recht,niet.


    En ons afspraakje gaat natuurlijk door, kijk er heel erg naar uit.
    En als we niet weten waarover praten, hebben we alvast dit item waar we uren verder mee kunnen.
    Kusssssss en amuseer je te pletter daar in het land van klompen en windmolens.

    17-07-2006 om 21:40 geschreven door huismusje/troubadoerke




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    aarina0501
    blog.seniorennet.be/aarina0
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!