Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    25-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug thuis......



















    Ik zit hier terug rustig in mijn computer kamerke thuis, dat ben ik niet meer gewoon, mijn toetsenbord ook niet,  want mijn vingers staan nu gezet naar mijn laptop en ik maak de ene tikfout na de andere.

    Geen joelende kindjes om me heen, maar mijn hotspot maatjes ga ik wel missen.

    Langs de ene kant zag ik er tegenop om te vertrekken want het is daar aan zee veel koeler dan hier in de koekenstad en mijn dagelijks zeebad zal ik ook wel missen.
    Ik werd al een echte zeerot. Ik vraag me af hoe dikwijls ik dat nog zal kunnen meemaken, elke dag zwemmen in de Noordzee tijdens je vakantie en dan bedoel ik niet alleen erin tot aan je knoeseltjes maar tot aan je nek en dan nog met plezier!  Geen windzeilen, maar net zoals in het zuiden lekker met je stoeltje vlak aan’t water zitten opdrogen met je nat zwempak nog aan, lekker in het zonnetje... heerlijk.

    Er is zelfs één dag geweest dat je net zoals in het zuiden je voetzolen verbrandde op het hete, mulle zand. Je zag iedereen de grootste gekke sprongen maken om zo snel mogelijk erover te geraken. In het zuiden leggen ze daarvoor houten loopplanken, maar normaal gezien heb je die hier nooit nodig.

    Mijn Hollandse overburen zal ik ook missen met hun kindjes, want die zullen weg zijn als wij teruggaan in Augustus (als het niet regent natuurlijk ).

    Je leert elkaar ook veel beter kennen met zo’n goed weer, iedereen zit, ligt of hangt buiten voor zijn caravan en alhoewel er dezelfde beleefdheidsnormen heersen als in de grotten van het boek ‘The clan of the Cavebear’ van Jean Auel,  wordt er heel veel gegroet en met elkaar gepraat.
    Als je assosciaal bent moet je dus zeker niet kamperen.

    Maar langs de andere kant moet ik toch ook de negatieve kanten opsommen.
    Ons wreed klein bed bv. Ventje is vannacht bijna twee keer uit ons normaal bed thuis gevallen omdat hij het zo gewoon was om tegen een muur aan te liggen.

    Gelukkig hebben we ook een mini badkamertje met wc in de caravan want ik kan met de beste wil van de wereld niet naar de wc op een camping. Allemaal netjes op een rij naast mekaar ’s morgens....nee, sorry ... dat lukt me dus nooit. Een eigen wc was een absolute voorwaarde.
    Ventje had de keuze, ofwel af en toe een jerrycan ledigen, ofwel een vijfsterren hotel voor bibieke.
    Er zijn limieten aan mijn toegeeflijkheid.

    Ik ben natuurlijk niet zoals hij bij de scouts geweest en heb dan ook nooit geleerd om gezellig samen keuvelend over een UDO te hangen en je ding te doen. Ik denk toch dat hij het een UDO noemde. Enfin, het is een gat in de grond en er wordt een boomstronk erover gemonteeerd waar je je aan moet vasthouden zodat je niet in de ....put valt.

    Het enig sanitair gedeelte waar ik gebruik van maak op een camping is de douche. De douches (we zijn in Holland nietwaar) moet je apart betalen.
    Het hele systeem zit wel niet zo goed in mekaar vind ik.
    Je moet eerst buiten de douche je vijftig cent in een gleuf stoppen en dan ren je naar de douche in kwestie en je krijgt dan een toegemeten tijd om je te wassen vooraleer het water stopt.
    Je weet op voorhand ook niet wanneer het water zal stoppen met lopen!  Je zal daar maar staan in je flikkie,  helemaal ingezeept en dan terug uit de douche moeten lopen om vijftig cent bij te steken.

    Toen ik uitleg vroeg aan de eigenaar van de camping kreeg ik als antwoord dat je best een kledingstuk aantrekt dat heel gemakkelijk aan en uit kan, en dat je dan ruimschoots de tijd had om te douchen. Bij mij lukte het nèt, zelfs met een beetje overschot, maar ik heb me dan ook ongelooflijk gehaast uit grote schrik en ik had inderdaad zijn advies gevolgd en enkel een badstof jasje aangedaan en plastic sloefjes, en die houd ik dan ook weer aan omdat ik bang ben om een schimmelinfectie op te doen. Jaja....ik weet het, ik ben een oude, bange zeur, maar ik vind mezelf vrij moedig.

    Ik moet trouwens vertellen dat ik ernorm genoten heb van een boek dat mijn schoondochter me meegegeven heeft op reis en dat ook grotendeels mijn schaamte van hiervoor verklaart.
    ‘De schaamte en de schrik, goesting en genot’ geschreven door Diane De Keyzer.
    Ik had ooit met schoondochter zitten praten hoe het er vroeger aan toe ging bij ons en bij mijn moeder,  en mijn grootmoeder op gebied van seks en voorlichting.
    Er was geen voorlichting punt, uit, gedaan!
    Mijn vader zei toen ik voor de eerste keer mijn regels kreeg:
    “vanaf nu je portemonneeke toehouden hoor schat” en daar moest ik het mee doen. Ik begreep er niets van.

    Wel in dat boek lees ik dat ik niet alleen ben, het is zo herkenbaar. Misschien zijn de Hollandse lezeressen van mijn blogje ooit beter voorgelicht geweest dan wij Vlamingen. Het boek is een echte aanrader!

    Nu ga ik kijken hoever ventje staat met het filteren van het water van mijn zwembadje, want met deze hitte zal ik er nog dikwijls in zitten.
    Toen we gisteren thuis kwamen zag het water groen en vies en hij is nu vanalles aan het doen om het weer zwembaar te maken.

    Ik ga ook nog snel even bijlezen op mijn favoriete blogs en dan beginnen we aan de opruim....alhoewel....op TV raden ze aan om alles rustig te doen bij deze temperatuur en wie ben ik om Frank Deboosere tegen te spreken?



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    30-07-2006
    test
    Image Hosted by ImageShack.us

    30-07-2006 om 18:59 geschreven door bojako


    26-07-2006
    welkom
    Thuis ,blij dat je terug bent !En Hotlips is nog niet weg zenne,"Long live Hotlips!The hotter ,the better,Vergeet de frappr niet he!(krijgt al direct een hoop werk ,arm Bijouke!) garden1ts2.jpg hotlipsglamoursx2.jpg

    26-07-2006 om 18:49 geschreven door hotlips


    25-07-2006
    Welkom thuis
    Bojako! Maar voor jou was het misschien wel fijner om terug aan zee te zitten, waar steeds een lekker briesje waait. Ik ben totaal verliefd op de zee, en als mijn man morgen zou zeggen, we verkopen de boel en gaan aan zee wonen, liep ik gelijk voor hem uit! Dus voor jou dan maar in het zwembad ploeteren: als het maar nat is! Groetjes van Michelly

    25-07-2006 om 23:24 geschreven door Michelly


    HUDO
    nen H.U.D.O. heet dat op kamp, bojako'tje en dat staat voor Houdt Uw Darmen Open! Ja sorry, ik heb het niet uitgevonden. Welkom thuis, schattebout, af en toe eens in je zwembad gaan dobberen om af te koelen. Dat boek van Diane De Keyzer heb ik ook gelezen, veel zaken zijn voor onze generatie nog zeer herkenbaar, uit eigen ervaring, of "van horen zeggené door moeders of tantes. Ik vind het wel héél Vlaams, benieuwd of onze Nederlandse vriendinnen er ook zo over denken. Dikke kus

    25-07-2006 om 21:11 geschreven door paz


    ..
    Ja,ja, aan alle mooie liedjes komt een einde. Oppassen!!! Niet op de mosseltjes trappen in je zwembad. Groetjes.regendraakje5vt.gif

    25-07-2006 om 17:21 geschreven door Ludovikus


    Howdy!

    Howdy! Heb ik van Husin geleerd die me een bezoekje bracht ;)

    Kon je niet langer in het Zeeuwse blijven, Bojako? Het is toch geen weer om in de grote stad rond te hangen!
    Zelf ben ik nu veertien dagen verplicht thuis.

    Welkom ... maak je niet druk, want dat doen er al genoeg. O ja, nog bedankt voor je videoke ;)))

    25-07-2006 om 15:35 geschreven door Chia


    Zalig
    Heb genoten van jou vakantie,hier was het werken geblazen maar dat is ook bijna voorbij maar wat ik het meest heb gemist mijn pcke naturlijk,begin nu nog maar stillekens hoor Bojako want ben te moe maar moest toch komen dag zeggen he.Vif

    25-07-2006 om 15:21 geschreven door vifke


    Hé, jij daar in je kamertje...
    Sedert ik Seniorennet heb ontdekt, weet ik waarheen om de snoepjes te vinden. Je zou het zelfverwenning kunnen noemen, zeker dat blogje van jou ! Jouw campingverhaal, gewoon af, goddellijk. Verhelderend voor een leek en sociaal autist zoals ik. Ja, dat ben ik. Trouwens ik heb nog nooit één voet op en camping gezet, zal het nooit doen. Te min ? Absoluut niet Jackie, te lui dat wel, ik té lui en een camping té druk. Bovendien zelfs indien ik het zou willen doen, zoiets komt voor ons niet in vraag, omwille van paps en onze kleinzoon. Door paps zit er meer dan een verlengd weekend nooit in en mijn windhoos van acht kan ik eerlijk gezegd niet missen. Jij hebt het ook nietwaar ? Die microbe, dat schrijfduiveltje. Niet te weerstaan. Ik wentel me dolgraag in jouw woorden en zinnen, in de mijmeringen en gedichten van Speelser en Hartendame 2, Troubadourke mag er best wezen, doch ik heb liever de Mus van t Hus met haar felle beten, peperkoeken hart en kordate doch prachtige taal. Zou het verslaving zijn ? Who knows ? Nogmaals bedankt voor die heerlijkheden. Blijf er steeds naar uitkijken. And in the meantime, go on, dearest Bojako, go onkilling me softly with your blog. Titipoes en natuurlijk mio marito

    25-07-2006 om 13:02 geschreven door Titipoes


    terug
    Zeg Bojako, jij hebt toch niet per ongeluk regen besteld voor in augustus??? Pas op hoor, want half augustus kunnen wij pas van ons caravannetje gebruik gaan maken. En ik heb geen badje op mijn balkonnetje! Groetjes Thea.





    25-07-2006 om 12:37 geschreven door thea




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mon001
    blog.seniorennet.be/mon001
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!