Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    11-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CLAUSTROFOBIE EN HEIMWEE












    Tegen wil en dank word ik hier vastgehouden in een caravan aan zee. Ik ben al dermate claustrofobisch dat ik er uitslag van krijg.

    De afspraak was nochtans dat we terug naar huis zouden gaan bij slecht weer.

    Ik zal bij Wikepedia eens de definitie van ‘slecht weer’ moeten opzoeken. Wat voor mij blijkbaar slecht is, geldt niet voor mijn ventje.

    Toch verbaast het me, want meestal krijgt hij pas een gelukkige blik op zijn gezicht vanaf een temperatuur van om en bij de dertig graden celcius.

    Ik vermoed dat zijn zuinige aard hier meespeelt. We tellen hier per jaar een aanzienlijk bedrag neer om onze caravan op dit kleine lapje aarde neer te poten en ventje vindt dat we dit bedrag tenvolle moeten benutten.

    Vorig jaar was het zo’n slechte zomer dat we er dik onze broek aan gescheurd hebben. Dit jaar daarentegen was juli zo goed dat iedereen gelukkig was. Augustus doet nu flink haar best om al het goede van juli teniet te doen. Regen, stormwind, vannacht zelfs onweer. Het kan niet op.

    Deze morgen stond ik op en dacht: foert, gedaan, seffens inpakken en wegwezen, met of zonder ventje. Toen trok ik de blaffetuurkes in de caravan omhoog en ons Laura (de zon) scheen in al haar glorie met enkel hier en daar een mooi wit wolkje dat voorbij dreef in de hemelsblauwe lucht.

    Elk argument om ventje voor zijn voeten te gooien om huiswaarts te keren viel letterlijk naast het water. Ik had me vannacht anders goed voorbereid bij elke donderslag en de kletterende regen op het dak.

    Het nadeel van slecht weer op een camping is ook dat iedereen in zijn slakkenhuisje kruipt en je haast niemand ziet. Ik heb volk nodig. Zet me niet in het midden van een bos want ik word gek. Een weekend in de ardennen gaat nog, maar een week en ze kunnen me afvoeren in een geel wagentje. Gisteren zijn we van pure verveling in Brugge gaan wandelen.

    Ik heb er nooit om gelogen dat ik niet graag wegga. Zie maar boven links bij de beschrijving van mijn persoontje: ‘ik ga niet graag op reis maar….’ Enz.

    Ik had het eigenlijk van in het begin moeten weten. Ventje was al naar Canada geëmigreerd toen hij vooraan in de twintig was. Ik heb hem ontmoet toen hij even terug in België zijn ouders bezocht. Toen al wou hij dat ik samen met hem naar Canada zou trekken.

    De meeste mensen zijn ook tevreden met af en toe een tiental dagen vakantie, maar mijn ventje niet…..al sinds we getrouwd zijn wil hij minstens een maand aan een stuk weg. Hij beweert dat het een week duurt om het gevoel te krijgen dat je op vakantie bent, de rest is dan vakantie, min de periode die je nodig hebt om terug naar huis te gaan.

    Wij passen op dat gebied totaal niet bij elkaar. Tien dagen en dan nog liefst in een luxe hotel lekker verwend worden, dat is voor mij pas vakantie.

    Maanden rondtrekken met een rugzak en een tent of caravan daarentegen grenst aan foltering.

    Ventje en ik zitten dus al van in het begin met een Catch 22 situatie, in feite zijn noch hij, noch ik, ooit volledig tevreden van een vakantie teruggekomen.

    Dit jaar had het kunnen lukken na de prachtige julimaand, maar nu zijn we weer een brug te ver gegaan met augustus.

    Trop is teveel zei Van den Boeynants en hij had groot gelijk.

    Nu sta ik natuurlijk voor de keuze: ofwel zeg ik aan ventje: “genoeg, ik wil naar huis of ik ga gillen” en dan valt hij voor de volgende twee weken over zijn onderlip.

    Ofwel zwijg ik en blijven we hier tot ik echt ontplof en loop ik de hele tijd op mijn tenen van de zenuwen.

    Meestal gebeurt het laatste omdat ik een vreselijke hekel aan ruzie heb en altijd iedereen tevreden wil stellen.

    Dit laatste begin ik hoe langer hoe meer een vreselijk hinderlijke eigenschap te vinden. Het heeft lang geduurd maar ik ben er nu van overtuigd dat ge nooit iedereen tevreden kunt stellen en dat iedereen gelukkiger is al je zelf gelukkig en tevreden bent.

    Jullie weten dat ik mijn moeder ontzettend liefhad maar ze heeft me wel die verschrikkelijke eigenschap aangeleerd: het martelaarschap. Volgens haar hoorde dat nu éénmaal bij het vrouw zijn. Bullshit. (sorry mam).

    Bon, ik bijt nog even door omdat ik blauwe lucht en zon zie. We zullen zien wat morgen brengt. Ik weet het natuurlijk: ventje zal zeggen: “maar shoeke ’t is de moeite niet dat we overhuis gaan, zondag moeten we naar mijn broer in Oostende, dan blijven we toch beter hier.” Hij bedoelt natuurlijk dat we van hieruit sneller in Oostende zijn, maar voor de GPS periode was ik altijd de navigator in de auto. Van Antwerpen naar Oostende of van hier naar Oostende duurt ongeveer even lang.

    Gelukkig moeten we woensdag thuis zijn, dat staat vast. Als ik mijn schoondochter en zoon 1 zie ga ik hun een extra dikke kus geven omdat ze ons uitgenodigd hebben voor moederdag.

    Een prachtig excuus om meteen een einde te maken aan deze eindeloze vakantie (sic)…..

    Groetjes van Bojako met een zware aanval van heimwee en claustrofobie.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (11)

    15-08-2006
    Maar Jacky toch...
    Je moeder heeft toch niets gezegd in de aard van "Close your eyes and think of Britain, my dear". Ons ma sprak van 'Zint het je niet, pak je biezen en rot op'. Alle gekheid op een stokje, ik heb net hetzelfde gevoel, drie dagen weg van huis en ik creveer. Ik kom in de nabijhieid van mijn stad ruik de stinkende Dender en..ik herleef. Aangekomen in mijn huis, begin ik de dansen en te zingen en sla net zoals jij mijn spulletjes aan het groeten: dag vaasje, dag schouw, dat huwelijksfoto van mijn kind. Ik zie dat Milo je een pracht van een tip heeft gegeven, gebruiken mens, gebruiken, nood dwingt. Voorlopig hoef ik nog geen galkolieken ik trek goed mijn plan met mijn gefingeerde vapeurs. Als ik mijn vapeurs heb heb ik geen zin in...je weet wel wat en Milo weet maar al te goed dat mannen op leeftijd af en toe graag een vierkantswortel trekken. Zoals je thuis trekt, trekt je nergens zegt mio marito en Hupsakee...weg zijn wij. Tothelotoo

    15-08-2006 om 01:30 geschreven door Titipoes


    13-08-2006
    Nog eens...
    Groetjes



    Occasionally you can chat with me:here.

    13-08-2006 om 18:37 geschreven door Cyberfox


    Groetjes zomaar...
    Geen inspiratie...Nog een prettige zondagavond. Groetjes


    bannerlee.jpg
    Lede&Omgeving

    Occasionally you can chat with me:

    13-08-2006 om 18:30 geschreven door Cyberfox


    12-08-2006
    Groeten uit Gierle
    My dear Bojako, de moed er in houden hé. Op vakantie of niet het weer is er voor iedereen toch. Allé amuseer je nog fel...
    Bloggroet van PEDRO

    12-08-2006 om 23:24 geschreven door pedro


    Sweet memories...
    Ach Bojako, je creëert op deze manier herinneringen voor later. Haal eruit wat er voor jou in zit en ik hoop dat er dit jaar voor jou ook nog een zonnige week in een vijfsterrenhotel in 't verschiet ligt! Ik wens je tot moederdag een blauwe lucht, een stralende zon en véél mensen om je hart te verwarmen...

    12-08-2006 om 01:50 geschreven door Lieve


    11-08-2006
    Redenen genoeg om naar huis te komen

    Wie niet wil ambetant zijn moet slim zijn. Reden om naar huis te komen is galkoliek. Komt plots op met pijn in de rechterzijde onder de lever straalt uit naar de rug. Kan even snel weggaan als het gekomen is en is niet te controleren. Als de echografie negatief is. Zal het wel gruis geweest zijn. Kan desnoods bij herhaling gebruikt worden. Bij gebruik dit bericht liefst wissen.

    uw arts is uw vriend
    milo

    11-08-2006 om 22:39 geschreven door milo


    !!!
    En of Bojako: vakantie is verwend worden in een hotel! Zonder problemen aan tafel aanschuiven en je bed nadien opgemaakt terugvinden en badkamer en alles mooi opgeruimd! De tijd van tentjes e.d. is voor mij al lang voorbij en na een leven lang werken, vind ik dat ik dat best verdiend heb! Nog even volhouden en je hebt je eigen lekkere zetel thuis terug! Alvast een fijne moederkensdag! Hier wordt dat begin mei gevierd. Michelly

    11-08-2006 om 20:08 geschreven door Michelly


    Knus

    Als ik dit schrijf schijnt de zon, maar we hebben zopas een fikse stortbui gehad en gisteren ook een rond dezelfde tijd.
    Als het regent en frisjes is niets mooier dan gezellig knus met z'n tweetjes door te brengen in een 'close' ruimte zegt men !!
    Dus ....... ?
    ... prettig weekend *hugs*

    11-08-2006 om 16:18 geschreven door Chia


    Oei!
    Dat klinkt niet happy.
    En ik begrijp je volkomen.
    Wat over de opvatting van "vakantie" ben ik het voor 200% met je eens.
    En het is niet met de bedoeling sarcastisch te zijn dat ik jou toch een prettig weekend toewens.
    Ik duim voor die blauwe lucht met witte wolken en zonneschijn.
    Dikke smakken...

    11-08-2006 om 15:23 geschreven door huismusje/troubadoerke


    stacaravan
    Hoop toch niet dat ik ook die problemen krijg, want wij gaan morgen voor het eerst naar onze stacaravan en eigenlijk wil ik het daar leuk hebben. Sterkte Bojako en tot ziens, Thea.

    11-08-2006 om 13:48 geschreven door thea


    oeioei
    Bojako'tje toch, hier is het even koud en nat hoor...Maar ik begrijp wat je bedoelt en misschien kan dit je alvast wat opbeuren : je mag dinsdag al naar het Antwerpse komen, Moederkensdag valt toch op de 15de en dat is niet woensdag, maar al één dag eerder!!! kusjes,

    11-08-2006 om 13:11 geschreven door paz




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    biekevanghent
    blog.seniorennet.be/biekeva
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!