Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    25-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.shame .....















    Oeioeioeioei...potvernondedikke toch, ik doe hier mijn blog open en wat zie ik tot mijn afgrijzen, ventje heeft ervan geprofiteerd om tijdens mijn afwezigheid ook zijn zegje te doen.

    De vorige keer toen hij een stukje wou schrijven heb ik alles moeten voorzeggen, en dan nog wijzen hoe hij het op de blog moest krijgen, ik dacht bij mezelf dat het best lollig kon worden als hij ook af en toe een stukje schreef, maar ik had nooit gedacht dat hij zou onthouden hebben hoe het moest, van computers heeft hij niet veel verstand.

    Waarschijnlijk heeft hij het ergens stiekem genoteerd of heeft hij naar Lotje gebeld om hem te helpen, de gluiperd!

    Maar dat is niet het ergste – de inhoud is het ergste!

    Ik heb een hele tijd getwijfeld of ik het er nu af zou gooien of niet maar het is toch te laat, er zijn al teveel mensen komen lezen.

    Ik vond het al raar dat hij zo lang boven aan de computer was blijven zitten nadat hij me terug had binnengelaten gisteren.

    Ik was dan uiteindelijk na lang aandringen maar zijn laatste handige Harry werkje gaan bewonderen en de deur was achter me dichtgevlogen. Ik heb zeker tien minuten moeten bellen vooraleer hij kwam opendoen. Toen ik begon te kuisen is hij terug naar boven gegaan en nu weet ik natuurlijk waarom, ik dacht dat hij gewoon probeerde te ontsnappen aan de kuis.

    Ik heb de reakties gelezen en ik vind ook dat hij zijn eigen blog maar moet beginnen zoals PietjeBob zegt, zeker als hij het zo plezant vindt.

    Pedro, gij zijt een schatje met uw repliek maar ik snap niet goed uw uitleg dat ‘....De verbindingen in hun hersenen in de baarmoeder en de invloed van hun hormonen bepalen hun denken en gedrag...’ ik dacht dat mijn hersenen in mijn hoofd zaten en niet in mijn baarmoeder? Dat stukje ga je toch eens beter moeten uitleggen hoor!

    Maar het ergste, het allerergste is wel dat hij mijne goeie vriend Milo zo geaffronteerd heeft. Begint hij nog over die man zijn ballen, om me dood te schamen, ik durf me gewoon niet meer vertonen op de blog van Ernst/Milo en ook niet meer op die van Titipoes want daar stond het gewraakt prentje en foto op.

    Milo’ke bij deze verontschuldig ik me voor het jaloers, puberachtig gedrag van mijne vechtgenoot, jaja...vechtgenoot! Sinds ik het stukje gelezen heb is het hier beeld zonder klank, van mijne kant dan welteverstaan natuurlijk.

    Hoe durft hij u zo te beledigen, gewoon omdat ge een beetje mollig zijt en geen haar hebt? Mijn vader was ook klets, mijn broers zijn kaal, mijn oudste zoon ook....allemaal heel viriele mannen! Ge moet u dat echt niet aantrekken hoor. Ons vader zei altijd: “gras groeit niet op een drukke steenweg” maar dan wel in’t engels natuurlijk.

    Okee, ventje heeft nog al zijn haar, een goed figuur, kan zowat alles, maar diplomatie en tact ... hm, daar moet nog flink aan gewerkt worden hoor, al veertig jaar steek ik daar mijn Latijn in maar het rijst er af zoals water van een eendenrug.

    Langs de andere kant was mijn ijdelheid wel een beetje gestreeld door het feit dat het groen monsterke toch nog even bij hem zijne kop opstak. Hihi....zo oud en nog jaloers worden, gewoon omdat hij ergens leest over platonische adoratie.

    Hij weet natuurlijk niet Milo dat het niet je persoontje (euh...persoon wegens de omvangrijkheid) is dat de vrouwen aanbidden maar wel je ongelooflijk stel hersenen, of is het meervoud nu hersens?... de spellchecker van mijne PC is kapot dus kies maar zelf.

    Ja heren, vrouwen houden van hetgeen er tussen de oren van een man steekt, dat stukje tussen de benen is wel belangrijk maar soms bijkomstig.

    Vrouwen moeten eerst geboeid (ik bedoel hier niet vastgebonden!!!) worden door een man vooraleer de hormoontjes beginnen te werken, en niet zoals bij de meeste mannen nèt andersom.

    Bij hen beginnen eerst de hormonen te werken en nadien luisteren ze pas of er een zinnig woord uit de vrouw komt. Zo is mijn schoonvader aan mijn schoonmoeder geraakt en zo is mijn ventje op de wereld gekomen! Ge ziet wat er van komt.... ik zeg hier geen kwaad woord over mijn schoonmoeder hoor, maar als jonge vrouw was ze superknap en nu als oude vrouw nog steeds ongelooflijk mooi. Maar zij sprak enkel Russisch en hij niet.... hoef ik meer te zeggen?

    Staat dat ook niet in één van die boeken waar Pedro en Milo het over hebben bij de reakties die ze op mijn blog gezet hebben?

    Ik zie dat mijn blog nog instructief kan worden, lessen in het begrijpen van de vrouw.

    Indien er vrouwen zijn die anders denken dan moeten ze het mij maar laten weten hoor.

    De knapste man kan mij totaal niet bekoren als er niets zinnig uit zijn mond komt en ik denk dat dit toch bij de meeste vrouwen zo is.

    Besluit: “Men do it with their tongue”. In feite heb ik dit gepikt want het origineel is: “Linguists do it with their tongue”.

    Al goed dat ik vanavond toch nog kwam kijken naar mijn blogje en me kan verontschuldigen. Als ik nog tijd heb zal ik seffens bij Milo zelf mij persoonlijk verontschuldigen. Die arme man weet waarschijnlijk niet meer waar hij het heeft.

    Als ventje nog eens zo’n truukje uithaalt dan zal ik een passwoord op mijn blog moeten zetten!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (13)

    26-08-2006
    ..
    Jullie moeten toch veel samen te vertellen hebben. Of schrijf je elkaar. Dan ben je zeker een hele tijd bezig. Doe verder zo, wordt nog spannend.

    26-08-2006 om 17:36 geschreven door Ludovikus


    ja watte
    hallo bajoke,ik begin ook al te twijfelen over dat stukje,heb je het echt niet zelf geschreven,ik heb nog niet zoveel op uw blog gezeten,maar ik ken een beetje uw humor er toch in,of heeft je ventje dezefde talenten,dan moet je samen schrijven,ieder zijn stukje en dan overleggen en dan op uw blog plaatsen.Je kent iets van schrijvers,ik heb vroeger boeken gelezen(trhillers met in de hoofdrol inspekteur Beck dacht ik)De man schreef hoofdstuk één zijn vrouw hoofdstuk twee en zo verder,en alles klopte op het einde,ik ben helaas de namen vergeten van dat zweeds koppel,alleen hadden zij toch veel succes en zijn hun boeken met grote oplagen verkocht,helaas is iemand van de twee gestorven,en samenwerking met iemand anders ging niet.Spijtig genoeg,ik las ze graag. En tot slot,ik kan daar helemaal niet volgen,ik ben nog maar juist begonnen bloggen te lezen,maar iemand die geen gevoel voor humor heeft,moet maar bij een begrafenisondernemer gaan werken,mijn gedacht.groetjes pietje bob

    26-08-2006 om 12:22 geschreven door peeters robert


    Welwel
    Kom hier weer ietwat te laat aanhinkelen en stap precies in een wespennest... aangezien ik allergisch ben aan wespen- en bijengif maak ik maar dat ik weg kom... moet je toch nog even zeggen dat ik wel genoten heb van je relaas... kus van mij

    26-08-2006 om 11:57 geschreven door Myette


    ventje en Bojako
    ventje schrijft over Lotje en Bojako over Milo, godlievenadieu wat is daar nu mis aan. Vrouwen 't zijn rara wezens, ik zal ze nooit begrijpen, maar wij mannen, kunnen er niet zonder.

    26-08-2006 om 10:17 geschreven door kamiel


    Ja wadde zeg!
    Eén dag, welgetelt één dag ben ik niet op de blogs geweest.
    En gelijk worden er kinderen geboren, worden er huwelijksfeesten alom gevierd, en ontpopt er zich hier een......ja wat ontpopt er zich hier in feite?

    Een gedicht, goed voor een gulle glimlach, en in een mooi kader, dus ons boja(space) coke weeral wat bijgeleerd.
    Dan het relaas van 'ventje' en zijn testosteron oprispingen.
    Waarbij ik hem even wil laten weten dat deze vranke en vrije mus met sandelhouten tong hem danig weerwerk zal geven wanneer hij een blog begint, en daarin zijn vrouw niet minstens vijf maal per week de hemel in prijst.
    Jullie testosteron gehalte is klein bier vergeleken bij onze hormonenschommelingen, neem dat aub in acht.
    Dus bezin voor je begint, een verwittigd man......enz.
    Lotje zal je niet kunnen helpen, die halen wij wel naar onze kant!!!

    En dan ons allerliefste chia die voor "ietwat vijandig" wordt versleten.
    Als er nou één dame op de blogs alhier is die geen sikkepit vijandigheid in zich heeft, dan is zij het wel.
    Tenzij natuurlijk het vermogen om adrem te zijn ook al als een slechte eigenschap wordt aanzien.

    Ben blij dat ik midden in de nacht ben wakker geworden, en dan maar van armoe blogjes ben beginnen lezen.
    'k Zou anders hopeloos achterop zijn geraakt.
    Fijn weekend gewenst....dikke smakken voor de vriendinnen, en een waarschuwend vingertje voor 'ventje'.

    26-08-2006 om 04:38 geschreven door huismusje/troubadoerke


    oef ........
    Ben ik even blij dat ik niet gereageerd heb op de vorige entry ......
    Maar je "tetter" is welkom hoor, ook al volg ik maar in twee van de drie talen.
    Groetjes en liefs,
    Caerwyn

    26-08-2006 om 01:28 geschreven door Caerwyn


    oef ........
    Ben ik even blij dat ik niet gereageerd heb op de vorige entry ......
    Maar je "tetter" is welkom hoor, ook al volg ik maar in twee van de drie talen.
    Groetjes en liefs,
    Caerwyn

    26-08-2006 om 01:27 geschreven door Caerwyn


    Bo en ventje

    Dat is nu toch niet nodig zeg verontschuldigingen van het ventje ( ik zal het spelleken maar meespelen en geloven dat ventje het gechreven heeft !). Laat ventje gerust terug in het beddenbaksken. Hij mag op mijn kosten nog een Duveleken drinken ook. Ik ben niet zo lichtgeraakt hoor. Met zo een muzieksken hier moet er toch nog iets van te maken zijn. Maar over Chia daar heb je me toch niet kunnen overtuigen Bo. Spijtig. Zo zitten de venten nu eenmaal ineen. " De zin "de waarheid mag toch gezegd worden" strookt niet met uw versie. Goed geprobeerd. Maar ik zal Chia eens beter moeten leren kennen dat lijkt me evident. Iemand die houdt van Pablo Neruda zo vindt ge er niet te veel. Geëmancipeerd dat had ik al door. Slaap ze ! de milo

    26-08-2006 om 01:24 geschreven door milo


    ..
    Milo toch! Ons Chia vijandig???? Dan kent ge ze nog niet goed hoor, dan moet ge zeker en vast wat meer op haar blog gaan - het is een "Peace" blog - als er nu één blogsters is die vrede op deze aardkloot wil dan is het wel Chia. Ze is wel heel geëmancipeerd en vindt waarschijnlijk dat ik niet moet opdraaien voor de puberale jaloerse opmerkingen van mijn ventje en dan heeft ze nog gelijk ook... daarom heb ik hem ook gezegd dat hij en niet ik zijn excuses bij u moest komen aanbieden. Hij heeft het tenslotte geschreven. Zo'n puberachtig gedrag bij een man van zestig, mais enfin ! ... hij kan vannacht op de zetel slapen, basta!

    26-08-2006 om 01:13 geschreven door bojako


    Chia heeft gelijk
    Beste Bo,

    Chia heeft gelijk verontschuldigen is nergens voor nodig. This is part of the game. Een vrienschappelijke game. Maar Chia, een dame met eierstokken aan haar lijf, vergist zich wanneer ze denkt eens de opjut toer te moeten opgaan. Natuurmlijk mag de waarheid gezegd en zelfs iets meer als het moet. Het is de ondertoon die telt. Die hoeft vriendschappelijk te zijn en dat mis ik een heel klein tikkeltje bij Chia. Dit is een beetje uitdagend (zelfs wat vijandig ! en ik meen te weten waarom !) en deze uitdaging is bij deze aangenomen. Maar misschien vergis ik mij en dan bied ik bij voorbaat mijn verontschuldigingen aan beste Chia. Ik zal eens wat meer op je blog moeten ronddwalen. knuffels voor Bo en haar maatje
    Ronald.

    26-08-2006 om 01:03 geschreven door milo


    Excuses?

    Je wilde Milo je verontschuldigingen aanbieden?
    Hoezo? Waarom? Waarvoor?
    De waarheid mag toch gezegd worden!? Dat rechtbreien is nergens voor nodig.

    26-08-2006 om 00:33 geschreven door Chia


    25-08-2006
    Nieuwe trend Bojako?
    Kan leuk worden om er nog meerdere in te betrekken...

    Dat wordt dan multi-bloggen.
    Het proberen waard!!!

    Groetekes

    25-08-2006 om 23:42 geschreven door Cyberfox


    Bojako
    eigenlijk zou je héél veel klank moeten geven, want hij schrijft toch dat je vreselijk tatert in drie talen! IK zou hem zodanig overspoelen met die tater in drie talen, tot hij onderdook en hem voor straf ook nog een eigen blog doen aanmaken. Ja, ja, ja.....;-)))) Michelly

    25-08-2006 om 23:10 geschreven door Michelly




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vava
    blog.seniorennet.be/vava
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!