Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    08-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.intieme bedenkingen













    Ik heb weer eventjes terug tijd om na te denken.
    De kindjes zijn allemaal naar hun ouders en in huis heerst een zalige rust en stilte.
    Ventje heeft liever dat ik niet zoveel nadenk want dan zit ik me de meest bizarre zaken af te vragen waar hij geen antwoord op heeft, zoals bv. nu:

    Welk onderzoek is het intiemste? Het onderzoek bij je gynaecoloog of het onderzoek bij je oogarts?

    Er is geen simpel antwoord op hé?

    Nu is mijn oogarts een wreed knappe vent en als hij mijn ogen onderzoekt dan moet hij diep in mijn ogen kijken, ik bedoel heel diep en hij doet dat niet één keer, maar meerdere keren tijdens een onderzoek. Zijn neus raakt bijna mijn neus en ik voel zijn adem op mijn gezicht.
    Hij komt zoals men zegt: “in mijn space”, of was het nu “in mijn face”...enfin soit.

    De dag voor het onderzoek bij hem zorg ik al dat ik zeker geen look eet of iets anders dat niet lekker ruikt. Ik was mijn haar met een fris shampoo’tje, neem kort voor mijn visite nog een douche en doe proper kleren aan, spuit nog eens flink met deodorant onder mijn oksels, parfum achter mijn oorlellen en in het putteke van mijne nek en, ge weer maar nooit waar het goed voor is, in mijn décolleté.

    Hij ruikt zelf ook altijd fris en lekker en is eigenlijk om in te bijten, maar dat heb ik ooit nog maar tegen één dokter gezegd, ’t was eruit voor ik er erg in had. ’t Was ook heel warm die dag.

    De gynaecoloog daarentegen.... hmmm.... ik heb jaren een vrouw gehad omdat ik dacht dat zij op z’n minst zou begrijpen waar ik het over had wanneer ik zei dat ik krampen had van mijn maandstonden, ik dacht dat een man het in Keulen zou horen donderen.

    Daarenboven dacht ik ook nog dat een vrouwelijke gynaecologe waarschijnlijk zelf minstens één kind zelf zou gedragen hebben en met pijn en smarten zou gebaard hebben; had ik het even mis....

    Mijn vrouwelijke gynaecologe was toen, we spreken late jaren zestig een van de weinige vrouwelijke gynaecologen hier ten velde, en toen ik haar wat beter leerde kennen hoorde ik dat ze niet gehuwd was, geen kinderen had of wou èn ze kon niet om met flauwerikken.
    Indien je kloeg van pijn of krampen dan antwoordde ze steevast:
    “ja madammeke, wemme allemol al ies krampen, oep a taande baaite gelak iederien eh...”

    De enige medische uitrusting waar ze over beschikte waren haar handen, meer bepaald twee vingers, en elke vrouw weet wat ik hiermee bedoel, èn een vreselijk soort metalen bankschroef om u open te spalken, verder heb ik haar nog een trompet weten gebruiken om naar de hartjes van mijn kinderen te luisteren.

    Ze was waarschijnlijk een minimaliste.

    Ze sprak in elk geval geen AN, als je binnenkwam dan kreeg je een korte, krachtige handdruk, en voor je de kans had om iets te zeggen zei ze in het antwerps: “ go mor nor de kliedkamer, doed alles uit, go nor de wc en komt dan mor op de tafel liggen en legdoe voeten mor iniens in de beugels”.
    Ik vond de afstand van de kleedkamer naar de onderzoektafel een vrij lange afstand om in je flikkie af te leggen, maar het feit dat ze een vrouw was maakte dat het iets minder genant was.
    Je klauterde dan zo goed en zo elegant mogelijk op de tafel legde je benen braaf in de beugels.

    Klaar voor de strijd.

    Hmm’end en Haa’end begon ze dan elke keer haar onderzoek op dezelfde manier, beginnend via je borsten, dan afdalend naar de dieper gelegen regionen.
    Elke keer zei ze ook weer: “’k gon oe nie zier doen zenne, ge mut nie verschiete” en dan wist je dat het moment er was waarop ze de kouden stalen bankvijs ging inbrengen.
    Als ze goed gezind was en een beetje tijd had,  dan kon er nog een “Gogget madamme, ’t is direct verbaai zenne?” af.

    Ze is nu met pensioen de lieve schat, ik ben bij haar geweest van mijn zeventien jaar tot enkele jaartjes terug en toen moest ik naar een “man”.....wat een stap, altijd voor alles onder de gordel bij een vrouw geweest en nu naar een “man!”
    Zijn “spacestoel” was mijn redding en waarschijnlijk de reden waarom ik niet verder op zoek ben gegaan naar een andere vrouwelijke dokter.

    Hij sprak wel AN en had een blik die waarschijnlijk enkel en alleen aan gynaecologen en proctologen wordt aangeleerd. Het is alsof hun gedachten op nul staan en hun blik op oneindig.

    Met een vriendelijke, zachte stem zei hij: “doe maar enkel je slipje uit en kom dan in de stoel zitten”, oef...ik moest geen afstand naakt lopen.
    In zijn stoel hoefde ik niet onelegant te klauteren, ik zette me gewoon neer  en die begon vanzelf naar alle kanten te bewegen.
    Vooraleer ik er erg in had lag ik op mijn rug, waren mijn voeten op mysterieuze wijze op de hoogte van de schouders van de dokter gekomen,  en zat hij recht voor het gebied van mijn lichaam dat slechts door intimi bezocht wordt.
    Hij werkte niet met zijn handen, nee... hij had een instrument, ik merkte het onmiddellijk op, hij werkte met een reuze dildo.

    Nog steeds met zachte stem, met zijn ogen zedig opzij kijkend zei hij: “ik ga dit nu inbrengen mevrouwtje, ge moet niet schrikken”....

    ...niet schrikken, ik vond het al een hele verbetering in vergelijking met de koude metalen schroef, maar ik wist op dat ogenblik niet dat die nog later ook nog zou komen.
    “Als u nu opzij kijkt mevrouwtje, dan ziet u alles op de monitor”
    – zo lossen ze dat tegenwoordig op, ge krijgt een rechtstreekse TV uitzending van uwen binnenkant om u af te leiden.
    Nog een mooi muziekje erbij en dan is het helemaal af.
    De dildo floepte hij dan inwendig eerst naar links en dan zegt hij:
    “en als u nu kijkt op de monitor mevrouw dan ziet u nu uw linker eierstok” alsof hij een rondleiding gaf als gids in een autobus.
    Samen hebben we de hele santeboetiek bekeken en goedgekeurd. Van links naar rechts, van onder naar boven en hupsakee...

    Toen hij vond dat ik al genoeg plezier had beleefd zette hij de spacestoel weer aan, en op een ik-en-een-gij  zat ik terug gewoon netjes recht voor hem en stonden mijn voeten op hun plaats en hingen ze niet langer rond zijn schouders. Tof space-stoeleke.
    Oef... afgelopen ik kon gaan dacht ik: ....mis poes....
    “en nu mevrouwtje gaan we even uw borsten onderzoeken”...
    doeme toch, ik was het vergeten want daar begon mijn vorige dokter altijd mee, bij deze dokter was dat het einde van zijn onderzoek.
    Hij prefereerde waarschijnlijk hangende borsten inplaats van liggende borsten.
    Dit is dus weer zo’n heel intiem moment, want om aan je borsten te komen zet hij zich terug heel dicht bij je, zet wel zijn blik terug op oneindig en het onderzoek herbegint.
    Ook hij hmmmm’de en haaaa'de  tijdens het onderzoek net zoals mijn vorige dokteres, dus ik besluit daaruit dat ze dat ook aangeleerd krijgen tijdens dezelfde les van ‘de blik’.

    Op dat moment ben je wel blij dat je zo kwistig met deodorant en parfum bent omgesprongen want van ambetantigheid loopt er nu al een klein riviertje zweet van je af.

    En dit is dan het moment van mijn hamvraag.

    Tijdens welk onderzoek ben je het nu het meest intiem met je dokter?

    Tijdens het oogonderzoek wanneer de neuzen en lippen elkaar bijna voortdurend raken en je elkaars warme adem op je aangezicht voelt?

    Of tijdens het gynaecologisch onderzoek waar ’t ja.... ook neus en een ander paar lippen elkaar bijna raken en enkel jij de warme adem voelt.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (13)

    12-09-2006
    Jongens, jongens,...
    meisjes waar jullie allemaal aan denken. Ik heb de helft van mijn leven als proctoloog op vijf cm van het perineum doorgebracht. Eerst de mensen met een kwinkslag op hun "gemak" stellen en daarna god je zag wel het verschil tussen een romaanse doos en een gothische constructie, maar an de andere kant went het zo dat je daar niet meer over nadenkt. Maar nu u het oprakelt ja er was een dame met balnk achterste bij de eerste consultatie en bij de tweede had zij een mooi hartje op haar bips laten aanbrengen. Ik ga nog eens in mijn dossiers snuffelen misschien vind ik ze wel terug. Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb. Dedju!.

    12-09-2006 om 01:00 geschreven door de geest van milo


    11-09-2006
    Dildo

    Die grote Dildo van jou noemen ze hier een 'Eendebek'. Je hebt dat beestje in een aantal maten, dus pijn hoeft het niet te doen.
    Er zijn zelfs artsen die het ding eerst voorverwarmen voordat het ingebracht wordt.
    Hier in Nederland gebeurt het periodieke onderzoek tegenwoordig door de assistente van de huisarts.
    Ik ben dit jaar uitgestreken, want na je zestigste wordt het niet meer gedaan. Tegen de tijd dat je iets 'engs' krijgt, ben je al van ouderdom overleden.

    De oogarts ken ik niet, dus heb geen ervaring met 'neus op neus beademing', hoewel ...... de tandarts ook aardig in die richting komt hoor.

    Mijn orthopaed is een schatje en die komt aan al mijn ledematen, dus ik heb niet te klagen ;)

    11-09-2006 om 13:06 geschreven door Chia


    ervaring
    Tsja, ik heb geen ervaring met de oogarts, en nauwelijks met de gyneacoloog.
    Ja, wel een beetje, opzienbarend? nee hoor, ook ik heb twee kinderen, en was bij vrijwel elke controle en consult aanwezig.
    Maar ik hoor van meerdere vrouwen dat manlijke gyneacologen vriendelijker, zachtaardiger, begrijpender en discreter zijn, dus dat stukje verbaast me niets.
    Groetjes !

    11-09-2006 om 12:24 geschreven door Caerwyn


    Oog- en andere oogarts
    Jackie, als je jouw verhaal leest is het zonde om geen vrouw te zijn...ik heb een vrouwelijke oogarts die hooguit tot op een halve meter van mijn neus komt, en een Gyneadinges is niet aan dit geslacht besteed zeker...

    11-09-2006 om 09:29 geschreven door Pedro


    10-09-2006
    bwah
    heb aan allebei een even grote hekel... maar het zijn beide vrouwen dus dat scheelt wel... die eerste vrouwelijke gyne waar je het over hebt, ik geloof dat ik die ken... ben daar ook even geweest... soort van manwijf... ze lag me niet... kus Myette

    10-09-2006 om 22:11 geschreven door Myette


    Persoonlijke bedenkingen...
    ... over uw recentste muziekje "chill and fever" bezorgt me rillingen en kiekenvlees. Het past wel bij de afgelegde bezoekjes maar niettemin, enfin ik gruw ervan..

    10-09-2006 om 09:35 geschreven door Cyberfox


    09-09-2006
    ..
    Wat zijn jullie toch bofkonten zeg. Dat je als vrouw zoveel kunt kiezen. Mijn oogarts is ook van het vrouwelijk geslacht. Zelf dikke brilglazen, fijn snorretje, maar een prachtig décolettée, waar in ik tot mijn grote verbazing, twee lange grijze haren zag groeien. Is wel een ongelooflijke blikvanger.alligator9wy.gif

    09-09-2006 om 17:06 geschreven door Ludovikus


    ..
    Lastig moment he Bojako...zeker als ze dan nog allebei knap zijn,zodus zweten maar he jaja ,Vif

    09-09-2006 om 12:14 geschreven door vif


    Aaaa hahaha
    Wat kan jij gemakkelijk van iets "uuuuh" iets "aaaaahahaha" maken! Schitterend verteld Jackie, maar je zet me wel voor een dilemma! Ik ga voor de oogarts, die zit inderdaad nòg meer in mijn persoonlijke ruimte! Oftewel is het een kwestie van gewenning, en tolereer ik al meer van mijn gynaecoloog, waarbij ik, wederzijds, het verstand op nul kan zetten...

    Je zou het uitstekend doen bij de presentatie van: sexuele voorlichting!

    09-09-2006 om 02:38 geschreven door Lieve


    08-09-2006
    Euh......
    Als ik mag kiezen, dan toch maar liever de oogarts.
    Leuke anendote is;
    Ik ben half blind.
    Met mijn linkeroog zie ik enkel het verschil tussen licht en donker.
    Maar telkens weer zet de oogarts op dat oog zo een lorgnet met verschillend sterkte van glazen, en vraagt hij "zie je zo beter?
    En het ahum en aha heeft hij ook onder de knie.
    Ik vermoed dat hij die linkerkant onderzoekt omdat hij anders bang is dat hij maar een halve consultatie kan aanrekenen,hahaha.
    Heb een fijn weekend, kus

    08-09-2006 om 16:27 geschreven door huismusje/troubadoerke


    tjonge!
    Zoals jij het brengt kan ik er echt mee lachen ,Bijouke ,maar heb daar altijd wel een hekel aan gehad ,heb nooit een vrouw gehad ,maar heb geen klagen van de mannen die ik heb gehad (euh dokters he,of wat dacht je,haha)en om eerlijk te zijn ,heb liever een (knappe)oogarts die heel diep in mijn ogen kijkt,,dat is een weldadige intimiteit ,dat andere vind ik niet zo ...weldadig! Prettig weekend Bijouke,knuffel van Lipske!

    08-09-2006 om 13:56 geschreven door hotlips


    onderzoek
    ik ben nog steeds aan 't denken...bij de oogarts houd ik mijn adem in en bij de gynecoloog ben ik zelf degene die het verstand op nul probeer te zetten, maar wat te denken van de tandarts??? mond wijd open, adem inhouden gaat niet en verstand op nul is nog moeilijker met het soort apparatuur dat die mens gebruikt. ik stem dus voor de grootste overgave : bij de tandarts! kus (met frisgepoetste tandjes)

    08-09-2006 om 13:00 geschreven door paz


    hoi Bojako
    Dit vind ik nou weer een prachtig verhaal en ik lees zoiets liever dan dat ik naar het plaatje daaronder kijk. Zo'n lijf wens ik je niet toe. Groetjes en een fijn weekend, Thea

    08-09-2006 om 07:46 geschreven door thea




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    historicmotorraces
    blog.seniorennet.be/histori
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!