Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    23-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betoverde nana....










    Vrijdag hadden zoon 1 en zijn vrouwtje ons getrakteerd op een dagje Efteling. Een ideale plaats om met het hele gezin een uitstap te maken. We namen een picnic mee, want er is zoveel te doen en te zien dat we amper toekomen met één dagje.

    Het was prachtig weer en we hadden besloten om vroeg te vertrekken, maar zodra we de ring opreden hadden we prijs, bijna stilstaand verkeer.  De radio meldde een zwaar ongeval tussen Berchem en Borgerhout. We konden er nog net af in Berchem en de Singel op.
    Via de GSM spraken we met de kinderen af om aan het Erasmusziekenhuis in Borgerhout terug de ring op te rijden en van daar af ging het vlotjes.

    Aangekomen op de parking van de Efteling gingen de kinderen elk in een buggy en..... START.
    Schoondochter is verpleegster en ge kunt zien dat die gewoon is van veel kilometers op een dag af te leggen in een snel tempo.
    Ze weet ook waar alle lievelingsattracties van de kinderen zijn, en we spurten er naartoe zodat we geen uren moeten aanschuiven.

    Onze eerste stop was de ‘Den Bob’ een bobsleebaan en er was maar een wachtrijtje van vijf minuten.
    Nu dacht ik, en jullie andere senioren ook waarschijnlijk, dat zo’n bobslee ritje in de Efteling gemaakt is voor kindjes ...’ kalmkes aan en niet te snel ‘.... wel, als je ooit erin gaat zet je dan maar schrap, het moet niet onderdoen voor een ritje op de railway van de Sinksenfoor.

    Mijn gegil moest ook niet onderdoen voor dat van kleinzoon 1, die met mij vooraan zat. Mijn hernia vroeg zich af of ik gek geworden was om mezelf zo door elkaar te laten schokken en schudden!
    Maar plezant, mannekes toch.... ik hoop dat ik het de volgende keer nog aankan.

    Ietsiepietsie rustiger, maar even leutig was dan ‘De Pirana’ een wildwater tocht waar je kletsnat kan worden als je niet snel genoeg opzij springt. In onze boot werd dan zoveel heen-en-weer gesprongen dat we daar al nat van werden.
    Gelukkig was het zalig warm weer voor de tijd van het jaar en droogden we snel op.

    We picknickten in de buurt van Holle Bolle Gijs en alle papiertjes werden bijna uit onze handen gesleurd om in zijn mond te steken.
    Ik begrijp niet waarom de stad niet overal van die dingen zet, in de hele Efteling ligt geen enkel papierke!
    Misschien iets voor de volgende verkiezingen?!

    “Ikke wil naar de slakken” zei kleinzoon 2 voor de elfendertigste keer. Ik had geen flauw benul waar hij het over had, maar het bleek een mini railway te zijn bij ‘Het Volk van Laaf’ en de karretjes in de lucht zijn slakken.
    Omdat mijn knoken nog aan het bekomen waren van de Bobslee en de Pirana, gaf ik nu even forfait.

    In het spookslot wilden de kindjes niet in, ze kwamen allebei heel snel terug buiten gelopen en zeiden dat het vèèl ‘te spannend’ was.

    In tempo ging het dan verder naar de ‘Doolhof met spuitwater’.
    Ik hou écht niet van een doolhof, want zelfs al zie ik de lucht, dan nog krijg ik last van claustrofobie, dus ik was heel blij dat de ingang slechts 1.50 meter hoog was om de ‘grote mensen’ buiten te houden.
    Mama ging voor alle veiligheid toch mee binnen.

    Vanaf de kant van de weg zagen we dan de beruchte ‘water-spuit-brug’ en kleinzoon, samen met nog heel veel andere kindjes, was niet van die brug weg te krijgen. Over de brug springen op de meest onverwachte ogenblikken,  buisvormige watermassa’s.
    Diegenen onder u die het  shopping center van Wijnegem kennen zullen begrijpen wat ik bedoel.
    Daar staat ook zo’n fontein met spuiterkes.
    Kletsnat maar dolgelukkig kwamen ze eindelijk buiten.

    Om even tussendoor wat uit te blazen gingen we kijken in de ‘Pandadroom’.
    Je krijgt er een speciaal brilletje, zodat je de film driedimensionaal ziet. Dit is echt een ‘must’ als je er nog niet geweest bent.
    Met dat brilletje op zit je écht onder water tussen de vissen, de kwallen, of in het bos tussen de dieren en de vallende bomen. Ongewild spontaan gaan je handen omhoog om zo’n kwal aan te raken of om je af te schermen voor een noot,  dat door een aap naar je geworpen wordt.
    In de zaal zijn er dan ook nog de nodige speciale effecten die het allemaal nog échter maken, wind blaast in je nek, nevel vult de zaal, je bank dat plots schudt, en als er een reusachtige tropische boom omvalt, dan komt in de zaal het hele dak naar beneden op je af.... gewoon prachtig.

    Vermits we nu genoeg gerust hadden konden we de ‘Monsieur Cannibal’ op... ik zette me samen met mama tussen de kleinzoontjes in een grote theekop...en draaien maar!
    Een half uur daarna zag ik nog scheel. Kleinzoontjes vonden mijn gegil weer heel 'cool'.

    ‘De droomvlucht’ mochten we ook niet overslaan....ik was er al eens ingeweest en was er toen zo van onder de indruk dat dit zeker op het agenda stond.
    Je stapt in een gondel die je opwaarts meevoert door een sprookjesland bevolkt door faunen, elfen, bosgeesten en trollen.
    Eerst zweef je omhoog door het Kastelenrijk waar alle kastelen van de elfjes en faunen zijn en daarna bij de afdaling kom je door het ongelooflijk mooie Wonderwoud, en je ruikt er echt de geuren van de bloemen en de bomen. Veel te snel word je uit die mooie fantasiewereld gerukt.

    Het sprookjesbos mag natuurlijk ook niet vergeten worden en de kleinkindjes legden hun oortjes tegen dezelfde grote muzikale paddestoelen net zoals jaren voordien hun ouders en net zoals heel veel jaren daarvoor hun nana.

    Dertig cent in de poep van ‘ezeltjestrekje’ om er één chocolade glittercent voor terug te krijgen, maar ik zie mezelf nog altijd als klein meisje vol verukking hetzelfde doen.

    De Efteling sluit om zes uur en we waren al de hele dag aan het spurten om toch maar zoveel mogelijk te doen.
    Puffend kwamen we aan bij de ‘Fata Morgana’, dit is de lievelingsattractie van zoon 1, een gondelreis doorheen het oude Midden-oosten.
    Maar tot zijn ontsteltenis was de attractie gesloten: kaput!
    Het gezicht van zoon 1 ( 35 jaar oud ) betrok en ik zag bijna tranen in zijn ogen komen en een krop in zijn keel, ocharme dat baaske, ik troostte hem met een dikke knuffel en een kusje ... het kind in ons blijft toch altijd wat hangen denk ik bij mezelf.

    Er was nog even tijd over vooraleer de deuren sloten en ventje en ik ploften neer op een bank en dronken een lekker fris pintje terwijl de kinderen en kleinkinderen nog snel-snel even over-en-weer zoveel mogelijk trips op de ‘Bob’en op de ‘Pirana’ meepikten, want er stonden geen wachtrijen meer.

    We vertrokken moe maar voldaan,   na vijf minuten rijden zagen we een MacDonalds....  daar aten we nog een goei, vette, ongezonde hamburger met fritjes, doorgespoeld door een even ongezonde reuze Cola.

    Met de buikjes vol konden de kleinkindjes, met een gelukzalige grijns op hun gezichtjes,  in de auto in slaap vallen, daarna konden ze uit de auto slapend hun bedje in,  want de dag erna trouwde Tante Truus en Oom Martin.  
    Voor deze trouw moet iedereen gekleed zijn zoals in de Middeleeuwen.....wat hebben onze kinderen toch allemaal een ongelooflijke fantasie.

    Het was een prachtige dag kindjes....bedankt hoor!

    Een gelukkige maar geradbraakte nana.....



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    25-09-2006
    oooo...
    de efteling : toch nog altijd het mooiste hé...jaren geleden zijn we er met de jongens naartoe geweest, met ons jade nog nooit. nu weet ik wat het eerstvolgende themapark is dat we zullen bezoeken! (ze moesten u gratis kaartjes geven voor de goeie reklame)dikke kus,

    25-09-2006 om 21:39 geschreven door paz


    24-09-2006
    ..
    amai Bijouke ,wel zware muziek ,voor het lichtvoetige verhaal over de efteling,past eigenlijk beter dat sprookje van Fabiola bij ,haha!Hebje dat ook gezien ? ikzelf ben nooit voor die attracties geweest (was veel te grote bangerik)maar zag het wel graag af!Oja ,altijd nog vergeten te zeggen ,voor de muziekkwis moet je dus wel bij Hotlipsglamour zijn,er staat juist een nieuwe op!Nog een prettige zondagavond ,knuffel van Lipske

    24-09-2006 om 19:02 geschreven door hotlips


    ..
    Gelukkig hebben ben we het Nicholas al allemaal wel eens gedaan. Disney Parijs met Halloween was tof. Met Axelle zal het voor de mama worden denk ik. Naar Efteling is ze al geweest maar ze was toen nog te jong om zich er veel van te herinneren.. Maar ik snap dat dat jong meisje dat nog altijd bij jou vanbinnen leeft, er ook van genoten heeft.alligator9wy.gif

    24-09-2006 om 16:04 geschreven door Ludovikus


    sprookjesachtig
    Ach heerlijke tijd, wat was alles gemakkelijk toen, hooguit wat practische ongemakken... bij mij wordt er tegen grenzen geschopt, aan ketenen gerukt, pfft lastig... maar ook dàt zal voorbijgaan... de dialoog openhouden, that's the question...

    Het lijkt me heerlijk, zo'n familiedagje in de Efteling, alléén hou ik persoonlijk niet zo van die ... kriebeldinges...

    24-09-2006 om 02:09 geschreven door Lieve


    23-09-2006
    Disneyland
    Ik denk dat ze volgend jaar toch iets speciaals gaan doen in Disneyland maar ik ben het niet zeker hoor, musje, het kan ook in Fantasialand zijn. Maar als ge het zeker wilt weten moet ge eens gaan zien. Als dat geen reden is ?

    23-09-2006 om 23:10 geschreven door de geest van milo


    amaai...
    wat heb ik toch gelachen met dit verhaal, vooral je beschrijving in die snelle bobslee en je hernia , zelfs al moest ik niet in een rolstoel zitten ik durf dat allemaal niet meer , en toen ik 20 was ,was niks te hoog, te breed of te gevaarlijk, flauw hé. Groetjes Nicole ,en nog een fijne zondag .

    23-09-2006 om 19:47 geschreven door nida1952


    Efteling
    Verleden jaar met kleindochter ook naar de Efteling geweest.
    Door jouw reisverslag te lezen kreeg ik ook weer heimwee naar dat mooie park.
    Lekker om even weer kind te zijn, en als alibi te zeggen dat we het voor de kinderen doen,hahaha!

    Wat zeker nog op mijn verlanglijstje staat voor volgende zomer is 'Fantasialand.'
    En Disneyland Parijs natuurlijk, maar welk alibi ik daarvoor moet gebruiken weet ik niet, want kleindochter is er 4x geweest.

    23-09-2006 om 18:01 geschreven door huismusje/troubadoerke


    efteling!
    wat is het toch leuk he met de kinderen en kleinkinderen ook nog eens het kind uit hangen, ikzelf doe dat ook graag.Groetjes noyo.

    23-09-2006 om 17:36 geschreven door noyo




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    outlaw
    blog.seniorennet.be/outlaw
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!