Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    04-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tweede nieuwjaarsresolutie....









    Morgan Spurlock

     

    Mijn eerste goed voornemen om vanaf dit jaar wat assertiever te zijn was, zoals jullie konden lezen,  al flink mislukt.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Ik mag me dan nog gelukkig prijzen dat schoonma geen longrifle bij had zoals die oude man die zijn schoondochter eergisteren doodschoot.

    ‘k zal in’t vervolg toch wat voorzichtiger moeten zijn.

    Waar gaan we naartoe  als oude mensen nu ook nog beginnen agressief te worden en hun schoondochters neerknallen?

     

    Maar ik had nog een tweede goed voornemen : 

    - net zoals waarschijnlijk alle vrouwen op waarschijnlijk alle blogs, wil ik dit jaar wat afvallen. 

    Vraag me niet waarom, ik weet het zelf niet meer.  Ik ben tenslotte bijna zestig, bomma van vier kleinkinderen en veel beter gaat het niet worden vrees ik.  

    De natuurlijke graviteit trekt alles wat los hangt aan mijn lijf de dieperik in,  en ik wil vanaf nu bij het vrijen absoluut niet meer van boven liggen, ’t is echt geen mooi zicht meer.

    Ge moet eens op onze leeftijd op uw buik boven een spiegel gaan hangen! Vreselijk...heel uw gezicht hangt als pudding te bibberen. 

    Nee, vanaf nu enkel nog missionaris houding met mijnheer van boven.  Niet te doen!

    Maar over dat dieët,  dat wil maar niet lukken. 

    We zijn nogal een sociaal koppel en gaan van het ene diner naar het andere, er komt gewoon geen einde aan het gefeest.

     

    Alhoewel.... na het bekijken van de filmdocumentaire “Supersize me” daarnet op Canvas ben ik toch flink gestimuleerd om ‘anders’ te eten.

    Hebben jullie het ook gezien?   Het was de moeite.  Voor diegene onder u die het gemist hebben geef ik  hierna de korte inhoud, als ze het op een andere zender geven, zeker kijken, ’t is echt een aanrader.

    Quote : http://www.canvas.be

     ‘Supersize Me is een documentaire met epische proporties over de westerse junk food-cultuur en de medische, financiële, economische en juridische gevolgen voor de maatschappij.

    In Amerika hebben 37% van de kinderen en jongeren te veel vet in hun lichaam. Twee op drie Amerikanen hebben last van overgewicht of zijn ronduit dik.

    Ligt dat aan hun gebrek aan zelfbeheersing of aan de alomtegenwoordige en dodelijk efficiënte promotiemachines van de grote fast food-ketens? En wat doet zo'n fast food-dieet met een mens?

    Dat probeert reporter Morgan Spurlock proefondervindelijk te weten te komen door een maand lang alleen op McDonald's te gaan leven.

    Hij neemt er elke maaltijd (ontbijt, lunch en avondmaal), weigert nooit een 'supersize' wanneer die hem wordt aangeboden, en probeert elk item op het McDonald's menu.

    De gevolgen laten zich raden. En zien, want op vier weken tijd komt Spurlock 12 kilo bij.

    Maar erger nog is wat we niet zien. Als proefkonijn laat Spurlock zich namelijk begeleiden door drie artsen en een diëtiste. Die stellen vast dat zijn junk food-dieet even schadelijk is voor zijn lever als verregaand alcoholgebruik. Morgan wordt ook lusteloos en verliest al zijn energie.

    Maar de reporter doet meer dan 'veldwerk'. Hij praat met diëtisten, chirurgen, wetgevers, 'gebruikers' én leraars. Want ook de Amerikaanse scholen blijken niet vrijuit te gaan in de Amerikaanse 'body-boom'.

    De schoolmaaltijden zijn vaak nauwelijks beter dan die in junk food-restaurants en de lessen lichamelijke opvoeding zijn een lachertje. Wat van deze weliswaar vermakelijke documentaire niet kan gezegd worden.

    Een ontnuchterende ervaring na de eindejaarsfeesten. (de film werd in 2004 bekroond voor de Beste Regie op het Sundance Filmfestival en kreeg ook een Oscar-nominatie).’

    Unquote.

    Ik raak van mijn leven geen chicken nugget meer aan na het zien van het tekenfilmpje over de stokoude kippen met hangborsten.

    En eigenlijk voel ik me nu na het zien van al die reusachtige Amerikaanse vetpoepen in spannende jeans nog vrij slank.

    Nee...zo mag ik niet beginnen denken, mooi worden zal niet meer lukken, maar door minder te wegen zal ik misschien wat minder pijn in mijn rug en knoken hebben.

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    05-01-2007
    Vorm
    Eens de vorm - lees rondingen- gevormd wordt het volgens ingewijden verdomd moeilijk om die rondingen terug af te ronden naar maatje 38...allé ik wil je zeker niet ontmoedigen hoor my dear Bojako...succes zou ik zeggen en je hebt alvast de steun van Lewiske...

    05-01-2007 om 17:05 geschreven door Pedro


    Wellicht een onbekend aspect van obesitas
    Een onbekend aspect van oevrgewicht is dat dikkere mensen een ander soort bacteriële flora in hun darmen hebben , die het voedels beter omzetten in kleine moleculen die door de darm kunnen worden opgenomen en dus meer energie leveren. Zelfs als ze minder eten stapelen ze toch nog meer calorieën op dan hun magere collega's. Dit kan wellicht leiden tot een andere aanpak van obesitas. Via verandering van de darmflora. Dus het "Czy wiesz , co jesz" ( weetje wat je bent ? Pools) van het plaatje is dus zeker een beetje toepasselijk . Dit is natuurlijk maar een deel van het verhaal. Junk food is buiten het feit dat het afschuwelijk voedsel is ( althans voor mijn smaakpapillen) inderdaad niet gezond.

    05-01-2007 om 02:19 geschreven door Ollie


    04-01-2007
    Smakelijk
    Hi Boke... goeie voornemens... ik doe daar niet meer aan mee want daar komt toch niets van terecht... met mate genieten van alle goede dingen des levens is mijn motto... soms geniet ik al eens met overmaat maar ach ik lig er niet meer wakker van... ik wens jullie voor morgen een heerlijke "kletsnamiddag"... kus van Myette

    04-01-2007 om 20:55 geschreven door Myette


    eten
    door die duim en gips ook al op twee maand aan de junkfood, dus echt waar 4 kgr bij dus je ziet maar, leven de groentjes zodra ik kan moeten die 4 kgr er terug af maar dat zal wat anders worden vrees ik ps ik heb nog geen mail binnen maar toch dank je wel jullie steun

    04-01-2007 om 20:29 geschreven door miekemous(ria2)


    Rondingen!!
    Ja Bojako de mensen worden inderdaad voortdurend dikker. Ik heb nog nooit zo veel en zo dikke mensen gezien als op onze laatste vakantie in Salou in september 2006! Ik zie graag slank (niet mager!!!) maar sommige mensen zien er prachtig uit met wat voller rondingen. Maar wat ik daar zag waren vrouwen (vooral!) die walgelijk vet waren en dat komt in de meeste gevallen van junk-food. Je weet niet hoe die botten en gewrichten dat kunnen blijven dragen. Het was bovendien heel warm, dus als wij al zweten, wat moet zo iemand dan wel doen?? Een beetje opletten, daar wordt niemand slechter van en ons lijf is er ons dankbaar voor, en onze partner misschien ook een beetje. (Als we niet overdrijven hé!) Dikke knuf van Michelly

    04-01-2007 om 15:28 geschreven door Michelly


    ..
    Een paar pondjes afvallen is moeilijk als je zoal jij veel bezoek krijgt. Bij het koken voor anderen eet je zelf ook mee. Daar zit het hem juist. Vraag morgen eens aan ons Lea hoe wij het doen. Ik bedoel niet welke stelling we gebruiken. Maar vraag daar over de mening van je ventje eens. Ik wed dat hij het nog heel tof vindt als jij van boven zit. Laat maar bibberen zal hij zeggen.

    04-01-2007 om 11:57 geschreven door Ludovikus


    macdieet
    Ja! Ik heb het gezien....Eigenlijk had ik het moeten opnemen en telkens als me de goesting voor iets ongezonds maar o-zo-lekker overvalt terug bekijken, want ik zat bij momenten echt te kokhalzen. Heb bij het productieproces van de mcnuggets hetzelfde gedacht als jij : dat krijg ik nooit van mijn leven nog binnen. Het schokkends was wel het zien van wat er in veel scholen als warme maaltijd werd geserveerd...en dan dat meisje dat vond dat ze met haar frieten en kartonneke melk toch groenten en calcium binnenhad! Heb zelf nogal fout gegeten dezer dagen en het is eraan te zien en te voelen. Vanaf gisterenavond dus : alleen gezond! Goeie moed, Bojakootje, ge staat niet alleen. Dikke kus,

    04-01-2007 om 09:50 geschreven door paz


    Hoi Bpjako
    Nou dacht ik toch dat ik vannacht nog laat bezig was, maar jij spant wel de kroon en dan een verhaal over eten !Tja, ik ben wel een lekkerbek, maar helaas veel eten gaat er bij mij niet in. Toch ben ik niet echt slank te noemen, dus aan eten alleen ligt het niet. Verstandig eten is wellicht beter en ach joh een paar kilootjes te veel is toch geen ramp. Nee echt dieeten zie je mij niet doen, ik moet al meer dan me lief is oppassen vanwege de gluten en de zak spekkies (glutenvrij)vanuit het kerstpakket is dus niet lang veilig bij mij.
    Ik zie trouwens dat jij ook weer met de codes werkt, lukt het je bij mij nog steeds niet om er door te komen? Of heb je de moed opgegeven. Ik mis je reacties wel hoor. Groetjes Thea

    04-01-2007 om 07:29 geschreven door thea


    doe maar
    Dag bomma bojako,mens wat jij je nog druk over,ik vindt dat je er nog geweldig uitziet,maar af en toe gezonde kost kan geen kwaad,het is dan misschien beter voor uw uitzicht,al hoewel geef mij maar een rubensfiguur,maar je moet wel eens denken aan uw gezondheid,uw hart en lever zullen er beter bij voelen.Wat die hangdingens betreft,zo heb ik er vroeger wel een paar live gezien,rond de twintig en ze hadden het al zitten,spiegel uw niet aan de boekskes,allemaal bijgewerkt,gelift of borstcorrectie,maagverkleiningen,afgezogen het vet,neen geef mij maar het echte werk.Dat de amerikanen eten is werkelijk walgelijk,iedere dag u volpropen met vet,neen is een keer per week een hamburger of wat frietjes tot daar toe,geef mij maar groenten en water,kan je ook je honger stillen,het is alleen een gewoonte,al smaakt het niet altijd bij de eerste keer,op de duur gaat het er wel in.Zo dat was een beetje mijn mening bojako,en doe het wat rustig aan nu die feestdagen voorbij zijn je hebt het wel verdiend met al die zorgen over de kleinkinderen.Groetjes pietje-bob

    04-01-2007 om 04:34 geschreven door peeters robert


    Nieeten
    Heb het niet gezien, maar wel een hele verhandeling erover gelezen.
    En ja het is waar, junkfood is ongezond.
    En toch, ik dieet niet meer.
    Natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk gezond te eten, weinig vlees, veel groenten en fruit, matig met alcohol.
    Maar ik versmaad toch niet al het lekkere, want chagrijnig door het leven gaan omdat je scheel ziet van de honger, dat is volgens mij ook niet gezond.
    Hier is ook weer de regel van toepassing "alles met mate" en het lekkere met maten.
    Zoete kus van mus die net een lekkere praline heeft doorgeslikt.

    04-01-2007 om 02:25 geschreven door huismusje/troubadoerke




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lenie1953
    blog.seniorennet.be/lenie19
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!