Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    23-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de computer-weduwnaar...





    Ik heb mijn madam van de computer weggesleurd en haar bevolen om vandaag een stadje te gaan doen met haar goede vriendin. “Ga, koop, babbel en drink, doe terug wat normaal” zei ik haar.

    Als ge u afvraagt waarom, dan zal ik u dit even kort en bondig uitleggen.

    Mijn madam kreeg vierkante ogen van achter de PC te zitten, ik zweer het u. ’s Nachts in het echtelijk bed lagen haar vingers nog altijd door te tokkelen op een imaginair toetsenbord.

    Al drie maanden lang was ze als bezeten aan een powerpoint presentatie aan het werken en ze was echt niet meer genietbaar. Slechts een hap en een snauw kon er nog af als ik in haar buurt kwam.

    Gisteren liep het echter de spuigaten uit, ze wou muziek op haar presentatie krijgen en dat lukte maar niet. Het schuim stond op haar mond en daarom vond ik de tijd gekomen om in te grijpen. A man’s gotta do what a man’s gotta do.

    Maar inplaats van een dankwoord kreeg ik dan nog naar mijn voeten.

    Ze zei kwaad: “ziet ge nu waarom er geen grote vrouwelijke componisten of schilders zijn! Die moeten niet altijd stoppen met het werken aan een kunstwerk om eten klaar te maken of om te gaan winkelen, nee...die worden gerust gelaten, weken aan een stuk. Eten en drinken wordt hen gebracht! De wereld om hen heen stopt tot hun werk af is. Maar als een vrouw iets doet, o wee.... dan moet ze tussendoor nog stoppen om de patatten schillen.” (ze kan soms echt vreselijk theatraal zijn).

    Maar enfin toch, alsof ik geen patat kan schillen, dat is nu het enige wat ik wel goed kan, enfin het is het enige dat ik kan in de keuken en dan durft ze er nog opmerkingen over maken. Dat vond ik een slag onder de gordel.

    Ik maak dus van de gelegenheid gebruik om hier vandaag ook nog eens mijn zegje te doen, want ik verzeker u lieve mensen, het is niet gemakkelijk om een man te zijn in deze tijd.

    Goed kunnen we toch nooit doen.

    Een mannelijke rivaal zou ik nog baas kunnen, die krijgt een dot op zijn oog, maar als ik de computer in het zwembad zwier dan ben ik verplicht om weer een nieuwe te kopen, dan straf ik mezelf.

    Alsof die powerpoint presentatie nog niet genoeg was wou mijn madam ook nog een eigen website aanmaken.

    Waarom is in hemselnaam een website nodig? Ze heeft toch “haar Blog” en daar heb ik ook mijn bedenkingen bij, God en klein Pierke weten tegenwoordig alles wat er zich afspeelt in ons huis. Elk woord moet ik wikken en wegen of het staat de volgende dag op het internet. Het woord ‘privacy’ staat niet meer in haar woordenboek.

    Ik zeg u, het zijn de vrouwen van vroeger niet meer.

    Waar is de tijd dat mijn eten op tijd klaargemaakt werd, de tijd dat mijn sloefen gebracht werden? De tijd waar mijn madam gewoon foto’s in een album plakte inplaats van ze op een CD te branden? De tijd dat haar dagboek privé was?

    Ik verlang zo terug naar die tijd .... de pre-computer tijd!

    Groetjes van een computer weduwnaar,

    De zilveren surfer.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    24-03-2007
    Zie hé,
    moest ik tijd hebben ik kreeg compassie met u maar ik moet nog wat gaan bloggen, dus 't zal voor een andere keer zijn.

    24-03-2007 om 20:40 geschreven door Een compjoetersnuiver


    *
    Jij bent al net zo'n sukkelaar als ik, en nu ook nog je portemonee leeg zeker!
    Vrouwen en pc's, twee goede dingen om in huis te hebben, alleen ze moeten wel doen wat jij wilt dat ze doen, en dat wil al wel eens anders lopen.
    En ze mogen zeker niet samenkomen, want dan ben je de pineut.
    Ik weet er alles van jongen.
    Veel moed en sterkte gewenst van

    24-03-2007 om 18:07 geschreven door Knuffel van mus


    Het is
    ofwel computeren (bloggen) of 's avonds TV kijken, want lezen kan ik niet als dat ding (TV) opstaat. Als ik aan de PC zit, kan mijn ventje kijken naar alles wat hij wil en ziet nogal graag boksmatchen, waarvan ik het helemaal op mijn heupen krijg. Zit juist om het hoekje in het bureel, dus we kunnen elkaar ook nog wat enerveren met commentaar! Hij heeft er, voor zover ik weet, niet echt iets op tegen. ;-)))) Michelly

    24-03-2007 om 16:35 geschreven door Michelly


    Zielig
    Bwaaah bwaaah hoe zielig toch... ik heb ook zo'n computer weduwnaar in huis... maar die schilt geen patatten... eet nog liever bokes... doet ook de strijk niet... als ik het zo bekijk heeft die van mij het nog niet zo slecht... jij wel hoor... weet je wat ze vroeger met dat soort vrouwen deden... jaja over de knie leggen... moet je eens proberen... weet het me te vertellen he... Myette

    24-03-2007 om 14:51 geschreven door Myette


    Vergeet de klok niet!
    bojako, uw ventje heeft het zeker allemaal opgekropt. Mijn vrouw geeft me er dagelijks van langs in privé! Mijn nieuw blog al gezien? http://blog.seniorennet.be/the_conqueror/ ZOMERTIJD GAAT IN vanaf deze nacht DE WONDEREN DER NATUUR De wetenschapsman legt zijn gehoor de wonderen der natuur uit. Weet u dat door de hitte alles uitzet en door de kou alles inkrimpt? Ben kijkt begrijpend naar de man en zegt: Natuurlijk wist ik dat, daarom zijn de dagen in de zomer langer en in de winter korter. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lastig, die zomertijd. Gaat de klok vooruit of achteruit? Het Engels heeft een ezelsbruggetje dat gebaseerd is op dubbelzinnigheid: Spring ahead, fall back. Het betekent: Spring vooruit, val achterover, maar ook Lente vooruit, herfst achteruit. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Franz Schubert: Frühlingsgesang The Malufi Singers http://www.hostmyfile.info/ufiles/4338/lentegezang.mp3 Groetjes Willy Klik hierna voor licht klassiek op Radio 'Classicfm.nl' Nederland. http://www.garnierstreamingmedia.com/asx/classicfm.asp ______________________________________________

    24-03-2007 om 13:13 geschreven door William


    Durf
    En jij hebt blijkbaar nog wat te zeggen ook...uw woord en het is een feit...kan je daar even enkele logs aan besteden...cursus 'hoe optornen tegen het vrouwelijk gezag'...prettig weekend en hou je VISA-rekening in het oog...Bloggroet van

    buttonpedro6iy.gif

    24-03-2007 om 08:59 geschreven door Pedro


    niet meer met den deze
    dag,prachtig stukje,heb er van genoten.Kan er goed inkomen,ik ben nu alleen en ik werk aan mijn peeceeke wanneer ik goesting heb,ben er niet echt aan verslaafd,nieuwe dingen bijleren doe ik zo weinig mogelijk,alleen het hoognodige,als je iets verkeerd doet,ik toch kan me daar vreselijk in op winden,zeker na drie mislukte pogingen,ben dan ook niet meer genietbaar.Misschien één troost,ze stoeft toch altijd over jou,harde werker,hulp bij de kleinkinderen,zegt dat je geen zittend gat hebt,zo slecht kom je er niet van af,ze houd nog veel van u,wie kan dat tegenwoordig nog zeggen na zoveel jaren.Ik vind haar stukjes altijd hel tof,de humor waar ik veel van hou,waar jij trouwens niet voor moet onderdoen,zou het niet graag missen.Zo dat was het een beetje,wens je het beste,groeten robert

    24-03-2007 om 03:14 geschreven door peeters robert


    ..
    Das flink gesproken zeg ik. Maar bij ons is het juist het omgekeerde. Alhoewel...ik denk dat ze het niet erg vindt als ik op mijn pc'ke zit te tokkelen, zo loop ik niet in de weg. Ze vreest nu al dat als ik mijn laptop heb, ik ook in de living ga zitten bloggen. Weg rust denkt ze. Maar nu weet ze ook altijd waar ze me vinden kan, ver van mijn bakske loop ik niet. Ze brengt me zelfs regelmatig mijn glaasje wijn en blokje kaas. Niet zo slecht he maateke. Groeten en een rustig weekend bij het schillen van de patatjes.

    24-03-2007 om 01:15 geschreven door Ludovikus


    23-03-2007
    ***
    Met pasen zijn we voor een weekje weg en mijn ventje heeft me gevraagd of ik het zal aankunnen om zolang in onthouding van de pc te leven, waarop ik prompt geantwoord heb dat er overal op de hele wereld internetcafé's te vinden zijn om af en toe even te kunnen komen loeren.

    23-03-2007 om 19:44 geschreven door venus


    Och arme
    Ik weet zeker dat manlief met je mee zou leven, wanneer ik dit liet lezen, daarom doe ik dat niet. Die moet maar met zijn vingers van mijn computer afblijven. Er blijft altijd nog voldoende over waar hij wel aan mag komen. Maar ik, lief venteke, sta aan de kant van Bo, lekker computeren en bloggen als de tijd het toelaat. Groetjes en toch heel veel plezier zo samen, Thea.

    23-03-2007 om 18:22 geschreven door thea




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    brigitta_vanwassenhove
    blog.seniorennet.be/brigitt
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!