Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    03-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.traag maar zeker ....

    Ik schrok me een hoedje toen ik besefte dat ik vandaag al terug een week thuis was.    Ik heb de voorbije week precies nog in een soort semi-slapende-rustende-trance toestand doorgebracht.    M.a.w. ik heb gene puf meer.   Ik moest vandaag spijtig genoeg zelfs forfait geven aan de maandelijkse blogmeeting met mijn lieve blogvrienden en dat vind ik heel heel spijtig.

    Ik heb de indruk (en ik schrijf dit heel voorzichtig met mijn vingers en tenen gekruist en mijn kniëen raken tevens hout) dat het met mijn longen weer een ietsiepietsie  beter gesteld is.    Ademen doet minder pijn en er is nog slechts één plaats waar ik vochtophoping voel wanneer ik in adem, maar dat zou nog wondvocht kunnen zijn en geen pleuravocht, want het bevindt zich op de plaats waar ze de vorige keer wondvocht hebben weggezogen.

    Maandag as. moet ik op controle bij mijn cirurg en ik moet dan tevens weer een RX laten nemen en een bloedafname.    De RX zal uitwijzen hoe het verder moet.   Ik hoop uit de grond van mijn peperkoekenhart dat ze weer niet met een dikke holle naald in mijn lijf moeten zitten.   Ik krijg al de bibber wanneer ik er aan denk.   Ze doen u niet in slaap ziet ge!  

    Moest het nu mooi weer zijn dan zou ik eens proberen om buiten een korte wandeling te maken, weliswaar steunend op de zilveren zijnen arm, maar van de dokter moet ik nog binnen blijven omwille van de huidige vrieskou.

    Ik denk ook dat het zuurstoftekort mijn hersenen een beetje heeft aangetast, want meestal ben ik een verwoede lezer en nu kan ik me met de beste wil van de wereld niet concentreren.   Ik staar dan maar een hele dag (wanneer ik niet slaap natuurlijk) naar de TV en ik begin al vierkante ogen te krijgen.

    Het zweet breekt me ook uit wanneer ik besef dat de feestdagen met rasse schreden naderen.   Meestal ben ik nu al met de voorbereidingen bezig, maar zelfs dat lukt me niet.   Het zal een jaar zonder kerstkaarten worden vrees ik en onze kinderen en kleinkinderen gaan geen pakjes onder de kerstboom vinden indien ik niet snel een shot EPO of iets dergelijks krijg van meneer doktoor.

    Tegen wil en dank knabbel ik nu elke avond met tegenzin ( ik lust het niet) een reepje pure chocolade op, dat zou volgens de dokter veel ijzer bevatten.

     

    Waar zit er nog veel ijzer in?    Graag raad astemblieft want ik heb snel energie nodig! :-)

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (15)

    06-12-2010
    hello Bojako

    is het voornaamste nu niet dat jij volledig gezond wordt beste dame...dat is echt het allerbelangrijkste en niet dat er vanalles moet gedaan worden voor de komende feestdagen. Neem nu aub  de rust die je nodig hebt, zodat je lichaam terug haar krachten kan terugvinden. En zoals Musje zegt...de bakker of traiteur kan een oplossing zijn he voor 1 keer...

    lieve groet en...hou je goed he

    06-12-2010 om 19:38 geschreven door klaproosje1


    beterschap
    Beterschap krijg je vooral te luisteren naar je lichaam en niet doen wat je wil maar doen wat je kunt...en gaat er vandaag iets niet, morgen kom er nog een andere dag...
    Groetjes van Lewiske

    06-12-2010 om 10:04 geschreven door Lewiske


    energie
    Hé Bojako, terug van weg geweest...mijn Lewiske put haar energie uit een infuusreeks met magnesium op voorschrift van de dokteres uiteraard. Snel weer helemaal beter MDB!
    Bloggroet van PEDRO

    06-12-2010 om 09:56 geschreven door Pedro


    ...
    Je hebt al heel wat tips gehad zie ik,dus kan er weinig aan toevoegen,dokter zou eventueel een ijzersuppelement kunnen voorschrijven,heb ik ook al meerdere keren genomen(al ziet dan iets wel goed zwart..als je begrijpt wat ik bedoel )enne..take it easy ,my dear,geduld is een schone zaak bij hetgeen je hebt meegemaakt,alles komt wel goed! Alleen spijtig dat ik tot volgend jaar moet wachten om je een stevige knuffel te geven,dus doe ik het in gedachen,dikke flodderkus van ikke!

    06-12-2010 om 07:33 geschreven door lipske


    05-12-2010
    mijn reactie van daarnet...
    Nu ik mijn reactie van daarnet herlees, schrik ik even van de schijnbare en dus NIET BEDOELDE dubbelzinnigheid in mijn tekst. Het was uiteraard uitsluitend en niks anders dan een Antwerps-Engelse tekst die me aan jou deed denken... Maar ik ken je gezonde gevoel voor humor en ben dus overtuigd dat je er niks achter gezocht hebt!!!

    05-12-2010 om 11:29 geschreven door kommaneuker


    ..
    Dag Bo,
    Ik ben blij dat je weer thuis bent en hoop dat je zo spoedig mogelijk weer "de oude" bent.
       Op een van mijn "favoriete" blogs http://blog.seniorennet.be/schetsblog (een Vlaamse kunstenaar die al jaren op La Palma woont en dagelijks prachtige foto's van zijn sculpturen en andere dingen maakt) las ik vandaag een reactie in grappig gemengd Antwerps-Engels op "La Vache Qui Rit"en dus dacht ik direct aan jou. Dus als je even niks anders te doen hebt: ga daar eens kijken!

    05-12-2010 om 11:14 geschreven door kommaneuker


    04-12-2010
    ..
    Taarten zijn er bij de bakker in overvloed. Mag wel eens voor ene keer, en het zou niet meer dan normaal zijn als de anderen dat eens meebrachten. Wat de bijeenkomst betreft, hebben we allemaal forfait gegeven. Zelfs als de grote banen er goed berijdbaar bij lagen. De zijstraten zijn nog steeds rampzalig. Ook de voetpaden liggen nog steeds vol ijsplakken. We moeten het niet gaan zoeken, het is al erg genoeg zo. Veel dikke kussen en tot volgende keer dan in Januari voor een echte knuffel.

    04-12-2010 om 15:29 geschreven door ludovikus


    Hoi BO
    Eens hoorde ik van mijn vroegere arts dat ik cornedbeef veel ijzer zou zitten en aangezien ik dat erg lekker vind eet ik dat nogal eens als oppepper.
    Maar verder ... gun jezelf de tijd Bo en laat het geploeter voor de feestdagen maar een keertje aan een ander over.
    Geniet gewoon lekker van wat je kunt en de rest komt dan vanzelf wel weer.
    Knuffels vanuit hier.
    Weet je wat ik hier voor code in moet vullen???
    VPTK en volgens mij betekend dat: Veel Pret Tegen Kerst, dus dat wens ik jou van harte.

    04-12-2010 om 10:35 geschreven door thea


    hallo Bojako
    ik kom ook even langs om je beterschap te wensen en het zal je ook lukken , daar zijn we zeker van ! groetjes

    04-12-2010 om 09:07 geschreven door johan1944


    Spinazie ???
    Dat er spinazie veel ijzer zou zitten is een legende waarvan de oorzaak te vinden is in een frans dieetboek uit het begin van vorige eeuw . Daar werd per ongeluk een komma verplaatst bij het ijzergehalte van spinazie . Deze fout werd steeds maar verder overgeschreven. Er zit meer ijzer in princesse boontjes dan in spinazie. Vlees, lever dat zijn goede leveranciers van ijzer en bovenal een goed glaasje rode wijn.

    knuffel van de buffel

    04-12-2010 om 08:55 geschreven door Ollie


    *
    Here's the night nurse!  Lieve schat, ik begrijp je ongeduld volkomen, maar je mag niet vergeten dat je een serieuze terugval hebt gehad he! Dus begin je nu met je herstel van voren af aan, en dat is dus net een weekje bezig.
    En zoals je zelf ook al zegt, met elk feest, groot of klein, sta jij te bakken en te kokkerellen. Wel...pieker daarover nu eens niet en laat je maar eens verwennen. Bij de bakker en de traiteur vind je ook lekkere dingen!!!
    Niemand heeft er baat bij wanneer jij je forceert en dan nog een keer in de patatten ligt, jij het allerminst. Dus rusten en spinazie eten. Dikke flodderkussss van mij.

    04-12-2010 om 01:42 geschreven door Petra/Huismusje


    *
    *

    04-12-2010 om 01:32 geschreven door Petra/Huismusje


    03-12-2010
    Nu gaat het elke dag
    een ietsiepietsie beter, langzaam maar zeker. Ik hoop dat je bij het volgende onderzoek alleen maar goede punten krijgt van onkel doktoor en dat ze met die naalden uit je lijf blijven!
    Warme knuffel.
    Michelly

    03-12-2010 om 23:45 geschreven door Michelly


    Ik heb er hier ook eentje lopen dat regelmatig ijzer tekort heeft...
    Dus hebben we al langs alle kanten tips gekregen. Ik geef je die graag door als het helpt om weer de
    " oude Bo" te worden!!

    IJzer zit in (rood)vlees ,in vis, peulvruchten, granen, groenten, bonen, aardappelen en gevogelte. Als T voelt dat hij ijzer tekort heeft dan neemt hij een paar dagen een ijzerpil. Maar je vindt ook ijzer  in eieren ( eigeel), erwten en gedroogde vruchten .Hier nog een lijstje:

      * rood vlees: zoals rundvlees, lamsvlees, lever en cornedbeef

      * gevogelte, zoals kip en kalkoen

      * eigeel

      * graanproducten, zoals ontbijtgranen met extra ijzer (kijk op de verpakking), volkorenbrood

      * bonen en peulvruchten, zoals linzen, witte bonen in tomatensaus en spliterwten

      * donkergroene groente, zoals spinazie, groene kool en broccoli

      * gedroogde vruchten, zoals abrikozen en rozijnen

    Roosvicee Ferro is gewoon bij elke supermarkt en vele drogisten verkrijgbaar.


    Hou je goed , het komt wel in orde en nu nog niet piekeren over het eindejaar... Dikke knuffel

    03-12-2010 om 17:46 geschreven door natoken


    wens je beterschap
     roosvicee ferro.  zit vel ijzer in Bo!!!!!
    Beterschap!!

    03-12-2010 om 16:30 geschreven door elou




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    poupehan
    blog.seniorennet.be/poupeha
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!