Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    10-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.welke hangt nu lager?....

    .



    Venus bewerkt door


    ‘Vandaag is het weer de eerste dag van de rest van mijn leven’ dacht ik vol bezinning toen ik deze morgend met een smak tegen de grond kwakte uit mijn superhoog bed.
    Ik ben het hoogteverschil nog altijd niet gewoon. Twee matrassen hoog op een hoog bed is hèèl hoog, geloof me.
    Gelukkig heeft Herniaretta het overleefd, maar mijn knie weet ervan want die heeft de schok opgevangen.

    Gisteren rond drie uur ’s morgens werd ik gewekt door een kwetterende chinees aan mijn telefoon ( ’t klonk in elk geval toch als chinees) en vanmorgen rond vijf uur van’t zelfde laken een broek.
    Als ik hem morgen rond hetzelfde uur weer aan de lijn krijg, dan gaat hij mijn hele gamma fijne britse mijnwerkers vloekwoorden over zich heenkrijgen, een volledig verbale taalbad in enkele seconden, hij zal denken dat hij met een andere chinees spreekt.

    Hebben jullie het ook gezien? Gisteren heeft de zon een tijdje geschenen! Prachtig hé, zo’n stralend blauwe lucht, elke winter depressie verdwijnt ogenblikkelijk, misschien daarom dat blauw mijn lievelingskleur is.
    Het was zo mooi dat ik ventje uit zijn bouwwerf sleurde (onze slaapkamer) en zei dat we toch niet konden binnen blijven met zo’n mooi weer.
    “Kom shoeke, we gaan nog eens naar de beelden kijken in’t Middelheim en dan iets nuttigen in de Melkerij” stelde ik voor.
    ’t Was nog redelijk droog in’t Middelheim toen ik bedenkelijk naar een beeld van een naakte man van Rodin keek.
    Opmerkzaam zoals steeds zei ik : 
    “ Maar shoeke kijk nu eens – dat beeld is niet juist, ofwel heeft die man een afwijking”.
    Welbespraakt zoals altijd vroeg mijne zilveren : “Heu????” en ik zei: “Maar ziet ge dat dan niet? Zijn rechter chokkedijs hangt lager dan zijn linker, moet dat niet omgekeerd zijn?”
    Mijn ventje vindt zo’n onnozel vragen van mij heel gewoon en zei : “misschien is’t ne linkse en hangt bij hen de rechter lager” en ik zag hem voorzichtig zijn hand in zijn broekzak steken om even te checken. Hij is namelijk linkshandig.

    Enfin, daarover dubbend en verder debatterend besloten we om richting Melkerij in ’t Nachtegalenpark te wandelen, want de prachtige blauwe lucht was inmiddels veranderd in dreigend grijs en de eerste zever regen begon te vallen.
    Vroeger vond ik de Melkerij een leuke plaats om iets te drinken. Je viel er nooit op met je joelende kinderen of je druipnatte hond.
    Nu zit het daar nog altijd tjokvol joelende kinderen en natte honden, maar het is een volledig ander publiek dan dertig jaar geleden. ’t Zit er vol Yuppies. De prijzen van de consumaties zijn dan ook heel Yuppie. Als ik daar nu met mijn kleinkinderen een pannekoek en een koffie neem, dan is dat een ferme deuk in mijn weekbudget.
    Ik denk dat we volgende keer best een ander staminee zullen zoeken.  Een lekkere frisse Duvel vind je tenslotte overal nietwaar.

    Ik was gisteren, het gesprek met mijn blogvrienden van vrijdag nog indachtig, weer aan mijn ik-weet-niet-meer-hoeveelste dieet begonnen, maar ’t zal vandaag al naar de knoppen zijn, want we gaan bij schoonzus en broer 2 eten vanavond ter ere van zijne verjaardag en mijn schoonzus kan ontzettend lekker koken.
    Ach ja...’t is niet dat ik niet probeer hé Lewieke? :-?


    Mijn moraal was wel wat opgekrikt door de naakte vrouwenbeelden in’t Middelheim. Begin twintigste eeuw mocht een vrouw zo te zien inderdaad best wat rondingen hebben.
    Ach, misschien komt die tijd nog terug, hopelijk heel snel,  voor mij toch!

    Ik hoor nu in de verte mijn halve trouwboek roepen: ik moet mee komen helpen met de kerstversieringen.... jaja Titipoes .... als ge straks in Aalst een schittering heel hoog in de lucht ziet, dan is dat onze kerstverlichting,  mijn ventje ziet namelijk niet op een lampje min of meer. :-D



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (12)

    12-12-2007
    titipoes -muziek
    Tiens Titi, ik hoor den Andrea hier vollen doemp zingen hoor - ik krijg er begot tranen van in mijn ogen en een krop in mijn keel.
    Nog eens bedankt hoor Venuske.... het is prachtig!

    12-12-2007 om 20:40 geschreven door bojako


    No music, Jack
    luidsprekers staan open, heb op    "afspelen" driehoekje geklikt, geen Sardou noch Andrea alleen il silenzio. Wat zou ik nu uitgehaald hebben? Het zal toch niet te maken hebben met de Zilveren zijn verlichte ballen?

    12-12-2007 om 18:29 geschreven door Titipoes


    Hol en vol.

    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

     

     

    De wet van de zwaartekracht is voor alle mensen gelijk.

    Ze laat niet met zich sollen

    door ballen noch bollen.

    Wat hetzelfde oogt valt soms door de mand in de praktijk.

     


    Groeten, Uilenspiegel. 

     

     

     

    12-12-2007 om 17:28 geschreven door Uilenspiegel.


    Moet eens dringend naar de beelden gaan kijken
    Dag bojako, de Dikke Mee ken ik wel, aan de minnigolf, heb over enkele jaren nog een koppel uit Engeland de weg gewezen, gingen richting centrum uit. In mijn beste Engels de weg gewezen, of ze terecht gekomen zijn weet ik niet, voor hetzelfde geld zijn ze verhongerd in het park. En ze kennen er ook wat van , bedoel van de prijzen. Dikke mee= dikke portemanee. Heb je verzoekje gelezen bij titike over Andrea Bocelli, heb eens gezocht op mijn juke box, helaas staat je favoriet liedje er niet op, wel andere, heb er twee opgeplakt, kan je afdraaien als je wil of andere opzoeken, ook bij lipske kan je terecht. Groetjes en knuffels P.B.

    12-12-2007 om 04:25 geschreven door peeters robert


    11-12-2007
    Niks schots en scheef...
    op het eerste zicht toch, zeker weten. Misschien zal het straks ietwat anders zijn, bij de afdaling. Momenteel zit ik in het nok van onze Tettentoren (belfort) onder de beiaard te koekeloeren richting metropool. Geen Oxford lichtjes boven de Schelde te zien. Marcheert de Zilveren zijn spel wel en zijn jouw stekkers wel in orde? Dat vraag ik mij af, zie!

    11-12-2007 om 19:36 geschreven door itipoes


    Lewieke
    Nee Lewieke dat van Steveniers is het Nachtegaaltje op de hoek.  De Melkerij ligt in't midden aan de speeltuin.  Maar om terug te komen op die chokkedijzen, ik dacht dat bij de meeste mannen de linkse lager hing of heb ik het nu zo mis?   Bij vrouwen hangt alles schots en scheef, zeker als ge wat ouder wordt, maar dat van de chokkedijzen blijft bij mannen toch altijd hetzelfde ?!

    11-12-2007 om 14:25 geschreven door bojako


    ..
    De Melkerij, vroeger de Dikke Mee, is dat niet waar Willy Steveniers, de basketter van Zaziko in geweest is of ben ik mis. Wat bestelt die Chinees dan bij jou? Moet wel met chop-sticks gegeten worden. Draag zorg voor je knie meisje, trapladdertje om uit bed te komen, dat je niet meer van zo hoog moet springen. En dat van de chokkedijzen is toch het zelfde als de vrouwelijke koplampen, de ene hangt ook wat lager (of hoger) dan de andere. Knuffie.
    a69pv5.gif

    11-12-2007 om 14:18 geschreven door Ludovikus


    @Pietje Bob
    Allez PB ge zijt van Wilrijk en ge kent de Melkerij in 't Nachtegalenpark niet, hoe is't mogelijk.   Dat staat er al sinds ik klein was.  De 'Dikke Mee' is vooraan (vroeger was het een politiebureau en nu is het een mooie taverne voor de oudjes (zonder joelende kindjes), lekker kalm en rustig en de 'Melkerij' staat in't midden, vlak naast de speeltuinen. 

    11-12-2007 om 13:20 geschreven door BOJAKO


    ..
    ahum..PB kent de melkerij niet...zal wel aan de naam liggen dan :)Je bent toch echt een krak om zoiets neer te zetten zenne Bijouke,jij krijgt het wel altijd gedaan dat ik tenminste eens kan lachen....zal toch ook eens gaan checken bij die beelden,
    heb nog nooit gelet op die chokedijzen,amai mijn chokedijzen!
    een2dlieve2dgroetzq6.gif
    dikke knuffel van Lipske &Co

    11-12-2007 om 10:47 geschreven door hotlips


    Sorry , dat ik zo verschijn bojako
    Dag bojako, zit hier namelijk nog in mijn flikker vanwege de controle, en inderdaad de rechtse hangt lager dan de linkse. Foutje van de beeldhouwer, of van diegene die poseerde. De Melkerij ken ik niet, toch een waardige naam dan, belastingen mogen ze voor mijn part ook Citroen noemen. Wat die chinees betreft, moet je niet helpen zeker om wat woorden bij te leren, denk wel dat je daar goed je plan mee kunt trekken, en voor je bed zou ik toch wat lessen nemen in valschermspringen, of heb je geen reservematras om met je chokkodijzen op te vallen? Voor de rest proficiat met je opmerkingsvermogen, je had beter carriere bij de recherche gemaakt. Groetjes en knuffels P.B.

    11-12-2007 om 04:16 geschreven door peeters robert


    10-12-2007
    !!!!
    Ik vind het erg dat je een pijnlijke knie hebt, want daar kun je veel last van hebebn, maar voor de rest heb ik hier weer zitten te schokken van het lachen! Chokedijze is voor mij zo chinees als die chinees aan je telefoon, maar je hebt het grandioos beschreven en de reactie van je ventje er bovenop! Verzorg je en doe eventueel knielappen aan in bed, zoals de volleyballers dragen! Knuf van

    10-12-2007 om 17:44 geschreven door Michelly


    *
    Ziede wel, ik wist dat ik je van vroeger kende, al een keertje had gezien, en nu ik dat portret bij Ernst zag weet ik ook van waar ik je ken. Met het raadsel van de chokedijzen kan ik je helaas momentheel niet helpen, knuffel is hier niet en de katers zijn bewerkt, gelukkig niet omgekeerd, maar zodra hij hier is ga ik dat eens controleren, hij is namelijk rechtshandig. Voor het hoge bed misschien scheen en ellebogen lappen dragen?Kusss

    10-12-2007 om 15:58 geschreven door huismusje/troubadoerke




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    theohouben
    blog.seniorennet.be/theohou
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!