Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    20-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.yin en yang ....

    Het was natuurlijk te verwachten na twee maanden tropisch weer,  dat dit niet  kon blijven duren en ja ... juni werd een druilerige, frisse maand,  met af en toe een beetje zon.

    Maar zijn wij oude Belgen of zijn we dat niet?  Wij zijn dat dus niet, maar voelen ons wel zo ingeburgerd dat we gepakt en gezakt zijn vertrokken,  voorzien van kledij voor alle weer.

    Het eeuwig probleem is het verschil in energie niveau tussen Mr. Silver en mezelf.   Mr. Silver heeft wat men in België placht te zeggen : geen zittend gat en ik kan gerust een hele dag lamzakken met een goed boek in mijn handen, achter mijn Peecee of voor de teevee.

    Thank Buddah dat we terug een hond hebben die regelmatig moet ‘gelucht' worden, zo verveelt mijne zilveren zich niet dood en zo krijg ik een beetje rust.   Dank ook aan de toeristische dienst der Vlaamsche Kusten omdat ze, regen of geen regen, toch allerlei zaken organiseren om de toerist uit zijn villa, appartement, caravan of tent te lokken.

    Eergisteren was het braderij in Koksijde.  Onze vrienden en wij vertrokken overmoedig iets te vroeg en we werden aan de hoek van de straat terug ons appartement ingeblazen door de felle stormwind en de pletsende regen.   Nog steeds overmoedig besloten we om tussen de buien door toch te vertrekken en wel met de kusttram om eventuele parkeerproblemen te vermijden.

    Wat reed er die dag niet?   Wie staakte er die dag?   Jazeker ... de kusttram!  Dit werd ons na een kwartier wachten gemeld door een passerende taxi chauffeur.

    Bon, we geven niet snel op, we vertrokken weer iets later, goed ingeduffeld en voorzien van genoeg paraplu's met de auto naar Koksijde en aldaar hebben we ons een weg gebaand door de massa van de enkele andere gekken en de twee kraampjes die nog niet weggewaaid waren.

    De volgende dag - zondag - kwam Laura toch even piepen en was de wind niet zo fel.  Om Mr. Silver te plezieren vertrokken we nu naar de plaatselijke rommelmarkt in Koksijde dorp.   Het was een immense rommelmarkt, een rommelmarkt zonder einde.   Ik wist niet dat er zoveel rommel in Koksijde was!   Ik, de vrouw met een gat in haar hand, kocht zoals altijd wat rommel en enkele boeken.   De lokale cafébaas had houten tafels op straat gezet en hij verkocht hete honden met ajuin en mosterd in een kwart baguette.    Na twee uur rommelen vloog ik als een raket naar een stoeltje en de hete hond spoelde ik door met een heerlijke Westmalle Triple.   Mijn Contramal was intussen uitgewerkt en Herniaretta gaf duchtig van haar peretten.   Het werd tijd om huiswaarts te keren.  Mr. Silver was voldaan,  Molly was voldaan en ik was stik kapot.   Iedereen tevreden.

    Vanmorgen keek ik door het raam en mijn moed zakte meteen in mijn Crockskes.  Weer grijs en nat:   wat moest ik vandaag doen om Mr. Silver van de vervelingsdood te redden?  

    God dank de katoenen sokskes van de mensen van het Belgisch kust toerisme:    vandaag trokken de Peerdenvisschers in zee en houdoevast ... ze gingen niet enkel vissen, neeje...ze gingen bovendien de garnalen koken en weggeven.   Joepiedepoepie.... Ondanks het feit dat hij geen vis of garnaal door zijn strot krijgt: er was iets te doen, er was een reden om buiten te gaan.

    Ik duwde Mr. Silver en Molly bijna de voordeur uit en nestelde me vervolgens met een diepe zucht neer in de zetel met een tas koffie om rustig mijn krant te lezen en een ochtendprogramma te bekijken op ITV. 

    Cesar Millan, de hondenfluisteraar op National Geographic en al geruime tijd mijn goeroe,  raadt mensen aan om een hond te nemen met dezelfde graad van energie als zijzelf.  Iemand die niet graag uren wandelt moet dus een bulldog met korte pootjes nemen.    Had ik dat maar geweten bij het kiezen van een man!

    Maar kom, we blijven bezig en we hebben goede vrienden.  In de late namiddag zijn we bij hen uitgenodigd voor een drankje en een hapje en zo krijgen we weer een vakantiedag gevuld.

    Maar de maand is nog niet om en het weerbericht ziet er echt niet schitterend uit voor de volgende dagen.    Ik zit met mijn handen in mijn haar hoe ik Mr. Silver nog de rest van de maand kan bezighouden, 't is verdorie nog erger dan een kind.    Hij kan maar zo lang met zijn verrekijker staan turen vanop het terras en er is bitter weinig te zien op een leeg strand.   Tot hiertoe heeft hij nog maar één blote boebie gezien en dan nog van een dame op leeftijd (ik heb ook even gepiept omdat ik het niet geloofde) :-)

    Vrij grappig maar tegelijk zielig is de reddingsboot die voortdurend over en weer vaart voor een volkomen leeg strand en zee en de arme redders van het openlucht zwembad op het strand, die wachten op zwemmers.

    Indien het droog weer wordt,  dan vrees ik dat morgen onze fietsen van stal zullen komen.

    En zo krijg ik mijn boeken nooit uitgelezen... tch tch tch ....  Héél diepe zucht!

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    25-06-2011
    Ja inderdaad
    als ik jouw berichtjes lees, zit ik hier ook altijd te lachen gelijk een kermishond! Niet doen! Heerlijk vind ik dat. Hoop ook dat je nog wat mooie dagen kunt meepikken maar juist door dit weer krijg ik M. nooit mee naar zee hier, ofschoon hij helemaal geen zee-man is, heeft hij toch graag mooi weer zodat hij dan lange wandelingen kan maken. Dat is hier aan de kust altijd een dubbeltje op zijn kant hé. Duim voor je en stuur je warme groeten. Michelly

    25-06-2011 om 19:36 geschreven door Michelly


    24-06-2011
    Ik vrees dat die Ying/ Yang wezens fel met jouw voeten spelen de laatste tijd, lieve Bojako...
    We zullen blij zijn dat je terug bent en we jou hier weer met regelmaat mogen lezen! We missen jou toch wel hoor! Maar het weekend and beyond worden zonnig dus... geniet ervan! Liefs, kus en knuff

    24-06-2011 om 00:30 geschreven door natoken


    23-06-2011
    vakantie
    tegen 't weekend wordt het weer beter! wij komen dinsdag en woensdag met de motorhome en 2 kindjes naar zee. Misschien zien we elkaar? Zoniet : geniet van deze laatste kustdagen, hopelijk zijn't er nog een paar mooie! Dikke kus

    23-06-2011 om 12:34 geschreven door paz


    22-06-2011
    Hahaha
    Jij en Myette moesten een rubriekje opstarten, " Hoe zeg ik het met humor?" Jullie kennen er beiden wat van om op een droge manier een mens aan het lachen te brengen en .. de verbeelding wordt ook nog eens geprikkeld!! Spijtig van het weer maar laat dat niet aan je hart komen het is hier niet beter!! Kus en knuff

    22-06-2011 om 11:58 geschreven door natoken


    21-06-2011
    ...
    Hoe je het ook draait of keert...het is altijd lachen met jouw schrijfsel zenne Bijouke bij ons was het ook braderij in t weekend,is ook in t water gevallen...door de wind..door de regen
    dinsdag.gif
    Maak er een fijne dag van
    proberen wij ook! ;-)

    21-06-2011 om 08:33 geschreven door Lipske


    Ha Bo
    Crockskes, katoenen sokjes en boobies, En een verrekijker! oh jeetje  Regen aan zee, soms loop je daar echt met je ziel onder je arm. Inderdaad maar goed dat er van alles wordt georganiseerd om de toeristen bezig te houden anders zouden ze maar rare dingen gaan doen fijne dag! groetjes uit Henegouwen waar het momenteel ff droog is.

    21-06-2011 om 07:26 geschreven door Loewiesa


    *

    21-06-2011 om 07:22 geschreven door Loewiesa


    *
    Ga dan als man al eens naar zee, neem je een verrekijker mee, is er in de wijde omtrek geen blote tiet te zien.
    'k Nei vree veul compassie me joen, Mr Silver!
    Zonder gekheid, het is jammer dat jullie vakantie zo moet tegenvallen door ons Belgisch weertje.
    Maar ja, als we alles op voorhand wisten zouden we schatrijk zijn, zegt het spreekwoord. Juni is inderdaad een heel triestige maand geweest wat het weer betreft.
    En dan te weten dat kameraden van mij nu in Portugal zitten te puffen van de warmte, en Ani zo te zien ook al, en ik al twee avonden na elkaar de verwarming heb aangezet omdat ik ijsklompen van voeten had. Het is niet eerlijk he lieverd.
    Probeer toch maar zoveel als mogelijk van je vakantie te genieten. Ik roep samen met jou heel luid alle weergoden aan.
    Dikke smakkerd x2

    21-06-2011 om 03:03 geschreven door Huismusje/Petra


    20-06-2011
    WAT JAMMER VOOR JULLIE
    MAAR TJA , ONS WEER HE ... IK BEN HIER AAN T SMELTEN , ZOOOOO HEET IS HET VEEL GROETJES

    20-06-2011 om 19:59 geschreven door ani


    HIHIHIHIHIHIHI
    Ik blijf gewoon niet ge-hihi-iet... zo hard gelachen dat m'n tanden er zeer van doen... je bent weer in topvorm meiske... dat deed me nu echt eens goed sè nog eens kunnen lachen... er is nog hoop voor mij... spijtig wel voor het slechte weer... wij zijn 7 jaren lang elke juli naar zee vertrokken voor de hele maand en de zon-dagen kunnen we op één hand tellen... wij sleurden de kust af per fiets, per auto, te voet en dat alles in weer en wind... vooral wind... ben nog eens dia's aan 't scannen... ja nog altijd... en de fotokes in gele jekker steken je ogen uit... geen kust meer voor mij... dank U... voor de laatste dagen wens ik jullie uit het putteke van m'n hart nog wat zon... tot ziens!!!

    20-06-2011 om 15:47 geschreven door Myette




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    het_geluk
    blog.seniorennet.be/het_gel
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!