Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    22-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week in’t kort…

    Pokkenweer! Meer valt daar niet over te zeggen. :-(

    Vorige Zondag : telefoon van zoon 2 : «mama dringend…kunnen jullie de drie kinderen komen halen aan het zwembad, vrouwtje is flauwgevallen en moet mee met de ambulance, zo snel mogelijk aub, want ik wil naar het ziekenhuis om te kijken hoe het met haar is».

    Wij natuurlijk in vliegende vaart naar het zwembad, de kindjes in onze auto geladen, terug naar huis, eten gemaakt, want ze hadden alle drie grote honger na het zwemmen.

    De verlossende telefoon : «Ze mag mee naar huis mama, ze is volledig oververmoeid». Niet moeilijk als je tegenwoordig kleuterjuf bent en dan thuis nog drie kleutertjes hebt, je zou van minder oververmoeid worden. Gelukkig vertrekken ze donderdag op vakantie, dan kan schoondochter hopelijk bekomen en uitrusten. Het idee om de kleuterklassen te splitsen is hoognodig, er zitten veel te veel kindjes in één klas.

    Maandag: ik maak pruimenconfituur van de heerlijke pruimen ons gebracht door neef en zijn vrouwtje.

    We gaan even boodschappen doen, bij thuiskomst heeft Molly de rand van de keukenhanddoek gepakt, eraan getrokken, met als gevolg een pot pruimenconfituur op de keukenvloer en Molly compleet van slag en met schuldige ogen in haar bench. Gelukkig maar dat ze geen glas heeft opgegeten, misschien lustte ze de confituur niet.

    Dinsdag : de grote dag. Molly moet gesteriliseerd worden.

    Omdat ze angstig is bij de dierenarts geven we ze op aanraden van de arts een kalmeer pilletje een uurtje op voorhand. Daar aangekomen krijgt ze twee prikken in haar bil en wij mogen vertrekken. De dierenarts zal ons bellen wanneer alles achter de rug is.

    Terwijl Molly weg was maakten we gebruik van de tijd om onze lieve vriendin H. te bezoeken die, na een telefoontje, tot onze grote verwondering nog steeds, na veertien dagen, in het ziekenhuis was. Meestal ben je na drie dagen thuis. Ze was geopereerd aan een nekwervel om de pijn in schouder en arm weg te nemen.

    Zoals we weten uit ervaring kan er soms iets mislopen en bij vriendin is dat ook gebeurd. De operatie diende om te voorkomen dat haar arm zou verlamd worden en tot grote ontsteltenis van vriendin èn de chirurg was dit na de operatie het gevolg. Gelukkig kan ze haar linkerhand nog ‘redelijk’ bewegen, maar de hele linker arm is gevoelloos en dat kan nog lange tijd duren om in orde te komen. Een lange revalidatie zal nodig zijn.

    Tegen de avond volgt de tweede verlossende telefoon van die week, alles is goed en we mogen Molly komen halen. Ze ligt nog groggy in de bench van de dierenarts. Ze krijgt een hippe jas aan om te voorkomen dat ze aan de wonde likt en ook om te voorkomen dat er vuil in de wonde komt. Deze jasjes vervangen de vroegere grote kol die de dieren moesten dragen na een ingreep.

    Woensdag: veel werk met Molly, want elke keer ze buiten wil om een plasje of een kakje te doen moeten we de broekkant van haar pakje losmaken en erop letten dat ze van de gelegenheid geen gebruik maakt om aan de wonde te likken. Dus regen of geen regen: wij moeten mee de tuin in en nadien het broekje weer sluiten. Ze krijgt elke dag nog een flinke pijnstiller en lijdt zo te zien geen pijn.

    Donderdag : zoon 2 en familie vertrekken met onze caravan op vakantie naar zee en Mr. Silver heeft aangeboden om te komen helpen bij het opzetten van de voortent, wij hebben tenslotte al jaren ervaring. Ik mag mee voor de rit, want ik kan of mag niets doen. Ik voel me de hele dag een beetje ‘de trop’ , maar heb gelukkig een boek bij. Op de kleinkindjes passen gaat ook niet, want die zijn nog altijd bang van Molly. Het begint te beteren, maar toch …

    De hele dag blijft het gelukkig droog, maar wanneer we besluiten om naar huis te vertrekken krijgen we de hele terugweg de nationale dretch over ons heen. Bakken en bakken water…. Ik hoop maar dat het beter weer wordt voor de kinderen. (en voor ons ook natuurlijk)

    En zo zijn we bij vrijdag aanbeland. Nog een dagje of twee en dan mag het pakje van Molly uit en zou de wonde al wat moeten geheeld zijn. Nog een viertal weken voor ze volledig weer de oude is en mag crossen en springen. Tot dan moeten we proberen om haar kalm te houden.

    Schwiegermutti is voor enkele dagen aan zee bij schoonbroer, zoon 1 en familie zijn nog op vakantie, zoon 2 is nu ook op vakantie.

    Vanaf nu kan het enkel maar kalmer worden nietwaar? :-)



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (12)

    28-07-2011
    gaat het niet ? geen zin ? allé kom , ik help je even !




    De tijd waarin de zon lijkt te wachten noemt men ook wel: de nachten.

    Image and video hosting by TinyPic

    28-07-2011 om 09:59 geschreven door ani


    27-07-2011
    Ho Bo
    Djiezus PRUIMEN! Voor ik naar Get vertrok, waren ze nog een beetje hard. Ik heb er verder niet mer aan gedacht, ant ik ben de tuin niet meer in geweest. Ze moeten overrijp zijn of opgevreten door de wormen! Bespaart me wel weer een hoop werk. En ik heb echt geen drukke kleuterklas. Ik hoop dat je schoondochter weer snel is uitgerust en dat ze het maar een beetje rustig houd;
    groetjes van mij
    Loewiesa

    27-07-2011 om 18:53 geschreven door Loewiesa


    *

    27-07-2011 om 18:51 geschreven door Loewiesa


    Zomaar...
    Ik heb vandaag geen zittend gat en vlieg zomaar over binnen en buiten.  Het wordt dringend tijd dat het weer betert en ik eens goed in de tuin kan bezig zijn om wat overtollige energie en frustraties af te werken! Nochtans is het hier rustig zonder de kleinkinderen ...Ach ja, 't zal de leeftijd zijn zeker? Liefs en kus!

    27-07-2011 om 11:51 geschreven door natoken


    25-07-2011
    *
    Volgens mij heb jij een deugddoend weekend achter de rug na een zoveelste hectische week. Ik hoop dat althans en wens het je van harte toe.
    Mijn nichtje is ook kleuterjuf en komt 's avonds ook afgepeigerd thuis. Maar in tegenstelling tot jouw schoondochter kan zij uitrusten, want nog geen eigen kroost.
    En wat jouw vriendin H. betreft, je zou verdorie schrik hebben om geopereerd te moeten worden, a zo een hoop complicaties die tegenwoordig volgen. Je snapt niet hoe dat kan met al die moderne methodes, machines en medische kennis. Hopelijk komt het toch weer in orde met haar.
    Ik moet morgenvroeg naar de tandarts en hoop dan maar dat de juiste kies behandeld wordt. Zij die bibbert groet jou. Dikke kus x2

    25-07-2011 om 18:32 geschreven door Huismusje/Petra


    24-07-2011
    ik kom net van Nieuwpoort en aan de camping was het zeer druk , op de dijk was het 21 gr , prachtige blauwe hemel en ja , wat wind , maar dat is niet erg hé ,
    nu kan je genieten van je avond met een gerust moederhart ! vele groetjes van mij !

    24-07-2011 om 18:11 geschreven door ani


    ..
    En dat wens ik je van harte toe,Cupido had wel zo'n grote 'kol' nog aan na zijn castratie,had er toen toch compassie mee zenne,wens je schoondochter veel ontspanning en veel rust,en een dikke flodderkus van moi!
    week.gif
    Liefs van Nestje & Lipske>

    24-07-2011 om 10:09 geschreven door Lipske


    23-07-2011
    oef
    Wat een week alweer... en zo dobberen we maar verder... die operatie van Molly lijkt me een hele bedoening... bij katten is het veel eenvoudiger... onze Poekie ging doodleuk met pas geopereerd buikske in het zand rollen... ja probeer een kat maar eens binnen te houden als ze niet wil... na één week was het beest al genezen... goeie moed maar... gelukkig zijn de kleintjes even weg

    23-07-2011 om 20:40 geschreven door Myette


    Mooi weekend vanuit Hasselt.

    Mooi en ontspannend weekend.

    Image Hosted by ImageShack.us
    .

    23-07-2011 om 09:08 geschreven door bompa Harry


    22-07-2011
    oei , wat zal tijd overhebben !! (smile )


    hopen op een goed weekend ? maak er het beste van , waar vrienden zijn .. ben je thuis !

    vele groetjes

    22-07-2011 om 14:04 geschreven door ani


    *
    Het was me weer het weekje bij jullie. Nu de rust terug gekeerd is blijft er hopelijk, buiten het lezen, nog wat tijd over om te schrijven.
    Zondag gaan we maar zelf, aangezien ze ons toch in de steek laat, Laura gaan opzoeken, maar ik blijf komen loeren om zeker de volgende avonturen niet te missen.

    22-07-2011 om 13:13 geschreven door camille


    Inderdaad een bewogen week Bojako...
    Bij jullie kan ook nooit iets alleen gebeuren hé maar eerder allemaal samen. Ik kan mij voorstellen dat het even schrikken was met de schoondochter! Jaja, de mensen klagen al als er 4 kleintjes of minder voor hun voeten lopen, en zijn al blij dat ze terug naar school moeten. Maar dat een juf een ganse dag met 25/30 kindjes of meer in de klas zit  dat vinden ze normaal. Het blijft een oud zeer dat de vakanties die leerkrachten hebben met zich meebrengen dat iedereen vindt dat ze zo'n schoon leven hebben!!! Ik vraag mij af hoeveel van die kritikasters zouden willen ruilen? En Molly , dat komt wel goed na een tijdje.. Maar jij... je komt nog maar uit vakantie dus oppassen dat je jezelf weer niet overdoet! Na vandaag zijn we toch weer een tweetal weken zonder rakkertjes, oef,leuk maar zo vermoeiend. Normaal verdelen we de opvang, Suzy en ik, maar zij moet vrijdag onder het mes voor een zeer ingrijpende operatie en daarna chemo dus.. zij kan die drukte nu missen en dan zijn er ook nog de 4 van de zoon die ook willen logeren bij oma en opa! Maar beter zo dan ziek zijn en alles wat erbij komt... Na een paar dagen rustig aan, kunnen we weer verder . We zijn nog van de sterke jaren hé Bojako! Sterkte daar en pas op met die confituur haha!! Ik "mag" vanavond weer twee emmers bonen kuisen en inleggen!!!!!!!!! De confituur staat al opgeslagen. Dikke kus en knuffel voor jullie daar en .. rustig aan hé?

    22-07-2011 om 13:07 geschreven door natoken




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    snellebirthy
    blog.seniorennet.be/snelleb
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!