Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    28-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.doe het kakje in het zakje ....

     

    Down, in de put, depressief, pffft....mijn voorraad vitamine D is weer opgebruikt vrees ik, maar geef toe, een mens zou van minder in zijn bed kruipen en er nooit meer uitkomen met dat verdomde pokkenweer!

    En ik die dacht dat wij het niet getroffen hadden met het weer in juni aan zee. Wij hebben nog hoerenchance (*geluk) gehad vergeleken met de mensen die een fortuin uitgeven hebben om in de maanden juli en augustus aan zee te zijn.

    Zoon 2 zit er nu en elke keer ik naar buiten kijk krimpt mijn hart. Hun zuurverdiende vakantie valt letterlijk in het water. Nu maar hopen dat het jong zijn de bittere pil ietwat zoeter maakt.

    Zoon 1 en familie waren naar de Ardèche en vervolgens naar Spanje getrokken en ook zij hebben slecht weer gehad. In hun laatste SMS bericht stond dat er al mos groeide op hun tent.

    Vandaag verwachten we ze terug en vanavond komen ze eten.

    Wat schotel je voor aan mensen die drie weken Franse en Spaanse kost hebben gegeten? Lekker Belgisch eten natuurlijk! Een rosbief, bloemkool met witte saus, puree gemaakt van patatjes uit de hof van Mr. Silver en als dessert een éclair (of twee). Benieuwd naar hun reisverhalen.

    Gisteren was het eindelijk droog én warm en Molly was dringend aan een wandeling toe nu haar sterilisatiewonde bijna genezen is, dus wijle op stap naar het dichtsbijzijnde strand, het strand van Sint Anneke.

    Eerst een wandeling door het bos. Molly deed braaf haar kakje en wij raapten het netjes op in het zakje. Zo hoort het. Maar dan sta je daar, midden in een bos met een zakje kak in je hand en nergens een vuilbak te bespeuren.

    Andere brave hondeneigenaars hadden ook netjes de kakjes van hun honden opgeraapt in de daartoe bestemde zakjes en uiteindelijk zag je dat ze dan maar beslist hadden om de zakjes netjes langs de weg te deponeren. Zakjes in allerlei kleuren, netjes volgens de wet gevuld met hondenstront. Wat een zicht en dat allemaal omdat er niet langs de wandelweg her en der een vuilbakje staat.

    We kwamen uit het bos gewandeld en bogen naar rechts af om naar het échte Sint Annekes strand te stappen, nog altijd hoopten we een vuilbak aan te treffen. Noppes, nada. Mr. Silver liep nog altijd met het zakje hondenstront in zijn hand. 'Hou je stad rein'.... mooie slogan, maar ik hou ook graag mijn echtgenoot rein. Ik weet dat het niet mag, maar van pure opgekropte frustratie zei ik : “smijt dat zakje zover je kan in het riet langs de Scheldekant, ge kunt er zo toch niet mee blijven rondlopen.” Hij droeg het al de hele tijd voor zich uit als een homo-handtasje.

    Bij onze wandelingen hoort altijd een pit-stop. (nee geen pis-stop, een piT-stop). Als pit-stop verkoos Mr. Silver deze keer de taverne Roma, diezelfde Roma waar men mits tijdige reservatie gebakken haringen kan eten. De Roma naast radio Minerva, Minerva de post met antieke liedjes en even antieke DJ's, die altijd aanstaat in onze wagen.

    Meestal kijkt de zuinige zilveren altijd eerst naar de prijskaart, maar deze keer vond hij dat niet nodig. De Roma zag er niet duur uit, integendeel!

    Toen we zaten keken we wel naar de drankkaart en sloegen bleek rond onze neus uit. Een Duvel kostte begot vier euro en een huisgemaakte Sangria vijf euro. Zelfs in de mooiste etabilissementen op de zeedijk vroeg men geen 4 € voor een Duvel. Da's verdomme honderdzestig oude Belgische franken voor een glas bier, en dat voor een gepensioneerde die er niet zeker van is dat hij in de toekomst nog pensioen zal trekken.

    Omdat ik bang was Sangria sap uit een fles van de Aldi te krijgen informeerde ik toch maar even bij de ober of het wel échte Sangria was, een goede Sangria, een Sangria zoals beschreven op het blog van Huismus.

    De ober was eerlijk: “'t is een eigen recept mevrouw, maar ik moet wel zeggen dat het fruit uit de diepvriezer komt.” Ach hij was eerlijk en ik stikte van de dorst, dus ik bestelde mijn nog duurdere Sangria. Negen euro in totaal: driehonderdrieënzestig oude Belgische franken voor twee drankjes. (Extra fooi niet inbegrepen) Mannekes toch : daar maak ik thuis met gemak het avondeten voor, plus vino! En de ober had wel gezegd dat het fruit uit de diepvriezer kwam, maar hij was er vergeten bij te zeggen dat het nog steeds bevrozen was.

    In de krant en op TV zie je dan een betoging van caféhouders die beweren dat ze failliet gaan omdat roken niet meer wordt toegestaan. De klanten blijven weg.

    Neenee mensen, jullie gaan failliet omdat niemand die prijzen nog kan of wil betalen, 'k zal ik het u zeggen: nèh!

    Het zal nog zo ver komen dat we van thuis ons drankje moeten meenemen en het opdrinken op een bankje met zicht op de Schelde.

    't Zal ook wel aan het weer liggen, maar ik maak me daar nu vandaag nog altijd druk over.

    Ook over die voortdurende zever op de toenemende hoop grijze senioren en het steeds weerkerend gezeur: wie gaat er hun pensioen blijven betalen.

    Moet je weten dat velen van ons de kans niet hebben gekregen om verder te studeren en gewerkt hebben vanaf ons vijftien, zestien jaar en al die tijd hebben afgedragen voor ons pensioen. Het is dus geen geschenk dat we krijgen, het is ons zuurverdiend spaargeld dat de regering van toen ging beleggen ....voor later. Wat een flater....(een poëtische opwelling :-) )

    We hadden het beter zelf gespaard op een spaarboekje. Bovendien heb je ruim je vijfenveertig jaar gewerkt als je begon te werken op die leeftijd. Elke keer ik jonge politiekers over de vergrijzing en de pensioenen hoor zagen krijg ik boebels van ambetantigheid. Precies of we zijn schooiers.

    Ge ziet lieve lezers, het wordt tijd dat het zonnetje terug begint te schijnen, dan erger ik me niet aan alles en nog wat en dan word ik terug mijn eigen lieve, verdraagzame, brave , zichzelve.


    want ..... O, wat is het leven mooi als de zon schijnt ..... lalalalalalala.... enz. :-)


     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (11)

    03-08-2011
    Hi Bo
    Laatste dagen niet te klagen gehad over t weer. Vandaag was t een beetje motterig, Maar puf om iets in het huishouden te doen heb ik niet. Blog verhalen pers ik met moeite uit. Misschien ook een vitaminenkuur. Gisteravond in Frankrijk bij een "Routiers" gaan eten, een menu van 9.20 !!!!!! entrée crudités met een zalige vinaigrette, daarna een steack met Roquefort saus! en frietjes, En goed!! toe, twee bolletjes ijs met een dot slagroom, inclusief een halve liter wijn per persoon (ik ging lichtelijk tipsy naar buiten) Couverts werden niet gewisseld, want zo zei de patron, " je ne suis pas riche" en ik ook niet.

    Fijne avond
    groetjes van mij

    03-08-2011 om 18:48 geschreven door Loewiesa


    31-07-2011
    Gooi dat zakje nu maar weg.....
    Druk Bojako of zit de fut er ook nog steeds niet in? We zullen dat vrijdag moeten proberen recht te zetten niet? Een welgemeende knuffel en kus voor jullie daar!

    31-07-2011 om 08:43 geschreven door natoken


    ..
    Wat het weer met ne mens kan doen he..hier van 't zelfde laken een broek,het moet dan nog ni warm worden,maar ik wil zon! Wat betreft de Roma,inderdaad,ni goedkoop;wij gaan er gewoonlijk voor de eerste keer mosselen eten..en ik weet..het is eigenlijk het geld niet waard,thuis eten we er daar vijf keer van...maar 't is de sfeer he..en de zon natuurlijk,die moet er zijn!dikke kus van ikke!
    wonderfulweek.gif
    Geluk zit van binnen,
    maar daar komt het niet vanzelf.
    Maak er een fijne week van..
    proberen wij ook!

    31-07-2011 om 06:57 geschreven door Lipske


    30-07-2011
    morgen nieuwe dag
    Niet opgeven Bojako, morgen is er een nieuwe dag.
    T'is maar als je serieus gezondheidsproblemen krijgt dat al die onbenulligheden zoals ons weer echt bijkomstig zijn.

    Geniet gewoon van elke dag, voor je het weet zit ne mens in de miserie.
    Wij hebben onze les hier geleerd en kunnen zelfs genieten van een malse regenbui.
    Trouwens meer dan 25 graden in ons Belgikske en iedereen looopt te puffen, wij zijn tevreden met iedere dag.
    GROETJES UIT HASSELT
    In AUSTRALIE vorig jaar daar hebben we kennis gemaakt met uitzonderlijke weersomstandigheden toen, de woestijn overstroomd en echt ondraagfllijke temperaturen in Darwin, het tropische Noorden.

    30-07-2011 om 21:33 geschreven door CHRISTIANE


    je niet druk maken lieve bojaco , morgen gaat het beter !

    ik wens je een zonnig en vreugdevol weekend !

    Image and video hosting by TinyPic

    30-07-2011 om 16:55 geschreven door ani


    En of ik het
    ermee eens ben. Ik heb ooit tegen mijn baas gezegd, toen ikzelf zo'n jaar of dertig was, dus héél lang geleden, dat ik zelf wel voor mijn pensioen zou sparen, want toen spraken ze al dat er geen geld meer zou zijn, tegen de tijd dat wij pensioengerechtigd waren. Dat kon natuurlijk niet, mar vind het eveneens een eeuwige schande dat ze ons een schuldgevoel proberen aan te praten. Leg ons pensioen dan maar eens naast dat van hen! En ik weet van mezelf, dat ik keihard gewerkt heb, en dat kun je van veel van die potiekers niet eens zeggen!Nè, dat moest ik ook even kwijt!;-)) Warme knuf. Michelly

    30-07-2011 om 15:31 geschreven door Michelly


    29-07-2011
    hallo Bojako
    ben weer terug en hopelijk wat langer dan vorige keer ! enfin , ge zult het wel merken ! zeer goed wat ge daar neergepent hebt ! groetjes

    29-07-2011 om 19:22 geschreven door johan1944


    Ik spring gewoon overal even binnen want vandaag is een heel cruciale dag...
    Hopelijk heb je genoten van je bezoekers gisteren? Hier is het stil en vandaag zelfs beangstigend stil! Geniet van vandaag met volle teugen! Een dikke kus en knuffel x2

    29-07-2011 om 07:42 geschreven door natoken


    28-07-2011
    *
    Dat heb jij nu eens heel duidelijk en ferm gezegd se. Ik kreeg al bijna goesting om mijne B.H. over de haag te gooien en te gaan betogen.
    Maar zonder zever, je hebt gelijk....en over deze en al  de rest van onze grijze frustratie babbelen we  wel face to face volgende week. Ze gaan weten dat wij er waren, er nog zijn, en nog lang willen blijven.
    Dikke smak x 2

    28-07-2011 om 18:45 geschreven door Huismusje/Petra


    oeioei...
    wat nu maatje? zo ken ik u niet zunne ...depressief...in de put...chagrijnig...hoewel zelf lichtelijk dolgedraaid de laatste weken, kan ik niet zeggen dat dat aan het weer te wijten is. Ik vond het vandaag zelfs heerlijk buiten. Goeie moed : de zomer is nog niet in de helft, we krijgen vast nog onze lading pufweer in augustus! En van die pensioenklachten : niks van aantrekken en zeker niet persoonlijk opvatten : ons geweten is zuiver en dat is wat telt. Als bepaalde uitspraken over een bevolkingsgroep gaan waartoe jij toevallig behoort, dan zet een mens natuurlijk zijn stekels op, hoe recht hij ook in zijn schoenen staat.

    28-07-2011 om 17:42 geschreven door paz


    En hier zit er nog eentje met een idem dito gevoel..
    Ik loop hier ook al een paar dagen rond zoals een opgedraaide spiraal en heb het gevoel dat ik elk moment kan beginnen veren! Zou het echt aan het weer liggen? Hier speelt de operatie van mijn vriendin morgen ook wel mee, het wachten duurde te lang en de moed inspreken ook!!Het ziet er naar uit dat het een geval wordt van er op of er onder, de chirurg wil / kan zich nog niet uitspreken! De kinderen zullen bij jou wel voor de nodige afleiding en oppepping zorgen, zo is er direct terug leven in de brouwerij!! Dikke kus en knuffel

    28-07-2011 om 14:19 geschreven door natoken




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wayn
    blog.seniorennet.be/wayn
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!