Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    23-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een rustige week ....

    Wow, er is een hele week voorbij en ik had er nog geen erg in.  Nochtans hebben we naar mijn gevoel niet al te veel gedaan vorige week. 

    Geprofiteerd van de 'enkele' mooie zomer momenten die er waren natuurlijk. 

    Met de hond gewandeld en terrasjes gedaan.  Terrasjes horen nu eenmaal bij hond uitlaten.

    Mr. Silver moest drie lange dagen zijn wonde droog en proper houden en hoe hou je een actieve man stil?   Je gaat er mee buiten, net zoals met een hond en je shopt en je doet nog een extra terrasje.

    Shoppen doet Mr. Silver doodgraag, dat weten jullie inmiddels, en nu die verfoeilijke, gemene droogkast in zijn hand gebeten had was hij niet meer zo happig op reparatie.  Bovendien hadden we de factuur gevonden waaruit bleek dat de droogkast al tien jaar oud was.   Tijd om naar de eeuwige jachtvelden van droogkasten te vertrekken.

    Na eindeloos gezoek op het internet moest en zou ik mee met hem om een nieuwe droogkast te kopen, hoewel HDMGW (hij die moet gehoorzaamd worden) al lang beslist had welke droogkast het zou worden.

    In de winkel werd om mijn opinie gevraagd.   Ik zuchtte diep, bekeek de uitverkoren droogkast en zei: “Man toch, je hebt al lang beslist welke droogkast we gaan kopen, waarom heb je mij dan nog nodig.   Ik ga verder in de winkel rondkijken.  Vraag desnoods meer uitleg aan een verkoper.”  Ik voelde de ietwat boze, gekwetste blik een gat in mijn rug boren.

    HDMGW gelooft nog steeds dat een droogkast een geschenk is voor een vrouw.  ZDNWG (zij die niet wil gehoorzamen) vindt een droogkast gewoon een nutsvoorwerp en geen sieraad.

    Wat later voelde ik een klopje op mijn schouder : “Shoeke kom eens kijken, de verkoper vindt dat we best een andere kopen.”  

    De verkoper kende zijn vak.   Hij had binnen vijf minuten Mr. Silver overtuigd om tweehonderd euro meer uit te geven dan hij van plan was. 

    Ik stond er toch maar bij voor spek en bonen, maar mijn goedkeuring was blijkbaar nodig en die goedkeuring kregen ze onmiddellijk, want ik winkel niet zo graag en mijn voeten en mijn rug deden pijn.  

    Bovendien is een droogkast kopen hetzelfde als een auto of eender welk machine kopen : ge moet geluk hebben.   Oftewel heb je er eentje dat van de band is gerold op een goede dag en gaat het ding tien jaar zonder problemen mee, ofwel heb je tegenslag en werkt het vrij snel niet naar behoren met alle gevolgen vandien.   Het lot bepaalt dit.  Ik ben fatalistisch.

    Idem dito met mijn nieuwe laptop – aangekocht in maart.  

    De letter ‘i’ haperde.   Nu zal je denken, pffft … so what, maar als je veel en snel typt is er niets zo hinderlijk als een letter dat er niet staat wanneer je je tekst herleest.   Neem 75% van de  ‘i’s’ weg uit deze tekst en je zal begrijpen wat ik bedoel.

    Gelukkig begreep de jonge man op ‘de dienst na verkoop’ wat ik bedoelde en nu, één maand later heb ik mijn laptop terug met een nieuw toetsenbord en de letter ‘i’ staat er wanneer ik het wil.   Joepie, en nu maar hopen dat het verder goed gaat en er geen andere verborgen gebreken hun kopje omhoog steken.  Zie je wat ik daarnet bedoelde?  Het Lot bepaalde dat nèt mijn nieuwe laptop een haperende letter 'i' zou hebben.   De doos eronder had waarschijnlijk en laptop dat foutloos tien jaar zou werken.  

    En op deze wijze kabbelde onze week rustig verder….

    Na drie dagen was Mr. Silver echter niet meer in te tomen en trok hij naar zijn Hof om te ploegen en te zwoegen zoals Boer Wortel van Felix Timmermans.  Ik had wel geïnsisteerd dat hij eerst een Tetanus spuit ging halen bij de dokter, want hij is nog te jong en te knap om te sterven vind ik.

    Thuis kreeg ik daarna als beloning een massa groenten die hij voor mij geoogst had en natuurlijk moeten die massa’s snijbonen, princessebonen, rode bieten, pastinaak, sla, tomaten, soepgroenten, rabarber, perziken zo snel mogelijk verwerkt worden, anders zijn ze niet meer vers.

    Dus … de hobby van meneer werd flink wat extra werk voor madam.  

    Toch heb ik nog even de tijd eraf gepitst om met twee goede vriendinnen nog maar een terrasje te doen en een lange babbel….  

    Alle problemen,  miserie en vreugdemomenten van de voorbije maand werden er besproken en wij zijn elkaars therapeut,  op die manier besparen wij al sinds 1975 wat we anders aan psychologen zouden betaald hebben.    Er gaat niets boven de steun en het begrip dat je krijgt van goede vriendinnen.

    Lezen weerhield me ook van het schrijven.   Ik lees bijlange zoveel niet meer als vroeger, maar eens ik mijn tanden in een goed boek heb kan ik het amper neerleggen.

    De rest van de week gaan we ons ook niet vervelen. 

    Vrijdag komen er vrienden op bezoek en hopelijk zitten we dan niet met het vreselijk pokkeweer dat er nu boven Antwerpen hangt.  Frankske voorspelt anders niet veel goeds….

    Heel de nacht lang was het klank en lichtspel boven ons huis en bakken regen zijn uit de hemel gevallen.

    Zaterdag is het bakdag.  Twee verjaardagstaarten bakken voor het feestje van Tibo die twee is geworden en zondag wordt dat gevierd.

    Met weemoed zie ik deze waterzomer heel snel voorbijschrijden.   ’t Is zo mogelijk nog erger dan vorig jaar, want dan hadden we in juli tenminste één hele maand mooi weer.

    Maar ach … ik wil niet pessimistisch zijn,   september kan nog mooi worden.  

    Hoop doet leven :-)

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (12)

    29-08-2011
    geschenkidee
    blij te horen dat er "collega s "zijn die een droogkast of aanverwanten geen geschenk vinden. hoe mooi, hoe groot of klein, het blijf nee. met veel genoegen heb ik dit aan mijn dochters doorgegeven. 
    proficiat 
    nieuw inblogland.
    puntanderelijn

    29-08-2011 om 17:12 geschreven door puntanderelijn


    28-08-2011
    Ik weet dat je het druk hebt vandaag, maar toch...
    Kom ik je een zonnige zondag wensen en zo te zien zou dat wel eens kunnen kloppen. Ja, niet alle dagen zijn gelijk hé Bojako!! Geniet daar maar met je bendeke en een warme knuffel van ons

    28-08-2011 om 11:14 geschreven door natoken


    26-08-2011
    hallo

    laat ons hopen op een mooi weekend , maar IK LAAT DE MOED NIET ZAKKEN HOOR , EN JIJ ??

    Image and video hosting by TinyPic

    26-08-2011 om 10:27 geschreven door ani


    25-08-2011
    ..
    En dat hoop ik ook, dat van September bedoel ik. Spijtig dat de weergoden met onze wensen geen rekening houden. In elk geval ben je weer de gelukkige (mede)eigenaar van een nieuwe droogkast. En groentjes uit de eigen tuin smaken toch zo heerlijk. Kuskes.

    25-08-2011 om 16:05 geschreven door ludovikus


    24-08-2011
    ..
    oeioei,ik sta hier precies wat achter,en vermits dat hier altijd ne serieuze boterham is(laat ons maar zeggen een brood ;-)),begin ik maar eerst met 't voornaamste..alles terug oké met de goudenzilveren?
    wat betreft de droogkast,'ik heb ook nog niet lang een nieuwe'ik ben er wreed content van,is zelfs een stoomfunctie aan om kostuums etc.op te frissen,en tot slot..ik weet ook ni meer waar het allemaal over ging ,aja...bakt ze!hihi!
    woensdagalleen.gif
    Prettige huppeldepupdag gewenst
    vanwege Nestje & Lipske

    24-08-2011 om 07:07 geschreven door Lipske


    *£§§$
    Mijn droogkast werkt voorlopig nog maar mijn diepvries heeft de geest gegeven. Natuurlijk gebeurt zoiets als hij gevuld is met veel vis. De vuilkar komt pas vrijdagmorgen en ondertussen staat die boel hier al vreselijk te stinken. Vandaag heb ik de vuilzak in de tuin gezet in de hoop dat de katten van de buren hier komen aan smullen. Hoe rapper de smurrie weg hoe liever.

    24-08-2011 om 00:43 geschreven door camille


    23-08-2011
    welwel
    Ik kan hier ook m'n rug niet draaien of er gebeurt wat... hoe is het met Bob's polleke... al wat beter... en de droogkast... staat ze er al... jij liever dan ik hoor met al die groenten... wel profijtelijk maar werk dat het meebrengt... zoon had vroeger ook een tuintje en ik werd regelmatig bedolven onder courgettes en wormstekige wortelen die ik dan moest klaarmaken natuurlijk... later werden het vissen want hij was van hobby veranderd... en je moet dan nog een blij gezicht erbij trekken ook... dat is nog het ergste... haha!!! Kus voor jou en de gekwetste!!!

    23-08-2011 om 22:41 geschreven door Myette


    die verdomde letter "i"
    Je problemen met je laptop, meer bepaald die lettertoets "i", deden mij denken aan een cursiefje dat ik 23 jaar geleden voor een tijdschriftje schreef over mijn (ouderwetse) schrijfmachine met een haperende - geloof het of niet! - letter "i" !!!
       Een van mijn volgende blogjes zal ik aan die ervaring wijden, met dank aan Bojako voor de inspiratie!!

    23-08-2011 om 18:00 geschreven door kommaneuker


    goed
    Goed dat de hand van HDMGW aan de beterhand is,
    bij een teveel aan tomaten en boontjes ed. kan je er nog altijd
    Bonenrelisch of Tomatenchutney van maken,deed ik vroeger ook,
    blijft lang goed en is heerlijk bij gebraad ed.
    we hebben jaren een volkstuin gehad en sommige jaren ook een
    teveel aan groeten en fruit


    Groetjes, Florry

    23-08-2011 om 17:37 geschreven door Bomma


    en ik .... ik wou dat ik kon vertellen als jij ( zei ze jaloers )


    na een hevige onweersnacht en ochtend , moest ik even bekomen . Nu is alles rustig , ik hoop bij jullie ook !

    23-08-2011 om 16:54 geschreven door ani


    Allé , hoop doet leven...
    Ik hoop echt met jou dat we nog een mooie nazomer krijgen want dat weertje van deze morgen bezorgde mij een rotgevoel!! Maar momenteel is het al stukken beter want de zon schijnt.
    Ik heb hier ook zo'n groentenboer en ik kan het echt niet alleen meester dus wie weet zorg ik er niet voor dat je niet werkloos valt, haha!! Goed dat de hand van MR Silver goed geneest al is in de tuin werken wel niet ideaal!! Maar ja,soms zijn onze mannen wat  têtu... Tot binnenkort en een dikke kus van ons!

    23-08-2011 om 16:42 geschreven door natoken


    hallo Bojako
    hoop doet inderdaad leven en die hoop uit uw ventjes' tuin ook zeker ?

    23-08-2011 om 14:29 geschreven door johan1944




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tjeu
    blog.seniorennet.be/tjeu
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!