Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    29-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedenkingen van een moeder en grootmoeder ...

    xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />  Het monster van Oostenrijk

    DNA-tests hebben bevestigd dat de Oostenrijker die zijn 42-jarige dochter 24 jaar lang gevangen hield in zijn kelder, de vader is van 6 kinderen die hij bij zijn dochter verwekte. Een zevende kind stierf bij de geboorte. Het lijkje werd in een verwarmingsketel verbrand.

    Volgens de Oostenrijkse onderzoeker Franz Polzer (foto bovenaan) "hebben de DNA-tests beslissend bewijs geleverd dat de 6 kinderen dezelfde vader hebben, en dan hebben we het over de 73-jarige Josef Fritzl.”

    Drie van de zes kinderen werden gedwongen bij hun moeder in de kelder te leven. Ze hadden nog nooit daglicht gezien. De andere drie leefden als adoptiekinderen bij het gezin, in het huis. Ze wisten niets af van het lot van hun bloedverwanten in de kelder.

    De zaak kwam aan het rollen toen een 19-jarig meisje bewusteloos werd opgenomen in een ziekenhuis. De politie begon daarop een zoektocht naar haar moeder.

    (GVA )

     


     

     

    De Oostenrijker  Josef Fritzl zal ook de geschiedenis ingaan als monster – netjes in het rijtje bij Dutroux en Fourniret en de vele andere ziekelijke perverten.

    De griezelverhalen van verwerpelijke mannen blijven maar op ons afkomen – het stopt niet.

    24 jaar lang heeft dat monster zijn dochter in een kelder opgesloten en misbruikt.   Enkele van haar kinderen moesten hetzelfde lot ondergaan en ze zullen voor de rest van hun leven de littekens ervan moeten dragen.

    Ik zag op TV dat de familie Fritzl in een heel groot huis woonde en dat hij, net zoals Dutroux,  de deur in de kelder heel goed gecamoufleerd had, maar hebben die dochter en haar kinderen dan nooit lawaai gemaakt, geroepen of gehuild!   Kunt ge 24 jaar lang zo muisstil zijn?

    Waar waren de moeder en de andere familieleden, kennissen en vrienden ?  Volgens de laatste berichten was niemand op de hoogte.

    Ik probeer me voor te stellen dat ik geluid in de kelder zou horen – ik zou de trappen afgaan en niets vinden en waarschijnlijk denken dat het van bij de buren komt, maar … na zoveel jaar ken je je buren toch en indien je daar voortdurend onverklaarbaar geween of gehuil hoort,  dan begin je je toch ook vragen te stellen en ga je dat toch bij de politie aangeven.

    Hoe kan iemand zo vreselijk diep zakken?  

    Hij is ingenieur las ik in de krant,  geen randdebiel, dus hij wist verdorie heel goed wat hij deed. 

    Bovendien bleek dat hij in de jaren zestig al eens veroordeeld was voor verkrachting, maar na verjaring verdwijnen in Oostenrijk deze documenten in een verticaal klassement – ’t is nooit gebeurd – hij krijgt terug een blanco strafregister …begrijpe wie het kan!  
    Ik zit me nu af te vragen of dat hier ook zo is.

    Voor al deze perverse mannen vind ik levenslange opsluiting te goed, veel te comfortabel en veel te gemakkelijk.

    Voor deze beesten mogen ze van mij de vergeetput terug invoeren.

    Kieper ze zo snel mogelijk de dieperik in,  zet er een deksel op en gooi er af en toe een korst brood naartoe en een slok water,  want ik zou willen dat ze eindeloos lang daar beneden in de klamme kou zouden moeten afzien, ze verdienen niet beter.

    Als ik zie hoeveel eieren men onder Dutroux en Fourniret legt dan word ik appelblauwzeegroen.

    De ‘heren’ bepalen zelf hoe hun verdere opsluiting zal verlopen.   Meneer Fourniret wil niet gefilmd worden :

    wat heeft meneer Fourniret verdorie nog in de pap te brokken alstublieft?   Zelfs gevangen blijven ze aandacht opeisen en willen ze nog steeds controle uitoefenen.

    Het luxe leventje van een cel – veel ruimer dan dat van hun slachtoffers – ze verdienen zelfs dat niet!

    Ben ik dan even erg als ik hen datzelfde wil aandoen en hen nog erger wil straffen?  

    Nee, ik vind van niet – want zij hebben zich vergrepen aan onschuldige, weerloze kinderen en dat is met niets te verrechtvaardigen.

    Bij het straffen van zo’n beesten kan ik me verzoenen met de sharia wetten van de Islam : oog om oog – tand om tand!



    Maar dan mag het voor mij nog liefst VEEL erger!

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    13-05-2008
    Ik ben niet slim genoeg...
    ... om te snappen hoe het kan dat zijn vrouw haar dochter nooit gemist heeft. Je weet toch dat je zwanger bent, bevallen bent en dan wil je toch weten waar je kind is?

    13-05-2008 om 10:22 geschreven door affodil


    01-05-2008
    één pot nat
    Zoals ik woedend was over die hond zo verging het me ook met dat Oostenrijkse  ondier... maar mij maak je niet wijs dat niemand daar iets vanaf wist... die vrouw is zeker even schuldig... dus elk in een put... laten beschimmelen zoals ze met die kinderen deden... ik ben normaal gesproken een teerhartige ziel maar voor zulke monsters is geen straf erg genoeg... en degenen die die perverselingen berechten zijn volgens mij één pot nat... denk maar aan die roze balletten vroeger... allemaal dokters... advokaten en rechters... bwah!!!

    01-05-2008 om 19:59 geschreven door Myette


    Strenge straffen
    Dag bojako, deze morgen stond in het laatste nieuws dat hij maximum 25 jaar kan krijgen, als daar ook zo wetten gelden als hier is hij binnen een paar jaar terug vrij. Nu heb ik daar ook een reactie geplaatst ivm met straf, zoals je zelf in eerste instantie zegt, als men iemand tot een gruwelijke straf veroordeeld ben je geen haar beter dan de dader.Dat was ook jaren mijn oordeel, nu in dit geval en andere in soortgelijke omstandigheden, ben ik toch van mening veranderd, nu wat gruwelijke straffen die de mensen allemaal bedenken, lijkt me de vergeetput het beste, hou hen zo lang mogelijk in leven, geef genoeg eten om juist in leven te blijven, en zoals musje zegt af en toe een stukje fruit, zodat hij niet te vlug sterft.
    Groetjes, P.B.

    01-05-2008 om 19:01 geschreven door peeters robert


    30-04-2008
    Groetjes uit Koekelare

    buttonnieuwyp1.jpg

    Bojakotje, ik kom u een aangename woensdag wensen. Dat dit nog kan gebeuren in deze tijden dat hou je niet voor mogelijk. Er zit daar veel meer achter dan je zou kunnen denken. Het is allemaal zo onwaarschijnlijk en niemand kan er een deftige uitleg over geven. Je zou bijna denken dat kan alleen in een film.Ik heb er rare gevoelens bij, dat is mijn mening.
    Vriendelijke groetjes...knufff.
    Raf.

    30-04-2008 om 15:25 geschreven door Rafsduivenloft


    "
    Hadden het er deze morgen nog over want is het onderwerp in de krant. Het lijkt zo moeilijk te geloven dat niemand weet had, 24j aub!!!!Achter die twee andere "kwietens" zat ook steeds hun vrouw....Hier ook??? Tijd zal het misschien uitwijzen, hoewel ik er niet bijkan dat je als vrouw , laat staan moeder, zoiets kan toestaan. En levenslang?? inderdaad Ludovikus wat betekent dat voor die gast, hij heeft zijn " leven " gehad! Ik zou nog iets aan zijn straf toevoegen, af en toe eens laten verluchten door hem bij zijn " dinges!!" aan een wasdraad te hangen!!!!!... Vrouwen zouden dus nooit goeie " beulen" geweest zijn in de middeleeuwen Maar serieus nu, hebben dergelijke feiten altijd bestaan of leven we nu echt in zo'n perverse tijd?We zullen het maar bij het gewone en simpele leven houden zeker, is nog ingewikkeld genoeg!Nog een " rustige" dag zonder teveel adrenalinestoten!!!Liefs

    30-04-2008 om 09:53 geschreven door Natoken


    WAUW....
    Ook geen simpele als je boos bent he!!!
    En aan de kleuren van je kadertje en tekst te zien ben je ziedend. Het sprong gewoon op me af.
    Maar je hebt gelijk! Ik heb met afschuw dit op het nieuws gehoord en je verstand is daar toch te klein voor om dat te kunnen begrijpen. Men geeft miljoenen euro's en/of dollars uit aan allerlei onderzoeken, heel vaak nog nutteloze ook, wanneer gaan ze nu eens begrijpen dat al die perverse zieke geesten NOOIT zullen genezen en steeds weer zullen beginnen.
    Van mij krijgen ze nog een stukske fruit bij in die vergeetput, zodat ze lang gezond kunnen lijden.

    30-04-2008 om 00:57 geschreven door huismusje/troubadoerke


    ..
    Dat monster krijgt waarschijnlijk levenslang. Hij is al in de zeventig, wat betekend dat dan??? Toch lijkt er iets niet te kloppen met het verhaal. De moeder, de vrouw van het monster en de reizen die de vent maakte. Wie zorgde dan voor de gevangenen. Wat gaan we nog meemaken op deze wereld?
    n1sweetdreamshl3aq6.gif

    30-04-2008 om 00:50 geschreven door Ludovikus




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    kleintje
    blog.seniorennet.be/kleintj
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!