Foto
Foto
Inhoud blog
  • De kanker steekt de kop op.
  • Een zondagnamiddag
  • Verloren?
  • Wankel evenwicht
  • Desinteresse?
  • Leeg.
  • Vakantie en dan........
  • Weeral afwachten....
  • Teveel verdriet.
  • Naweeën
  • De chemoperikelen.
  • Mijn ellendige dagen.
  • Verbeten strijd.
  • Mijn leven op zijn kop.
  • Rollercoaster
  • Herfstgedachten
  • Zorgen.
  • Het leven gaat door.
  • Maria
  • Schijn bedriegt!
  • Druk, druk, druk....
  • Zo eenvoudig is genieten!
  • Mijmeringen.
  • Kleine ingreep.
  • Mijn zoon.
  • Roots
  • Die oogjes toch!
  • Luie zondagnamiddag......
  • Gezond en gelukkig 2013!!
  • Virtuele en reële vrienden..
  • Daar gaan we weer!!!
    Foto
    Zoeken in blog

    Startpagina !
    Mijn eigen wondere wereld.
    Mijn persoonlijke belevingswereld.
    Lieve bezoekers van mijn blog. Ik wil jullie vragen om geen grote prenten als button te gebruiken omdat het mijn blog onnoemelijk langzaam maakt en slecht te openen, wat anderen dan weer afschrikt. Ik hoop op jullie begrip! Bedankt.
    09-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren sleutels!!
    Banken, het is al banken wat de klok slaat en niet in positieve zin. Ik heb er zelf gewerkt en M. ook. Later, toen hij daar al jaren niet meer werkte, was hij voorzitter van de beheerraad voor verschillende bankkantoren. Het bankkantoor in ons dorp organiseerde elk jaar een reisje voor het personeel en daarbij werden de leden van de beheerraad ook uitgenodigd. Wij noemden het "onze schoolreis" en het was altijd een heel gezellig samenzijn. Nu eens werd er een oude stad bezocht onder begeleiding van een gids, dan weer was het een wandeling in Voeren of een bezoek aan een of ander museum of bezienswaardigheid.Op gezette tijden werd er een stop voorzien voor een natje en een droogje. Standaard werd de dag besloten met en heerlijk etentje in een of ander goed restaurant en werd er nagekaart over de dag.
    In de bus naar huis werd er veel minder getaterd, want de lange dag, de maaltijd en de wijn lieten zich voelen en er waren er heel wat die knikkebolden tijdens de lange rit naar huis.
    Zo ook die avond. Wij kwamen aan voor de bank en iedereen spoedde zich gehaast naar de auto's die op de parkeerplaats stonden. Niks als naar huis nu, want iedereen was moe en voldaan. Wij waren als laatsten uit de bus gestapt en gingen ook richting auto om de rit naar huis aan te vangen. Ik zag M. in zijn zakken zoeken en in de zakken van zijn jas, die hij over zijn arm droeg.
    Achter ons hoorde ik de bus vertrekken.
    Ondertussen waren we aan de auto gekomen en M. had nog steeds geen sleutels, want daarnaar was hij op zoek.
    Het zal toch niet waar zijn, hé! Nog maar eens getast en gezocht maar geen sleutels. Daar stonden wij mooi te staan en er zat niets anders op dan te voet naar huis te gaan, wat neerkwam op een wandeling van 2,5 kilometer, op schoenen, die daar niet direct geschikt voor waren en voeten, die reeds gezwollen waren van vermoeidheid. Ik veronderstelde, dat de sleutel uit M. zijn jaszak was gevallen in de bus, want de jas had in de bagagerek gelegen en de bus was in geen velden of wegen meer te bekennen. We zouden van thuis uit moeten bellen naar de busonderneming om te vragen of ze dat konden controleren. En dan maar hopen dat ze die dingen ook zouden vinden!
    Vooraleer we thuis aankwamen, middernacht voorbij, stonden mijn voeten vol blaren, maar pijn of geen pijn, er moest gestapt worden! 
    Toen we eindelijk in onze oprit stonden ging M. op zoek naar een ladder. We hadden in die tijd nog wentelramen en een van die ramen stond open. Dus daardoor zou hij zich naar binnen wurmen en dan de deur van binnenuit openen. 
    Mijn eigen sleutels lagen binnen, dus de auto kon wel opgehaald worden 's anderendaags. M. drukte mij zijn jas in de armen en ging op zoek naar de ladder. 
    Ik voelde me moe en onredelijk en mijn voeten deden verdomd pijn! Ik schudde wat met de jas om te horen of ik iets hoorde rinkelen en ik had het gevoel dat het inderdaad het geval was en er toch iets in die zakken zat! En jawel hoor, toen ik alle zakken had nagezocht,kwamen de sleutels te voorschijn! Ik sprong bijna uit mijn vel! Had ik het bloed in mijn schoenen staan, de auto stond nog in het dorp en M. was op zoek naar een ladder, maar de sleutels zaten gewoon in zijn jaszak en hij was niet in staat geweest om die te vinden! 
    Ik ging achter hem aan en toonde de sleutels. Waar die dan wel vandaan kwamen, wilde hij weten!! Blijkbaar hadden de maaltijd en de wijn wat veel van zijn concentratie gevergd en ik verdacht hem ervan dat hij telkens in dezelfde zak gevoeld en gezocht had naar de sleutels. 
    Een ladder was dus niet meer nodig, en nadat ik mezelf had binnen gelaten, trok hij te voet terug naar het dorp om de auto op te halen, en ditmaal mét de sleutel in zijn hand geklemd! 


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (11)

    28-10-2008
    zó boos ...
    ....dat je hem in zijn benevelde staat nog de auto liet ophalen, Michelly ? hihi...ik kan me voorstellen dat hij zijn "straf" heel schuldbewust en schaapachtig heeft ondergaan; dat is tenminste de manier waarop mijn eigen halve trouwboek reageert, de zeldzame keren dat hij een tikje boven zijn theewater is.(en ik dus de boze madam speel). ik kon me weer helemaal in je verhaal inleven, voelde zó de vermoeidheid, de zere voeten.....liefs,

    28-10-2008 om 23:57 geschreven door paz


    22-10-2008
    Kweel, kweel
    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    laat uiltje als een nachtegaal in de zon een liedje kwelen

    sta me toe, zij het virtueel, alle bekommernis te stelen

    zodat je spoedig en blij verhalen met ons kunt delen

    jouw prachtige schrijfsels die nooit één seconde vervelen

     

     

     

     

    Kwelende groetjes, <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Uilenspiegel

     

     

    22-10-2008 om 16:41 geschreven door Uilenspiegel.


    hallokes
    Michelly niet te lang in je cocon blijven zitten hé meisje?? Warme knuf.

    22-10-2008 om 09:18 geschreven door Natoken


    19-10-2008
    ..

    115f75f104vsf2.gif Ludovikus was hier.

    19-10-2008 om 16:29 geschreven door Ludovikus


    15-10-2008
    ..
    Daarom hebben we beiden altijd onze eigen autosleutels mee. Als Lea rijdt, en dat is meer en meer de laatste tijd, dan heb ik mijn sleutels op zak. Wat zijn reserve sleutels als ze thuis in de schuif liggen. Ook van de huissleutels heeftt elk van ons een set op zak. Het kan zooooo simpel zijn en er is zoooooveel plaats in een dames handtas. En wat de banken betreft, ik wacht vol ongeduld het moment af of we ooit gaan weten wie of wat er achter dit ramp scenario zit. Ik kan me niet van de indruk ontdoen, dat het een georkestreerde daad is, een soort machtsgreep met Amerika als hoofdschuldige. Het zijn zij toch die ons meesleuren in hun leven op krediet waanzin. Groetjes.

    15-10-2008 om 15:18 geschreven door Ludovikus


    14-10-2008
    ach ach, die sleutels................
    Dag Michelly, dank je wel voor je vriendelijke woorden over mijn blog.  Ja ik heb er veel plezier in om er mee bezig te zijn. Kleurtjes, plaatjes, positieve woorden. Doet me goed, en mijn lezers hoop ik ook. Het verhaal van de sleutels.  Wat sneu, zo'n einde aan zo'n mooie dag.  Maar, later kun je er om lachen, als de blaren weggetrokken zijn!
    Ik kom graag weer eens terug, want er is veel te zien bij jou.
    Hartelijke groeten, Gitta.
    ---- ,< http://blog.seniorennet.be/gittamaria >:

    14-10-2008 om 22:32 geschreven door Gitta


    11-10-2008
    *
    Ik heb al net zulk "slecht" karakter als Natoken want ik had hem ook door dat raam laten klimmen en hem nog een tijdje in onzekerheid gelaten ook. Twisted EvilFijn weekend gewenst.

    11-10-2008 om 09:18 geschreven door huismusje


    10-10-2008
    ongetiteld
    Ah die sleutels.

    10-10-2008 om 17:22 geschreven door warket


    ..
    Hoe zeggen ze het weer ?

    "Als de drank is in de man is de wijsheid in de kan! "

    Deze week nog zijn we met een groep vriendinnen samengeweest (collega's van toen we allen ongeveer 18 waren) en op een bepaald punt, of liever pint - beslissen we wie er verder drinkt en wie er zal terugrijden.
    Meestal ben ik de dupe, maar ik vind het niet zo erg.
    Met één van de vriendinnen waren we héél lang geleden samen uit geweest en we waren allebei zwanger van onze tweede.   Ik reed toen nog niet maar zij wel.
    Er werd voorafaan beslist dat zij zou terugrijden, maar toen puntje bij paaltje kwam vond ventje dat hij helemaal niet dronken was en weigerde zijn sleutels af te geven.
    We begonnen er woensdag weer over - en het rare is dat ik elke keer weer razend word als het verhaal verteld wordt alhoewel onze mannen er nog steeds om moeten lachen.
    Ik ben nog steeds boos op mezelf dat ik de sleutels toen niet uit zijn handen heb getrokken.

    Wat de banken en de feestjes betreft  - ik hoorde dit tijdens het laatste debat van Obama/McCain:


    AIG Junket is creating a controversy.Obama mentioned the fact that AIG executives spend $400k on a junket.Here is what happened after the federal government gave the $85 billion bailout to insurance giant,AIG.The company offered its executives a huge vacation in St. Regis Resort in Monarch Beach, Calif that cost $440,000.The executives used up to $200,000 for rooms,and $150,000 for meals and $23,000 for the spa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />



    Da's wat anders dan een plezier reisje hé?


    Lieve groetjes Michelly en ik wens je een heel fijn weekend.

    10-10-2008 om 14:43 geschreven door bojako


    Sleutelen aan geluk

    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

     

    de sleutel tot geluk ligt soms dicht in het handbereik

    ja, zelfs in de eigen zakken

    je hoeft hem enkel te pakken

    als het sleutelgat een lach opent ben je méér dan rijk

     

     

    Lieve groetjes, Uilenspiegel.

    10-10-2008 om 13:01 geschreven door Uilenspiegel.


    haha
    Ik voelde al nattigheid Michelly toen ik halfweg aan het lezen was...Ik denk dat het bij mij ook zou " geborreld " hebben toen die sleutels bovenkwamen!!. Waarschijnlijk had ik lakoniek de deur geopend ,was ik naar de bewuste kamer met het raam gegaan en had ik rustig toegekeken hoe de " inbreker" er zou doorgeraken!!!Slecht karakter hé ? haha Allé banken veroorzaken niet alleen " geldproblemen" ....Dikke knuffel

    10-10-2008 om 10:18 geschreven door Natoken



    Foto

    Welkom op mijn blog!


    Archief per maand
  • 08-2019
  • 11-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 07-2017
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 10-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 10-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 08-2005
  • 07-2005
  • 06-2005
  • 05-2005
  • 04-2005

    Laatste commentaren
  • innige deelneming (redpoppy)
        op De kanker steekt de kop op.
  • innige deelneming (redpoppy)
        op De kanker steekt de kop op.
  • Fijne donderdag (Jan en Elena )
        op De kanker steekt de kop op.
  • Jan en Elena wensen u een prettig weekend (Jan en Elena )
        op De kanker steekt de kop op.
  • Goedemorgen (Dirk)
        op De kanker steekt de kop op.
  • Een denkbeeltje (Julien)
        op De kanker steekt de kop op.
  • Situs Judi Online | Situs Poker Online| Poker Online Terpercaya (Dewa Poker 88)
        op Vakantie en dan........
  • Situs Pengeluaran Sgp Tercepat Dan Data SGP Terlengkap Nomor 1 Didunia (Data Sgp)
        op Vakantie en dan........
  • Situs Pengeluaran SGP Terbaik dan Data SGP Terlengkap (Data Sgp)
        op Vakantie en dan........
  • antika ekspertiz (antika ekspertiz)
        op Vakantie en dan........
  • Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • Natoken
  • Ludovikus
  • Herman
  • Petra (Lulu-Mus)
  • Julien
  • Kees
  • Lidia PPS-kes
  • Willy
  • Kommaneuker

    Mijn favorieten
  • Uilenspiegel
  • Bojako
  • godelieve
  • Hartendame2
  • Jenthe
  • Roelfi
  • Floreanne
  • Viv

    Mijn favorieten
  • Arlette Paradis
  • Ive
  • Jann
  • Wim-del-arte
  • Computerspecialist
  • Johan
  • Luigi
  • Mia

  • Blog als favoriet !

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!