dit heb je nodig, 1 filet per persoon, 1 dikke ui, 1 paprika, kip kruiden,olijfolie. ik snij de filet in stukken,en de ui en paprika ook,alles in een kom, flink wat kip kruiden, overgieten met 4 eetlepels olijfolie, goed omroeren,in de koelkast zetten en af en toe eens omroeren. je kan dat uren op voorhand maken, hoe langer het marineerd hoe lekerder. gewoon grillen op bbq of elektrische grill. wij hebben gisteren nog van het mooiee weer genoten!
bon appétit.
Reacties op bericht (2)
11-09-2008
goeie avond
Wonderen der natuur.
Veel lieve groetjes aan al onze blogvrienden.
Groetjes van, Mia & Wilbert xxx
11-09-2008, 20:58 geschreven door wilbert
een knuffelke zie er weer smakelijk uit en ik zou altijd maar moeten dieeten en vind overal wat lekkers op de bloggen hihi
een leuke dag zou ons flora er vandaag doorkomen alvast een knuffel ke liefs emmy
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.