bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne
  • Eindelijk: ook Telenet ondersteunt de eSIM voor smartphones, na Proximus en Orange
  • Nothing Phone (2a) review: uniek ontwerp voor 329 euro
  • Waarom domiciliëring of automatische betaling van je telecomfactuur vaak geen goed idee is
  • “Leg de iPhone niet in een zak met rijst”: Apple legt uit wat je wél moet doen als je smartphone nat is
  • Van minder zenders tot geen programma's opslaan: waarom gooi je je decoder beter niet klakkeloos buiten?
  • OpenAI beschuldigt The New York Times van “hacken” ChatGPT
  • “Apple stopt ontwikkeling elektrische auto”
  • Apple stijgt op Wall Street na geruchten over staken autoproject
  • Welk streamingplatform biedt het meeste voor je geld? “Veel Amerikaanse topfilms voor 2,99 euro per maand”
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 30-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.witloofsoep,





     





     witloofsoep met grijze garnaal,

    dit heb je nodig voor 4 personen,
    5 stukken witloof (dikke),
    2 uien,
    1 bouillonblokje,
    2l warm water,
    100gr grijze garnalen,
    peper,zout,
    room.

    maak de ui en de witloof schoon,
    doe wat boter in de ketel,bak er de ui goudgeel in,
    voeg de witloof in stukken gesneden toe,
    kruid met peper en zout,deksel op ketel en
    laat even stoven, los bouillonblokje op in
    warm water en voeg toe aan het witloof,
    laat ongeveer 20min zachtjes koken,
    mix de soep, breng op smaak,
    voeg de garnalen toe,
    serveer met een vleugje room.


    bon appétit.









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    26-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerst menu 2O1O !







                                                                
    en het was lekker !





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    22-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soep met een hoedje.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen




    een feestelijke versie van soep.
    leg een stuk bladerdeeg boven op je
    soepkom,bestrijk het met eigeel,zet in
    oven 15min op 150graden,
    let er wel op dat je de kom maar voor 2/3 vult,
    de soep mag niet met het deeg in contact komen,
    anders zakt het in elkaar.
    lekker met pompoensoep met spekjes,bisque.....ajuinsoep..

    bon appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    19-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cava,een alternatief voor Champagne.







    Cava,uit Spanje
    is een schuimwijn met tweede gisting in de fles,
    een methode traditionelle zoals voor de Champagne,
    de druiven worden zeer voorzichtig geperst,voor de betere
    heb je 2,5 kilo druiven nodig voor een fles wijn.
    hij moet verplicht negen maanden rusten,
    maar er zijn huizen die een lagertijd van 30 maanden aanhouden;
    de Krypta van Torllos rijpt zelf 4 jaar in de kelder.
    Cava kan als apéritief bij de tapas,
    bij oesters en zeevruchten,bij vis een wit vlees.
    de halfzoete Cava is heerlijk bij desserts.

    laten we niet vergeten dat ook in Belgie goede
    schuimwijn wordt gemaakt.
    de methode traditionelle van "Schorpion" in Vliermaal Kortesem (Limburg),
    is met zijn ruim twee hectare Chardonnay en Pinot Noir druiven
    een pofessioneel bedrijf geworden.
    het is een officieel erkend steekproduct.


    santé !











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    15-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.huis gemaakte koekjes!!




    koekjes bakken,

    dit heb je nodig,voor ong. 50 koekjes,
    125gr zachte boter,
    100gr fijne suiker,
    1dik ei,
    140gr bloem voor gebak,
    een snuifje zout.

    wat gemalen coco poeder,geconfeitte kersen,chocolade puur,
    creme au beurre,moka,meng boter met bloemsuiker,koffie extract.

    meng de boter samen met de suiker romig met de mixer,
    voeg het ei en een suifje zout toe,mix goed door,
    voeg de gezeefde bloem toe,gebruik een spatel om de bloen
    er door te mengen.
    verwarm de oven op 200 graden.

    doe het deeg in een spuitzak,spuit rosasjes op de bakplaat,op leg er eerst
    een baktapijt op.
    voor die met de kersen,versier ze nu.
    schuif de oven in,bak 10 a 15 minuten,naargelang ge groote
    haal uit de oven,laat afkoelen.
    werk af met chocolade,coco poeder.....naar eigen smaak en fantasie.

    plak er twee tegen elkaar met moka creme tussen.

    veel succes,rafa

    als je ze mooi verpakt in een doosje,is het een mooi cadeautje voor je vrienden
             bij de feestdagen . en lekker zijn ze ook !






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (1)
    06-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ajuin soep.



     

                                                                 
       dit heb je nodig
    5dikke uien,
    2 aardappel,
    2 bouillon blokjes,
    2 liter warm water,


    serveer met verse croutons,
    en gemalen gruyere kaas.


    bon appétit




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koekjes bakken,bokkepootjes




    bokkepootjes,
    dit heb je nodig voor ongeveer 20 stuks,
    3 eiwitten,
    100gr fijne suiker,
    100gr gemalen amandelen,

    voor de afwerking,
    zwarte chocolade,creme au beurre moka

    klop de eiwitten stijf met een snuifje zout,
    voeg beetje per beetje de suiker toe maar blijf kloppen,
    als al de suiker is toegevoegd roer je er de amandelen door,
    niet meer kloppen.
    bekleed een bakblik met bakpapier,
    verwarm de oven op 150 graden,
    spuit streepjes van ongeveer 6cm lang,
    strooi er wat amandelschifers op,en bak 15 min in oven,
    laat afkoelen,spuit er wat creme au beurre tussen en
    dompel de uiteinden in chocolade,
    laat op een koele plaats opstijven.



    heerlijk om eens cadeau te geven bij de feesten,
    Home made koekjes !

    bonne appétit





                                                          



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (0)
    30-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.marsepein
    Klik op de afbeelding om de link te volgen zelf marsepein maken,
    dit heb je nodig,
    200gr gemalen amandelnoten,
    200gr gezeefde bloemsuiker,
    2 eetlepels oranjebloesemwater. 

    doe allle ingredienten in een kom en kneed
    tot een samenhangende massa,
    laat opstijven in de koelkast voor gebruik.
    je kan er nu bolletjes van rollen of figuurtjes van maken,
    weer in frigo laten opstijven,
    nu kun je de bolletjes in cacao poeder rollen,dan krijg je de
    lekkere patatjes.
    de figuurtjes kun je nu een kleurtje geven met kleurstof
    voor voeding. (te koop bij aveve)

    oranjebloesemwater wordt veel gebruikt in de
    marokkaanse keuken,wees er zuinig mee want de smaak
    overheerst snel.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (1)
    28-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.warme wijn,







    warme wijn,

    dit heb je nodig,
    1fles lekkere rode wijn,naar eigen smaak.
    1 citroen,en of 1/2 appelsien,
    4 kruidnagels,
    1 kaneelpijpje,
    8-10 klontjes suiker,

    was de citroen goed met warm water en
    steek er de kruidnagel in,
    was de sinaas en snij in stukken,
    verwarm de wijn op een zacht vuur,niet laten koken,
    samen met citroen en sinaas.
    voeg de suiker toe,
    je kan er ook een scheutje cognac aan toe voegen.
    serveer warm.



    lekker op een koude winter avond,

    santé.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    27-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de eerste sneeuw !




     

                                                           

                                                                sneeuwlandschap omgeving Vielsalm.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (1)
    26-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bijna Kerst !





     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst gebak, biscuit-mokka

     

                     

                    biscuit deeg, gènoise. afgewerkt met mokka creme
                   
                    voor de gateaux,
                    8 eieren,
                    250 gr fijne suiker,
                    250 gr bloem,gezeeft, 
                    50 gr gesmolten boter.
     
                    voor de creme mokka,
                    200 gr zachte roomboter ongezouten,
                    150 gr fijne suiker,
                    5 eetlepels water,
                    5 eigeel,
                    mokka aroma.



                                      beginnen met de biscuit,
                                      klop de eieren op met de suiker,
                                      je moet voor dit deeg zeker 
                                     15min kloppen,dan wordt het dik en roomig,
                                     gezeefde bloem toevoegen,en door het deeg spatelen,
                                     niet meer kloppen.
                                     bekleed een bakblik met bakpapier,
                                     stort er het deeg op een maak gelijk tot ongeveer,
                                     1cm dik met een spatel.
                                     bak gedurende 18 min op 200graden,
                                     in voorverwarmde oven.

                                     laat afkoelen, nu kun je de vormpjes uitsteken.


    voor de mokka creme,

    doe het water samen met de suiker in een pot en laat smelten.
    klop het eigeel,voeg het warme suiker mengsel toe,en blijf kloppen
    tot het geheel afkoelt.
    voeg dan de boter er beetje bij beetje aan toe.
    als laatst het mokka aroma,naar smaak.
    laat wat opstijven in koelkast.


    vorm nu de gebakjes,en versier naar wens.


    bon appétit























     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (0)
    24-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.home made by rafa




     





                                                        



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (0)
    03-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.klassieke cake,







    klassieke cake,
    dit heb je nodig voor 24 cakjes,
    250gr zachte boter,
    200gr suiker,
    4 losgeklopte eieren,
    250gr zelfrijzend bloem,
    2tl bakpoeder,
    chocolade druppels,kersen voor de afwerking.

    klop de boter en de suiker licht en luchtig met de mixer,
    klop er beetje bij beetje de eieren bij.
    spatel er de bloem en bakpoeder door,
    roer tot een glad deeg
    verdeel het deeg over de vormpjes,
    bak ongeveer 13min in voorverwarmde oven, 180°

    als je het sap van 1 citroen aan het deeg toevoegt,
    krijg je een citroen cake.


    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (3)
    02-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pompoen soep











    1 pompoen
    2 grote aardappelen
    1 rode paprika
    2 vleestomaten
    1 ui
    peterselie,bieslook,
    kervel voor de afwerking,
    crème fraiche

    Pompoen schoonmaken en in stukken snijden,
     aardappel schillen en in stukken snijden, tomaat en paprika in stukken snijden.
    een weinig paprika zeer fijn snijden en opzij houden
    Ui hakken en fruiten in een beetje olijfolie.
     De pompoen, tomaat, aardappel en paprika toevoegen. De kruiden toevoegen.
    De bouillon erbij en zacht laten koken voor een 30 min.
    de soep mixen,
    op smaak brengen met peper en zout,
    de kervel fijn hakken,
     de soep opdienen met wat paprika,kervel en room
    voor de afwerking.


    -bon appétit-




     












     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    30-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soep, courgette-tomaat








    soep courgette-tomaat

    dit heb je nodig,
    1 middel grote courget,
    5-6 dikke tomaten
    2 uien,
    peper en zout.

    snij de ui en de courgette in blokjes,
    de courgette moet niet gepeld.
    bak ze lichtjes aan in wat olijfolie,
    voeg dan de blokjes tomaat toe,
    laat nog even stoven,voeg dan
    ongeveer 1l water toe,
    kruid met peper en zout.
    ongeveer 20 min zachtjes laten koken.
    en dan de soep goed mixen.
    lekker met een broodstengel .
    een scheutje room maakt de soep lekker romig.

    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (14 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (5)
    27-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pizza op de bbq.


     


    pizza gebakken op de gas bbq.

    Pizza deeg,
    dit heb je nodig,voor 4 pizzas,
    45O gr witte bloem,
    2,5 dl lauw water,
    1 eetlepel fijne suiker,
    2 theelepels gedroogde gist,of 15 gr verse gist,
    1/2 theelepel zout,
    3 eetlepels olijfolie.

    meng de bloem met de suiker en het zout,
    maak een kuiltje doe er het water en de gist in,
    voeg de olijfolie toe en meng en kneed tot een mooie
    deegbol.dek de kom af en laat anderhalf uur rijzen,
    verdeel het deeg in 4 porties,en maak 4 mooie bollen,
    laat nog minstens een uur rijzen.
    duw de bol plat,maak het tot een rondje van ong 30cm,
    je kan de deegrol ook gebruiken.

    voor de garnering,
    tomaten coulli,olijfolie,
    anjovis,artichok,chamignons,
    hesp,salami,olijven,gemalen mozarelle
    en wat oregano en of basilicum
    de garnering kan naar ieders smaak.
    eerst wat tomaten coulli op de pizza bodem uitstrijken,
    dan de garnering aan brengen ,als laats de kaas,
    dan nog wat oregano een scheutje olijfolie.

    deze bakte ik op de gaz bbq,in een ongeglazuurde schaal,
    (bloempot onderzetter bvb, er bestaan ook pizza tegels)

    ongeveer 12-14 min bakken op 2OO °


    bon appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    23-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gegrilde wilde zalm.






    gegrilde zalm met een boter sausje en peterselie puree.

    dit heb je nodig,
    zalm,citroen, boter,aardappel,peterselie,peper,zout,1 ei,

    maak een aardappelpuree, voeg er op het laatste de fijn gehakte peterselie bij,

    voor de saus, breng 50ml water aan de kook er doe er 150 gr hoeve boter (koude)
    stukje bij stukje bij, meng goed, breng op smaak met wat zout en citroen of limoen sap.

    kruid de zalm met peper en zout, smeer er een beetje olijfolie op,
    bak op de gril.


    heerlijk met een fris glaasje witte wijn!


    bon appétit

     

     

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    22-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verse Kruiden,

     




    bloemstukje met verse kruiden.

    verleden week had ik wat vrienden op bezoek, voor een hapje,
    en een drankje, en wou toch graag een bloemetje op tafel.........
    toen kwam ik op het idee van dit bloemstukje met verse kruiden uit de tuin.
    het oogt mooi en het ruikt nog heerlijk ook.
    ik gebruikte peterselie, thym, rozemarijn, salie,estragon,groene pepers,
    en enkele kleine tomaatjes voor wat kleur.




    fijne dag !




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (0)
    11-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlinder,






     



                                                      van middag gespot in de tuin.




                                                            


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (3)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 61 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ofthemonkeylions
    blog.seniorennet.be/ofthemo
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!