NIEUW: Blog reclamevrij maken?
bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • Belg zit derde van loopbaan thuis
  • 1 op de 5 huizen gekocht als investering
  • Erik Van Looy zegent deze 34 kandidaten voor 'Slimste Mens': "Halleluja, dit wordt een zalige reeks"
  • Kiara doet het: ze is de snelste slechtziende chauffeur van België
  • Apple verruilt Bing voor Google
  • Colombiaanse wielerlegende Lucho Herrera had huidkanker
  • Harry en Meghan voor het eerst in openbaar
  • Harry en Meghan voor het eerst in openbaar
  • Apple, Google en Microsoft meest waardevolle merken ter wereld, Coca-Cola valt uit top-3
  • Schrijfster Griet Op de Beeck: "Ik werd van mijn vijfde tot mijn negende door mijn vader misbruikt"
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 28-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brood









    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelf brood bakken.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Dit heb je nodig,

    450gr bloem [ik gebruikte voor dit brood]
                               frans crocant van aveve]
    280ml water, lauw
    1+1/4 koffielepel zout
    1+1/4 koffielepel droge gist
    maanzaad voor de versiering.

    ik gebruik de broodmachine voor het deeg,
    het kneed en rijs progama van 1u30.en laat dan nog 20 min extra rijzen.
    [je kan dit ook zonder broodmachine]

    haal het deeg er uit,kneed nog eens goed,rol het en breng in vorm.
    leg op het bakblik [silicoon matje is ideaal].
    maak een paar inkeepingen met scherp mes.bedek en laat nog 20 min rijzen.

    voorverwarm oven 220 graden.
    maak bovenkant brood vochtig,strooi er wat zaadjes bovenop.
    laat 35-40 min goodbruin bakken.

    maak 10min voor einde baaktijd bovenkant brood nog eens vochtig,
               dit zorgt voor een krokant korstje.

    zorg er voor dat het gist en het zout niet rechtstreeks in contact
               met elkaar komen,anders verliest de gist zijn werking.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (17 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (0)
    27-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.biefstuk béarnaise.





    eerst maken we een gastrique,de basis van de béarnaise.
    dit heb je nodig,
    1dl witte wijn
    1dl azijn,liefst estragon azijn
    1dl water
    100gr estragon
    2 sjalotten
    1 kruidentuiltje (peterselie,thym,laurier)
    1teentje look
    doe alles te samen in een ketel en laat tot 1/3 inkoken.giet door een zeef en
    laat afkoelen,als je gastrique over hebt kun je die een tijdje in een
    afgesloten fles in de frigo bewaren.

    dit heb je nodig voor de saus,
    500gr boter,
    4eigeel,
    10cl gastrique,
    een handvol fijngesneden estragon en peterselie.

    laat de boter smelten
    klop de eieren te samen met de gastrique,voeg de gesmolten
    boter toe,roer goed,laat vooral niet koken,
    doe er de fijn gesneden kruiden bij,breng op smaak met peper en zout.

    lekker met steak en frietjes.
    bon apetit.

    estragon azijn kun je gemakkelijk zelf maken,
    vul een fles met goede azijn en doe er een paar takken estragon bij,
    laat enkele weken trekken en klaar voor gebruik.









    bon appétit







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    26-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk,















    deze map heb ik voor mijn dochter gemaakt,
    sinds haar 9 jaar heeft ze een recepten schrift,
    maar ondertussen is ze 23 en is het een kookboek
    geworden,




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk,













    ik vond dit modeletje zo mooi,dat ik het
    maakte voor aan mijn huis sleutel,
    het is wel veel prutswerk,






    wil je wat meer uitleg,doe me gerust een mailtje.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (3)
    15-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk.









                           vlinder in kruissteek,
                           ik vind hem gewoon mooi,weet nog niet wat ik er 
                           ga van maken. we zien wel.





    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.scampi.




                                                    



                                                    




    gegrilde scampi,kan op de bbq,
    dit heb je nodig,
    scampi,olijfolie,
    kruiden voor de marinade,
    look,provencaalse kruiden......
    ik maak er een soort tartaar bij,
    2/3 mayonaise,1/3 room,echalot fijn gesneden,
    een weinig look geperst,enkele augurken in kleine stukjes,
    peterselie,peper,zout,dragonazijn.
    serveer met citroen en een stuk brood.

    bon apétit.






                                  
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    08-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk.














                      enkele handwerkjes met naald en draad,
                      het hartje is een verjaardags kaart voor mijn dochter,
                      het is eens iets anders,je kan het ophangen en in het zakje kan
                      je wat lavendel doen,voor een lekker geurtje.

                      mini speldenkussen voor aan je schaar,handig!

                      nu ben ik een doekje met vlinders aan het maken,
                      lekker buiten in het zonnetje, zaaaaaaaalig.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)

    Reacties (1)
    01-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zammelen.


                                Zammelen,omgeving Tongeren.
                                1Mei.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (0)
    25-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cakjes met chocolade druppels!






    dit heb je nodig voor 12 cakjes,
    110 gr zachte boter,
    100 gr fijne suiker,
     2 grote eieren,
    90 gr zelfrijzend bakmeel,
    100 gr chocolade druppels.
    doe de boter,suiker,eieren en het bakmeel in een grote kom en meng met de mixer tot een gld beslag, spatel er nu de chocolade druppels door,
     vul de cake vormpjes tot 3/4,
    vewarm de oven op 190°,en bak de cackjes 20-25 min.

    bon apétit.





    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (1)
    06-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.appel taart,







         




    appel taart met kaneel en amandelschilfers,
    dit recept komt van mijn bobonne.

    dit heb je nodig voor een taart met deksel,
    250 gr bloem voor patiserie,
    75 gr boter,
    1 ei, + 1 voor afwerking,
    15 gr fijne suiker,
    13 gr vere gist,
    1 dl lauwe melk,
    4 dikke appels vb. boscop
    een snuifje zout,
    amandelschilfers voor afwerking.

    roer de gist door de lauwe melk,
    doe bloem in een kom,maak een kuiltje,strooi
    rond de rand het snuifje zout,giet de melk in het kuiltje
    meng goed,voeg de suiker,het losgeklopt eitje toe,
    en kneed goed,voeg de zachte boter in stukjes toe,
    goed kneden tot een bol,afdekken en op kamer temperatuur
    ongeveer 45 min laten rijzen,
    het deeg in twee porties verdelen en uitrollen,
    een taartvorm met boter in smeren en het deeg er in doen,
    de stukjes appel er in doen,wat suiker en kaneel over strooien,
    nu de boord met eigeel insmeren en de deksel er op leggen,
    in het midden van de taart een klein gaatje maken,
    om de stoom er tijdens het bakken uit te laten,
    nog wat insmeren met eigeel,wat suiker,kaneel en
    amandelschilfers en 20 min in vooverwarmde oven
    op 180° bakken.

    lekker met een bolletje vanille ijs.



    bon apétit










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lente foto, Alde Biesen




     











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (2)
    03-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolade cakjes.





    chocolade cakjes,  12 stuks

    dit heb je nodig,
    120 gr zachte boter,
    100 gr fijnesuiker,
    200 gr zelfrijzend bakmeel,
    2 grote eieren,
    2 eetlepels cacaopoeder,
    25 gr zwarte gesmolten chocolade,

    verwarm de oven op 180°,
    doe de boter,suiker,bloem,eieren en
    cacaopoeder in een kom en meng met een
    mixer tot een glad beslag.
    spatel de gesmolten chocolade erdoor,
    vul papieren vormpjes voor 3/4 met het beslag.
    bak de cakjes 15 min in voorverwarmde oven.
    laat ze op een rooster afkoelen.

    bon apétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (2)
    26-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gebakken aardappeltjes.






    gebruik hier voor bvb krielaardappeltjes,
    doe de aardappelen samen met wat look teentjes
    en rozemarijn in een kom.
    kruid met vers gemalen peper en vermeng
    met 4 el olijfolie.
    doe in een ovenschaal en zet 30 a 45 min,
    in de oven op 200°.tot de aardappelen mooi
    goudbruin zijn.schep ze af en toe eens om tijdens
    het bakken.bestrooi ze net voor het serveren
    met zeezout.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolade-rum mousse.




    dit heb je nodig voor 6 stuks,
    225gr pure chocolade,
    4 eieren (gesplits)
    65gr fijne suiker
    4 eetlepels donkere  rum,
    4 eetlepels slagroom.

    smelt de chocolade au bain-marie,
    laat het wat afkoelen.
    klop de eierdooiers samen met de suiker
    luchtig en schuimig.
    doe er de gesmolten chocolade bij,
    spatel de rum en de slagroom erdoor.
    klop de eiwitten stijf,
    spatel de eiwitten door het chocolade
    mengsel.verdeel over 6 glaasjes,
    zet minstens 2 uur in koelkast.
    garneer met wat slagroom en een chocolaatje.


    mmmmmmmmmmmmh.     bon apétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    18-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dessert,bladerdeeg









    dit heb je nodig,
    bladerdeeg,overal te koop,vers of diepvries,
    pudding of crème anglaise voor de vulling,
    aardbeien voor de afwerking,
    slagroom voor de versiering,

    vet de taartvormpjes of 1 grote in met wat boter,
    bekleed met het bladerdeeg,
    vul de vormpjes voor 2/3 met de crème,
    verwarm de oven op 200°,
    bak de taartjes ongeveer 30 min,
    laat ze goed afkoelen,
    werk af met de aardbeien en de slagroom.
    je kan ook ander fruit gebruiken.


                                                   


                                                     



                                                                         bon apétit






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (5)
    11-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen.







        



      Pasen,lente feest.
              Pasen is het belangrijkste feest van de Orthodoxe kerk,Rusland,
              waarbij het de gewoonte is,elkaar cadeaus te geven.
              vaak waren het mooi versierde eieren,
              eiren staan symbool voor vruchtbaarheid.

              zo heb je de wereld beroemde Fabergé eieren,
              fabergé eieren zijn juwelen in de vorm van een ei,
              ze werden gemaakt in opdracht van de Russiche Tsaren,
              en dienden als Paas geschenk.
              er bestaan er ongeveer 50 en zijn allemaal uniek,
              gemaakt van kostbare materialen,goud,platina,edelstenen,
              vijf zijn in handen van koninging Elisabeth II van het Verenigd Koninkrijk.
              het Rothschild ei van Fabergé werd eind 2007 verkocht voor 12,5
              miljoen euro.




        





          Vrolijk Pasen.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)

    Reacties (2)
    09-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gebraad.



     




    varkens gebraad,is een stuk vlees dat je op veel
    manieren kan klaar maken.
    hier heb ik het gewoon goed aangebakken,
    in wat boter,gekruid met peper en zout.
    als het aan iedere kant goed bruin is,
    voeg ik er wat kleine sjaloten bij,
    even laten bakken,
    1/4l vleesbouillon toevoegen,
    alles op een zacht vuurlaten koken.
    voor 1kg tel ik ongeveer 1 uur.
    dan neem je het vlees uit de saus,
    en laat je de saus wat indikken,
    lekker met kroketten,en een wiloof-tomaat slaatje.


    ik koop meestal een wat dikker gebraad,het is s'anderdaags nog zo lekker tussen een broodje met wat tuinkers een beetje tartaar saus.en als er nog saus over is,dan gebruik ik die als basis voor een bruine saus voor bij gehaktballen ik voeg er dan wat suiker en azijn bij en ik heb een lekkere bijna
    konijnensaus.



    bon appétit



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (13 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    08-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de Barista .




    de barista is een vakman of vrouw die zich toelegt,
    op het bereiden van espresso en cappucino
    de barista is zoals de kok in de keuken.
    Latte Art,letterlijk melkkunst,is de kunst van het
    gietenvan decoratieve ontwerpen op een cappucino,
    bloemen,blaadjes,hartjes.
    de espresso (snelle koffie) is een koffie bereiding
    waarbij heet water onder hoge druk door zeer fijn
    gemalen koffie wordt geperst.
    voor één espresso zo'n 30ml koffie wordt water van
    95°c door 7gr koffie gestuurd aan een druk van 9 bar,
    gedurende 30sec.

    -dopio  dubbele espresso
    -caffé macciato  gevlekte koffie een espresso met melkschuim
    -cappucino  espresso met gestoomde melk en melkschuim
                       in een grote verwarmde kop
    -latte macciato  espresso met veel warme melk
    -caffé corretto  espresso met een scheut grappa


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    05-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.penne all'arrabbiata.




                                               



                                              




    penne all'arrabiata,suppereenvoudige pikante klassieker,
    hier komt geen vlees in.
    dit heb je nodig voor vier.
    1fijngehakte teen knoflook,
    4eetlepels olijfolie,
    500gr gepelde tomaten met sap,
    1 kleine rode peper,
    2 takken verse basilicum,
    penne.

    fruit de look in de olijfolie,voeg de in stukken
    gesneden tomaten met hun sap toe,
    laat op een zacht vuur inkoken.
    snij zaad en zaadlijsten uit de spaanse peper,
    snij het vruchtvlees fijn.
    doe bij de tomatensaus,kruid met peper en zout,
    laat nog 15 min sudderen.
    voeg op het einde fijngesneden basilicum toe.
    kook de penne all dente in licht gezouten water.
    serveer met een beetje parmezaan.
    lekker met een stevig rood wijntje.


    bon apétit.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • nicola cavalieri opzioni binarie democracy jeans
  • reuters opzioni binarie forum inglewood california
  • s67zihnqd61f
  • o77ur64kv2zr
  • forex expo shanghai exito

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 55 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    loek_1934
    blog.seniorennet.be/loek_19
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • dfsd (ninest)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Goede morgen blogmateke..... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!