bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • Braziliaanse rechter stelt Musk ultimatum om te vermijden dat X in het land wordt geblokkeerd
  • Refurbished laptops: dit zijn de pro's en contra's
  • Microsoft kampt opnieuw met storingen
  • Apple alsnog akkoord met eigen appwinkel Epic Games
  • Aandeel Apple omlaag na zorgen over populariteit nieuwe iPhone
  • Apple en Google verliezen rechtszaken en moeten miljarden euro’s betalen: “Grote overwinning voor Europese burgers”
  • EXCLUSIEF. Techjournalist deelt eerste indruk van nieuwe iPhone 16: “Nieuwe knop voelt Apple-onwaardig”
  • Apple stelt nieuwe iPhone 16 voor: minst dure model kost 969 euro
  • Apple toont nieuwe iPhone 16 bomvol AI aan de wereld, maar daar zal je bij ons voorlopig weinig aan hebben
  • REVIEW. Galaxy Buds 3 Pro schitteren in geluidservaring, maar falen voor niet-Samsung gebruikers
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 30-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.variatie met soezendeeg, (kookdeeg)










    je kan het deeg ook in ©vorm spuiten,
    als dessertje voor valentijn.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (22 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soezendeeg (kookdeeg)







       


    soezen,éclairs,choukes,eendjes.............worden allen van dit deeg gemaakt.
    dit het enige deeg waarbij bloem,boter en vloeistof worden gekookt.
    basisrecept soezendeeg,
    dit heb je nodig voor 10 grote éclairs,
    100 gr boter,
    125 gr bloem voor patiserie
    2 dl water,
    4 medium eieren,
    een snuifje zout,
    1 theelepel babpoeder.

    breng in een pannetje het water met het zout en de boter aan
    de kook,zodra de boter is gesmolten de bloem er in een keer
    bij doen,goed roeren tot er een dikke massa ontstaat,
    op de bodem van de pan vormt zich een dun wit laagje,
    teken dat de bloem gaar is.
    bloemmengsel in een mengkom doen en goed laten afkoelen.
    als het deeg goed is afgekoeld de eieren er een voor een bij doen,
    goed kloppen,wanneer het deeg glanst en als een dik lint van de lepel
    valt, is het deeg goed om gespoten te worden.
    deeg in spuitzak doen, en strepen maken, op een met bakpapier
    bekleed bakblik in voorverwarmde oven 200° zetten
    en ongeveer 25 min bakken.
    de oven tijdens het bakken niet open doen anders zakken ze in elkaar.
    uit de oven halen,laten afkoelen,chocolade laten smelten,
    de bovenkant bestrijken met de chocolade,laten opstijven.
    dan kun je ze vullen met vanille pudding,creme anglaise,
    chocco mousse,crème fraiche en fruit.....
    je kunt ze open snijden om te vullen,ik maak een klein gaatje
    en vul ze met de spuitzak.

    bon apétit.









    geen spuitzak,dan kun je ook een diepvries zak gebruiken,
    dan knip je een hoekje weg,dat gaat ook.










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (21 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (2)
    27-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kip - pasta - tomaat







    dit heb je nodig voor 4 pers.
    4stukken kipfilet,
    voor de saus,
    2 sjalot,
    2 teentjes look,
    1 doos gepelde tomaat en gezeefde tomaat,
    1eetlepel kappertjes,
    een handvol olijven,
    peper,grof zeezout,rosemarijn,
    olijfolie

    begin met de kip te marineren ,
    olijfolie, kip kruiden,
    bakken in oven 200 ° ong. 40 min

    voor de saus,sjalot stoven in een weinig olijfolie,
    fijn gehakte look toevoegen,
    de olijven in stukjes snijden en aan de sjalot toevoegen,
    voeg de tomaten toe gepeld en gezeefd,
    kruid met peper,zout,rozemarijn,
    doe er nu de kappertjes bij,een glas warm water
    en laat een uurtje op een zacht vuur prutellen,


    bon appétit









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vidé-bouché a la reine






    na een korte afwezigheid wegens ziekte,
    hier een ideetje voor de traditionele vidé,
    je neemt een plakje diepvries bladerdeeg,
    goed laten ontdooien,en in voorverwarmde oven 20 min,
    bakken op 220°,
    je snijd het mooi door het midden open en vul het op.

    vidé vulling
    dit heb je nodig,
    1 soepkip,4 wortelen,3 stengels franse selder,
    3stukken prei,peper zout,kruidnagel,laurier.

    doe de kip in een ketel en voeg water toe tot boven de kip.
    maak de groenten schoon en snij ze in fijne stukjes (julienne)
    laat de kip koken en schuim af,voeg dan pas de groenten toe
    1 blaadje laurier en 4 kruidnagels,peper en zout.
    laat alles koken tot de kip gaar is,dit kan ongeveer een uur duren;
    haal de kip uit de ketel en laat ze afkoelen
    voeg wat fijne pasta (letterkes) aan de bouillon toe en je hebt
    een heerlijke kippen bouillon.

    snij het kippevlees in kleine stukjes,
    snij de champignons,(gekookte) in stukjes,
    doe alles in pan,voeg de gekookte balletjes toe,
    doe er 1 kop van de,bouillon bij en 20cl room
    en 20cl melk,
    breng op smaak met peper,zout,nootmuskaat,
    laat goed inkoken,indien nodig binden met maizena.
    serveer met wat citroen.


    - bon appétit -




















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oud kook en huishoudboek

     

    dit oude kookboek was van mijn moeder,
    het is in het frans,ze gebruikte het op school in de jaren 1943-1946.




                 


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)

    Reacties (1)
    11-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winterbeelden.




        












      










    -  sint huibrechts-hern  omgeving hoeselt  -





                    


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (2)
    07-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slide show,





     

     





    -bon appétit-





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (3)
    06-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kippensoep









    dit heb je nodig,
    1 soepkip,
    3 wortelen,
    3stengels franse selder,knolselder kan ook,
    3 stukken prei,het wit.
    kruidnagel,laurier,peper en zout.
    fijne pasta,letterkes

    leg de kip in een ketel,voeg water toe tot de kip
    gans bedekt is,breng aan de kook,schuim af indien nodig.
    voeg 1 blaadje laurier en 5 kruidnagels toe,peper en zout.
    laat zachtjes koken,
    was en snij de groenten fijn,voeg toe aan de kip,
    laat nog minstens 30 min zachtjes koken,
    haal de kip uit de soep,
    voeg nu de vermicelle of lettertjes toe,
    nog even zachtjes laten koken.
    breng op smaak met peper en zout.
    de kip kan je natuurlijk gebruiken om vidé te maken.

    heerlijk op een koude winterdag !

    -bon appétit-













    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winter in het land,






     -winter in limburg-













    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (0)
    29-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mini soesjes,








    mini soesjes met frambozen coulli,
    de coulli maak je best in de zomer, en dan vries je het in.
    je kan ook diepvries frambozen gebruiken,
    laat ongeveer een halve kilo fruit met 100gr suiker,
    zachtjes aan de kook komen,en laat wat indiken.
    giet door een zeef, laat afkoelen.
    het recept van de soesen staat vermeld bij soesen en eclairs,
    zie archief.
    de soesjes zijn gevuld met slagroom.
    de combinatie zoet en wat zuur van de coulli is heerlijk.


    -bon appétit-







    >










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (0)
    25-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lamsfilet,







    lamsfilet,aardappel gratin en grot champignons.

    begin met het vlees te marineren,olijfolie,peper,
    zout,knoflook,verse thijm en rozemarijn.

    borstel de champignons,snij in fijne schijfjes,
    doe ze in de pan en laat ze garen,laat zoveel mogelijk
    vocht verdampen. hou opzij.
    bak ze in een weinig boter,kruid met peper en een weinig zout.

    maak de gratin, aardappel schillen in fijne schijfjes snijden,
    vermeng 25 cl room met 100 ml melk,
    kruid met peper, zout, nootmuskaat,1 geperst teentje look.
    neem een vuurvaste kom,
    leg de aardappel in laagjes, kruid tussen de laagjes met
    een weinig grof zeezout.overgiet met de melk-room mengeling,
    doe er wat geraspte kaas bovenop, bak in oven op 180°,
    ong 45 min.

    bak het vlees in wat boter en olijfolie,mooi bruin .

    dresseer op een verwarmd bord,
    gratin, champignons, lamsfilet,
    werk af met een weinig vleessaus.

    -bon appétit-


    grot champignons,heel lekker van smaak,worden in de streek van Kanne,Riemst
    in de mergelgrotten gekweekt.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    20-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini muis,




    mimi muis
    hand made with © by Rafa





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (1)
    15-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerst gebak in beeld







    dit heb je nodig voor de buiscuitdeeg,
    4 eieren,
    125gr fijne suiker,
    125gr gezeefde bloem,
    bakpapier,
    ---------------
    voor de afwerking,
    creme au beurre,(recept staat bij koekjes)
    marsepein,
    pure chocolade,
    ---------------
    beginnen met de biscuit,klop de eieren op
    met de suiker,je moet voor dit deeg zeker
    15min kloppen,dan wordt het dik en roomig,
    gezeefde bloem toevoegen,en door het deeg spatelen,
    niet meer kloppen.
    bekleed een bakblik met bakpapier,
    stort er het deeg op een maak gelijk tot ongeveer,
    1cm dik met een spatel.
    bak gedurende een klein kwartiertje op 200graden,
    in voorverwarmde oven.
    - rol ondertussen de marsepein heel dun uit,
    tussen 2 vellen huishoud folie. zet even opzij en laat wat opstijven.
    neem het deeg uit de oven en draai het om op een vochtige
    theedoek,doe voorzchtig het bakpapier af.
    rol het deeg nu op met de theedoek,laat zo afkoelen.
    - maak nu de creme au beurre,
    -maak je versiering,van marsepein,van chocolade
    neem de deegrol,rol voorzichtig open,bestrijk met de creme,
    rol nu voorzichtig terug op,gebruik de handdoek,dat is
    gemakkelijker.
    smeer nu de creme,laten opstijven,
    nu kun je versieren naar eigen smaak.

    je maakt het best 1à 2 dagen op voorhand,
      dan kan het goed opstijven.

    bon appétit.
























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (2)
    30-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winter beelden,





















    deze week bracht ik enkele dagen in Frankrijk door,
    de mooie streek van de Elzas.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (2)
    08-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koffie-pudding,

     







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (5)
    04-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herfst




     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (1)
    03-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekker gewoon.










    kotelet met wortelen,
    zo maak ik het,

    dit heb je nodig,
    wortelen,
    sjalot of ui,
    een beetje boter,
    aardappel,
    peper, zout,nootmuskaat,
    1 eigeel,
    een weinig melk,
    vlees naar smaak, kotelet, worst.....

    maak de sjalot en de wortelen schoon en snij
    in stukken,doe wat boter in de ketel en laat de sjalot
    er goudgeel in stoven, voeg de wortelen toe,
    kruid met peper en zout, voeg een weinig water toe
    en laat zachtjes koken tot de wortelen goed gaar zijn.
    kook de aardappelen,plet en maak een puree met
    eigeel, een weinig melk, kruid met wat nootmuskaat,
    voeg de helft van de wortelen toe, de andere helft geef je er zo bij.
    bak het vlees maak een mooie bruine saus .











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    21-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hand made by rafa, Lowie






    Al enige tijd zat ik er mee,zelf eens zo een
    mooie lieve bruine beer te maken.
    Een paar weken geleden kwam ik op Annebelleke
    haar blog terecht,ik deed haar een mailtje,vroeg om wat uitleg,
    en zo bestelde ik mijn eerste paketje bij Annebel,
    patroontje,mohair,oogjes...........,alles zit er in,en ook de duidelijke uitleg.
    en zondag ben ik er met veel plezier aan begonnen,
    en ja...........................
    hier is hij dan, mijn eerst beer!














         




        











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pikante gehaktballetjes,






         




    gehakt balletjes met tomatensaus,
     

    dit heb je nodig voor 4 pers,
    500gr gemengd gehakt,
    peterselie, ( fijn gehakt )
    3 chilli pepers gedroogd en fijn gehakt,
    1 ei,
    2 sneden brood (geweekt in melk)
    paneermeel,
    bloem,
    peper,zout,

    doe het gehakt in een kom, voeg
    peterselie,chilli,ei,het uitgeknepen brood en paneermeel toe,
    meng goed,
    kruid met peper en zout,
    maak kleine balletjes en rol ze in een beetje bloem.

    verwarm wat olie en boter in ketel, bak de balletjes
    rondom mooi bruin.
    maak een tomaten saus, doe er de balletjes bij.
    lekker met pasta of frietjes.


    bon appétit.










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    19-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recepten opbergmap,







              




     ik heb me een mooie map gemaakt voor recepten.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (4)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    hotlips
    blog.seniorennet.be/hotlips
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!