bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne
  • Eindelijk: ook Telenet ondersteunt de eSIM voor smartphones, na Proximus en Orange
  • Nothing Phone (2a) review: uniek ontwerp voor 329 euro
  • Waarom domiciliëring of automatische betaling van je telecomfactuur vaak geen goed idee is
  • “Leg de iPhone niet in een zak met rijst”: Apple legt uit wat je wél moet doen als je smartphone nat is
  • Van minder zenders tot geen programma's opslaan: waarom gooi je je decoder beter niet klakkeloos buiten?
  • OpenAI beschuldigt The New York Times van “hacken” ChatGPT
  • “Apple stopt ontwikkeling elektrische auto”
  • Apple stijgt op Wall Street na geruchten over staken autoproject
  • Welk streamingplatform biedt het meeste voor je geld? “Veel Amerikaanse topfilms voor 2,99 euro per maand”
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 31-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse bbq.











    zomerse bbq,
    dit heb je nodig, veeeeel zon !
    ik hab deze keer worst,spare ribs en lamskotelet,
    een slaatje,aardappel,en vers gebakken broodjes,
    de spare ribs hab ik laten marineren in olijfolie met kipkruiden,
    de koteletjes in olijfolie,provencaalse kruiden en verse look,
    de kriel aardappel gebakken in olijfolie,
    met verse rosemarijn en een paar geplette teentjes look,
    en lookboter voor er bij,
    gezouten boter,look geperst,gehakte peterselie,peper,
    nootmuskaat en een paar druppels citroensap.
    een fris slaatje met tomaat en een vinaigrette
    met hazelnootolie.
    en ik moet zeggen het was lekker,niks dan lachende
    gezichten aan de tafel !



    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    28-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolade pudding






    chocolade pudding,
    dit heb je nodig, (6 potjes)
    3/4 l halfvolle melk,
    75 gr fijne suiker,of zoetstof
    75 gr zwarte chocolade,
    1 zakje puddingpoeder.

    los de puddingpoeder op in 1 tas melk,
    breng de melk aan de kook samen met de suiker
    en de chocolade,juist voor het koken de puddingpoeder
    toevoegen,even laten doorkoken.
    verdeel over de potjes.










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    22-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor culimieke,






      




    na even geduld,
    hier is ze dan,de verassing voor culimieke,
    ik hoop dat ze het mooi vindt !

    groetekes, rafa









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (1)
    20-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelf pizza maken.






     




    Pizza deeg,
    dit heb je nodig,voor 4 pizzas,
    45O gr witte bloem,
    2,5 dl lauw water,
    1 eetlepel fijne suiker,
    2 theelepels gedroogde gist,of 15 gr verse gist,
    1/2 theelepel zout,
    3 eetlepels olijfolie.

    meng de bloem met de suiker en het zout,
    maak een kuiltje doe er het water en de gist in,
    voeg de olijfolie toe en meng en kneed tot een mooie
    deegbol.dek de kom af en laat anderhalf uur rijzen,
    verdeel het deeg in 4 porties,en maak 4 mooie bollen,
    laat nog minstens een uur rijzen.
    duw de bol plat,maak het tot een rondje van ong 30cm,
    je kan de deegrol ook gebruiken.

    voor de garnering,
    tomaten coulli,olijfolie,
    anjovis,artichok,chamignons,
    hesp,salami,olijven,gemalen mozarelle
    en wat oregano en of basilicum
    de garnering kan naar ieders smaak.
    eerst wat tomaten coulli op de pizza bodem uitstrijken,
    dan de garnering aan brengen ,als laats de kaas,
    dan nog wat oregano een scheutje olijfolie en,
    dan de warme oven in 200°, voor ongeveer 12 min.


    Bon appétito !








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    11-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broodzak






     



    toen ik laatst in Frankrijk was zag ik verschillende stoffen
    zakken voor het brood in weg te bergen,ik vond het best mooi en
    handig,ik heb me er eentje gemaakt.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wilde braambessen gelei






     





    wilde braambessen gelei,
    dit heb je nodig,
    1kg fruit,
    1 pakje suiker voor confituur,
    maak het fruit schoon,staartjes verwijderen,
    doe het in een ketel en laat zachtjes opwarmen,druk de
    bessen wat plat met de puree pletter,
    duw het door een puntzeef,vang het sap op.
    weeg het sap af,van 500 gr heb je 1 lekkere pot gelei.
    breng het sap met de confituursuiker aan de kook,
    ong 3 min laten koken en dadelijk in potjes doen.

    ik heb er een mooi doekje voor gemaakt.








     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    21-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pannekoek








    limburgse pannekoek met jonagold


    500ml melk,
    3 eieren,
    9 eetlepels bloem,
    een snuifje zout,
    1 eetlepel olie.











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (0)
    20-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brood.










    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (11 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (1)
    19-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijst met curry,






     


    gepanneerd varkenslapje met rijst en curry,
    dit heb je nodig,
    varkenslapjes,
    1 ei,
    paneermeel,peper,zout,
    2 zakjes rijst,
    1/2 l melk,
    boter,bloem,
    curry poeder.

    paneer de lapjes,losgeklopt ei,paneermeel,
    kook de rijst,
    smelt een eetlepel boter,voeg 1 eetlepel bloem toe,
    voeg al roerend de melk toe,laat zachtjes koken,
    voeg melk toe tot gewenste dikte van de saus,
    kruid met peper en zout en 1 eetlepel
    curry poeder.
    bak het vlees in een weinig boter of olijfolie.


    bon appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prutselke,




       





    dit ideetje heb ik bij bollekewol gezien,
    emmy heeft er een doosje mee versierd,
    ik heb een kader gemaakt,het krijgt een mooi plaatsje,
    in mijn keuken,het was heel plezant om te maken.
    bedankt emmy voor het idee,
    bezoek zeker haar blogje eens "bollekewol"





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (1)
    18-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie Alsace-France






     






    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (0)
    17-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bloemstuk, hortensia













    een bloemstukje met hortensia en wat groen
    uit de tuin.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (0)
    09-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans brood .








    Frans brood,
    zelfde recept als voor het brood en de pistolet,
    (zie archief)
    voor het frans brood verdeel je het deeg in 4 stukken,
    je maakt van ieder deel een mooi bolletje en laat nog,
    15 min rijzen,dan druk je de deegbol plat met de hand,
    dan vouw je het in twee,en dan rollen.
    maak dan aan de bovenkant een paar sneden met mes.
    ong 35min bakken op 200-220°
    draai de oven uit,laat het brood in de oven afkoelen
    voor een krokant korstje.

    -





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (12 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (2)
    05-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bretzels.





    Bretels,

    overal in de ELzas kun je ze kopen,
    dit heb je nodig,
    300gr bloem,
    15gr gist,
    1eetlepel komijn,
    10gr natrium bicarbonate,(maagzout)
    2 eiwit,
    25cl lauw water,
    een snuifje zout,grof zout voor afwerking.

    doe bloem in een kom,maak een kuiltje,
    los de gist op in het lauw water,
    voeg het zout toe,(bij bloem)
    giet de gistmengeling in het kuiltje en kneed goed,
    laat minstens 30min rijzen,
    verdeel het deeg in stukken en rol worsten,
    leg in vorm,
    breng 2l water aan de kook met de bicarbonate,
    leg er de bretzels in,als ze boven drijven zijn ze gaar,
    laten uitlekken,
    bestrijk ze met losgekopt eiwit,
    strooi er grog zout en komijn over,
    bak ze goudbruin in een warme oven.
    heerlijk.





                                                                  


                                                                      bon appétit






     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (0)
    27-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stoofvlees met bruin bier !









    stoofvlees met leffe bruin

    dit heb je nodig,
    rundsstoofvlees,
    sjalot,
    peper,zout,
    leffe bruin,of ander bruin bier.
    suiker,azijn


    doe wat boter in een ketel en bak het vlees,
    mooi bruin,voeg de sjalot toe en laat nog even bakken,
    kruid met peper en zout,
    het mag lichtjes aanplakken maar niet verbranden,dan voeg je
    25cl leffe toe, de rest drink je uit
    goed roeren,
    deksel op de pot en zachtjes laten verder stoven
    tot het vlees goed gaar is,
    3 suiker klontjes en 1 eetlepel azijn toevoegen.
    nog even laten inkoken.
    heerlijk met fritjes en bruine leffe.

    bon apétit.










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    06-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luikse salade.









    salade Liègoise,
    dit heb je nodig voor 4 personen,
    8 plakjes gezouten spek,
    vastkokende nieuwe aardappelen,
    2 dikke sjalotten,
    veldsla,
    4cl witte azijn,
    een koffielepel dijonmosterd,
    zout en peper uit de molen.

    maak de veldsla schoon,
    kook de aardapellen,
    snij het spek in blokjes,bak goed aan in een beetje boter.
    snij de sjalot in stukjes en voeg toe,
    laat even bakken,
    kruid met peper,geen zout (spek is al zout)
    voeg de azijn en de mosterdtoe,laat even inkoken.
    je kan nu de veldsla,aardappel,spek mengen of
    alles mooi apart op het bord dresseren.
    je kan de veldsla vervangen door princesboontjes,
    of snij andijvie.

    bon appétit.
























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    01-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.buiten keuken.




    gestoomde aardappelen,in papilliot,



      







    dit heb je nodig,
    aardappelen,
    look,thijm,
    peper,grof zeezout,
    échalot,
    boter,olijfolie,
    aluminiumfolie.

    schil de aardappelen en snij in kleine stukken,
    vouw de aluminiumfolie dubbel,
    doe er de aardappelen in,
    strooi er wat zeezout en peper op.
    voeg de thijm,sjalot en look toe,
    leg er een klontje boter op en giet er wat
    olijfolie over,maak nu een mooi pakje.
    je kan dit nu op de bbq leggen,na 30 min,
    zijn de aardappelen lekker gestoomd en
    hebben ze een lekker zuiders aroma.
    lekker met een gegrilde steak en een groen slaatje.







    neem een glazen pot,doe er grof zeezout in,gemalen peper,
    gedroogde rozemarijn,thym,oregano,goed mengen,
    je kan dit gearomatiseerd zout gbruiken voor marinades,voor
    gepofte aardappelen ...............



    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    28-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brood









    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelf brood bakken.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Dit heb je nodig,

    450gr bloem [ik gebruikte voor dit brood]
                               frans crocant van aveve]
    280ml water, lauw
    1+1/4 koffielepel zout
    1+1/4 koffielepel droge gist
    maanzaad voor de versiering.

    ik gebruik de broodmachine voor het deeg,
    het kneed en rijs progama van 1u30.en laat dan nog 20 min extra rijzen.
    [je kan dit ook zonder broodmachine]

    haal het deeg er uit,kneed nog eens goed,rol het en breng in vorm.
    leg op het bakblik [silicoon matje is ideaal].
    maak een paar inkeepingen met scherp mes.bedek en laat nog 20 min rijzen.

    voorverwarm oven 220 graden.
    maak bovenkant brood vochtig,strooi er wat zaadjes bovenop.
    laat 35-40 min goodbruin bakken.

    maak 10min voor einde baaktijd bovenkant brood nog eens vochtig,
               dit zorgt voor een krokant korstje.

    zorg er voor dat het gist en het zout niet rechtstreeks in contact
               met elkaar komen,anders verliest de gist zijn werking.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (17 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (0)
    27-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.biefstuk béarnaise.





    eerst maken we een gastrique,de basis van de béarnaise.
    dit heb je nodig,
    1dl witte wijn
    1dl azijn,liefst estragon azijn
    1dl water
    100gr estragon
    2 sjalotten
    1 kruidentuiltje (peterselie,thym,laurier)
    1teentje look
    doe alles te samen in een ketel en laat tot 1/3 inkoken.giet door een zeef en
    laat afkoelen,als je gastrique over hebt kun je die een tijdje in een
    afgesloten fles in de frigo bewaren.

    dit heb je nodig voor de saus,
    500gr boter,
    4eigeel,
    10cl gastrique,
    een handvol fijngesneden estragon en peterselie.

    laat de boter smelten
    klop de eieren te samen met de gastrique,voeg de gesmolten
    boter toe,roer goed,laat vooral niet koken,
    doe er de fijn gesneden kruiden bij,breng op smaak met peper en zout.

    lekker met steak en frietjes.
    bon apetit.

    estragon azijn kun je gemakkelijk zelf maken,
    vul een fles met goede azijn en doe er een paar takken estragon bij,
    laat enkele weken trekken en klaar voor gebruik.









    bon appétit







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 61 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    liesje
    blog.seniorennet.be/liesje
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!