NIEUW: Blog reclamevrij maken?
bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • Onze man in New York: 'Sorry Voor Alles' en 'Callboys' verbroederen en bouwen stevig feestje op afterparty
  • Onze man in New York: 'Sorry Voor Alles' en 'Callboys' verbroederen en bouwen stevig feestje op afterparty
  • 'Sorry Voor Alles' en 'Callboys' verbroederen en bouwen stevig feestje op afterparty Emmy Awards
  • 'Sorry Voor Alles' en 'Callboys' verbroederen en bouwen stevig feestje op afterparty Emmy Awards
  • Stoere brandweermannen 'Helden van Hier' uiterst emotioneel tijdens pakkend afscheid van overleden collega
  • Deze 25 betoverende plekken moet je volgens kenners gezien hebben in 2018
  • "Ík ben de bekendste pornoster": Hot Marijke ontketent rel na uitspraken Dennis Black Magic
  • Dit is Cape Tribulation: de enige plek ter wereld waar het rif en het regenwoud elkaar ontmoeten
  • PVDA: "Guy Verhofstadt betrokken in dossier Paradise Papers"
  • Deze 25 betoverende plekken moet je gezien hebben in 2018 volgens kenners
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 05-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlinder pasta, farfalle




     



    super snel,super lekker


    Farfalle met champignons,
    dit heb je nodig voor 2 personen,
    250 gr spek of hesp,
    250 gr champignons,
    25 cl room,
    2 eierdooiers,
    3 eetlepels parmezaan kaas,
    bieslook voor de versiering.
    bak het spek mooi bruin,laat de champignons
    goed uitzweten in een tefal pan,tot ze bijna al hun
    vocht hebben verloren,
    kook de pasta al dente,
    vermeng de room met de eierdooier en de kaas,.
    als de pasta gaar is afgieten,terug in ketel
    op vuur zetten,spek en champignons toevoegen,
    room mengsel toevoegen,goed roeren en wat laten
    inkoken,kruiden met peper en zout.
    versier met een beetje bieslook.

    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (20)
    28-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gevulde zuiderse tomaat,






     
    Zuiderse tomaat,

    dit heb je nodig voor 4 pers.
    4 dikke tomaten,
    4 zakjes gekookte wilde rijst,
    150gr gehakt,
    ajuin of sjalot,
    een handvol verse dragon,
    peper,zout,olijfolie.

    lepel de tomaten uit en bewaar het vruchtvlees,
    snij de ui en de dragon fijn,
    doe een beetje olijfolie in een ketel en bak het
    gehakt samen met de ui tot het gaar is.
    voeg de rijst en de stukjes tomaat toe,
    roer goed om en voeg de estragon toe,breng op
    smaak met peper en zout.
    vul de tomaten met dit mengsel.
    serveer op een bedje van groene sla,met
    koude aardappeltjes en een vinaigrette met verse kruiden.
    heerlijk op zomerse dagen.

    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (14)
    25-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk








    ik krijg er niet genoeg van, een nieuw kussen hoesje.
    geen patroontje,eigen creatie.
    groetekes, rafa




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (9)
    22-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broodje,spek en kaas




     




    bijna dagelijks bak ik brood,stokbrood,pistolets,
    deze keer mengde ik blokjes spek en kaas door het deeg,
    dit was het resultaat, lekker !
















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (7)
    16-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse rijst.









    zomerse rijst,
    dit heb je nodig,
    gekookte rijst,
    tomaat in kleine stukjes,
    look en sjalot fijn gesneden,
    1 kleine rode paprika,
    een handvol augurken op azijn,
    hesp in blokjes,
    peper,zout,
    3 el olijfolie,
    1 el dragon azijn.
    alles goed vermengen,
    heerlijk met een stuk gegrilde kip,
    en een fris groen slaatje.


    bon appétit.








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (5)
    14-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomers handwerk,




    kussen,het patroontje vond ik op internet.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    13-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk,





    het is zo plezant om te maken,
    deze heb ik gevuld met lavendel
    onze pruts moest het eens van dichtbij bekijken.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    07-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk, keukenschort




    en dit het dan geworden,
    een keuken schort, na enkele uurtjes prutsen en frutsen.
    niet zo slecht voor een eerste keer .





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (10)
    06-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk, point compte




    hier was ik de laatste dagen mee bezig,
    maar wat zal het worden ????  





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (3)
    05-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.le temps des cerise,






     




     vers geplukte kersen,
    ik kon niet aan de verleiding weerstaan en ben mijn
    keuken in getrokken,en dit was het resultaat.
    het is het zelfde recept voor het deeg als de appeltaart,
    (zie archief)


    bon appétit.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (4)
    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tomaat met grijze garnaal.







        




    dit heb je nodig voor 2 pers,
    1 dikke vleestomaat,
    1 hard gekookt ei,
    150gr grijze noordzee garnalen,
    2 eetlepels mayonaise,
    1 citroen,
    een handvol verse tuinkruiden,peterselie en bieslook,
    peper en zout,
    wat sla voor er bij.

    plet het ei,voeg de garnalen toe en de mayonaise,
    kruid met peper en zout,en voeg wat citroen toe naar smaak,
    hou wat garnalen opzij voor de afwerking,
    snij de tomaat in fijne plakjes,
    hak de kruiden fijn,

    begin met een schijfje tomaat,doe er een hoopje
    garnaal mengsel op,strooi er wat verse kruiden op,
    opnieuw tomaat en zo verder,
    eindig met garnaal mengsel,kruiden,
    en de overgebleven garnalen,
    nog wat sla er bij en smullen maar.

    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (4)
    29-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salade de fruits...........








    fruit salade,
    zo gemakkelijk en zo lekker gezond,
    alles kan en alles mag,
    appel,peer,sinaasappel,banaan,
    witte,blauwe druiven,aardbeien,
    bessen van alle kleuren,framboos,
    citoensap,suiker,likeur.........
    met slagroom,youghourt of nature.
    zeer lekker op een warme dag

    bon apptit.











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (6)
    28-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.steak tartaar,




    simpel,snel,lekker,
    dit heb je nodig,
    200 gr gemalen biefstuk,je kan dit zelf doen,
    met vleesmolen of met het mes.
    1 eigeel,
    1 theelepel mosterd,
    peper,zout,
    1 1/2 soeplepel mayonaise,
    engelse saus naar smaak (worcestershire saus)
    dit alles vermengen,
    naar gelang smaak kappertjes, gehakte sjalot,peterselie...

    serveer met een slaatje en friet,
    of op een toast.


    bon appétit






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    27-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor en na






    dit kastje was voor brandhout van te maken,
    ik heb het een likje verf gegeven en de deur wat versierd
    nu staat het buiten op teras,en ik kan er de bbq spullen in kwijt.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    26-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op bezoek,





    heerlijke soezen met creme anglaise,
    slagroom en verse aardbeien.
    het recept vind je op mijn blog.
    gebruik de toets,zoeken in blog.


    bon appétit











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crème anglaise
    crème anglaise,voor het vullen van soezen en gebak,
    dit heb je nodig,
    1/2 l melk,
    1/8 l room,
    1 vanillestokje,
    3 eierdooiers,
    50 gr suiker,
    40 gr maizena.

    meng de melk en de room,neem 25cl uit,ong 1 tas,
    breng het mengsel aan de kook met het open
    gesneden vanillestokje,
    vermeng de eierdooiers met de suiker,
    voeg de 25 cl melk en de maizena toe,
    roer goed,
    als de melk bijna kookt,vanillestokje
    uit halen,en het eiermengsel al roerend toevoegen,
    heel even laten doorkoken.
    laten afkoelen.

      
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kroningsfeesten tongeren.






    Oorzaak onzer blijdschap

    Dit jaar de 17de zevenjaarlijkse Kroningsfeesten in Tongeren,
    mijn geboorte stad.
    de ommegang vind 4 maal plaats door de straten van de stad,waaronder
    2 maal s'avonds.
    Bijna 4.000 deelnemers zullen meer dan twee jaar voorbereiding achter de rug hebben wanneer zij in de week van 5 tot en met 12 juli 2009 viermaal gestalte geven aan de Zevenjaarlijkse Kroningsprocessie

    In de Kroningsprocessie wordt het leven van Maria en via Haar het leven van Jezus op een eenvoudige maar tevens religieuze manier uitgebeeld.

    gans de stad is versierd,vlaggen,bloemen,verlichting........
    al de inwoners doen hier aan mee en versieren hun huis met bloem,en zetten
    een Maria beeld aan de venster,de Zwarte Lieve Vrouw van tongeren.

    het avondspel zal viermaal opgevoerd worden op 5,7,10,12 juli
    telkens van 22.30-24.00
    een klank en licht spel met 3000 figuranten.
    dit alles is zeker de moeite waard.







    Tongeren is in deze periode zeker de moeite waard



    .



















     

     


     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (1)
    17-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zanddeeg taart




    zanddeeg taart met aardbei

    dit heb je nodig voor het zanddeeg,
    200gr ijskoude boter,
    400gr bloem,
    150gr fijne suiker,
    1 ei,mespunt zout.

    snij de boter in stukjes,doe ze mer de bloem,
    de suiker, het ei en een mespunt zout in een mengkom,
    bewerk eerst met de mixer tot het ei helemaal is opgenomen.
    kneed verder met de handen tot een vast deeg.
    wikkel de beegbal in plastiekfolie en zet minstens 1 uur in frigo.

    beboter een taartvorm,rol het deeg uit.
    bak in voorverwarmde oven ong.18 min op 180 °
    laat het deeg afkoelen,
    doe een dikke laag vanille pudding of creme anglaise in de
    taart bodem en werk af met aardbeien .
    je kan ook ander fruit gebruiken,framboos,mandarijn,annanas...



    bon appétit.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (16 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lavendel zakje,




    lavendel zakje,
    gemaakt met een restje stof,
    lint,een knoop......





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    16-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verse aspergesoep a la flamande




    dit heb je nodig voor 4 pers.

    1 middel gr ui,
    1 aardappel,
    500gr verse asperges,
    2l warm water,
    peper,zout

    voor de garnering,

    1 hard gekookt ei,
    1 schijf beenham,
    peterselie.


    was en schil de asperges en aardappel, snij in stukken,
    pel de ui en snij in stukken.
    doe een beetje boter in pan en voeg de ui en aardappel toe,
    laat even uitzweten, voeg dan de asperges toe,zet deksel op pan en
    laat heel even stoven, breng op smaak met peper en zout,
    voeg het warme water toe,
    laat ongeveer 40-45 min op zacht vuur koken.

    hak het hardgekookt ei in kleine stukjes,
    snij de been ham in fijne reepjes,
    hak de peterselie fijn.

    mix de soep goed door,
    garneer met ei ,ham,peterselie.


    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Viagra Generique Pas Cher HaroZera
  • 2 Day Shipping On Viagra HaroZera
  • Buy Brand Name Viagra Online Canada HaroZera
  • Amoxicillin Causes Yeast Infection HaroZera
  • Cialis Levitra Viagra Vergleich HaroZera

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 55 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    crea_powerpointgroep
    blog.seniorennet.be/crea_po
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • dfsd (ninest)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Goede morgen blogmateke..... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!