zomerse rijst, dit heb je nodig, gekookte rijst, tomaat in kleine stukjes, look en sjalot fijn gesneden, 1 kleine rode paprika, een handvol augurken op azijn, hesp in blokjes, peper,zout, 3 el olijfolie, 1 el dragon azijn. alles goed vermengen, heerlijk met een stuk gegrilde kip, en een fris groen slaatje.
bon appétit.
Reacties op bericht (5)
22-07-2009
Welkom op het blog Pip
22-07-2009, 01:47 geschreven door Pip
19-07-2009
Welkom op het blog Pip
19-07-2009, 11:39 geschreven door Lana & Pip & Eddy
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.