bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • Braziliaanse rechter stelt Musk ultimatum om te vermijden dat X in het land wordt geblokkeerd
  • Refurbished laptops: dit zijn de pro's en contra's
  • Microsoft kampt opnieuw met storingen
  • Apple alsnog akkoord met eigen appwinkel Epic Games
  • Aandeel Apple omlaag na zorgen over populariteit nieuwe iPhone
  • Apple en Google verliezen rechtszaken en moeten miljarden euro’s betalen: “Grote overwinning voor Europese burgers”
  • EXCLUSIEF. Techjournalist deelt eerste indruk van nieuwe iPhone 16: “Nieuwe knop voelt Apple-onwaardig”
  • Apple stelt nieuwe iPhone 16 voor: minst dure model kost 969 euro
  • Apple toont nieuwe iPhone 16 bomvol AI aan de wereld, maar daar zal je bij ons voorlopig weinig aan hebben
  • REVIEW. Galaxy Buds 3 Pro schitteren in geluidservaring, maar falen voor niet-Samsung gebruikers
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hand made, kerst versiering








    hier ben ik de laatste dagen mee bezig,de eerste
    kerstversiering,binnenkort meer !

    ben op zoek naar patroontjes,niet te groot,
    wie kan me helpen, alvast bedankt.





     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    Categorie:christmas time

    Reacties (2)
    12-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.croque a la rafa,







    croque à la "rafa", simpel en lekker,

    dit heb je nodig,
    wit brood,mag gerust een dag of twee oud zijn,
    hesp,mozarella,
    tomaat,heel fijn gesneden,
    verse champignons,fijn gesneden.
    peper,zout,oregano.


    bon appétit.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    10-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kip op de bbq ,








    brochette van kip,


    dit heb je nodig,
    1 filet per persoon,
    1 dikke ui,
    1 paprika,
    kip kruiden,olijfolie.
    ik snij de filet in stukken,en de ui
    en paprika ook,alles in een kom,
    flink wat kip kruiden,
    overgieten met 4 eetlepels olijfolie,
    goed omroeren,in de koelkast zetten en
    af en toe eens omroeren.
    je kan dat uren op voorhand maken,
    hoe langer het marineerd hoe lekerder.
    gewoon grillen op bbq of elektrische grill.
    wij hebben gisteren nog van het mooiee weer genoten!


    bon appétit.



     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    03-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prutselke,













    ja, de zomer is voorbij,de pompoenen zijn terug,
    en met dit trieste herfst weer heb ik dit prutselke gemaakt.
    groetekes, rafa








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kip,dragon en tomaat








    kip met dragon en tomaat,
    dit heb je nodig voor 2 personen,
    1filet per persoon,
    1 tomaat,
    een paar takjes verse dragon,
    peper, zout,
    olijfolie.

    neem de kipfilet en maak er 3 insnijdingen in,
    steek in iedere insnijding een schijfje tomaat
    en een beetje dragon,
    leg in een ovenschaal,
    kruid met peper en zout,
    giet er wat olijfolie overheen,en zet in verwarmde oven,
    voor ongeveer 40 min.
    lekker met gebakken aardappel (in olijfolie)
    en een mosterd sausje.


    bon appétit.



    .










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lavendel zakje,







      




    een lavendel zakje gemaakt met een restje stof,
    versierd met wat kruisjes steek,heel makkelijk te maken,
    op emmy haar blogje zie je ook mooie voor in de Kerstboom,
    groetekes, rafa






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (1)
    31-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse bbq.











    zomerse bbq,
    dit heb je nodig, veeeeel zon !
    ik hab deze keer worst,spare ribs en lamskotelet,
    een slaatje,aardappel,en vers gebakken broodjes,
    de spare ribs hab ik laten marineren in olijfolie met kipkruiden,
    de koteletjes in olijfolie,provencaalse kruiden en verse look,
    de kriel aardappel gebakken in olijfolie,
    met verse rosemarijn en een paar geplette teentjes look,
    en lookboter voor er bij,
    gezouten boter,look geperst,gehakte peterselie,peper,
    nootmuskaat en een paar druppels citroensap.
    een fris slaatje met tomaat en een vinaigrette
    met hazelnootolie.
    en ik moet zeggen het was lekker,niks dan lachende
    gezichten aan de tafel !



    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    28-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolade pudding






    chocolade pudding,
    dit heb je nodig, (6 potjes)
    3/4 l halfvolle melk,
    75 gr fijne suiker,of zoetstof
    75 gr zwarte chocolade,
    1 zakje puddingpoeder.

    los de puddingpoeder op in 1 tas melk,
    breng de melk aan de kook samen met de suiker
    en de chocolade,juist voor het koken de puddingpoeder
    toevoegen,even laten doorkoken.
    verdeel over de potjes.










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    22-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor culimieke,






      




    na even geduld,
    hier is ze dan,de verassing voor culimieke,
    ik hoop dat ze het mooi vindt !

    groetekes, rafa









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (1)
    20-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelf pizza maken.






     




    Pizza deeg,
    dit heb je nodig,voor 4 pizzas,
    45O gr witte bloem,
    2,5 dl lauw water,
    1 eetlepel fijne suiker,
    2 theelepels gedroogde gist,of 15 gr verse gist,
    1/2 theelepel zout,
    3 eetlepels olijfolie.

    meng de bloem met de suiker en het zout,
    maak een kuiltje doe er het water en de gist in,
    voeg de olijfolie toe en meng en kneed tot een mooie
    deegbol.dek de kom af en laat anderhalf uur rijzen,
    verdeel het deeg in 4 porties,en maak 4 mooie bollen,
    laat nog minstens een uur rijzen.
    duw de bol plat,maak het tot een rondje van ong 30cm,
    je kan de deegrol ook gebruiken.

    voor de garnering,
    tomaten coulli,olijfolie,
    anjovis,artichok,chamignons,
    hesp,salami,olijven,gemalen mozarelle
    en wat oregano en of basilicum
    de garnering kan naar ieders smaak.
    eerst wat tomaten coulli op de pizza bodem uitstrijken,
    dan de garnering aan brengen ,als laats de kaas,
    dan nog wat oregano een scheutje olijfolie en,
    dan de warme oven in 200°, voor ongeveer 12 min.


    Bon appétito !








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    11-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broodzak






     



    toen ik laatst in Frankrijk was zag ik verschillende stoffen
    zakken voor het brood in weg te bergen,ik vond het best mooi en
    handig,ik heb me er eentje gemaakt.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wilde braambessen gelei






     





    wilde braambessen gelei,
    dit heb je nodig,
    1kg fruit,
    1 pakje suiker voor confituur,
    maak het fruit schoon,staartjes verwijderen,
    doe het in een ketel en laat zachtjes opwarmen,druk de
    bessen wat plat met de puree pletter,
    duw het door een puntzeef,vang het sap op.
    weeg het sap af,van 500 gr heb je 1 lekkere pot gelei.
    breng het sap met de confituursuiker aan de kook,
    ong 3 min laten koken en dadelijk in potjes doen.

    ik heb er een mooi doekje voor gemaakt.








     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    21-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pannekoek








    limburgse pannekoek met jonagold


    500ml melk,
    3 eieren,
    9 eetlepels bloem,
    een snuifje zout,
    1 eetlepel olie.











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (0)
    20-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brood.










    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (11 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (1)
    19-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijst met curry,






     


    gepanneerd varkenslapje met rijst en curry,
    dit heb je nodig,
    varkenslapjes,
    1 ei,
    paneermeel,peper,zout,
    2 zakjes rijst,
    1/2 l melk,
    boter,bloem,
    curry poeder.

    paneer de lapjes,losgeklopt ei,paneermeel,
    kook de rijst,
    smelt een eetlepel boter,voeg 1 eetlepel bloem toe,
    voeg al roerend de melk toe,laat zachtjes koken,
    voeg melk toe tot gewenste dikte van de saus,
    kruid met peper en zout en 1 eetlepel
    curry poeder.
    bak het vlees in een weinig boter of olijfolie.


    bon appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prutselke,




       





    dit ideetje heb ik bij bollekewol gezien,
    emmy heeft er een doosje mee versierd,
    ik heb een kader gemaakt,het krijgt een mooi plaatsje,
    in mijn keuken,het was heel plezant om te maken.
    bedankt emmy voor het idee,
    bezoek zeker haar blogje eens "bollekewol"





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (1)
    18-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie Alsace-France






     






    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (0)
    17-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bloemstuk, hortensia













    een bloemstukje met hortensia en wat groen
    uit de tuin.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (0)
    09-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans brood .








    Frans brood,
    zelfde recept als voor het brood en de pistolet,
    (zie archief)
    voor het frans brood verdeel je het deeg in 4 stukken,
    je maakt van ieder deel een mooi bolletje en laat nog,
    15 min rijzen,dan druk je de deegbol plat met de hand,
    dan vouw je het in twee,en dan rollen.
    maak dan aan de bovenkant een paar sneden met mes.
    ong 35min bakken op 200-220°
    draai de oven uit,laat het brood in de oven afkoelen
    voor een krokant korstje.

    -





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (12 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (2)
    05-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bretzels.





    Bretels,

    overal in de ELzas kun je ze kopen,
    dit heb je nodig,
    300gr bloem,
    15gr gist,
    1eetlepel komijn,
    10gr natrium bicarbonate,(maagzout)
    2 eiwit,
    25cl lauw water,
    een snuifje zout,grof zout voor afwerking.

    doe bloem in een kom,maak een kuiltje,
    los de gist op in het lauw water,
    voeg het zout toe,(bij bloem)
    giet de gistmengeling in het kuiltje en kneed goed,
    laat minstens 30min rijzen,
    verdeel het deeg in stukken en rol worsten,
    leg in vorm,
    breng 2l water aan de kook met de bicarbonate,
    leg er de bretzels in,als ze boven drijven zijn ze gaar,
    laten uitlekken,
    bestrijk ze met losgekopt eiwit,
    strooi er grog zout en komijn over,
    bak ze goudbruin in een warme oven.
    heerlijk.





                                                                  


                                                                      bon appétit






     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    onl_boek_vrolukolow
    blog.seniorennet.be/onl_boe
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!