NIEUW: Blog reclamevrij maken?
bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • WOONVIDEO: Twee in één: Karel en Line voegden twee huisjes samen
  • Een van de zeven mooiste cafés ter wereld ligt in... Sint-Niklaas
  • Wat kost het huis van de toekomst? Bouwsite vraagt prijs aan 30 aannemers
  • Deze wolkenkrabber zakt scheef na constructiefout: luxeflats zijn bijna niks meer waard
  • Deze architect maakte ingrijpende keuze: “Wie wil er nu absolute privacy?”
  • Heidi stript en renoveert volledig appartement voor nog geen 30.000 euro. Doe jij het haar na?
  • Australië is meer dan schattige koala's en kangoeroes: Arne ontdekt de 'enge' jungle
  • Péages in Frankrijk volgend jaar duurder
  • Skiseizoen is geopend: sneeuw valt met bakken uit de lucht in de Alpen
  • Zo oogverblindend is vernieuwde Boeing 777 van Emirates. En Brussels Airport krijgt de primeur
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 05-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.le temps des cerise,






     




     vers geplukte kersen,
    ik kon niet aan de verleiding weerstaan en ben mijn
    keuken in getrokken,en dit was het resultaat.
    het is het zelfde recept voor het deeg als de appeltaart,
    (zie archief)


    bon appétit.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (4)
    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tomaat met grijze garnaal.







        




    dit heb je nodig voor 2 pers,
    1 dikke vleestomaat,
    1 hard gekookt ei,
    150gr grijze noordzee garnalen,
    2 eetlepels mayonaise,
    1 citroen,
    een handvol verse tuinkruiden,peterselie en bieslook,
    peper en zout,
    wat sla voor er bij.

    plet het ei,voeg de garnalen toe en de mayonaise,
    kruid met peper en zout,en voeg wat citroen toe naar smaak,
    hou wat garnalen opzij voor de afwerking,
    snij de tomaat in fijne plakjes,
    hak de kruiden fijn,

    begin met een schijfje tomaat,doe er een hoopje
    garnaal mengsel op,strooi er wat verse kruiden op,
    opnieuw tomaat en zo verder,
    eindig met garnaal mengsel,kruiden,
    en de overgebleven garnalen,
    nog wat sla er bij en smullen maar.

    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (4)
    29-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salade de fruits...........








    fruit salade,
    zo gemakkelijk en zo lekker gezond,
    alles kan en alles mag,
    appel,peer,sinaasappel,banaan,
    witte,blauwe druiven,aardbeien,
    bessen van alle kleuren,framboos,
    citoensap,suiker,likeur.........
    met slagroom,youghourt of nature.
    zeer lekker op een warme dag

    bon apptit.











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (6)
    28-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.steak tartaar,




    simpel,snel,lekker,
    dit heb je nodig,
    200 gr gemalen biefstuk,je kan dit zelf doen,
    met vleesmolen of met het mes.
    1 eigeel,
    1 theelepel mosterd,
    peper,zout,
    1 1/2 soeplepel mayonaise,
    engelse saus naar smaak (worcestershire saus)
    dit alles vermengen,
    naar gelang smaak kappertjes, gehakte sjalot,peterselie...

    serveer met een slaatje en friet,
    of op een toast.


    bon appétit






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    27-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor en na






    dit kastje was voor brandhout van te maken,
    ik heb het een likje verf gegeven en de deur wat versierd
    nu staat het buiten op teras,en ik kan er de bbq spullen in kwijt.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    26-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op bezoek,





    heerlijke soezen met creme anglaise,
    slagroom en verse aardbeien.
    het recept vind je op mijn blog.
    gebruik de toets,zoeken in blog.


    bon appétit











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crème anglaise
    crème anglaise,voor het vullen van soezen en gebak,
    dit heb je nodig,
    1/2 l melk,
    1/8 l room,
    1 vanillestokje,
    3 eierdooiers,
    50 gr suiker,
    40 gr maizena.

    meng de melk en de room,neem 25cl uit,ong 1 tas,
    breng het mengsel aan de kook met het open
    gesneden vanillestokje,
    vermeng de eierdooiers met de suiker,
    voeg de 25 cl melk en de maizena toe,
    roer goed,
    als de melk bijna kookt,vanillestokje
    uit halen,en het eiermengsel al roerend toevoegen,
    heel even laten doorkoken.
    laten afkoelen.

      
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kroningsfeesten tongeren.






    Oorzaak onzer blijdschap

    Dit jaar de 17de zevenjaarlijkse Kroningsfeesten in Tongeren,
    mijn geboorte stad.
    de ommegang vind 4 maal plaats door de straten van de stad,waaronder
    2 maal s'avonds.
    Bijna 4.000 deelnemers zullen meer dan twee jaar voorbereiding achter de rug hebben wanneer zij in de week van 5 tot en met 12 juli 2009 viermaal gestalte geven aan de Zevenjaarlijkse Kroningsprocessie

    In de Kroningsprocessie wordt het leven van Maria en via Haar het leven van Jezus op een eenvoudige maar tevens religieuze manier uitgebeeld.

    gans de stad is versierd,vlaggen,bloemen,verlichting........
    al de inwoners doen hier aan mee en versieren hun huis met bloem,en zetten
    een Maria beeld aan de venster,de Zwarte Lieve Vrouw van tongeren.

    het avondspel zal viermaal opgevoerd worden op 5,7,10,12 juli
    telkens van 22.30-24.00
    een klank en licht spel met 3000 figuranten.
    dit alles is zeker de moeite waard.







    Tongeren is in deze periode zeker de moeite waard



    .



















     

     


     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (1)
    17-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zanddeeg taart




    zanddeeg taart met aardbei

    dit heb je nodig voor het zanddeeg,
    200gr ijskoude boter,
    400gr bloem,
    150gr fijne suiker,
    1 ei,mespunt zout.

    snij de boter in stukjes,doe ze mer de bloem,
    de suiker, het ei en een mespunt zout in een mengkom,
    bewerk eerst met de mixer tot het ei helemaal is opgenomen.
    kneed verder met de handen tot een vast deeg.
    wikkel de beegbal in plastiekfolie en zet minstens 1 uur in frigo.

    beboter een taartvorm,rol het deeg uit.
    bak in voorverwarmde oven ong.18 min op 180 °
    laat het deeg afkoelen,
    doe een dikke laag vanille pudding of creme anglaise in de
    taart bodem en werk af met aardbeien .
    je kan ook ander fruit gebruiken,framboos,mandarijn,annanas...



    bon appétit.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (16 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lavendel zakje,




    lavendel zakje,
    gemaakt met een restje stof,
    lint,een knoop......





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    16-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verse aspergesoep a la flamande




    dit heb je nodig voor 4 pers.

    1 middel gr ui,
    1 aardappel,
    500gr verse asperges,
    2l warm water,
    peper,zout

    voor de garnering,

    1 hard gekookt ei,
    1 schijf beenham,
    peterselie.


    was en schil de asperges en aardappel, snij in stukken,
    pel de ui en snij in stukken.
    doe een beetje boter in pan en voeg de ui en aardappel toe,
    laat even uitzweten, voeg dan de asperges toe,zet deksel op pan en
    laat heel even stoven, breng op smaak met peper en zout,
    voeg het warme water toe,
    laat ongeveer 40-45 min op zacht vuur koken.

    hak het hardgekookt ei in kleine stukjes,
    snij de been ham in fijne reepjes,
    hak de peterselie fijn.

    mix de soep goed door,
    garneer met ei ,ham,peterselie.


    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    13-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een zomerse dag,




    - Rosmeer, Bilzen -
    - Vlijtingen, Riemst -











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (2)
    12-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeland




    even gaan uitwaaien in zeeland,
    zeer mooi en rustig,
    ik heb er van genoten.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (5)
    03-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kussen nummer 2










    kussen met in het midden een vierkant in xxxx steek,
    heel fijn om te naaien.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zappa,




                                                  
                                                    even genieten van de rust in de tuin.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (0)
    26-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn lieveling,





     


    dit is mijn dikke vriend












    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (10)
    09-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.griekse brochette,






    griekse brochette,

    varkens,runds,lams,gevogelte...
    alles kan, de brochette wel goed kruiden en
    laten marineren.
    groene sla,tomaat,olijfolie,ajuin fijn gesneden,
    blokjes griekse kaas,"feta"
    peper,zout,provencaalse kruiden.
    en de gekende saus tsatsiki.
    serveer met frietjes.


    voor de saus,
    1 beker griekse yoghurt
    1 komkommer
    knoflook
    zout of zeezout 

    Neem een schaal en een schone theedoek en leg de theedoek over de schaal. doe de beker yoghurt op de theedoek en knijp zoveel mogelijk vocht uit de yoghurt. Laat de yoghurt staan in de doek en laat zoveel mogelijk vocht uit de yoghurt wegsijpelen.

    Ondertussen begin je met de komkommer, schil deze en haal de zaadjes uit 
    Snijd in heel kleine blokjes (een keukenmachine kan hier uitkomst bieden).

    Knijp ook goed het vocht uit de komkommerstukjes, dit is erg belangrijk voor de smaak en structuur van de saus. Als je er geen vocht meer uit kan persen leg dan de stukjes op een platte schaal en strooi er een beetje zout (of zeezout) overheen en laat het zout het laatste vocht uit de komkommer 'opzuigen'.

    Pak de theedoek met de yoghurt, knijp het laatste beetje vocht eruit en doe de yoghurt in een bakje. Knijp met een knoflooktang 1 tot 3 (naar gelang je eigen smaak) teentjes knoflook fijn en doe dit bij de yoghurt.

    Veeg het zout een beetje van de komkommer af en voeg bij het yoghurt/knoflookmengsel.
    zet even in frigo om wat op te stijven.





    bon appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (8)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk in xxxx steek,






    home sweet home,
    een eigen ontwerp,heel fijn om te maken.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    28-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg, handwerk 1 mei





    dit heb ik gemaakt met het 1 mei handwerk,
    een kussen, wat gaan de poezen weer blij zijn !






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (11)
    25-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.osso bucco .





    osso bucco op mijn manier,

    dit heb je nodig, voor 2-3 pers.
    1 rundsschenkel, (soepvlees)
    1 ui,
    1 doos gepelde tomaat,
    250 ml gezeefde tomaat,
    1 citroen,
    peper, zout, thym,look,
    peterselie
    200 ml lauw water,
    boter, olijfolie.



    verwarm de boter en de olie,
    bestrooi het vlees met een weinig bloem,
    kruid met peper en zout,
    bak het vlees mooi bruin aan beide kanten,
    pel de ui en snij fijn,
    neem het vlees uit de pan,
    voeg de ui,thym, look,peterselie alles fijn gesneden toe,
    snij de citoen in 4 en voeg toe, (citroen goed wassen)
    laat alles even goed aanstoven,
    voeg de tomaten en het water toe,
    breng even aan de kook,
    leg er nu het vlees boven op, en laat minstens
    45 min op een zacht vuurtje verder koken.


    serveer met rijst of pasta,
    de citroen geeft het geheel een frisse smaak.
    werk af met wat peterselie,geraspte citroen zeste.

    bon appétit.








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (5)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Viagra Generique Pas Cher HaroZera
  • 2 Day Shipping On Viagra HaroZera
  • Buy Brand Name Viagra Online Canada HaroZera
  • Amoxicillin Causes Yeast Infection HaroZera
  • Cialis Levitra Viagra Vergleich HaroZera

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 55 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    twibie
    blog.seniorennet.be/twibie
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • dfsd (ninest)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Goede morgen blogmateke..... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!