dit heb je nodig, wit brood,mag gerust een dag of twee oud zijn, hesp,mozarella, tomaat,heel fijn gesneden, verse champignons,fijn gesneden. peper,zout,oregano.
dit heb je nodig, 1 filet per persoon, 1 dikke ui, 1 paprika, kip kruiden,olijfolie. ik snij de filet in stukken,en de ui en paprika ook,alles in een kom, flink wat kip kruiden, overgieten met 4 eetlepels olijfolie, goed omroeren,in de koelkast zetten en af en toe eens omroeren. je kan dat uren op voorhand maken, hoe langer het marineerd hoe lekerder. gewoon grillen op bbq of elektrische grill. wij hebben gisteren nog van het mooiee weer genoten!
kip met dragon en tomaat, dit heb je nodig voor 2 personen, 1filet per persoon, 1 tomaat, een paar takjes verse dragon, peper, zout, olijfolie.
neem de kipfilet en maak er 3 insnijdingen in, steek in iedere insnijding een schijfje tomaat en een beetje dragon, leg in een ovenschaal, kruid met peper en zout, giet er wat olijfolie overheen,en zet in verwarmde oven, voor ongeveer 40 min. lekker met gebakken aardappel (in olijfolie) en een mosterd sausje.
een lavendel zakje gemaakt met een restje stof, versierd met wat kruisjes steek,heel makkelijk te maken, op emmy haar blogje zie je ook mooie voor in de Kerstboom, groetekes, rafa
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.