bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne
  • Eindelijk: ook Telenet ondersteunt de eSIM voor smartphones, na Proximus en Orange
  • Nothing Phone (2a) review: uniek ontwerp voor 329 euro
  • Waarom domiciliëring of automatische betaling van je telecomfactuur vaak geen goed idee is
  • “Leg de iPhone niet in een zak met rijst”: Apple legt uit wat je wél moet doen als je smartphone nat is
  • Van minder zenders tot geen programma's opslaan: waarom gooi je je decoder beter niet klakkeloos buiten?
  • OpenAI beschuldigt The New York Times van “hacken” ChatGPT
  • “Apple stopt ontwikkeling elektrische auto”
  • Apple stijgt op Wall Street na geruchten over staken autoproject
  • Welk streamingplatform biedt het meeste voor je geld? “Veel Amerikaanse topfilms voor 2,99 euro per maand”
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 23-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk " Home Sweet Home "




                                                  

                                                      handwerk, xxxsteek, eigen ontwerp.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (8)
    09-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vanille cupcakes




    dit heb je nodig voor 12 cupcakes;

    125 gr zelfrijzende bloem,
    125 gr fijne suiker,
    125 gr zachte boter (geen gesmolten boter)
    2 eieren,
    2 eetlepels melk

    een theelepel vanille extract of een zakje vanille suiker.


    doe al de ingredienten in een kom, suiker, eieren, bloem en suiker,
    meng goed met mixer, voeg de melk toe en roer nog eens goed door,
    verwarm de oven op 180°,
    vul de cake vormpjes tot 3/4,
    zet ongeveer 20 min in de oven.

    laat afkoelen.


    voor het glazuur,
    1 eiwit,
    100 gr gezeefde poedersuiker, (bloemsuiker)

    klop het eiwit los met mixer,voeg beetje bij beetje de suiker toe.
    goed opkloppen.
    bestrijk de bovenkant van de cakes, versier naar wens.
    laat op een koele plaats opstijven.


    bon appétit.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (3)
    06-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.


    met de komst van de lekkere aardbeien,moet je dit zeker eens proberen.

    brusselse wafels,zeer luchtig,
    dit heb je nodig,voor 10 wafels,
    500gr bloem,
    200gr boter,
    30gr gist,oplossen in wat lauwe melk,
    6 eieren,
    3/4l melk,lauw,
    vooral geen zout.

    de bloem in een kom gieten,een kuiltje maken,
    de lauwe melk in het kuiltje gieten en de bloem
    er goed klopend,in verwerken,
    de eierdooiers toevoegen,
    de gesmolten boter er onder roeren,
    daarna de gist en tenslotte de in sneeuw,
    geklopte eiwitten er door roeren.

    het deeg 3/4 uur laten rijzen,
    het deeg moet vloeibaar zijn als voor pannekoeken,
    bakken in warm wafelijzer.
    na het bakken de wafels bestrooien met suiker,
    versieren met slagroom en aardbeien.
    lekker!!!



    je hoeft geen speciale vorm voor dit recept,
    je kan ze bakken in de vorm van 4x7,
    je kan ze ook goed in de diepvries bewaren,
    dan warm je ze 3min in warme oven.
    bon apétit.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (28 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (4)
    26-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lente !





     

                                                    




                                                     bezoek op de vijver 26-03-2010 






                                                                           




     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (4)
    20-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.macarons.





    Image and video hosting by TinyPic




    Macarons.
    dit heb je nodig voor 20 stuks,
    250 gr gemalen amandelen,of cocos,
    250 gr fijne suiker,
    35 gr bloem voor gebak,
    4 eiwitten,

    neem een kom, doe er de gemalen amandelen in,
    maak een kuiltje, doe er de suiker en de bloem in.
    vermeng alles goed met je handen.
    maak opnieuw een kuiltje, voeg de eiwitten toe,
    vermeng alles goed, ik doe dit met een houten lepel.
    alles moet goed aan elkaar blijven.

    verwarm de oven op 170 °
    bekleed een bakplaat met bakpapier,
    maak hoopjes van 1 eetlepel.
    zet ongeveer 35 min in de oven;
    de macarons moeten mooi bruin zijn.

    neem uit de oven,
    giet wat koud water tussen het bakpapier en de bakplaat;
    dan komen ze goed los.  ; )


    bon appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (2)
    14-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.







    victoriabaars, hollandaise saus,verse spinazie

    je kan ook andere vis gebruiken,
    ik heb de vis eerst wat afgespoeld,goed gedroogd,
    kruiden met peper en zout,even in de bloem wentelen .
    bakken in boter.
    -
    de spinazie goed wassen,stoven in een grote ketel,
    op smaak brengen met peper, zout, verse nootmuskaat.
    -
    voor de hollandaise,
    bassisrecept,
    15Ogr boter gesmolten,
    3 eierdooiers,
    2 eetlepels water,
    zout,peper,
    citroensap naar smaak.
    deze saus maak je best au bain marie (boven warm water)

    -

    bon appétit .




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk !






    loly,het lief klein konijntje !

    hand gemaakt met restjes stof,
    een tilda patroon,met hier en daar een rafa aanpassing,
    de outfit is ook a la rafa.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (0)
    11-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pasen lili & lila




    Lili & Lila



    voledig met de hand gemaakt.
    dit is waar ik de laatste tijd wat mee bezig ben.
    wil je er graag iets meer over weten,mail me gerust.

    mooi als Paasversiering !





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (3)
    21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pitta broodjes




     



    dit heb je nodig  voor 4 dikke broodjes

    5OO gr bloem wit
    275 ml lauw water
    11 gr verse gist   (droge gaat ook)
    1 theelepel zout
    5O ml olijfolie.

    maak een hoopje met de bloem,maak een kuiltje,
    giet er het water met de gist in,
    het zout strooi je aan de rand ver van de gist,want die gaan
    niet goed samen.
    voeg nu de olijfolie toe .
    kneed alles goed tot een mooie deegbal,
    ik doe het met de hand en kneed toch zeker 15 min.
    laat op een warme plaatst 45 min rijzen.
    verwarm de oven op 2OO °
    -
    verdeel het deeg in 4 stukken,
    maak er mooi bollen van, druk ze plat,
    steek er met een vork in.
    laat nog 15 min rijzen.
    -
    bak op 2OO° gedurende 2O min.

    -

    lekker met kip,reepjes runds of mager varkens,
    dat je eerst wat laat marineren,
    een beetje rauwkost en een sausje,
    vb een looksausje,of wat pesto ..........

    -

    Bon Appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (6)
    22-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kip met een korstje, chicken nuggets





    dit heb je nodig,
    kipfilet,
    bloem,paneermeel,peper,zout,
    1 teentje look,
    1 eetlepel kurkuma,
    2 eiwitten.

    snij de kip in stukjes,
    kruid met peper en zout,
    strooi er een beetje bloem over,
    rol nu in het eiwit.
    maak een mengeling met de bloem,paneermeel en kurkuma,
    een het geperst teentje look.
    rol er nu de stukjes kip in.
    bak in een pan of wok in olijfolie,goed heet laten worden,
    of in de friteuse, ong. 5 min.


    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (15)
    20-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.






     

                een gewone cake, overgoten met pure chocolade, bovenop de 
    geconfijte sinaasappel.
                                 
    het recept van de cake vind je op mijn blog, zie categorie gebak.
    de chocolade smelt je best au bain marie.

    voor het confijten,
    neem een onbespoten sinaasappel, snij in 4 stukken,
    verwijder het vruchtvlees en een beetje wit juist onder de schil, niet alles,
    snij nu in dunne reepjes in de lengte,
    leg in een ketel en overgiet met water, laat aan de kook komen,
    giet af en herhaal deze handeling 3 maal.
    neem dan een pannetje doe er 125ml water in en 100 gr suiker,
    doe er de stukjes sinaas in, laat op een zacht vuurtje ong. 30 min 
    zachtjes koken.
    haal de stukjes sinaasappel er uit,leg op een rooster en laat afkoelen.
    leg ze boven de chocolade voor de versiering en de lekkere smaak.



    smakelijk !







                                                  


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (1)
    15-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pattiserie maison.



                                        chocolade brouwnie, sinaas - chocolade sabayon !






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (4)
    12-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sneeuw !



    als het kind zijn, even naar boven komt !






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (4)
    10-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mokka gebak, genoise creme mokka !




     




    dit heb je nodig voor een gateaux, 30 cm doorsnee

    voor de gateaux,
    8 eieren,
    250 gr fijne suiker,plus 1 zakje vanille suiker,
    250 gr bloem,gezeeft,
    50 gr gesmolten boter.

    voor de creme mokka,
    200 gr zachte roomboter ongezouten,
    150 gr fijne suiker,
    5 eetlepels water,
    5 eigeel,
    mokka aroma.

    gateaux, de eieren met de suiker mengen, zet dit mengsel in
    bain marie en klop tot een schuimig mengsel tot het lauw is.
    neem uit de bain marie en blijf kloppen tot het mengsel koud is, ongeveer
    15 min.voeg de gezeefde bloem toe,vermeng voorzichtig met een spatel,
    voeg de gesmolten boter toe en roer voorzichtig door.
    neem een beboterde gateauxvorm, ik gebruik een siliconen vorm.
    giet het beslag er in en bak ongeveer 30 min op 180 graden.
    neem uit de oven en laat afkoelen.

    de mokka creme,breng het water en de suiker aan de kook,
    klop het eigeel schuimig,voeg het suiker mengsel toe,blijf kloppen
    tot het mengsel koud is, voeg nu de zachte boter toe, goed mengen,
    dit kan allemaal met de mixer.
    voeg als laatst het mokka aroma toe, naar smaak.

    snij de gateaux in 2 of 3 schijven en bestruik met de mokka creme.
    versier naar smaak.


    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (3)
    28-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.menu kerst.




                                                         



                                                             en het was lekker !







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst, Noel recepten






    ideetjes voor het Kerst menu,
    al de recepten zijn hier terug te vinden.
    van voorgerecht tot dessert.

    bon appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (6)
    15-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerst,




     

                                                           

                                                                         mijn eerste Kerstmarkt !






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto, bisque
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    07-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zoekertje !
    ben op zoek naar buren voor farmville ! wie speelt er nog en wil me toevoegen.
    alvast bedankt.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Reacties (2)
    01-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg kerstversiering.




    het vervolg van de Kerstversiering.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (3)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 61 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ploef
    blog.seniorennet.be/ploef
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!