bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • EXCLUSIEF. Techjournalist deelt eerste indruk van nieuwe iPhone 16: “Nieuwe knop voelt Apple-onwaardig”
  • Braziliaanse rechter stelt Musk ultimatum om te vermijden dat X in het land wordt geblokkeerd
  • Refurbished laptops: dit zijn de pro's en contra's
  • Microsoft kampt opnieuw met storingen
  • Aandeel Apple omlaag na zorgen over populariteit nieuwe iPhone
  • Apple en Google verliezen rechtszaken en moeten miljarden euro’s betalen: “Grote overwinning voor Europese burgers”
  • DIGI belooft straks prijzen die 10% lager liggen: maar waar betaal je nú het minst voor internet, tv en mobiele telefonie?
  • Apple stelt nieuwe iPhone 16 voor: minst dure model kost 969 euro
  • Apple toont nieuwe iPhone 16 bomvol AI aan de wereld, maar daar zal je bij ons voorlopig weinig aan hebben
  • Gebruik jij een of meerdere van deze twintig wachtwoorden? Dan verander je die best zo snel mogelijk
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 22-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.menu !




     



    Menu Kerst 2O11









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:christmas time

    Reacties (0)
    20-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen._









    samen eten is olie voor de vriendschap


    ( felix timmermans )








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (3)
    19-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beste wensen !





     


    Liefste bezoekers, graag wil ik jullie bedanken voor de
    vele bezoekjes !

    En ik wens jullie veel liefde en vriendschap voor het nieuwe jaar!

    Laat gerust eens een berichtje achter in het gastenboek.

    Gelukkig Nieuwjaar !
       

     Fabienne

     

    Dearest visitors, I would like to thank you for the many visits!

    And I wish you lots of love and friendship for the new year!

    Feel free to leave a message in the guestbook.

    Happy new year!
     

    Fabienne

     

    Très chers visiteurs, je tiens à vous remercier pour les nombreuses visites !

    Et je vous souhaite beaucoup d'amour et d'amitié pour la nouvelle année !

    N'hésitez pas à laisser un message dans le livre d'or.

    Bonne année!



    Fabienne







     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (1)
    18-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.franse uiensoep,













    franse uiensoep.

    dit heb je nodig,
    50gr boter,
    750gr uien,in stukjes.
    45gr bloem,
    2l water,of kippenbouillon,
    1 laurierblad,
    2 takjes thym,
    peper,zout,
    oud stokbrood,
    100gr gemalen Gruyere,geraspt.
    250 ml witte wijn,

    smelt de boter in een pan en voeg de uien toe,
    bak de ui op een laag vuur goudbruin.
    voeg de knooflook en de bloem toe,
    blijf 2min roeren,
    voeg nu langzaam al roerend het water,bouillon en wijn toe,
    breng aan de kook,
    doe er de laurier,thym en peper en zout bij,
    doe de deksel op de pan en laat 25min zachtjes pruttelen,
    vewijder het laurierblad en de thym.

    verwarm de grill voor,

    rooster de sneetjes baguette,verdeel ze over de soepkommen
    schep de soep er over,
    bestrooi met de gruyère en zet de soep onder de grill tot
    de kaas goudbruin en gesmolten is.
    dien onmiddelijk op.



    bon appétit
    heerlijk op koude dagen.








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    16-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bijna Kerst, Noel, Christmas...............





     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (5)
    15-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne feestdagen !










    ..........


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)

    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelf worstenbroodjes maken .






    worstenbroodjes,

    zo simpel en zo lekker,
    dit heb je nodig,
    bladerdeeg,vers of diepvries
    chipolatta worst.

    maak vierkantjes van het deeg
    ( je kan ze ook kopen in het vriesvak vb in delhaize )
    rol in ieder stuk deeg een chipolatta worst,
    plak het einde van et rolletje toe met eigeel.
    smeer de bovenkant in met eigeel.

    laat de oven voorverwarmen op 18O°,
    bak de broodjes ongeveer 25 min op 18O°


    idee, voor bij een feest ontbijt !


    bon appétit









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    13-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.luik 13/12/2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen




    dit had niet mogen gebeuren !

    witte mars zaterdag 17/12/2011   13 uur place st lambert Luik,
    ter nagedachtenis van de slachtoffers.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Reacties (1)
    09-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bisque van noordzee garnaal.



    bisque van noordzee garnaal, 


    dit heb je nodig, 
                                                                   
                    500gr grijze garnaal,ongepeld                       
                                      1 ui,1 wortel,1 takje groene selder,                                 
    4 vleestomaten,2 teentjes look,
    1L visbouillon
    5cl cognac,
    25cl witte wijn,
    20 cl room,
    2 blaadjes laurier,1 takje thym,
    2gr safraan,poeder of draadjes,
    gehakt bieslook,
    cayenne peper.

    de visbouillon,die maak ik altijd zelf,met een stukje vis,
    een kruidentuiltje,alles samen aan de kook brengen,
    laten koken,zeven en dan heb je een visbouillon.

    voor de bisque,
    pel de garnalen,Bewaar de koppen en pantsers,
    pel en snipper de ui,hak de wortel en de selder,
    pel de knooflook.
    pel en ontpit de tomaten,snij in stukken.

    verhit een lepel olie en fruit er de garnaalresten in,
    voeg er de groentenjulienne aan toe; behalve de tomaten.
    pers de knooflook en voeg toe,
    laat alles even fruiten,
    flambeer met de cognac,
    blus met de witte wijn en de visbouillon,
    doe er de kruiden bij,en de stukjes tomaat.
    laat alles ongeveer 20 min sudderen.
    zeef de boillon en laat afkoelen.

    de roux,laat de boter smelten, 50 gr boter, 50 gr bloem.
    voeg de boter toe,leng aan met de bouillon,
    laat op een zachtvuur tot tegen de kook komen,
    tot de bouillon fluwelig gebonden is.
    blijve roeren.
    breng de bisque op smaak met de cayenne peper,
    verrijk met de room,
    werk af met de garnalen en de gehakte bieslook..




      






    bon appétit !










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    08-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terinne met konijn.







    dit recept maakte mijn moeder altijd bij kerst,
    ik ben het blijven maken.

    dit heb je nodig,
    1/2 konijn,
    250gr mager gehakt,
    fijn gesneden spek,
    4 sjalotten,
    peper,zout,thym,laurier,kruidnagel,
    10cl cognac,
    1ei,een beetje paneermeel.

    je begint met het konijn aan te bakken in boter,
    dan voeg je de sjalot,laurier en kruidnagel toe.
    een beetje water toevoegen en laten garen.
    dan ontbeen je het konijnen snij het vlees in reepjes.

    doe het gehakt samen met het ei in een kom,
    voeg de stukjes konijn en het kookvocht met sjalot toe,
    meng goeg,voeg wat paneermeel en de 10cl cognac toe,
    goed mengen,
    bekleed een kom met fijn gesneden spek,
    doe er het gehakt in,bedek met spek en een takje thym.
    zet de kom op een bakblik gevuld met water en zet in oven,
    150graden,ongeveer anderhalf uur.
    door het water op het bakblik droogt de terinne niet uit.

    heel lekker met wat groene sla en vinaigrette;
    bon appétit.















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    07-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pate brisée




     


    Taartje met mozarella, pancetta,spinazie...
    lekker als hapje of voorgerecht bij je feest menu.


    dit is het recept voor het deeg.

    dit heb je nodig,
    25O gr bloem
    125 gr boter
    1 eigeel
    1/2 tas water
    een snuifje zout.


    vermeng de bloem met de klontjes boter,
    dit doe je met je handen,voeg eigeel,water en zout toe,
    dit moet een mooi zacht deeg worden,
    je moet er een bolletje van maken.

    laat dan even laten opstijven in frigo.

    je kan nu het deeg mooi uit rollen,
    bekleend kleine taart vormpjes met het deeg,
    en garneer naar keuze, je kan er alle kanten mee uit,
    hesp, tomaat,kaas,brocolli,...

    bakken in warme oven op 18O°
    ongeveer 16 min.


    tip ! als je het zout in het recept vervangt door een beetje suiker,
    kun je de taartjes ook gebruiken voor zoete bereidingen!


    bon appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    06-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.idee deco Kerst-Noel-christmas





     


    -

    ideetje voor de Kerst,
    met wat restjes stof, knoopjes, strikjes....
    je maakt er van wat je zelf mooi vind !


    -




    veel plezier ! rafa






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:christmas time

    Reacties (0)
    03-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koekjes !




    zelf koekjes bakken,
     super gemakkelijk !
    een lekker "home made " cadeau voor de feesten !


    dit heb je nodig,
    125 gr zachte boter,
    100 gr bloemsuiker,
    1 dik ei,
    140 gr gezeefde bloem,
    snuifje zout.

    een spuitzak;
    kersen, chocolade, coco's ... voor de afwerking !


    mix de zachte boter samen met de suiker ,
    tot een glad mengsel,
    voeg het ei en een snuifje zout toe,
    alles eens goed door roeren, mag met de mixer.
    voeg de gezeefde bloem toe,roer goed.

    doe het deeg in een spuitzak, spuit rosetjes op een
    met bakpapier bekleed bakblik.
    voor de koekjes met kers de kers er nu op leggen

    zet in voorverwarmde oven op 200°
    gedurende 10-14 min

    laat op een rooster afkoelen.

    smelt de chocolade dip de koekjes er in en overstrooi
    met wat geraspte coco.
    of werk af naar eigen smaak !







    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:christmas time

    Reacties (1)
    02-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerststronk,buche de noel maison .













    zin om eens zelf een Kerst gebak "buche" te maken,
    mischien helpt dit je wel op weg.
    de ingredienten en wat meer uitleg vindt je terug bij
    "Kerst gebak moka "

    je kan me ook altijd een mailtje doen !


    bon appétit.












    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:christmas time

    Reacties (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk Kerstversiering by rafa





    al de versiering is uit stof gemaakt,
    ik hou erg van de traditionele kerst kleuren,rood,wit,groen,i love it !







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:christmas time

    Reacties (0)
    01-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolademelk met kaneel,








    dit heb je nodig,
    1 liter melk,
    70gr zwarte chocolade (puur)
    6 lepels suiker,
    kaneelpoeder.

    doe een weinig water in de ketel,voeg de chocolade toe,
    laat zachtjes smelten, giet de melk er bij en breng tot kookpunt,
    voeg de suiker toe, roer goed,
    voeg een snuifje kaneel toe en roer goed om,
    serveer met een beetje slagroom.











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:christmas time

    Reacties (0)
    29-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.variatie met marsepein !




     

    marsepein bolletjes

    je koopt een blok marsepein of maakt hem zelf,
    rol er kleine bolletjes van,
    ik maakte vier variaties,
    -  marsepein, chocolade, coco schilfers
    -  marsepein, cacao poeder
    -  marsepein,chocolade,amandel schilfers
    -  marsepein, chocolade,mengeling van cacao poeder en kaneel

    bolletje marsepein-dan rollen in de gesmolten chocolade,
    dan in de coco of amandel .......


    lekker om zelf van te genieten of om cadeau te geven met de feesten.


    bon appétit,




                                                            



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.speculaas, speculoos




     


    speculaas,
    dit keer gebruikte ik een mengeling van aveve,
    simpel en heel lekker.
    dit heb je nodig,
    1 zakje van 400gr speculaas mengeling
    (hier zit de bloem, de suiker en de kruiden in)
    1 ei,
    100gr koude boter.

    vermeng de bloem met het ei,
    voeg er stukje bij stukje de boter toe tot je een deegbol hebt,
    laat minstens 30 min in frigo rusten.
    rol het deeg uit,
    steek de gewenste vormpjes uit.

    je kan er ook gehakte amandelen aan toe voegen,
    heel lekker.

    bak in voorverwarmde oven op 175°,
    gedurende 18 min.
    laat afkoelen op een rooster.


    bon appétit.










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:christmas time

    Reacties (0)
    24-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor chloe !









    een eigen ontwerp,home made by rafa
    gemaakt als geboorte cadeautje !
    patroontje is verkrijgbaar op aanvraag.






    .








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (0)
    08-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.roulade met pesto




           

        

    roulade met pesto van parmezaan en gedroogde tomaten.
    dit heb je nodig,
    -1 kg varkensfilet gebraad,
    -olijfolie,
    -2dl bouillon (oxo blokje)
    - keukentouw,
    voor de pesto.
    -3 tenen knoflook,
    -1 eetlepel pijnboompitten,
    -50 gr gemalen parmezaan,
    -8 gedroogde tomaten,
    -peper en zout,
    -2 eetlepels olijfolie,

    doe de look de pijnboompitten,de tomaten,
    en de parmezaan in de vijzel en maal fijn,voeg de 
    olijfolie toe,je kan dit ook in de keukenrobot doen.
    snij het vlees open,en smeer er de pesto op,
    rol op,maak vast met keuken touw.
    bak het vlees goed aan in een braadslede in een 
    beetje olie,kruid met peper en zout.
    voeg dan de bouillon toe,
    zet nu in de oven op 200°,
    ongeveer 1 uur,indien nodig wat water toevoegen.
    laat het vlees even rusten,snij in plakken,
    serveer met groenten naar keuze en 
    gebakken aardappeltjes.

    bon apétit.


                                             



     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    nineke1956
    blog.seniorennet.be/nineke1
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!