bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • EXCLUSIEF. Techjournalist deelt eerste indruk van nieuwe iPhone 16: “Nieuwe knop voelt Apple-onwaardig”
  • Braziliaanse rechter stelt Musk ultimatum om te vermijden dat X in het land wordt geblokkeerd
  • Refurbished laptops: dit zijn de pro's en contra's
  • Microsoft kampt opnieuw met storingen
  • Aandeel Apple omlaag na zorgen over populariteit nieuwe iPhone
  • Apple en Google verliezen rechtszaken en moeten miljarden euro’s betalen: “Grote overwinning voor Europese burgers”
  • DIGI belooft straks prijzen die 10% lager liggen: maar waar betaal je nú het minst voor internet, tv en mobiele telefonie?
  • Apple stelt nieuwe iPhone 16 voor: minst dure model kost 969 euro
  • Apple toont nieuwe iPhone 16 bomvol AI aan de wereld, maar daar zal je bij ons voorlopig weinig aan hebben
  • Gebruik jij een of meerdere van deze twintig wachtwoorden? Dan verander je die best zo snel mogelijk
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 12-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.






     





    varkenslapje,met pasta en tomatensaus,
    dit heb je nodig voor 2 personen,
    2 varkenslapjes,dun gesneden,
    1 ei,peper,zout,
    broodkruin,(paneermeel),
    parmezaankaas gemalen.
    -
    pasta,
    2 blikjes tomaat in blokjes,
    3sjalot in stukken,
    olijfolie,
    10 groene olijven,
    look,
    peterselie,rozemarijn,thijm,
    -
    voor de saus,doe wat olie in een ketel en
    voeg de sjalot toe,even aanbakken en dan de look
    en de tomaat toevoegen,kruiden met peper en zout,
    voeg de verse tuinkruiden en de olijven toe en laat
    ongeveer 35 min op klein vuur prutellen.

    paneer de lapjes,eerst in losgeklopt ei,
    dan in een mengeling van parmezaan en paneermeel,
    leg nog 30 min in frigo voor het bakken,
    dan is het korstje lekker krokant.
    bak in wat olijfolie en boter.


    seveer met pasta.
    -

    bon appétit.












    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (7)
    30-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een mooie herfstdag !




    gisteren nog wat buiten bezig geweest,
    en van de laatste bloemen heb ik nog een mooi mandje gevuld.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (5)
    18-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.krentenbrood




    Krentenbrood

    dit heb je nodig voor een dik brood
    500 gr tarwe bloem
    15 gr verse gist
    25 gr suiker
    1tll zout
    1 1/4 tl kaneel
    1 ei
    30 gr zachte boter
    300 ml lauwe melk
    300 gr krenten


    vermeng de bloem met het zout en de kaneel,
    maak een kuiltje,
    los de gist op in de melk,voeg de suiker toe,
    giet in het kuiltje, voeg het losgeklopt ei toe.
    begin met mengen, voeg de stukjes zachte boter toe,
    kneed minstens 8 min tot een zacht niet kleverig deeg,
    eventueel wat bloem toevoegen.
    voeg de krenten toe, verwerk ze mooi in het deeg,
    voem een mooie bol,
    leg in een geoliede kom te rijzen,
    minstens 1 uur
    kneed nog eens goed door,
    laatste rijs 30 min.
    bestrijk met eigeel.

    bak in warme oven op 180° gedurende 35-40 min



    bon appétit.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (7)
    16-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blinde vink (italiaans )





    blinde vink,italiaans getint.

    dit heb je nodig voor 2 personen,
    2 biefstuk fijn gesneden,het moet kunnen gerold worden,
    4 schijven parmaham,
    parmezaan kaas,
    peterselie, look,
    gepelde tomaat,sjalot,
    olijfolie.

    de biefstuk wat plat drukken,
    beleggen met de parma en de parmezaan,
    de gehakte peterselie en de look,
    goed oprollen en met prikker vast zetten.
    olie verwarmen en de vleerollen aanbakken,
    de gesneden sjalot toevoegen,
    even laten aanbakken en dan de gepelde
    tomaat toevoegen,
    kruiden met peper en zout,
    ongeveer 45min zachtjes laten koken.

    seveer met verse tagliatelle,
    bon appétit.




      











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    05-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlinder pasta, farfalle




     



    super snel,super lekker


    Farfalle met champignons,
    dit heb je nodig voor 2 personen,
    250 gr spek of hesp,
    250 gr champignons,
    25 cl room,
    2 eierdooiers,
    3 eetlepels parmezaan kaas,
    bieslook voor de versiering.
    bak het spek mooi bruin,laat de champignons
    goed uitzweten in een tefal pan,tot ze bijna al hun
    vocht hebben verloren,
    kook de pasta al dente,
    vermeng de room met de eierdooier en de kaas,.
    als de pasta gaar is afgieten,terug in ketel
    op vuur zetten,spek en champignons toevoegen,
    room mengsel toevoegen,goed roeren en wat laten
    inkoken,kruiden met peper en zout.
    versier met een beetje bieslook.

    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (20)
    28-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gevulde zuiderse tomaat,






     
    Zuiderse tomaat,

    dit heb je nodig voor 4 pers.
    4 dikke tomaten,
    4 zakjes gekookte wilde rijst,
    150gr gehakt,
    ajuin of sjalot,
    een handvol verse dragon,
    peper,zout,olijfolie.

    lepel de tomaten uit en bewaar het vruchtvlees,
    snij de ui en de dragon fijn,
    doe een beetje olijfolie in een ketel en bak het
    gehakt samen met de ui tot het gaar is.
    voeg de rijst en de stukjes tomaat toe,
    roer goed om en voeg de estragon toe,breng op
    smaak met peper en zout.
    vul de tomaten met dit mengsel.
    serveer op een bedje van groene sla,met
    koude aardappeltjes en een vinaigrette met verse kruiden.
    heerlijk op zomerse dagen.

    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (14)
    25-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk








    ik krijg er niet genoeg van, een nieuw kussen hoesje.
    geen patroontje,eigen creatie.
    groetekes, rafa




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (9)
    22-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broodje,spek en kaas




     




    bijna dagelijks bak ik brood,stokbrood,pistolets,
    deze keer mengde ik blokjes spek en kaas door het deeg,
    dit was het resultaat, lekker !
















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (7)
    16-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse rijst.









    zomerse rijst,
    dit heb je nodig,
    gekookte rijst,
    tomaat in kleine stukjes,
    look en sjalot fijn gesneden,
    1 kleine rode paprika,
    een handvol augurken op azijn,
    hesp in blokjes,
    peper,zout,
    3 el olijfolie,
    1 el dragon azijn.
    alles goed vermengen,
    heerlijk met een stuk gegrilde kip,
    en een fris groen slaatje.


    bon appétit.








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (5)
    14-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomers handwerk,




    kussen,het patroontje vond ik op internet.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    13-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk,





    het is zo plezant om te maken,
    deze heb ik gevuld met lavendel
    onze pruts moest het eens van dichtbij bekijken.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    07-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk, keukenschort




    en dit het dan geworden,
    een keuken schort, na enkele uurtjes prutsen en frutsen.
    niet zo slecht voor een eerste keer .





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (10)
    06-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk, point compte




    hier was ik de laatste dagen mee bezig,
    maar wat zal het worden ????  





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (3)
    05-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.le temps des cerise,






     




     vers geplukte kersen,
    ik kon niet aan de verleiding weerstaan en ben mijn
    keuken in getrokken,en dit was het resultaat.
    het is het zelfde recept voor het deeg als de appeltaart,
    (zie archief)


    bon appétit.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (4)
    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tomaat met grijze garnaal.







        




    dit heb je nodig voor 2 pers,
    1 dikke vleestomaat,
    1 hard gekookt ei,
    150gr grijze noordzee garnalen,
    2 eetlepels mayonaise,
    1 citroen,
    een handvol verse tuinkruiden,peterselie en bieslook,
    peper en zout,
    wat sla voor er bij.

    plet het ei,voeg de garnalen toe en de mayonaise,
    kruid met peper en zout,en voeg wat citroen toe naar smaak,
    hou wat garnalen opzij voor de afwerking,
    snij de tomaat in fijne plakjes,
    hak de kruiden fijn,

    begin met een schijfje tomaat,doe er een hoopje
    garnaal mengsel op,strooi er wat verse kruiden op,
    opnieuw tomaat en zo verder,
    eindig met garnaal mengsel,kruiden,
    en de overgebleven garnalen,
    nog wat sla er bij en smullen maar.

    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (4)
    29-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salade de fruits...........








    fruit salade,
    zo gemakkelijk en zo lekker gezond,
    alles kan en alles mag,
    appel,peer,sinaasappel,banaan,
    witte,blauwe druiven,aardbeien,
    bessen van alle kleuren,framboos,
    citoensap,suiker,likeur.........
    met slagroom,youghourt of nature.
    zeer lekker op een warme dag

    bon apptit.











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (6)
    28-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.steak tartaar,




    simpel,snel,lekker,
    dit heb je nodig,
    200 gr gemalen biefstuk,je kan dit zelf doen,
    met vleesmolen of met het mes.
    1 eigeel,
    1 theelepel mosterd,
    peper,zout,
    1 1/2 soeplepel mayonaise,
    engelse saus naar smaak (worcestershire saus)
    dit alles vermengen,
    naar gelang smaak kappertjes, gehakte sjalot,peterselie...

    serveer met een slaatje en friet,
    of op een toast.


    bon appétit






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    27-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor en na






    dit kastje was voor brandhout van te maken,
    ik heb het een likje verf gegeven en de deur wat versierd
    nu staat het buiten op teras,en ik kan er de bbq spullen in kwijt.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    26-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op bezoek,





    heerlijke soezen met creme anglaise,
    slagroom en verse aardbeien.
    het recept vind je op mijn blog.
    gebruik de toets,zoeken in blog.


    bon appétit











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crème anglaise
    crème anglaise,voor het vullen van soezen en gebak,
    dit heb je nodig,
    1/2 l melk,
    1/8 l room,
    1 vanillestokje,
    3 eierdooiers,
    50 gr suiker,
    40 gr maizena.

    meng de melk en de room,neem 25cl uit,ong 1 tas,
    breng het mengsel aan de kook met het open
    gesneden vanillestokje,
    vermeng de eierdooiers met de suiker,
    voeg de 25 cl melk en de maizena toe,
    roer goed,
    als de melk bijna kookt,vanillestokje
    uit halen,en het eiermengsel al roerend toevoegen,
    heel even laten doorkoken.
    laten afkoelen.

      
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    coureurke
    blog.seniorennet.be/coureur
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!