bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • EXCLUSIEF. Techjournalist deelt eerste indruk van nieuwe iPhone 16: “Nieuwe knop voelt Apple-onwaardig”
  • Braziliaanse rechter stelt Musk ultimatum om te vermijden dat X in het land wordt geblokkeerd
  • Refurbished laptops: dit zijn de pro's en contra's
  • Microsoft kampt opnieuw met storingen
  • Aandeel Apple omlaag na zorgen over populariteit nieuwe iPhone
  • Apple en Google verliezen rechtszaken en moeten miljarden euro’s betalen: “Grote overwinning voor Europese burgers”
  • DIGI belooft straks prijzen die 10% lager liggen: maar waar betaal je nú het minst voor internet, tv en mobiele telefonie?
  • Apple stelt nieuwe iPhone 16 voor: minst dure model kost 969 euro
  • Apple toont nieuwe iPhone 16 bomvol AI aan de wereld, maar daar zal je bij ons voorlopig weinig aan hebben
  • Gebruik jij een of meerdere van deze twintig wachtwoorden? Dan verander je die best zo snel mogelijk
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 18-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie Alsace-France






     






    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (0)
    17-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bloemstuk, hortensia













    een bloemstukje met hortensia en wat groen
    uit de tuin.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (0)
    09-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans brood .








    Frans brood,
    zelfde recept als voor het brood en de pistolet,
    (zie archief)
    voor het frans brood verdeel je het deeg in 4 stukken,
    je maakt van ieder deel een mooi bolletje en laat nog,
    15 min rijzen,dan druk je de deegbol plat met de hand,
    dan vouw je het in twee,en dan rollen.
    maak dan aan de bovenkant een paar sneden met mes.
    ong 35min bakken op 200-220°
    draai de oven uit,laat het brood in de oven afkoelen
    voor een krokant korstje.

    -





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (12 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (2)
    05-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bretzels.





    Bretels,

    overal in de ELzas kun je ze kopen,
    dit heb je nodig,
    300gr bloem,
    15gr gist,
    1eetlepel komijn,
    10gr natrium bicarbonate,(maagzout)
    2 eiwit,
    25cl lauw water,
    een snuifje zout,grof zout voor afwerking.

    doe bloem in een kom,maak een kuiltje,
    los de gist op in het lauw water,
    voeg het zout toe,(bij bloem)
    giet de gistmengeling in het kuiltje en kneed goed,
    laat minstens 30min rijzen,
    verdeel het deeg in stukken en rol worsten,
    leg in vorm,
    breng 2l water aan de kook met de bicarbonate,
    leg er de bretzels in,als ze boven drijven zijn ze gaar,
    laten uitlekken,
    bestrijk ze met losgekopt eiwit,
    strooi er grog zout en komijn over,
    bak ze goudbruin in een warme oven.
    heerlijk.





                                                                  


                                                                      bon appétit






     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (0)
    27-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stoofvlees met bruin bier !









    stoofvlees met leffe bruin

    dit heb je nodig,
    rundsstoofvlees,
    sjalot,
    peper,zout,
    leffe bruin,of ander bruin bier.
    suiker,azijn


    doe wat boter in een ketel en bak het vlees,
    mooi bruin,voeg de sjalot toe en laat nog even bakken,
    kruid met peper en zout,
    het mag lichtjes aanplakken maar niet verbranden,dan voeg je
    25cl leffe toe, de rest drink je uit
    goed roeren,
    deksel op de pot en zachtjes laten verder stoven
    tot het vlees goed gaar is,
    3 suiker klontjes en 1 eetlepel azijn toevoegen.
    nog even laten inkoken.
    heerlijk met fritjes en bruine leffe.

    bon apétit.










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    06-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luikse salade.









    salade Liègoise,
    dit heb je nodig voor 4 personen,
    8 plakjes gezouten spek,
    vastkokende nieuwe aardappelen,
    2 dikke sjalotten,
    veldsla,
    4cl witte azijn,
    een koffielepel dijonmosterd,
    zout en peper uit de molen.

    maak de veldsla schoon,
    kook de aardapellen,
    snij het spek in blokjes,bak goed aan in een beetje boter.
    snij de sjalot in stukjes en voeg toe,
    laat even bakken,
    kruid met peper,geen zout (spek is al zout)
    voeg de azijn en de mosterdtoe,laat even inkoken.
    je kan nu de veldsla,aardappel,spek mengen of
    alles mooi apart op het bord dresseren.
    je kan de veldsla vervangen door princesboontjes,
    of snij andijvie.

    bon appétit.
























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    01-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.buiten keuken.




    gestoomde aardappelen,in papilliot,



      







    dit heb je nodig,
    aardappelen,
    look,thijm,
    peper,grof zeezout,
    échalot,
    boter,olijfolie,
    aluminiumfolie.

    schil de aardappelen en snij in kleine stukken,
    vouw de aluminiumfolie dubbel,
    doe er de aardappelen in,
    strooi er wat zeezout en peper op.
    voeg de thijm,sjalot en look toe,
    leg er een klontje boter op en giet er wat
    olijfolie over,maak nu een mooi pakje.
    je kan dit nu op de bbq leggen,na 30 min,
    zijn de aardappelen lekker gestoomd en
    hebben ze een lekker zuiders aroma.
    lekker met een gegrilde steak en een groen slaatje.







    neem een glazen pot,doe er grof zeezout in,gemalen peper,
    gedroogde rozemarijn,thym,oregano,goed mengen,
    je kan dit gearomatiseerd zout gbruiken voor marinades,voor
    gepofte aardappelen ...............



    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    28-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brood









    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelf brood bakken.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Dit heb je nodig,

    450gr bloem [ik gebruikte voor dit brood]
                               frans crocant van aveve]
    280ml water, lauw
    1+1/4 koffielepel zout
    1+1/4 koffielepel droge gist
    maanzaad voor de versiering.

    ik gebruik de broodmachine voor het deeg,
    het kneed en rijs progama van 1u30.en laat dan nog 20 min extra rijzen.
    [je kan dit ook zonder broodmachine]

    haal het deeg er uit,kneed nog eens goed,rol het en breng in vorm.
    leg op het bakblik [silicoon matje is ideaal].
    maak een paar inkeepingen met scherp mes.bedek en laat nog 20 min rijzen.

    voorverwarm oven 220 graden.
    maak bovenkant brood vochtig,strooi er wat zaadjes bovenop.
    laat 35-40 min goodbruin bakken.

    maak 10min voor einde baaktijd bovenkant brood nog eens vochtig,
               dit zorgt voor een krokant korstje.

    zorg er voor dat het gist en het zout niet rechtstreeks in contact
               met elkaar komen,anders verliest de gist zijn werking.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (17 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (0)
    27-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.biefstuk béarnaise.





    eerst maken we een gastrique,de basis van de béarnaise.
    dit heb je nodig,
    1dl witte wijn
    1dl azijn,liefst estragon azijn
    1dl water
    100gr estragon
    2 sjalotten
    1 kruidentuiltje (peterselie,thym,laurier)
    1teentje look
    doe alles te samen in een ketel en laat tot 1/3 inkoken.giet door een zeef en
    laat afkoelen,als je gastrique over hebt kun je die een tijdje in een
    afgesloten fles in de frigo bewaren.

    dit heb je nodig voor de saus,
    500gr boter,
    4eigeel,
    10cl gastrique,
    een handvol fijngesneden estragon en peterselie.

    laat de boter smelten
    klop de eieren te samen met de gastrique,voeg de gesmolten
    boter toe,roer goed,laat vooral niet koken,
    doe er de fijn gesneden kruiden bij,breng op smaak met peper en zout.

    lekker met steak en frietjes.
    bon apetit.

    estragon azijn kun je gemakkelijk zelf maken,
    vul een fles met goede azijn en doe er een paar takken estragon bij,
    laat enkele weken trekken en klaar voor gebruik.









    bon appétit







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    26-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk,















    deze map heb ik voor mijn dochter gemaakt,
    sinds haar 9 jaar heeft ze een recepten schrift,
    maar ondertussen is ze 23 en is het een kookboek
    geworden,




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk,













    ik vond dit modeletje zo mooi,dat ik het
    maakte voor aan mijn huis sleutel,
    het is wel veel prutswerk,






    wil je wat meer uitleg,doe me gerust een mailtje.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (3)
    15-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk.









                           vlinder in kruissteek,
                           ik vind hem gewoon mooi,weet nog niet wat ik er 
                           ga van maken. we zien wel.





    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.scampi.




                                                    



                                                    




    gegrilde scampi,kan op de bbq,
    dit heb je nodig,
    scampi,olijfolie,
    kruiden voor de marinade,
    look,provencaalse kruiden......
    ik maak er een soort tartaar bij,
    2/3 mayonaise,1/3 room,echalot fijn gesneden,
    een weinig look geperst,enkele augurken in kleine stukjes,
    peterselie,peper,zout,dragonazijn.
    serveer met citroen en een stuk brood.

    bon apétit.






                                  
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    08-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handwerk.














                      enkele handwerkjes met naald en draad,
                      het hartje is een verjaardags kaart voor mijn dochter,
                      het is eens iets anders,je kan het ophangen en in het zakje kan
                      je wat lavendel doen,voor een lekker geurtje.

                      mini speldenkussen voor aan je schaar,handig!

                      nu ben ik een doekje met vlinders aan het maken,
                      lekker buiten in het zonnetje, zaaaaaaaalig.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)

    Reacties (1)
    01-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zammelen.


                                Zammelen,omgeving Tongeren.
                                1Mei.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (0)
    25-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cakjes met chocolade druppels!






    dit heb je nodig voor 12 cakjes,
    110 gr zachte boter,
    100 gr fijne suiker,
     2 grote eieren,
    90 gr zelfrijzend bakmeel,
    100 gr chocolade druppels.
    doe de boter,suiker,eieren en het bakmeel in een grote kom en meng met de mixer tot een gld beslag, spatel er nu de chocolade druppels door,
     vul de cake vormpjes tot 3/4,
    vewarm de oven op 190°,en bak de cackjes 20-25 min.

    bon apétit.





    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (1)
    06-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.appel taart,







         




    appel taart met kaneel en amandelschilfers,
    dit recept komt van mijn bobonne.

    dit heb je nodig voor een taart met deksel,
    250 gr bloem voor patiserie,
    75 gr boter,
    1 ei, + 1 voor afwerking,
    15 gr fijne suiker,
    13 gr vere gist,
    1 dl lauwe melk,
    4 dikke appels vb. boscop
    een snuifje zout,
    amandelschilfers voor afwerking.

    roer de gist door de lauwe melk,
    doe bloem in een kom,maak een kuiltje,strooi
    rond de rand het snuifje zout,giet de melk in het kuiltje
    meng goed,voeg de suiker,het losgeklopt eitje toe,
    en kneed goed,voeg de zachte boter in stukjes toe,
    goed kneden tot een bol,afdekken en op kamer temperatuur
    ongeveer 45 min laten rijzen,
    het deeg in twee porties verdelen en uitrollen,
    een taartvorm met boter in smeren en het deeg er in doen,
    de stukjes appel er in doen,wat suiker en kaneel over strooien,
    nu de boord met eigeel insmeren en de deksel er op leggen,
    in het midden van de taart een klein gaatje maken,
    om de stoom er tijdens het bakken uit te laten,
    nog wat insmeren met eigeel,wat suiker,kaneel en
    amandelschilfers en 20 min in vooverwarmde oven
    op 180° bakken.

    lekker met een bolletje vanille ijs.



    bon apétit










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lente foto, Alde Biesen




     











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (2)
    03-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolade cakjes.





    chocolade cakjes,  12 stuks

    dit heb je nodig,
    120 gr zachte boter,
    100 gr fijnesuiker,
    200 gr zelfrijzend bakmeel,
    2 grote eieren,
    2 eetlepels cacaopoeder,
    25 gr zwarte gesmolten chocolade,

    verwarm de oven op 180°,
    doe de boter,suiker,bloem,eieren en
    cacaopoeder in een kom en meng met een
    mixer tot een glad beslag.
    spatel de gesmolten chocolade erdoor,
    vul papieren vormpjes voor 3/4 met het beslag.
    bak de cakjes 15 min in voorverwarmde oven.
    laat ze op een rooster afkoelen.

    bon apétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (2)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jacques_bruynseraede
    blog.seniorennet.be/jacques
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!