dit heb je nodig, rundsstoofvlees, sjalot, peper,zout, leffe bruin,of ander bruin bier. suiker,azijn
doe wat boter in een ketel en bak het vlees, mooi bruin,voeg de sjalot toe en laat nog even bakken, kruid met peper en zout, het mag lichtjes aanplakken maar niet verbranden,dan voeg je 25cl leffe toe, de rest drink je uit :wink: goed roeren, deksel op de pot en zachtjes laten verder stoven tot het vlees goed gaar is, 3 suiker klontjes en 1 eetlepel azijn toevoegen. nog even laten inkoken. heerlijk met fritjes en bruine leffe.
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 61 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.