dit heb je nodig, 120 gr zachte boter, 100 gr fijnesuiker, 200 gr zelfrijzend bakmeel, 2 grote eieren, 2 eetlepels cacaopoeder, 25 gr zwarte gesmolten chocolade,
verwarm de oven op 180°, doe de boter,suiker,bloem,eieren en cacaopoeder in een kom en meng met een mixer tot een glad beslag. spatel de gesmolten chocolade erdoor, vul papieren vormpjes voor 3/4 met het beslag. bak de cakjes 15 min in voorverwarmde oven. laat ze op een rooster afkoelen.
bon apétit.
Reacties op bericht (2)
04-04-2008
hallo Rafa
Mmmmmmmm wat een lekkere recepten zijn er weer bijgekomen sinds m'n laatste bezoekje. Bedankt voor je bezoekje, de bloemetjes en super lieve reaktie die je achterliet, ben ik héél blij mee, maar ik vind het nu eenmaal fijn om mensen te helpen indien dat in mijn vermogen ligt en verwacht daar eigenlijk niets voor terug, vind het gewoon leuk om te doen, maar nogmaals bedankt lieve Rafa, vind dit wel bijzonder attent en zal dit koesteren. Ik wens je een héél prettig
weekend.
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.