dit heb je nodig, bladerdeeg,overal te koop,vers of diepvries, pudding of crème anglaise voor de vulling, aardbeien voor de afwerking, slagroom voor de versiering,
vet de taartvormpjes of 1 grote in met wat boter, bekleed met het bladerdeeg, vul de vormpjes voor 2/3 met de crème, verwarm de oven op 200°, bak de taartjes ongeveer 30 min, laat ze goed afkoelen, werk af met de aardbeien en de slagroom. je kan ook ander fruit gebruiken.
bon apétit
Reacties op bericht (5)
05-04-2008
Heel lekker met een goede Champagne
Aardbeien en champagne , het klikt tussen die twee een tof weekend , nu er weer een wijnschandaal drijgt uit te lekken in Italie ,,,,,, luc55
05-04-2008, 07:15 geschreven door D'haene Luc
19-03-2008
fabienne dat mag je bij mij met pasen meebrengen ik wil niet gulzig zijn ze maar als je het maar weet he hihihi
een natte groet uit merksem liefs emmy
19-03-2008, 07:58 geschreven door emmy
18-03-2008
Ziet er lekker uit
Ga het ook eens proberen en het museum in Scheveningen gaat over alles over zee en visserij . Het heet Muzee en heeft ook de schelpen collectie een lieve groet
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
<P> Bedankt voor je bezoek en ik wens je eenheelmooie dag <P><A
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.