gebruik hier voor bvb krielaardappeltjes, doe de aardappelen samen met wat look teentjes en rozemarijn in een kom. kruid met vers gemalen peper en vermeng met 4 el olijfolie. doe in een ovenschaal en zet 30 a 45 min, in de oven op 200°.tot de aardappelen mooi goudbruin zijn.schep ze af en toe eens om tijdens het bakken.bestrooi ze net voor het serveren met zeezout.
Reacties op bericht (4)
28-03-2008
patatjes
rafa,
ik maak dit ook met nieuwe ongeschilde maar goed gewassen aardappeltjes of zelfs met gewone nicola-aardappeltjes, in grote parten gesneden.
Ook in combinatie met allerlei groenten die mee geroosterd worden erg lekker, bjvoorbeeld, rode ui in parten, paprika's, pastinaak, enz....
knufje mieke
28-03-2008, 21:41 geschreven door culimieke
oeps vergeten
hoi
was vergeten aan te vinken
28-03-2008, 11:09 geschreven door jan (niceman)
vrijdag groetjes
hoi
ja echt jammer dat je mijn boom heb gemist hahaha fijne dag verder
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.