gegrilde zalm met een boter sausje en peterselie puree.
dit heb je nodig, zalm,citroen, boter,aardappel,peterselie,peper,zout,1 ei,
maak een aardappelpuree, voeg er op het laatste de fijn gehakte peterselie bij,
voor de saus, breng 50ml water aan de kook er doe er 150 gr hoeve boter (koude) stukje bij stukje bij, meng goed, breng op smaak met wat zout en citroen of limoen sap.
kruid de zalm met peper en zout, smeer er een beetje olijfolie op, bak op de gril.
heerlijk met een fris glaasje witte wijn!
bon appétit
Reacties op bericht (1)
24-07-2010
Lieve weekend groeteke's.....
Met een lieve groet en lach kom ik jou een mooi,fijn en zekers een aangenaam
weekende wensen lieve Fabienne .
Hier op de Gentse Feesten,is de'r al een massa volk geweest, je kan de'r
zelfs niet meer op in de avond,amaai zenne, het goede weerke heeft daar
natuurlijk ook veel mee te maken.
Héle mooie en smakelijke reportage's zie ik hier staan lieverd.
En daar ben ik echt blij mee ook.
Gaat het al wat beter Fabienne?
AUB meiske, laat je niet gaan,het leven is daar véél te kort voor.
Hopelijk horen wij elkander toch eens, maar niet in het weekende, en door die warmte zat ik ook niet veel aan mijnen pc.
Verzorg je goed,want ik mis je Fabienne en ik denk ook zoveel aan jou.
Dikke kuzzzzzzzzzzzzzz lieve vriendin van mij.
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.